hoşgeldin lisacım nerde kaldın. hem merak ettik hem de özledik. iyi olmana sevindim arkadaşım.
Dukan başlangıç 82 kg
Şu anda 62 kg
Hedef : 52 kg
İlaç kullanmadan bu kadar kilo verdim ya) mucize gibi
kızlar merhaba bende sizinle dukan yapmak istiyorum. pazartesi başlayacağım Allah ın izniyle. yarın dukan alışverişimi yapacağım. özellikle şunu mutlaka al dediğiniz bir ürün var mı? light ürünler alıcam , yağsız etler alıcam , yulaf kepeği alıcam , tatlandırıcı alacam. bi de elektronik tartı alacam.
2 yıl önce dukanla 28 günde 7 kilo vermiştim sonra hamile kalmıştım. şimdi kızım büyüdü. emmeyide kestik . diyet vakti geldi çattı.78 kiloyum ama bu eski tartım eksik tartıyor olabilir. 55 kilo olmak istiyorum sizlerin de yardımlarıyla. dukan benim bünyeme uygun bi diyet. hem de süt ürünleri ve eti çok severim. inşallah eski günlerime geri dönerim. sizlerin kilo verdiğini de gördüm çpk heveslendim. kitapda var elimde. geçen yapışımda yoktu. incecik günler bizi bekliyor .. :)
Dukan başlangıç 82 kg
Şu anda 62 kg
Hedef : 52 kg
İlaç kullanmadan bu kadar kilo verdim ya) mucize gibi
dukancan arkadaşlarım benim naberdukanda deneyimli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum bir arkadaşımın kilo problemi var klasik hikaye yani sürekli al-ver uğraş çabala didin zayıfla istediğin kiloya düşünce önce diyeti sonra sporu bırak ve zamanla bütün kiloları tekrar al şimdi arkadaş istediği kiloya düşmüş sayılır ama tabi tekrar kilo almaktan korkuyor bu yüzden dukana başlayıp hızlı bir atak ve seyir evresi yapsa sonra kiloları sabitlemek için güçlendirme yapsa olur mu dukanın yöntemi diğer diyetlerden çok farklı yaa o yüzden acaba tekrar kilo almamada yöntemin farklı olmasının etkisi var mı bilemedim:44: bu arkadaş asıl kiloları dukan yöntemiyle vermediği için sadece sonuç kısmıyla bu diyet kalıcı zayıflık sağlar mı bilemedim :44: size danışmak istedim cevaplarsanız sevinirim öptüm hepinizi
Merhaba,hosgeldin.Verecek kilon fazla degil boyle durumlarda Dukan in onerisi 3 gunluk bir atak ile baslayip daha sonra seyir ile devam etmek.Ama tabiki verecek kilon az yada cok dahi olsa bir kez basladiginda verdigin kilolari geri almamak adina dukan diyetinin 4 evresinide tamamlaman gerekecek.Simdi sana tavsiyem verecegim linkleri okuyup hazir oldugunda baslaman: http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/622552-dukan-diyeti-nedir.html http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/623445-dukan-diyetine-hazirlik.htmlBana da destek olun  8 kilo vermem lazimmmmm
Merhaba,Oncelikle 2 kilo kilo fazlam var ve dukan yapayim dersen burdaki kizlar parcalar seni haberin olsunarkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim. okuduğum kadarıyla hepiniz uzman olmuşsunuz dukan konusunda. benim sadece 2 kilo fazlam var ama veremedim bir türlü. 52.5 kilo ile başladım 48'e kadar indim lahana çorbası diyetiyle ama daha fazza veremiyorum. hedefim 46. bir sitede şöyle bir bilgi gördüm. çok fazla verecek kilosu olmayanlar haftanın yalnızca iki günü saf protein tüketip geri kalan günler normal beslenerek istedikleri birkaç kiloyu verebiliyormuş. bu doğru mu? iki gündür dukanın atak evresini yapıyorum. yarın sabah tartılacağım. verilen bilgi doğruysa seyir evresine hiç geçmeyeceğim. şimdiden teşekkürler
Herkese iyi aksamlar diliyorummm arkadaslarr sizlerle bi konuyu paylasmak istiyorum bugun bi arkadasimdan kafa karistirici bisey duydum dukanla ilgili dr pirrre dukabin elinden doktorlugunun aldindigini cunku bu diyetin insanlara zarar verdigini cogunun hastalandigini duydum bana hic inandirici gelmedi sahsen sonucta diyette yanlis onerilen bisey yok.
Merhaba,hosgeldin.Verecek kilon fazla degil boyle durumlarda Dukan in onerisi 3 gunluk bir atak ile baslayip daha sonra seyir ile devam etmek.Ama tabiki verecek kilon az yada cok dahi olsa bir kez basladiginda verdigin kilolari geri almamak adina dukan diyetinin 4 evresinide tamamlaman gerekecek.Simdi sana tavsiyem verecegim linkleri okuyup hazir oldugunda baslaman: http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/622552-dukan-diyeti-nedir.html http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/623445-dukan-diyetine-hazirlik.html
TEŞŞKÜRLER BUGUN BASLADIM SABAH YUMURTA YEDİM SADECE SU İÇİYORUM ÖĞLENE KADAR... ÖĞLEN NE YİCEM SADECE YOĞURTMU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?