çok kızıyorum ve sanırım gerçekten de tırsıyorum. etrafımda kilo verdiğimi görenler bu kiloları geri alırsın işte şu tanıdık dukan yaptı 10 kilo verdi sonra 15 kilo aldı...vs. bir sürü şeyler söylüyorlar. allahım ya. gerçekten korkuyorum valla... tecrübeli arkadaşlarım güçlendirmede korumada olanlar ne olur birşeyler yazında içimizi rahatlatın biraz....
ben de duyuyorum canım söylediğin türde şeyler(ister istemez insanın motivasyonu etkileniyor bu söylentilerle.sonuna kadar devam ettirebilirsek verdiğimiz kiloları alacağımızı sanmıyorum.ben bir siteye üye oldum.yediğim herşeyi yazıyorum ve o gün kaç kalori aldığımı görüyorum.böylelikle kendimi frenleyebiliyorum.küçücük kaçamaklarda ne kalori varmış meğer.
neden kimse yok ya?artık eskisi gibi hareketli değil buralar sanki(
kızlar benim bulunduğum yerde yağsız yoğurt yok
kendim evde yağsız sütle yapsam olur mu ama mayasını normal yoğurttan alıcam
Merhaba Papikya;
Valla ben de kitabı her gün işe ve eve taşıyıp duruyorum. Sanırım siz de kitabın ingilizcesi var. Ben de ki Türkçe kitapta bazı yerleri anlayamıyorum. Sayfalardaki bazı anlatımlar birbiriyle çelişiyor gibi. Kitabın ben de ki çevirisinde 70-71 sayfalarda Altıncı kategori olarak: Az yağlı ya da yağları ayıklanmış jambon bölümünde önce bunlara izin var deniliyor. sonra devamında; bölümün sonunda; şarküterilerdeki jambonlara iznimiz olmadığını, onlardan daha da yağlı olan tütsülenmiş ya da çiğ olanları tamamen aklımızdan çıkarmamız gerektiğini hep hatırlayalım... diyor. Burada ne yasak ne izinli anlayamadım. Şarküteri dediği farklı bir anlam mı taşıyor. Tabi fransızların beslenme alışkanlıkları bizimkinden çok farklı.
Sabah kahvaltılarında biz domates, salatalık biber, zeytin vs. yeriz. Onlar bunları tüketmiyor. Ama PS bölümünde sebzelere izin var. Dolayısıyla kahvaltıda bu sebzeler tüketilebilir değil mi?
ben beş günlük atak protein den sonra 5 günde sebzeli protein programını yaptım şimdi tekrar sırf proteine dönmem gerekiyor gibi anlıyorum.. Doğru mu?..
Siz nasıl beslendiniz neler yediniz?
Meyvesizlik beni biraz zorluyor. Yoksa hamurişi, tatlı, çikolatayla işim yok. Zaten 56 kiloyum şuanda 50 ya da 51 kg hedefim.
geçmiş olsun neler yasadin ne,kadar uyguladin dukani paylasirmisin.ben de dukan uyguladım ama sağlığımdan oldum... bağırsak sisteminde tahıl, lif içerikli besinlerden uzak ve tamamen yağsız besinler kullanıldığı için fikstül oluştu ve kanamalarım oldu... çok acı çektim. üstelik çok kilo verdimn ama sonrasında hepsini fazlasıyla geri aldım kitabını hatmettim harfı harfıne uyguladım. şimdi yine çok kilo aldım ama nasıl vericem bilmiyorum, dukan yapmamam gerekiyor ama
başlama tarihi : 01.06.2013
başlangıç kilo: 77.2
hedef kilo:57
boy:160 cm
şimdiki kilom:74.8
giden :3 kilo
Başlangıç: 82
Hedef: 65
Baş.tarihi: 6mayis 2013
31 mayis: 74.9
Güncel kilo :73.2
selam ben bildirim yapmadım ama
baslangıç tar.30.05.2013
baslangıç kilosu 91.3
hedef kilo 65
güncel kilo 87
fark 4.3
bunu sadece atakta verdim ilk bastaki hevesim kalmadı sanki hep kacamak yapıyom markette calısıyorum 8 saat hep ayaktayım hareket halindeyim diye spor yapmıyorum lokum felan yiyorum of ya 70lere dussem super motive olcamda
canım hangi site bu. bende bir bakayım.
bu arada çok haklısın. kimsecikler kalmadı. önceden 1 günde sayfalar doldururduk. şimdi 1 sayfayı zor dolduruyoruz.
hakay cım inşallah bende yakında senin gibi 59 ları görürüm. çok iyi verdin arkadaşım kutlarım...
Bu arada günaydın
Dün bir anda iş yoğunluğu olunca listeyi yetiştiremedim.. Sabah gözümü açar açmaz sizlerleyim :))))
Uyku sersemi yanlış birşey yapmamışımdır umarımm
Hepinize güzel kilo vermeler kızlarrr
Eki Görüntüle 729848
Eki Görüntüle 729847
Günaydın arkadaslar aranızda regl dönemi kendini kötü ve şiş hisseden varmı bilmiyorum ama ben kendimi kötü hissediyorum gördügüm tatliya saldirasim var ve 1,5 kilo almışım
diyetarkadaşım diye bir site:)burayı keşfetmm benim için iyi oldu.
evet ya.herkes tatile mi çıktı ne?ben tatilde olsam bile burayı takip ederim inşallah.yoksa kendime pek güvenmiyorum irade konusunda.
Bu arada günaydın
Dün bir anda iş yoğunluğu olunca listeyi yetiştiremedim.. Sabah gözümü açar açmaz sizlerleyim :))))
Uyku sersemi yanlış birşey yapmamışımdır umarımm
Hepinize güzel kilo vermeler kızlarrr
Eki Görüntüle 729848
Eki Görüntüle 729847
sağolasın canım:))ticker lere bakarsak seninle kilo kaybımız hemen hemen aynı.senin de az kalmış canım 50 li kilolara.
benim hedefim 55 ama zayıflayınca yüzüm çöküyor öncelikle malesef.diyeti sporla desteklemem gerek.belki 57 lerde falan güçlendirmeye geçerim.inş.o günleri görürsem kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?