Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

güzel ve hatta sağlıklı zayıfladıklarında daha da güzel olan dukan arkadaşlarım özellikle yeni başlayanlar

burada birçok defa KİTAP KİTAP KİTAP dedik. ve hala arkadaşlarım kitabı mutlaka okuyun diyor.

arkadaşlar bu size zor sıkıcı ağır gelebilir ( bence kitap okumak süper birşey, heleki hayatınızı değiştirecekse ) ama inanın kitabı okumadan bu diyete başlamanız çok ama çok sağlıksız olur.. okuduğunuzda ne demek istediğimizi çok daha iyi anlayacaksınız.

eski sayfalarda bir dukaniçecim yazmıştı ne güzel de yazmış hemde " vücüt yemeğe de tepki veriyor, EMEĞE de"

biraz EMEK lütfen...

o yüzden sürekli sizlere KİTABI MUTLAKA OKUYUN!!! diyoruz.

rica ediyorum ( ki bu sizin iyiliğiniz için) kitabı okumadan dukana başlamayın ve yine kitabı okumadan soru sormayın...
çünkü bu diyet ne kadar iyi niyetle yardımcı olmaya çalışırsak çalışalım bizim cevaplarımızla yapılacak bir diyet asla değil...

kitabı okuyalım, aklımıza takılan merak ettiğimiz acaba mı dediğimiz herşeyi soralım paylaşalım öğrenelim

sonrada gitsin kilocuklarrrrr

Kizlar birsey kesfettim
Gecenlerde yulaf kepegim bitmisti, marketten yeni bir paket aldim.. Krebimi yaptim, yedim ama kokusu bir garip geldi.. Neyse, herzaman yaptigim gibi, kepegi buzluk posetine bosaltip, dondurucuya attim.. Bozulmasin diye orda muhafaza ediyorum. Günlùk kullanacagimi direk ordan aliyorum, poseti geri dondurucuya atiyorum..
Ertesi gün krebimi yaptigimda kokudan eser yoktu (krebime mahlepte atiyorum zaten). Demek istedigim, kepegin kokusunu sevmeyenler, kepegi dondurucuda muhafaza etsin.. Koku felan kalmiyor

Denemek bedava

Son düzenleme:

lina ım süper fikir unu dondurucuya koymak. hiç aklıma gelmemişti doğrusu...

Sabah kahvaltım : 1 adet yumurta :)

ara öğün yeşilçay 1 lt su :)

öğle yemeğim: 2 tavuk küçük but yogurt yulafla karıştırarak yedim :)

şimdide yeşilçay içiyorum

Sabah kahvaltım : 1 adet yumurta :)

ara öğün yeşilçay 1 lt su :)

öğle yemeğim: 2 tavuk küçük but yogurt yulafla karıştırarak yedim :)

şimdide yeşilçay içiyorum

Ogunlerin cok zayif canim daha fazla yemeye calis.yukardada yazdim sana cevap onuda oku.yulaf kepegi o sekilde pek keyifli olmuyor ekmek yapip tuketmeyi dene derim. bak benim tarifim soyle ve 4 gunluk ekmek cikiyor:-8 kasik yulaf kepegi
-3 yumurta
-1 kucukyagsiz yogurt (125 gram ) yada 3 kasiga denk geliyor
-1/2 paketkabartma tozu
Yumurta,yogurtve kabartma tozunu cirparak karistir sonar yulaf kepegini ekle ve iyice karistirdiktan sonra yuvarlak slikonyada bir kaliba dokup onceden isitilmis170 derce firinda 20 -30 dakika kadar pisir.pisen ekmegi kaliptan cikarip 4parcaya bolup hergun bir parcasini tuket.kalanida kagit havluya yada peceteye sarip bir buzdolabiposetine koyup dolapta sakla.

