Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba çok güzel bir tarif buldum araöğünde veya tatlı krizinde müthiş oluyor

Tatlı lor

2 kaşık süt

1 kaşık sıvı tatlandırıcı ve limon, vanilya aroması bunları 1 kapta karıştırın muhallebi kıvamında olacak tatlı krizinde mükemmel gerçekten

tatlı loru dışarda bulamadığım için ben evde kendim yaptım Light(yağsız) sütle. UHT süt kullandım

Kızlar kızlar iş, sınav ve ders yoğunluğu sebebiyle sekteye uğramış olan forumda bulunma halim maalesef seyehatlerim yüzünden tekrardan daha da fazla olmak üzere devam edecektir. Bu yüzden erkende olsa bildirimimi yapmak istiyorum. Kaç gündür geciken kırmızılarımızın şişliğini de eklersek güncel 70,6 neyseki geçen haftaya göre -400 deyim ama kesmedi bu beni azalması gerekiyor ben gelecek ay güçlendirmede olcammmmmmmm

aminnnn...ne güzel dua etmişsin.gönlüne sağlık canım benim!

Başlangıç kilosu: 86,7 kg

Başlangiç tarihi: 02.04.2013

Boy: 160 cm

Hedef kilo: 58 kg

Geçen haftaki kilo: 78,8 kg

Güncel kilo: 78,1

Fark: -700 gr

başlama tarihi : 02.04.2013
başlangıç kilo: 66
hedef kilo:55
boy:165 cm

geçen hafta : 60.1
bu hafta : 59.0
giden : 1.100

1 haftadır 59'larda çıkıyordum tartıda.bugün tam 59 görünce çok şaşırdım.hatta aralıklarla birkaç kez daha tartıldım.çok şükür Allahım ya. 3 yıl önce falan bu kilodaydım.iradeli olmam konusunda bu sayfanın katkısı çok büyük.hepinize teşekkürler arkadaşlar...bi de bu hafta 2 defa leslie(3 mil) yaptım.giden kilolarda onun da etkisi vardır herhalde.bu leslie yürüyüşü bacakların üst kısmını inceltir mi kızlar sizce?

hepimize bol - li günler!!!

Son düzenleme:
Günaydın Kızlarrr

Bol eksili bildirimler olsun..

Gün içerisinde gelip ara ara bildirimleri alacağım..

Yine çok geçe kalmadan bitirelim derim bildirimleri ne dersiniz?

Özellikle ilk kez bildirim yapacaklar ya da eksik bilgisi olanlar şu şekilde bildirim yaparlar ise onları da listeye alabilrim

Baslangic kilo:
Baslangic tarihi:
Boy:
Hedef kilo:
Gecen haftaki kilo:
Güncel kilo:

Sevgiler..

Selam kızlar,

Başlangıç tarihi 06.03.2013
Başlangıç kilo 69
Hedef 52
Boy 1.58
Geçen Hafta 59.0
Güncel 57.9

Hepimize bol bol -li boool boool sağlık mutluluk huzur dolu günler diliyorum. Sevgiler.

günaydın kızlar herkese bol - li günler diliyorum...
Baslangic kilo:72
Baslangic tarihi: 31/03/2013
Boy: 1.67
Hedef kilo: 58
Gecen haftaki kilo: 63.1
Güncel kilo:63.2
fark:+100

maalesef bu hafta +lardayım haftaya toparlanmak lazım....:44::44:

Son düzenleme:
Selam kizlar... Afedersiniz, normalde wc sorunum yok.. Haftada iki kez bunun icin özel cay kullaniyorum ama! Ne hikmetse bugün wcnin yolunu bulamadim bildirim heycanimi acep
Olsun....

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Boy: 166 cm
Hedef: 62
Gecen hafta kilo: 67,4
Güncel kilo: 66,1
Haftalik fark: 1,3 kg
Toplam kilo kaybi: 16,4 kg

Herkese bol eksili bir gün dilerimmm

selam kızlar .
başlangıç tarihi 15-5-2013
başlangıç kilo 80
hedef 62
boy 1.52
geçen hafta 75
güncel 73
aradaki fark 2 kilo
süper hepimize bol - li günler:

dıonecim üzülme canım benimde senden pek bir farkım yok bu hafta. regly olamadım hala bekliyorum. wc sorunum geçmedi. sonuç olarak pek mutlu değilim

başlangıç :21.03. 2013
başlangıç kilo: 70.6
boy:1.66
geçen hafta:63.6
bu hafta:63.5
fark -100

buna da şükürr
inşallah haftaya bomba gibi eksilerle yazarız bildirimlerimizi....

ahhh canım benim ben kendim ettim kendim buldum diyim başka bişi demiyim artık:26::26:ne güzel 62 leri görmeye başladım derken....dediğin gibi haftaya bomba gibi gelmek lazım

Baslangic kilo: 57,5
Baslangic tarihi: 27.05.2013
Boy: 158
Hedef kilo: 51
Gecen haftaki kilo: 56
Güncel kilo: 55,5

bu hafta kaçamaklarım oldu biraz daha fazla olabilirdi aslında

herkese günaydın dukaniçelerim benim:)) maalesef bu hafta artıdayım, dukan boyunca ilk defa geçen hafta güzel bir sonuç elde etmiştim, o da yalan oldu. ama devam... sonunda illa ki gidecek bu kilolar ha bu ayın sonunda haa bir sonraki ayın... ama gidecekler!

Başlangıç tarihim : 16.05.2013 (Öncesinde 2 aydır dukan yapıyordum ama kaçamaklarla)
Başlangıç kilom : 73.9
Boy : 1.68
Hedef kilom : 60
Geçen haftaki kilo : 72.2
Güncel kilom : 72.4
Fark : +200 :2::2::2::2:

slm dukaniçeler;
Herkes bol bol eksi görmüştür inşallah. Kaç yıldır göremediğim 6lı sayıları gördüm çok mutluyum.

başlama tarihi : 11.03.2013
başlangıç kilo: 80
hedef kilo:58
boy:164 cm

geçen hafta : 70.2
bu hafta : 69.8
giden : -400

Duraklamam biraz kırıldı buna da şükür

günaydın canlar

Başlangıç tarihim : 21.01.2013
Başlangıç kilom : 83
Boy : 1.70
Hedef kilom : 60
Geçen haftaki kilo : 65.8
Güncel kilom : 65

çok kızıyorum ve sanırım gerçekten de tırsıyorum. etrafımda kilo verdiğimi görenler bu kiloları geri alırsın işte şu tanıdık dukan yaptı 10 kilo verdi sonra 15 kilo aldı...vs. bir sürü şeyler söylüyorlar. allahım ya. gerçekten korkuyorum valla... tecrübeli arkadaşlarım güçlendirmede korumada olanlar ne olur birşeyler yazında içimizi rahatlatın biraz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…