Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kizlat bende bugun atak evremin sonundayim yarn mis gibi salatalikli domatesli kahvalti yapacagim bi sure burnuma surekli salatalik kokusu geliyorduda))82.1 ile basladigim dyet dun tartildigimda 80.1 dim az vermistim ama bakalim seyirin 1. haftasinda tartilacagim bi daha

bu araa kizlar bi yarif buldum dukan tost ekmegi diye inanilmaz lezzetli misir unlu ekmek gibi hemkrepten daha doyiricu en azndan psikolojik)) atakda arasina ligt beyaz peynir ceyrek domatesle tost yapipdum diyette olmayanlar bile istiodu dusun

kızlar merhaba bende sizinle dukan yapmak istiyorum. pazartesi başlayacağım Allah ın izniyle. yarın dukan alışverişimi yapacağım. özellikle şunu mutlaka al dediğiniz bir ürün var mı? light ürünler alıcam , yağsız etler alıcam , yulaf kepeği alıcam , tatlandırıcı alacam. bi de elektronik tartı alacam.

2 yıl önce dukanla 28 günde 7 kilo vermiştim sonra hamile kalmıştım. şimdi kızım büyüdü. emmeyide kestik . diyet vakti geldi çattı.78 kiloyum ama bu eski tartım eksik tartıyor olabilir. 55 kilo olmak istiyorum sizlerin de yardımlarıyla. dukan benim bünyeme uygun bi diyet. hem de süt ürünleri ve eti çok severim. inşallah eski günlerime geri dönerim. sizlerin kilo verdiğini de gördüm çpk heveslendim. kitapda var elimde. geçen yapışımda yoktu. incecik günler bizi bekliyor .. :)

Merhaba sevgililer dukancilar,
Guclendirmede yazacaktim ama firsat bulamadim, artık ben korumaya gecmış bulunmaktayim. Güçlendırmede kilo verenlerdenım ben, sımdı herseyi yiyorumm demicem! Yine ufaktan dikkat ediyorum, anlayacağınız abartmadan normal hayatıma devam ediyorum. Umarım hepiniz istediğiniz eksili günler görürsünüz

İyi geceler herkese.2 haftadır yazamıyorum bende.malum okul kapanıyor.oğlumun drama-tiyatro gösterisi var pazar günü.geçen hafta provalar yoğundu.bu haftada Full gittik çok yorucuydu ama değicek.hem banada spor oldu.ben 6 mayısta 104.600 kg. ile dukana başlamıştım.6 haziranda ise tartım 94 gösteriyordu.bir ayda aç kalmadan tam 10 kg verdim.etrafımdaki arkadaşlar komşular ise çok şaşkınlar cidden.her gün zayıflamışsın lafını duymak harika bişey.bide arkadaşlarla gün yapıyoruz.beslenme çantam var benimde.kendim krebimi böreğimi kekimi kurabiyemi ne yaptımsa o gün evde hazırlayıp götürüyorum.gözler hep benim tabakta ve sen diyette olduğuna emin misin diyorlar :)))) en güzel yanı bu işte.yaptıktan sonra tarif çok.birkaç parça kıyafet aldım kendime ne kadar mutlu oldum anlatamam.artık göbeğim benden önce gitmiyor :)))) bay baya kopardık bağlarımızı ::))) çok mutluyum çookkk.bu yoğunlukta da bazen aç kaldığım günler oldu oğlumu beklerken provalar uzun sürdü falan.Allah tan ton balıkları var kurtarıcı yağsızı lighti onlarla geçiştirdim.neyse mutluluğumu paylaşmak istedim.üzerimdeki yüklerden hammallıktan kurtuluyorum yavaş yavaş.şimdiden uzerimden ton kalkmış gibi.3 ayda bu iş bitecek inş.sonra gelsin güçlendirme ve son olarak koruma.

Son düzenleme:

Merhaba,verecegim linke bir goz atarsan baslangic asamasinda neler alman gerektigi konusunda fikrin olur.yinede kafana takilan bir sey oldugunda bize sorabilirsin............. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/623445-dukan-diyetine-hazirlik.html

dukancan arkadaşlarım benim naber dukanda deneyimli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum bir arkadaşımın kilo problemi var klasik hikaye yani sürekli al-ver uğraş çabala didin zayıfla istediğin kiloya düşünce önce diyeti sonra sporu bırak ve zamanla bütün kiloları tekrar al şimdi arkadaş istediği kiloya düşmüş sayılır ama tabi tekrar kilo almaktan korkuyor bu yüzden dukana başlayıp hızlı bir atak ve seyir evresi yapsa sonra kiloları sabitlemek için güçlendirme yapsa olur mu dukanın yöntemi diğer diyetlerden çok farklı yaa o yüzden acaba tekrar kilo almamada yöntemin farklı olmasının etkisi var mı bilemedim:44: bu arkadaş asıl kiloları dukan yöntemiyle vermediği için sadece sonuç kısmıyla bu diyet kalıcı zayıflık sağlar mı bilemedim :44: size danışmak istedim cevaplarsanız sevinirim öptüm hepinizi

