Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim desteğin için canım:)evet haklısın başaracağız!kıyafet almaya gittiğimizde beğendiğimizi alabileceğiz!hergün ne giysem sıkıntısı yaşamayacağız!bi de basenlerle bacakları incelttim mi tamamdır bu iş:)))aslında baya inceldim sanırım.pantolonlarım bollaştı.
ben de alıştım sanırım.yaşam şekli haline dönüştü yani.ilk başlarda çok zorlanmıştım.''beni tek mutlu eden şey yemekmiş ''diyodum atak döneminde.çok şükür midemi küçülttüm,daha çabuk doyuyorum.

dediğim siteye baktın mı?

heh işte böyle.. zaten çok vermişsin rahatlamışsındır iyice... bende şimdi giyecek birşey bulamıyorum. ama almıyorum brşey. bekliyorum istediğim kiloya gelince alışveriş başlayacak bende :))

işlerim var ama takipteyim
biraz hafifleteyim işleri bakacağım siteye canım. teşekkür ederim.

Günaydın arkadaslar aranızda regl dönemi kendini kötü ve şiş hisseden varmı bilmiyorum ama ben kendimi kötü hissediyorum gördügüm tatliya saldirasim var ve 1,5 kilo almışım

canım, regl dönemi bunları yaşaman çook normal. herkes aynı şekilde ve tatlıya saldırıyor maalesef. meyveli yoğurtlar, tatlandırıcı sütler, dukan tatlıları vs. ile atlatmaya bak.. olmadı sütlü kaçamaklar yap... ama hepten kendini salma... reglinin 3. gününden sonra rahatlarsın umarım. motivasyonu bozmak yok! :))

merhaba bende çoook zayıflamak istiyorum bugün başladım kilom 81.5 benide listeye dahil edermisiniz yulaf kapağini nereden bulabilirim

hoş geldin canım. yulaf kepeğini bulmadan başlaman mümkün değil aslında, öncelikle alışverişini yapıp öyle başlasaydın keşke. Migros, carrefour gibi büyük marketlerde bulabilirsin ya da internetteki gurme dükkanlarından bile sipariş verebilirsin. tekrardan hoş geldin aramıza, umarım hepimiz istediğimiz kgye varır inceciiik oluruz:)))

geçmiş olsun neler yasadin ne,kadar uyguladin dukani paylasirmisin.
Bir haftadır griple boğuşuyorum herkes bagisikligimin zayıfladığını soyleyip baskı yapıyor. Başından geçenleri anlatırmisin

geçmiş olsun canım, bir an önce doktora gidip testlerini yaptır ama kimsenin de seni korkutmasına, yıldırmasına izin verme. bir arkadaşın dediği gibi inan gıdım gıdım uzayan tırnaklarım bile uzadı, bir de sebze günlerinde hep aynı sebzeleri değil de çeşitlendirerek sebze dahil et. umarım bir an önce iyileşirsin. çok geçmiş olsun.

canım bunu sana dukanı hiç yapmayanlar, kilolu gezenler ya da seni çekemeyenler söylüyordur. etrafımda 3 tane dukan yapan var ve incecik salınıyorlar. sonunda annem bile dukana ikna oldu da başladı onları göre göre:)) yoksa benim anlatmama inanmıyordu.

ayrıca bunca dukan yapıp da zayıflayan insan neden hala dukanı yere göğe koyamıyorlar? neden dukan siteleri bu kadar revaçta? çünkü ömür boyu şişko olup da faydasını gören kişiler başkaları da görsün, zayıflasın, ince olmanın kolay ve sağlıklı yolu varmış bunu bilsinler istiyorlar... yani kesinlikle provakasyona gelmiyoruz:))
tabiki kontrollerimi yaptıralım, aksatmayalım ama durdur yere kendimizi korkutmayalım..

