Merhaba,hosgeldin.Verecek kilon fazla degil boyle durumlarda Dukan in onerisi 3 gunluk bir atak ile baslayip daha sonra seyir ile devam etmek.Ama tabiki verecek kilon az yada cok dahi olsa bir kez basladiginda verdigin kilolari geri almamak adina dukan diyetinin 4 evresinide tamamlaman gerekecek.Simdi sana tavsiyem verecegim linkleri okuyup hazir oldugunda baslaman: http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/622552-dukan-diyeti-nedir.html http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/623445-dukan-diyetine-hazirlik.html
TEŞŞKÜRLER BUGUN BASLADIM SABAH YUMURTA YEDİM SADECE SU İÇİYORUM ÖĞLENE KADAR... ÖĞLEN NE YİCEM SADECE YOĞURTMU
cnm proteın alman laızm et tavuk balık proteınsız olmas busekıdle ac kalırsın ztn
Kitabin varmi peki?Verdigim linklere goz attin mi? Cunku yediklerin vede sorun diyetle ilgili fikrin olmadigini gosteriyor.Sabah kahvaltini vede tabiki diger ogunlerinide zengin tutmalisin.Sabahlari :yumurta,peynir,jambon,yulaf kepegi ekmegi ile kahvalti yap.oglen ve aksamlari:tavuk,balik,et,kofte seklinde tuket yogurt ve ayran yaninda olsun.ne sadece yumurta nede sadece yogurt tek ogun olmaz.Dukan diyetinde Sinirsiz yeme ozgurlugun var.Ogun atlama ve zengin sekilde beslen.Ama oncelikle KITABI OKU!Merhaba,hosgeldin.Verecek kilon fazla degil boyle durumlarda Dukan in onerisi 3 gunluk bir atak ile baslayip daha sonra seyir ile devam etmek.Ama tabiki verecek kilon az yada cok dahi olsa bir kez basladiginda verdigin kilolari geri almamak adina dukan diyetinin 4 evresinide tamamlaman gerekecek.Simdi sana tavsiyem verecegim linkleri okuyup hazir oldugunda baslaman: http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/622552-dukan-diyeti-nedir.html http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/623445-dukan-diyetine-hazirlik.html
TEŞŞKÜRLER BUGUN BASLADIM SABAH YUMURTA YEDİM SADECE SU İÇİYORUM ÖĞLENE KADAR... ÖĞLEN NE YİCEM SADECE YOĞURTMU
Kizlar birsey kesfettim
Gecenlerde yulaf kepegim bitmisti, marketten yeni bir paket aldim.. Krebimi yaptim, yedim ama kokusu bir garip geldi.. Neyse, herzaman yaptigim gibi, kepegi buzluk posetine bosaltip, dondurucuya attim.. Bozulmasin diye orda muhafaza ediyorum. Günlùk kullanacagimi direk ordan aliyorum, poseti geri dondurucuya atiyorum..
Ertesi gün krebimi yaptigimda kokudan eser yoktu (krebime mahlepte atiyorum zaten). Demek istedigim, kepegin kokusunu sevmeyenler, kepegi dondurucuda muhafaza etsin.. Koku felan kalmiyor
Denemek bedava
Oncelikle bu sayfaya gidiyorsun:
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
-Weight Loss seciyorsun
-1-18 arasi cetvelinin seklini seciyorsun ve olmasini istediginin sol yanindaki daireye isaretliyorsun
-Next tusuna basip ilerliyorsun
-1-11 arasi sayfada yer alan cetvelinin ustundeki olmsini istedigin simgeyi seciyorsun
-yine Next yapiyorsun
-Acilan sayfadaki PIN yazan yere herhangi bir sey yaz onemsiz bir sey cunku
-Privacy de private data seciyorsun
-Track ta Weight seciyorsun
-Weight Measurements te ise
Weight Units: Kilograms seciyorsun
Your target weight:Hedef kilonu yaziyorsun
Your starting weight: Baslangic kilonu yaziyorsun
Your current weight: Guncel kilonu yaziyorsun
Weight Date:ay/gun/yil seklinde tarih yaziyorsun
-Waist Measurements kismini geciyorsun
-Body Mass Index (BMI) - Optional de ise
Height Units: Metric seciyorsun
Your Height:boyunu ilk kutucuga metre olarak ikinciye cm ini yaziyorsun.Yani benim boyum 1.70 birinciye 1 ikinciye 70 yaziyorum
- butun bunlari yaptiktan sonra Next diyorsun.
