Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

neden kimse yazmıyor ya.olsun ben yazayım.sabah ilkay ın mikrodalga ekmeğini yaptım.yarım yağlı krem peynirle yedim.hala sosis salam konusunda ,deneyimli kişiler bir şey yazmadı.

70 i ucundan gördüm.toplam 12 kilo oldu.yani tam 11 kilo da neyse.12 demek hoşuma gidiyor.artık okuldaki bayan erkek arkadaşlar hatta velilerim bile zayıfladığımı farkedip iltifat ediyorlar.inşallah daha da vereceğim kilo.

herkese mutlu günler..

Bende bugun dukan diyetine basladım kilom 70.9 bazen 72.2 falan

sabah 1yumurta 1 kase yoğurt yedimmm

9 gibi 200ml süt içtimm

öğlende yumurta ve yoğurt yicem

yesil çay içtimm

bugün seyire gectim ama 2 gündür kilom aynı 86.5 te kaldım ( ama dukana ihanet ettim cok küçük bi parca lokum yedim cok pişman oldum ama yutmuştum artık :))

gerçekten kaçamak geri atıyor. ben h.sonu reglm de çok yakın olduğundan gözüm dönmüş birşekilde küçükde olsa tatlı yedim. daha önce de yapmıştım bu kaçamaklardan. aslında çizelgeme göre yarın itibariyle hedef kilomda olmam lazımken dana benim vermem gereken 3,5 kilo var (( sanırım bu ayı da seyirde geçireceğim... o yüzden yeme annem yeme gülümm tecrübeyle sabit geri gitme..

canım anlayamadım bir öğünde yediğimizi başka ögünde yemiyoruz ne demek yani..:44:

9 gibi 200ml süt içtimm

yesil çay içtimm

güzelim çok fazla süt ve süt ürünü tüketmiyoruz. gün içinde 1 lt geçme olur mu...

inşallah yarın 59 lu bir rakamla bildirim yaparım.birkaç gündür sabahları görüyorum da:))

canım Hindi füme bizim diyetimize en uygunu. ama içeriğine dikkat etmemiz gerekiyor. patates nişastası olanları kullanmıyoruz.
sana da mutlu günler arkadaşım :)
ayrıca katılıyorum canım arkadaşlar canlandıralım sayfamızı yeniden. ne bu böyle kimseciler yazmıyor... hadi kızlar motivasyon hadiiii...

benim uğurböcekli kilo cetvelim nereye gitmiş yaa((yarın uğurböceğimi hareket ettiricem diye seviniyodum ben!

gördüm kızlar sizi kaçamazsınız öyle alttan alttan takip yoook.. hadi yazın azcık ne durumdasınız....
lisa nerde lisaaaaaa :44:

inşallah yarın 59 lu bir rakamla bildirim yaparım.birkaç gündür sabahları görüyorum da:))

inşallah canım. benim bugün sp günüm. birde hesaplarıma göre yarın regly olmam lazım... bu durumda yarın - olursam çok şaşacağım... ama şaşırmayı çooooooook istiyorum yaaa

Öncelikle merhaba;

Kandiliniz mübarek olsun kızlar..

Kaç gündür Türkiye çok gergin ve olaylı biliyorsunuz bu yüzden pek gelen giden olmamış buralara da..

Yazacak çok şey var aslında ama yeri burası değil o yüzden diyet konumuza dönüyorum..

Wispercım hazır ürünler konusunda haklısın, çok sıkışmadıkça döner yemeyi bile tercih etmiyoruz kızlar, mümkün olduğunca evde kendimiz hazırlıyoruz etlerimizi.
Çemensiz pastırma, kuru et ve hindi füme bize uygun olan paket ürünler..
Ancak bazı fümelerde nişasta olabiliyor o yüzden arkasını okumadan almayın derim.
Markasını hatırlayamadım ama marketten XL diye bir ürün var onu alıyorum ben, biraz pahalı ama içeriği sadece et..
Light ton balıkları da sizin kurtarıcınız olabilir kızlar..

Sıkıldıkça menünüzü değiştrin derim,
Mesela ben sürekli kepeğimi ekmek olarak yemiyorum, arada krep yapıyorum yada helva..

Sebze günleriniz de es geçmeyin, izinli sebzelerden yemeyi ihmal etmeyin..

9 gibi 200ml süt içtimm

yesil çay içtimm

Pepeti öncelikle hoş geldin aramıza ve iyi diyetler..

Dukan yapıyorsun sanırım ama dukan için menün biraz zayıf kalmış, et ürünleri ile bu menüyü desteklemelisin, yoksa aç ve halsiz kalırsın hatta sağlığın bile bozulabilir.. :18:

Kitabını okudun diye düşünüyorum, okumadıysan en kısa zamanda okumanı tavsiye ederimm.

Başarılar..

inşallah canım. benim bugün sp günüm. birde hesaplarıma göre yarın regly olmam lazım... bu durumda yarın - olursam çok şaşacağım... ama şaşırmayı çooooooook istiyorum yaaa

inşallah hep beraber şaşırırız canım.hepimize bol iradeli ve bol - li günler...

kızlar size birşey danışıcam ben diyete başlayalı 10 gün oldu ve gayet güzel gidiyorum fakat cuma günü tatile çıkıyorum ve gittiğim yerde nasıl uyguluycam bilemiyorum ya 1 hafta ara versem dyorum ama bu da doğru değil kaldım öylece

allah allahhhh neden ara veriyorsun diyetine canım diyetine ara vereceğine hazırlıklı git. bir haftalık ekmeğini yap mesela...
orda da yemeklerini diyetine göre seç... ara verme sakın kaçamak da yok ona göre

maş. canım tebrik ediyorum, darısı bana inş. hepsini dukanla mı verdin? salam sosis konusuna gelince bunlar yağlı şarküteriye giriyor ve maalesef yasaklılar listesindeler.

çemensiz pastırma, en hafifi hindi ama tavuk, hindi fümeler de serbest. Polonez markası dukancılara uygun. aklıma şimdilik bunlar geliyor. salam ve sosis maalesef dukanımıza uymuyor...

9 gibi 200ml süt içtimm

yesil çay içtimm

canım dukanda süt ürünleri günlük lt ile sınırla, fazla tüketemiyorsun. zaten tüketince hemen bağırsak problemi yaşarsın aman dikkat et... ete yönel:)

canım dukan diyetinin en güzel yanı evde, işte, dışarıda, uçakta, tatillerde vs. heryerde uygulanabilir olması... 5 gün sebze, 5 gün protein olarak devam et ve tatiline sebze günlerini denk getir, en azından bir faciayla dönmezsin. kontrollü olursun. şimdiden bol şans.

yarın perşembe yuupppiii:)) (hayır kg veremedim üstelik artılardayım ama olsun, buralar şenlenecek)

herkesin miraç kandili şimdiden kutlu olsun. rabbim herkesin gönlündeki en güzel en hayırlı şekillerde tez vakitte versin. amiin.. eş isteyene hayırlı eş, aş isteyene hayırlı aş, iş isteyene hayırlı iş, bebiş isteyene sağlıklı hayırlı bebiş... rabbim herkesin gönlündekini versin ve bizi kötü insanların şerrinden, nazardan, kazadan, beladan, kavgalardan korusun. tez vakitte sağlığımıza kavuşarak fazla kilolarımızdan hızlıca kurtulalım ve bir daha bu pis kiloları almayalım inş. bamiinn.. kandiliniz mübarek olsun:)

ne güzel dua etmişsin kız sen öyle :)))) AMİİİİN AMİİİİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…