Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de duyuyorum canım söylediğin türde şeyler(ister istemez insanın motivasyonu etkileniyor bu söylentilerle.sonuna kadar devam ettirebilirsek verdiğimiz kiloları alacağımızı sanmıyorum.ben bir siteye üye oldum.yediğim herşeyi yazıyorum ve o gün kaç kalori aldığımı görüyorum.böylelikle kendimi frenleyebiliyorum.küçücük kaçamaklarda ne kalori varmış meğer.

kızlar benim bulunduğum yerde yağsız yoğurt yok
kendim evde yağsız sütle yapsam olur mu ama mayasını normal yoğurttan alıcam

neden kimse yok ya?artık eskisi gibi hareketli değil buralar sanki(

canım hangi site bu. bende bir bakayım.
bu arada çok haklısın. kimsecikler kalmadı. önceden 1 günde sayfalar doldururduk. şimdi 1 sayfayı zor dolduruyoruz.

Başlangıç: 82
Hedef: 65
Baş.tarihi: 6mayis 2013
31 mayis: 74.9
Güncel kilo :73.2

Son düzenleme:

ben de dukan uyguladım ama sağlığımdan oldum... bağırsak sisteminde tahıl, lif içerikli besinlerden uzak ve tamamen yağsız besinler kullanıldığı için fikstül oluştu ve kanamalarım oldu... çok acı çektim. üstelik çok kilo verdimn ama sonrasında hepsini fazlasıyla geri aldım kitabını hatmettim harfı harfıne uyguladım. şimdi yine çok kilo aldım ama nasıl vericem bilmiyorum, dukan yapmamam gerekiyor ama

geçmiş olsun neler yasadin ne,kadar uyguladin dukani paylasirmisin.
Bir haftadır griple boğuşuyorum herkes bagisikligimin zayıfladığını soyleyip baskı yapıyor. Başından geçenleri anlatırmisin

selam ben bildirim yapmadım ama

baslangıç tar.30.05.2013
baslangıç kilosu 91.3
hedef kilo 65
güncel kilo 87
fark 4.3
bunu sadece atakta verdim ilk bastaki hevesim kalmadı sanki hep kacamak yapıyom markette calısıyorum 8 saat hep ayaktayım hareket halindeyim diye spor yapmıyorum lokum felan yiyorum of ya 70lere dussem super motive olcamda

başlama tarihi : 01.06.2013
başlangıç kilo: 77.2
hedef kilo:57
boy:160 cm

şimdiki kilom:74.8
giden :3 kilo

Başlangıç: 82
Hedef: 65
Baş.tarihi: 6mayis 2013
31 mayis: 74.9
Güncel kilo :73.2

Kızlar bildirimlerinizi şu şekilde yaparsanız sizleri de haftaya listemize alabilirim..

Baslangic kilo:
Baslangic tarihi:
Boy:
Hedef kilo:
Gecen haftaki kilo:
Güncel kilo:

Son düzenleme:
Bu arada günaydın

Dün bir anda iş yoğunluğu olunca listeyi yetiştiremedim.. Sabah gözümü açar açmaz sizlerleyim :))))

Uyku sersemi yanlış birşey yapmamışımdır umarımm

Hepinize güzel kilo vermeler kızlarrr

Eki Görüntüle 729847

merhaba bende çoook zayıflamak istiyorum bugün başladım kilom 81.5 benide listeye dahil edermisiniz yulaf kapağini nereden bulabilirim

Günaydın arkadaslar aranızda regl dönemi kendini kötü ve şiş hisseden varmı bilmiyorum ama ben kendimi kötü hissediyorum gördügüm tatliya saldirasim var ve 1,5 kilo almışım

canım hangi site bu. bende bir bakayım.
bu arada çok haklısın. kimsecikler kalmadı. önceden 1 günde sayfalar doldururduk. şimdi 1 sayfayı zor dolduruyoruz.

diyetarkadaşım diye bir site:)burayı keşfetmm benim için iyi oldu.
evet ya.herkes tatile mi çıktı ne?ben tatilde olsam bile burayı takip ederim inşallah.yoksa kendime pek güvenmiyorum irade konusunda.

hakay cım inşallah bende yakında senin gibi 59 ları görürüm. çok iyi verdin arkadaşım kutlarım...

sağolasın canım:))ticker lere bakarsak seninle kilo kaybımız hemen hemen aynı.senin de az kalmış canım 50 li kilolara.
benim hedefim 55 ama zayıflayınca yüzüm çöküyor öncelikle malesef.diyeti sporla desteklemem gerek.belki 57 lerde falan güçlendirmeye geçerim.inş.o günleri görürsem kısa zamanda.

ayy canım benim çok teşekkür ederiz. ellerine sağlık güzel kalpli dukaniçecik

Günaydın arkadaslar aranızda regl dönemi kendini kötü ve şiş hisseden varmı bilmiyorum ama ben kendimi kötü hissediyorum gördügüm tatliya saldirasim var ve 1,5 kilo almışım

bende bekliyorum reglmi. ama yok yok. olması gerekiyor artı bugün. ama bu ay çok stresli ve çekilme oldum. şişlikde cabası
dukan tatlılarına saldırda bozma diyetini sakın. sonra benim gibi güçlendirmeye gececeğine seyirde kalıverirsin.

diyetarkadaşım diye bir site:)burayı keşfetmm benim için iyi oldu.
evet ya.herkes tatile mi çıktı ne?ben tatilde olsam bile burayı takip ederim inşallah.yoksa kendime pek güvenmiyorum irade konusunda.

güven kendine arkadaşım. bende hayatımda bu kadar iradeli olduğumu hiç ama hiç bilmezdim. anneme hayran kalırdım bu konuda neden ben öyle değilim diye hayıflanırdım. demekki içeri de biryerlerde varmış irade
ayrıca bu kadar kiloyu iraden olmasa nasıl verecektin.. sakın böyle telkinlerde bulunma kendine. inan güven başaracağız allahın izniyle.
tatilden bende çekiniyorum. ama ne kadar kararlı olursak o kadar başarılı ve iradeli oluruz.güçlüyüz biz vücudumuz bizi değil biz onu şekle sakup sağlık katacağız. yapabiliriz çok çok inanıyorum

göreceksin tabi arkadaşı aaaaaa kızarım bak böyle şeyler yok. başaracağız hep beraber..
inan bana başka diyetler yapsaydın yüzün daha da kötü olurdu. bizim diyetimiz kitapta da yazıyor zaten hiçbir zaman hortlak gibi yapmıyor insanı.:128::128:
benim cildim, tırnaklarım, saçlarım bile güzelleşti. :115:her gören söylüyor.kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür. şu kabızlık ve regly düzensizliğim de olmasa süper..e az kaldı çok şükür biraz daha sabır...
ama ben bu sıkıntılar dışında zorlanmıyorum diyetimde çok şükür. sanki hayatım hep böyleymiş gibi eskidende. iyice alıştım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…