-Acilan sayfada bb code yazan yerde url ile baslayan degil onun altindaki http ile baslayani http de dahil ye kadar olan kismini ([img] yi almiyorsun png ile bitecek) kopyala olarak aliyosun[/COLOR]
-Kadinlar kulubundeki kullanici kontrol panelinde sol tarafta profilimi duzenleyi tikliyor ve acilan sayfada cizelge yazan kutucuga yapistir yapiyor sonrada degisiklikleri kaydet diyorsun.bu sekilde kilon degistikce yeni cetvelini ayni sekilde yapip guncelliyorsun.[/QUOTE]
Arkadasim,cetvel yapilisini burda anlattim isine yarayacaktir bu:34:
Sabah kahvaltım : 1 adet yumurta :)
ara öğün yeşilçay 1 lt su :)
öğle yemeğim: 2 tavuk küçük but yogurt yulafla karıştırarak yedim :)
şimdide yeşilçay içiyorum
Ogunlerin cok zayif canim daha fazla yemeye calis.yukardada yazdim sana cevap onuda oku.yulaf kepegi o sekilde pek keyifli olmuyor ekmek yapip tuketmeyi dene derim. bak benim tarifim soyle ve 4 gunluk ekmek cikiyor:-8 kasik yulaf kepegi
-3 yumurta
-1 kucukyagsiz yogurt (125 gram ) yada 3 kasiga denk geliyor
-1/2 paketkabartma tozu
Yumurta,yogurtve kabartma tozunu cirparak karistir sonar yulaf kepegini ekle ve iyice karistirdiktan sonra yuvarlak slikonyada bir kaliba dokup onceden isitilmis170 derce firinda 20 -30 dakika kadar pisir.pisen ekmegi kaliptan cikarip 4parcaya bolup hergun bir parcasini tuket.kalanida kagit havluya yada peceteye sarip bir buzdolabiposetine koyup dolapta sakla.
merhaba
beni de aranıza alırmısınız vermem gereken 36 kg var dukan'a göre ve benim bugün ilk günüm
sabah kahvaltısında 2 kibrit kutusu peynir ve 1 bardak süt içtim ara da şekersiz cay ve yeşil çay öğle yemeği ise 2 köfte kadar tavuk göğüs ve 1 kasecik yoğurt aralarda soda ve turk kahvesi içtim bakalım bu sefer irademe söz gecirebilecekmiyim
merhaba
beni de aranıza alırmısınız vermem gereken 36 kg var dukan'a göre ve benim bugün ilk günüm
sabah kahvaltısında 2 kibrit kutusu peynir ve 1 bardak süt içtim ara da şekersiz cay ve yeşil çay öğle yemeği ise 2 köfte kadar tavuk göğüs ve 1 kasecik yoğurt aralarda soda ve turk kahvesi içtim bakalım bu sefer irademe söz gecirebilecekmiyim
arkadasım hos geldın istersen önce cizelge yap oda insanı motive ediyo yulaf kepeğide tüketiyosun heralde birde süt ürünleri 1 litre ile sınırlı unutma köftenin içinde ekmek yada ekmek içeren karısımlar koymadın heralde sogan ve baharata izin var sadece kahvaltın bence yetersiz kahvaltıda ykrep falan yapıp tüketsn gün içinde daha az acıkırsın iradenide yen artık ben söyle düşünüyorum simdiye kadar yedimde ne ol du bak bu oldu diyorum yani bu hale geldim neyse cok konustum yani yazdm he he hadi basarılar
Merhaba,hosgeldin aramizaevet arkadasinda dedigi gibi cetvel yaparsan(yukarda anlattim nasil yapildigini) daha motive olursun.Yediklerine bakinca dahada bol tutabilirsin yediklerini.soda yerine ise dogal maden suyunu tercih etmeni oneririm.kolay gelsin
merhaba
kızlar bana yardım edin.......
bu gün çok güzel gidiyordum ta ki akşam çaya arkadaşlar gelene dek
bi dilim tiramisu bi dilim kek ve bi de açma yedim çok pişmanım
nasıl telafi edicem ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?