bugün seyire gectim ama 2 gündür kilom aynı 86.5 te kaldım( ama dukana ihanet ettim cok küçük bi parca lokum yedim cok pişman oldum ama yutmuştum artık :))
daha 3 ay oldu dukana başlayalı daha deneyimli arkadaşlar var ama size tavsiyem asla ve asla kaçamak yapmamanız.her kaçamak sizi geriye götürür unutmayın.seyire geçip sebze yemeye başlayınca zaten biraz kilo almanız normal.çünkü sebzeler vücutta su tutuyor.can sıkıcı bir durum yok.tavsiyem ve olması gereken bol protein az sebze.mesela ben sebze günümde 1 tabak sebze yemeği yiyip yanına 1 bardak ayran içiyordum ama olması gereken proteinin daha fazla olmasıymış.yani sebzeyi abartmıyoruz.ve br öğünde yediğinizi başka öğün yemiyorsunuz.kitapta yazıyor zaten
Bende bugun dukan diyetine basladım kilom 70.9 bazen 72.2 falan
sabah 1yumurta 1 kase yoğurt yedimmm
9 gibi 200ml süt içtimm
öğlende yumurta ve yoğurt yicem
yesil çay içtimm
neden kimse yazmıyor ya.olsun ben yazayım.sabah ilkay ın mikrodalga ekmeğini yaptım.yarım yağlı krem peynirle yedim.hala sosis salam konusunda ,deneyimli kişiler bir şey yazmadı.
70 i ucundan gördüm.toplam 12 kilo oldu.yani tam 11 kilo da neyse.12 demek hoşuma gidiyor.artık okuldaki bayan erkek arkadaşlar hatta velilerim bile zayıfladığımı farkedip iltifat ediyorlar.inşallah daha da vereceğim kilo.
herkese mutlu günler..
inşallah yarın 59 lu bir rakamla bildirim yaparım.birkaç gündür sabahları görüyorum da:))
güzelim çok fazla süt ve süt ürünü tüketmiyoruz. gün içinde 1 lt geçme olur mu...
siz yazmışken aklıma geldi.ben dukanı yapmadan önce -çevremden de duyduğum kadarıyla-sosis,salam,tavuk burger (bim de satılan) gibi ürünleri rahatlıkla yiyebileceğimizi düşünüyordum.ama patates nişastası içeriyormuş bu ürünlerin bazıları o yüzden yenilmesi sakıncalıymış.sanırım sadece hindi füme serbest bize.lisabella ya soralım bakalım doğrusunu söyleyecektir bize.
ben de bir kaç gündür kötüydüm.yiyecek bir şey bulamıyordum.daha doğrusu et falan alamıyorum fazla.daha çok tavuk, balık ve yumurta yiyordum.ama nasıl bunaldıysam 3 aydır.artık ağlayarak yiyordum resmen.yada habire ayran içtim açım diye.dün çok bunaldım 5 erik yedim.ama akşama topladım hemen kendimi.çok şükür sabahki rakam beni kendime getirdi.o kaçamağa rağmen yine de vermişim.bi daha dukanıma ihanet etmeyeceğim
9 gibi 200ml süt içtimm
yesil çay içtimm
Öncelikle merhaba;
Kandiliniz mübarek olsun kızlar..
Kaç gündür Türkiye çok gergin ve olaylı biliyorsunuz bu yüzden pek gelen giden olmamış buralara da..
Yazacak çok şey var aslında ama yeri burası değil o yüzden diyet konumuza dönüyorum..
ah winicim çok çok haklısın. yazacak çok şey var...
yeri burası değil gerçekten. bu kadar olayın içinde diyete motive olmak zaten zor. birçoğumuzda olduğu gibi keyifsizlik benim yeme durumumu da arttırıyor. işte sırf bu sebepten bile sayfamızı bırakmamak lazım.
bende hepinizin kandilini kutluyorum güzelerim...
inşallah canım. benim bugün sp günüm. birde hesaplarıma göre yarın regly olmam lazım... bu durumda yarın - olursam çok şaşacağım... ama şaşırmayı çooooooook istiyorum yaaa
kızlar size birşey danışıcam ben diyete başlayalı 10 gün oldu ve gayet güzel gidiyorum fakat cuma günü tatile çıkıyorum ve gittiğim yerde nasıl uyguluycam bilemiyorum ya1 hafta ara versem dyorum ama bu da doğru değil kaldım öylece
neden kimse yazmıyor ya.olsun ben yazayım.sabah ilkay ın mikrodalga ekmeğini yaptım.yarım yağlı krem peynirle yedim.hala sosis salam konusunda ,deneyimli kişiler bir şey yazmadı.
70 i ucundan gördüm.toplam 12 kilo oldu.yani tam 11 kilo da neyse.12 demek hoşuma gidiyor.artık okuldaki bayan erkek arkadaşlar hatta velilerim bile zayıfladığımı farkedip iltifat ediyorlar.inşallah daha da vereceğim kilo.
herkese mutlu günler..
9 gibi 200ml süt içtimm
yesil çay içtimm
kızlar size birşey danışıcam ben diyete başlayalı 10 gün oldu ve gayet güzel gidiyorum fakat cuma günü tatile çıkıyorum ve gittiğim yerde nasıl uyguluycam bilemiyorum ya1 hafta ara versem dyorum ama bu da doğru değil kaldım öylece
canım dukan diyetinin en güzel yanı evde, işte, dışarıda, uçakta, tatillerde vs. heryerde uygulanabilir olması... 5 gün sebze, 5 gün protein olarak devam et ve tatiline sebze günlerini denk getir, en azından bir faciayla dönmezsin. kontrollü olursun. şimdiden bol şans.
yarın perşembe yuupppiii:)) (hayır kg veremedim üstelik artılardayım ama olsun, buralar şenlenecek)
herkesin miraç kandili şimdiden kutlu olsun. rabbim herkesin gönlündeki en güzel en hayırlı şekillerde tez vakitte versin. amiin.. eş isteyene hayırlı eş, aş isteyene hayırlı aş, iş isteyene hayırlı iş, bebiş isteyene sağlıklı hayırlı bebiş... rabbim herkesin gönlündekini versin ve bizi kötü insanların şerrinden, nazardan, kazadan, beladan, kavgalardan korusun. tez vakitte sağlığımıza kavuşarak fazla kilolarımızdan hızlıca kurtulalım ve bir daha bu pis kiloları almayalım inş. bamiinn.. kandiliniz mübarek olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?