kızlar bana yardım edin.......
bu gün çok güzel gidiyordum ta ki akşam çaya arkadaşlar gelene dek
bi dilim tiramisu bi dilim kek ve bi de açma yedim çok pişmanım
nasıl telafi edicem ben şimdi
Ben tuvalete cikabilmek icin kuru kayisi ve su iciyorum bidee cunku benim ciddi bagirsak sorunum var cikamiyorumbugunu atlattim hic bozmadimmmm simdi biraz aciktim ama bozmicam :)
Kızlar merhaba,
Birkaç gündür ara ara yazdım ama hiç yollayacağım cepten(
Bugün dukan süresince ilk defa yulaf kepeklerini yiyemedim, yoldaydım ve yanıma almayı da unutmuştum. Ne yapmam gerekiyor bilen bar mı :))
geçen yıl denedim, kitaptaki gibi yaptım. 10 kg civarı verdim. önemli olan su içmek, yulaf kepeğini aksatmamak ve protein. suyu ihmal etmek çok zararlı. su çok önemli.
yarın sp yap... yola devam
Ben tuvalete cikabilmek icin kuru kayisi ve su iciyorum bidee cunku benim ciddi bagirsak sorunum var cikamiyorumbugunu atlattim hic bozmadimmmm simdi biraz aciktim ama bozmicam :)
hoşgeldin arkadaşım.. sende dukanı ve bu sayfaları bulduğuna göre bizim gibi şanslı insanlardan birisin demekki
arkadaşım ağzını korkak alıştırma. bu diyette öyle kibrit kutusu vs. ölçüler yok. yiyebildiğin kadar protein ye. sadece günde süt ve süt ürünlerini 1 lt tüket.. onun dışında et, balık, tavuk... ne kadar bol tüketirsen o kadar iyi kilo veriyor insan. hiç açlık hissetmeden kiloların patır patır gidecek...
ve burdan ayrılma
günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler arkadaşlar
hoşbulduk canım..ayrılmıycam söz eylüle kadar en azından 90 ları görmek istiyorum çünki.dün hiç acıkmadım ama benim derdim yulaf kepeğiyle ne yoğurtla nede ekmeğini yiyemiyorum midem bulanıyor dün annem zorla ısrarla yedirdi daha farklı nasıl yiyebilirim.dün gündüz 2 lt su içtim ama akşam içemedim.Yulaf kepeğini yedikten sonra çok su içmem gerekiyor sanırım.
kızlar bende alışverişimi yaptım. dolabı light ürünlerle doldurdum :) sadece tatlandırıcıyı unutmuşum onuda sonra alırım. bugün ilk atak günüm ama ben tartılmadım. tartı aldım yeni ama her gün sabah uyanınca tartılmayı düşündüğümden bugün tartılmayacağım yarın sabah tartılacağım. 55 kilo ya inebilsem ahhh ahh... 82 falanım şuanda. ekmek tarifini bende yapayım bari:) kızım kitabı okumama izin vermiyor. en kısa zamanda okumam lazım. orda baya bilgi var çünkü. bu arada tüm dukancı arkadaşlarr
SU İÇMEYİ UNUTMAYIINN... görüşürüz
canım ben sana bı tarıf -vereyım emın ol mısır ekmegı yıosun gıbı oluyor hatta ben ustune corek otu serpıyorum pogaca kokusu oluyor ekmegın dene bak
bı tane yumurta , bır yk lor peyniri yarım paket kabartma tozu bır kasık yogurt dukan tost ekmegı dıye gecıyor mıkrodalgada kare seklınde bı borcam kapagında ve yaglı kagıtta pısırıyorum ben . tost makınesınde kızrtıyorum mıs gıbı oluyor kızartmadan yemedım bılmıyorum:)
hoşbulduk çizelgemi yapacağım inş.bugün hiç acıkmadım açıkcası 2 lt den fazla su içtim birde hırs yaptım sabahları evde kahvaltı yapamadığım için biraz mecbur gibiyim sadece peynir yemeye aslında öğle yemeklerinde işyerinde zor olacak ama yapacağım bu sefer olacak.
deneyeceğim ben ilk yulaf kepeğinin üzerinde yazan tarifi denedim yine yiyemedim gerci sorun bende lor sevmiyorum ben süt kokusu almamam gerek yoksa midem bulanıyor onun için lor yerine çivil peyniri yiyorum
bugün için yapacak birşey kalmamış arkadaşım. evdeysen şu anda sütüne yulaf ekleyip içebilirsin.ama hala dışarıdaysan yarın kepeğinden krep, ekmek, poğaça yapıp tüketebilirsin. yanında taşımak da kolay oluyor böylece. ben sandwich yapıyorum ekmeğimle. yanımda işe götürüyorum.
eve canım öyle yaparım çok canım sıkkın
günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler arkadaşlar
hoşbulduk canım..ayrılmıycam söz eylüle kadar en azından 90 ları görmek istiyorum çünki.dün hiç acıkmadım ama benim derdim yulaf kepeğiyle ne yoğurtla nede ekmeğini yiyemiyorum midem bulanıyor dün annem zorla ısrarla yedirdi daha farklı nasıl yiyebilirim.dün gündüz 2 lt su içtim ama akşam içemedim.Yulaf kepeğini yedikten sonra çok su içmem gerekiyor sanırım.
günaydınlar efendim buralara girmiyorum diye sanmayın dukanımı bıraktım62 kg ile yola devam ediyorum
arkadaslar içimin yarım yağlı yoğurdunun üstünde en az 1.5 yağlı yazıyo yenebilir mi marka verdim ama
evet normalde hep buzdolabı poşetleri ile mamalarımı yanımda taşırım, ya da iki evimizde, annemlerde vs. de malzemelerim var. ama dün yabancı bir yerdeydik ve maalesef ne malzemem ne yanımda kekim vardı.. sağlık olsun. bugün aynen diyetime devam:))
Bugünkü Menüm:
Sabah: pastırmalı 2 yumurta ve çay
Öğle: dukan keklerim ve çay faslı
Akşam: ızgara et ve baharatlandırılmış yoğurt
3 lt. su
1 yeşilçay
20 dk. yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?