hangi diyeti yaparsan yap, sonrasında deli gibi yersen zaten kilo alırsın. ama dukan bize bir düzenleme getiriyor. hiç bu kadar kilo vereceğini düşünüyor muydun??? (ben geceleri waffle kumpir sufle şeklinde besleniyordum :))) sabahları çikolata kahve veya milkshake) bak verdin işte... demek ki bu kiloları birlikte koruyacağız. ben buna inanıyorum ve hiiiç canını sıkmamanı tavsiye ediyorum.

güzeeell güüünleeeer biziiii bekleeeer:))) ben mayokini ve skinny Jean giymek için yanıp tutuşuyorum. çoook az kaldı çoook :))

çok haklısın canım. çok şükürdi dukanla yollarımız kesişti...
ben de çok güzel bir bikini ve mayokini almıştım. onları giycem allah kısmet ederse bu sene...salına salına gezcem havuzda sahilde ... tıpkı eskisi gibi.. son 6-7 yıldır vitrin camlarımda gördüğümde kendimi yok yok bu ben değilim sanırım, yada vitdin camı sonuçta kötü gösteriyor derdim. şimdi şimdi kendimi tanımaya başladım çok şükür eski ifade eski vücut tipi eski hava ve eski kıyafetlerimle

ohh maşalah:)) ben de kilo aldığıma hiiç inanmadım, hep elbiselerim çekti diye düşünmüştüm ta ki bir gün alışverişe çıkıp hiçbir şeyi alamayıncaya kadar:) ama şimdi yeniden her mağazadan alışveriş yapabiliyorum, rahat nefes alıp rahat adımlar atıyorum:) ama bir 10 kg. daha versem muhteşem olacak:))

allah dukan amcaya hidayet versin, insanlık için çalışan insanlığa bu kadar faydası olan başka diyetisyen doktor var mı acaba? :)) kilolarımızı nasıl verdiysek onları öyle korumasını da bileceğiz:)) hiiç korkmayalım, bizi korkutmalarına izin vermeyelim. adamcağız içeceğimiz suyun sıcaklığını soğukluğunu bile düşünmüş, bizimle tarifler paylaşmış daha ne yapsın:))

son 4-5 gündür inanılmaz sapıttım.lisabella çok kızıyor biliyorum ama ne yapalım insanız işte.bifiil 3 ay yaptıktan sonra malesef azmimde azalmalar oldu.meyve ve az nutella yiyerek baltaladım dukanımı.asla gurur duymuyorum yaptığımdan ama itiraf etmek istedim.bugün kaldığım yerden devam ediyorum bakalım yarın kaç çıkacağım.sanırım fazlasıyla aç bıraktım kendimi.bu da kaçamak yapmama neden oldu.siz siz olun lütfen aç bırakmayın kendinizi.

Merhaba Dukan guzelleri

Once ulkemizde yasanan ve bizi fazlasi ile uzen olaylardan dolayi bir sure gelmekte ,yazmakta icimden gelmediSonrada birkac gunluk ozel islerimden dolayida ugrayamadim ama artik burdayim.Yazin gelmesi genel bir uzaklasma,kacamaklar yada diyette irade gosterememe soz konusu maalesefAma hep diyorum eden kendine ediyor.Ben niye etkilenmiyorum yazin gelmesinden,meyvelerin bollasmasindan falan.Istemiyor canim iste.Bu yilda yemeyivereyim ne olacakki.Bundan once yeterince yedim diyetten sonrada yiyecegim .Istikrarli sekilde devam eden iradeli sekilde diyetini yapanlari kutluyorum digerlerinide

Birde istedigi kiloya yaklasanda uzaklasiyor,gevsiyor ama eminim birkac ay sonra verdiklerimi aldim diye geleceklerdir.Bu diyet ciddi olarak yapilmasi gereken 4 evreden olusan bir diyet ve gercekten butun evrelere uyulmadigi surece verdigimiz kilolari almamiz cok mumkun.hele ben bunu tecrube etmis biri olarak daha dikkatliyim artik.o guclendirmeye gecisteki zorlanmami hatirliyorsunuzdur.neyseki bu defa daha dikkatli olacagim gozum fazlasi ile korktu:18::18:

