canım anlayamadım bir öğünde yediğimizi başka ögünde yemiyoruz ne demek yani..:44:
yani sabah kahvaltıda domates yediysen diğer öğünde yememelisin.ya da diyelim ki öğlen patlıcanlı bir şey yediysen akşam patlıcan yememelisin gibi.
canım dukan diyetinin en güzel yanı evde, işte, dışarıda, uçakta, tatillerde vs. heryerde uygulanabilir olması... 5 gün sebze, 5 gün protein olarak devam et ve tatiline sebze günlerini denk getir, en azından bir faciayla dönmezsin. kontrollü olursun. şimdiden bol şans.
yarın perşembe yuupppiii:)) (hayır kg veremedim üstelik artılardayım ama olsun, buralar şenlenecek)
herkesin miraç kandili şimdiden kutlu olsun. rabbim herkesin gönlündeki en güzel en hayırlı şekillerde tez vakitte versin. amiin.. eş isteyene hayırlı eş, aş isteyene hayırlı aş, iş isteyene hayırlı iş, bebiş isteyene sağlıklı hayırlı bebiş... rabbim herkesin gönlündekini versin ve bizi kötü insanların şerrinden, nazardan, kazadan, beladan, kavgalardan korusun. tez vakitte sağlığımıza kavuşarak fazla kilolarımızdan hızlıca kurtulalım ve bir daha bu pis kiloları almayalım inş. bamiinn.. kandiliniz mübarek olsun:)
dıonecim üzülme canım benimde senden pek bir farkım yok bu hafta. regly olamadım hala bekliyorum. wc sorunum geçmedi. sonuç olarak pek mutlu değilim
başlangıç :21.03. 2013
başlangıç kilo: 70.6
boy:1.66
geçen hafta:63.6
bu hafta:63.5
fark -100
buna da şükürr
inşallah haftaya bomba gibi eksilerle yazarız bildirimlerimizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?