Son düzenleme:
merhaba
beni de aranıza alırmısınız vermem gereken 36 kg var dukan'a göre ve benim bugün ilk günüm
sabah kahvaltısında 2 kibrit kutusu peynir ve 1 bardak süt içtim ara da şekersiz cay ve yeşil çay öğle yemeği ise 2 köfte kadar tavuk göğüs ve 1 kasecik yoğurt aralarda soda ve turk kahvesi içtim bakalım bu sefer irademe söz gecirebilecekmiyim

Son düzenleme:

oleyyy çizelgemi yaptım :)

kızlar bende alışverişimi yaptım. dolabı light ürünlerle doldurdum :) sadece tatlandırıcıyı unutmuşum onuda sonra alırım. bugün ilk atak günüm ama ben tartılmadım. tartı aldım yeni ama her gün sabah uyanınca tartılmayı düşündüğümden bugün tartılmayacağım yarın sabah tartılacağım. 55 kilo ya inebilsem ahhh ahh... 82 falanım şuanda. ekmek tarifini bende yapayım bari:) kızım kitabı okumama izin vermiyor. en kısa zamanda okumam lazım. orda baya bilgi var çünkü. bu arada tüm dukancı arkadaşlarr

SU İÇMEYİ UNUTMAYIINN... görüşürüz

arkadasım hos geldın istersen önce cizelge yap oda insanı motive ediyo yulaf kepeğide tüketiyosun heralde birde süt ürünleri 1 litre ile sınırlı unutma köftenin içinde ekmek yada ekmek içeren karısımlar koymadın heralde sogan ve baharata izin var sadece kahvaltın bence yetersiz kahvaltıda ykrep falan yapıp tüketsn gün içinde daha az acıkırsın iradenide yen artık ben söyle düşünüyorum simdiye kadar yedimde ne ol du bak bu oldu diyorum yani bu hale geldim neyse cok konustum yani yazdm he he hadi basarılar

Merhaba,hosgeldin aramizaevet arkadasinda dedigi gibi cetvel yaparsan(yukarda anlattim nasil yapildigini) daha motive olursun.Yediklerine bakinca dahada bol tutabilirsin yediklerini.soda yerine ise dogal maden suyunu tercih etmeni oneririm.kolay gelsin

hoşbulduk çizelgemi yapacağım inş.bugün hiç acıkmadım açıkcası 2 lt den fazla su içtim birde hırs yaptım sabahları evde kahvaltı yapamadığım için biraz mecbur gibiyim sadece peynir yemeye aslında öğle yemeklerinde işyerinde zor olacak ama yapacağım bu sefer olacak.

tşk. ederim lisabella
akşam yemeğim baharatlı tavuk göğsü birazdan da yogurt ve yulaf kepeği yiyeceğim 10 gün sonunda ne kadar gidecek merak ediyorum.
iyi akşamlar

Ben yulaf ekmegi yapmayi denedim ve hic begenmedim yaaa yogurtla yulaf kepegini daha cok sevdim sabah yumurta oglen yogurt tavuk yemem yeterli oluo bana acikmadim hic

kızlar bana yardım edin.......
bu gün çok güzel gidiyordum ta ki akşam çaya arkadaşlar gelene dek
bi dilim tiramisu bi dilim kek ve bi de açma yedim çok pişmanım
nasıl telafi edicem ben şimdi

hoşgeldin arkadaşım.. sende dukanı ve bu sayfaları bulduğuna göre bizim gibi şanslı insanlardan birisin demekki
arkadaşım ağzını korkak alıştırma. bu diyette öyle kibrit kutusu vs. ölçüler yok. yiyebildiğin kadar protein ye. sadece günde süt ve süt ürünlerini 1 lt tüket.. onun dışında et, balık, tavuk... ne kadar bol tüketirsen o kadar iyi kilo veriyor insan. hiç açlık hissetmeden kiloların patır patır gidecek...
ve burdan ayrılma

kızlar bana yardım edin.......
bu gün çok güzel gidiyordum ta ki akşam çaya arkadaşlar gelene dek
bi dilim tiramisu bi dilim kek ve bi de açma yedim çok pişmanım
nasıl telafi edicem ben şimdi

yandın sen... burda kaçamağa yer yok şekerim.daha kaç gün oldu sen diyete başlayalı, ne kaçamağı bu allah allaaaahhh
birazdan parmak gelir lisa dan da
yeme annem yeme gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…