Merhaba,soyleyeceklerim benim sahsi fikrim.simdi dukan diyetinde atak yaparak hem hizli bir kilo vermis(aslinda kayip su) olmak motivasyon acisindan son derece onemli.seyir asil kilolari kaybettigimiz evre.guclendirme ise birden eski yeme alisanligina donmemek icin besinleri yavas yavas hayatimiza sokmaya basladigimiz alisma sureci ve son evre Koruma evresi.ve adi ustunde KORUMA .yani kilolarimizi oldugu haliyle koruma ve devam.Arkadasina tavsiyem Koruma evresini uygulasin.yani hergun yulaf kepegi+her persembe saf protein gunu+olabildigince hareket +vede tabiki yediklerine ictiklerine birazda dikkat ederse kilo almayacagindan koruyacagindan eminim..

merhaba arkadaşlar.gurmenet ten stevya nın küçük paketler şeklinde olan tatlandırıcısını almıştım.bir kutuda 100 paket var.aranızda kullanan var mı?bir paketi kupaya koyunca çok şekerli oluyor ben de yarım paket kullanıyorum.ama ağzımda bazen garip bir tad kalıyor.içeriği stevya maddesi ve hindiba köküydü sanırım.bazen light süt,türk kahvesi ile tüketiyorum güzel oluyor tavsiye ederim

arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim. okuduğum kadarıyla hepiniz uzman olmuşsunuz dukan konusunda. benim sadece 2 kilo fazlam var ama veremedim bir türlü. 52.5 kilo ile başladım 48'e kadar indim lahana çorbası diyetiyle ama daha fazza veremiyorum. hedefim 46. bir sitede şöyle bir bilgi gördüm. çok fazla verecek kilosu olmayanlar haftanın yalnızca iki günü saf protein tüketip geri kalan günler normal beslenerek istedikleri birkaç kiloyu verebiliyormuş. bu doğru mu? iki gündür dukanın atak evresini yapıyorum. yarın sabah tartılacağım. verilen bilgi doğruysa seyir evresine hiç geçmeyeceğim. şimdiden teşekkürler

Herkese iyi aksamlar diliyorummm arkadaslarr sizlerle bi konuyu paylasmak istiyorum bugun bi arkadasimdan kafa karistirici bisey duydum dukanla ilgili dr pirrre dukabin elinden doktorlugunun aldindigini cunku bu diyetin insanlara zarar verdigini cogunun hastalandigini duydum bana hic inandirici gelmedi sahsen sonucta diyette yanlis onerilen bisey yok.

Bana da destek olun  8 kilo vermem lazimmmmm
Merhaba,hosgeldin.Verecek kilon fazla degil boyle durumlarda Dukan in onerisi 3 gunluk bir atak ile baslayip daha sonra seyir ile devam etmek.Ama tabiki verecek kilon az yada cok dahi olsa bir kez basladiginda verdigin kilolari geri almamak adina dukan diyetinin 4 evresinide tamamlaman gerekecek.Simdi sana tavsiyem verecegim linkleri okuyup hazir oldugunda baslaman: http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/622552-dukan-diyeti-nedir.html http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/623445-dukan-diyetine-hazirlik.html
Merhaba,Oncelikle 2 kilo kilo fazlam var ve dukan yapayim dersen burdaki kizlar parcalar seni haberin olsun Evet kitaptada Dukan ara sira 5 kilodan az kilolari vermek icin uygulanabilecegini soyluyor.2 gun ataka cok yapmissin boyle durumlarda 1 gun yeterli oluyor.Bu metabolizmani sasirtmak icin.Bundan sonra yapacagin sey ise ya haftanin 2 gunu bu pazartesi ve persembe olsun saf protein yapip diger 5 gundede abartmadan normal beslenmek olsun...Dogru sekilde yapmak icinde kitabi edinip okusan daha faydali olur diye dusunuyorum...

Bu konuyu daha once konusmustuk ama gormedin sanirim canim.Ben fransada yasayan ve gelismeleride yakindan takip eden biri olarak daha oncedende yazdigim gibi Dukan in diplomasi elinden alinmadi kendisi verdi.Konu ise kesinlikle uyguladigi diyetin dogrulugu yada yanlisligi uzerine degil.Dukan diyetinin universitede ders olarak verilmesini istediginde diger diyetisyenler buna tepki gosterip reklamini yapiyor diye diyetisyenler birligine sikayet etmisler ve yasanan bazi sorunlardan dolayida Dukan diplomasini iade etmistir.Yani konu diyetle alakali degil icin rahat olsun

Son düzenleme:
mesaj tekrari ..

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…