Devam eden yarisin listesini yapacagim.Bakalim bu kez herkese nazar boncugu dagitabilecekmiyizHepinize guzel haftasonlari diliyorum

Son düzenleme:
merhaba aradaşlar.neyse ki korktuğum olmadı ve 71,1 çıktım.en son 70,8 idim.demek ki bu kaçamaklar bana +300 gr a neden oldu.ama eğer diyetimi tam yapsaydım şu an belki de en son 2002 de gördüğüm 6 lı rakamları görecektim.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.

bir arkadaşım ecemus sanırım sebzelerin sadece bir öğünde yenmesi konusunda sorusu vardı.şimdi baktım. kitapta sf 96 da sondan 5. satıra bakarsanız her öğünde tüketmemek koşuluyla yazıyor.lisa yada winnie sanırım bu konuya açıklık getirirler..

mesaj alınmıştır canım bi daha tekrarlanmayacak hatalar :26::26::26::26:

Herogunde sebze yenilebiliniyor.Lakin dikkat etmeniz gereken sebzeyi tek basina degil protein ile birlikte tuketmek.Gun toplaminda protein sebze tuketiminiz protein:2/3 sebze 1/3 olsun.gerisi onemli degil

Arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum.
9 gün önce dukan diyetine başladım.Testimi yaptığımda 3 gün atak verdi ve bu 3 günde 1.100 gr vereceğim öngörüldü.,71 ile başlamıştım.Ben -1.900 verdim ve 69.100 gr olum.Atağın son gününden sonra hiç tartılmadım.Bugün tartıya çıktığımda 69.600 üm.Asla kaçamak yapmadım.1 tek pirinç tanesi bile yemedim.Suyumu içtim.Hergün ama hergün 1 saat spor yaptım.Öğünlerimi kaçırmadım.Çok dikkat ettim ama sonuç ortada.Çok üzgünüm.Önerileriniz var mı acaba?

Canım iki öğünde yenebiliyor sadece iki tabak gibi üst üste ve abartı yok diyor. Mesela her şey serbest dediğinde obezler sebze tabağı yapıp tokken bile atıştırıyormuş bu yasak diyor. Cepten yazınca tam yazmamadım kusura bakma:)

az önce arkadaslarım cips yedi ve ben cipse dayanamam ama yemedim cunku en büyük destekcim yani esim bana bi paket almıs dedi koy evde en cok gördüğün yere gör ve yeme dedi nefsini yen dedi sana kızdıgıma bakma ben sana cok güveniyorum dedi allahımmmmm o an o sözü dünyadaki bütün yiyeceklerden tatlı geldi iyiki var bebeğim benim ya bu gaz bana ne kadar gider bilmem he he he ; ))

Merhaba,endiselenme sakin sadece protein ile beslendigimiz atak evresinden sonra seyire gecince kilo artisi gormek mumkun.Cunku atak ile birlikte kaybettigimiz su sebzelerle birlikte geri donuyor.Bunu kitaptada soyluyor zaten.Bu senin motivasyonunu asla kirmasin bir sure sonra eksilmeler baslayack yeniden sadece biraz sabir.Birden gidecek.birde dun eger sebze protein gununsede bugun fazla cikman normal.Sana tavsiyem safprotein gununden sonraki gunde bak kilona.Birde tuz alimini olabildigince sinirlamaya calis.Eger cok fazla spor yapiyorsan buda su tutulumuna sebep olabilir.Spor miktarini birkac gun daha az sekilde yap.Odem atici caylar icebilirsin cunku eminimki vucudunda su var.yesil cay hergun icmeye calis 3 fincan kadar.Sonra eger hala gitmemisse yeniden goruselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…