Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben tuvalete cikabilmek icin kuru kayisi ve su iciyorum bidee cunku benim ciddi bagirsak sorunum var cikamiyorum bugunu atlattim hic bozmadimmmm simdi biraz aciktim ama bozmicam :)

Kızlar merhaba,
Birkaç gündür ara ara yazdım ama hiç yollayacağım cepten (

Bugün dukan süresince ilk defa yulaf kepeklerini yiyemedim, yoldaydım ve yanıma almayı da unutmuştum. Ne yapmam gerekiyor bilen bar mı :))

Ben tuvalete cikabilmek icin kuru kayisi ve su iciyorum bidee cunku benim ciddi bagirsak sorunum var cikamiyorum bugunu atlattim hic bozmadimmmm simdi biraz aciktim ama bozmicam :)

kuru kayısı mı?? kuru kayısı meyve yasak güzelim. hatta meyveli light yoğurtlar bile sınırlı izinli. hepimizde bağırsak sorunu oluyor. hatta benim öncesinde de vardı. hepimiz bitki çaylarıyla sorunumuzu çözmeye çalışıyoruz. sana da tavsiyem bu

bugün için yapacak birşey kalmamış arkadaşım. evdeysen şu anda sütüne yulaf ekleyip içebilirsin.ama hala dışarıdaysan yarın kepeğinden krep, ekmek, poğaça yapıp tüketebilirsin. yanında taşımak da kolay oluyor böylece. ben sandwich yapıyorum ekmeğimle. yanımda işe götürüyorum.

geçen yıl denedim, kitaptaki gibi yaptım. 10 kg civarı verdim. önemli olan su içmek, yulaf kepeğini aksatmamak ve protein. suyu ihmal etmek çok zararlı. su çok önemli.

Yulaf kepeginin yan etkisi. Butun suyu cekiyor bu yuzden tuvalet sorunu. Bol bol su icersen birseycigin kalmiyor. Su, su, su..

günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler arkadaşlar
hoşbulduk canım..ayrılmıycam söz eylüle kadar en azından 90 ları görmek istiyorum çünki.dün hiç acıkmadım ama benim derdim yulaf kepeğiyle ne yoğurtla nede ekmeğini yiyemiyorum midem bulanıyor dün annem zorla ısrarla yedirdi daha farklı nasıl yiyebilirim.dün gündüz 2 lt su içtim ama akşam içemedim.Yulaf kepeğini yedikten sonra çok su içmem gerekiyor sanırım.

günaydınlar efendim buralara girmiyorum diye sanmayın dukanımı bıraktım 62 kg ile yola devam ediyorum

canım ben sana bı tarıf -vereyım emın ol mısır ekmegı yıosun gıbı oluyor hatta ben ustune corek otu serpıyorum pogaca kokusu oluyor ekmegın dene bak

bı tane yumurta , bır yk lor peyniri yarım paket kabartma tozu bır kasık yogurt dukan tost ekmegı dıye gecıyor mıkrodalgada kare seklınde bı borcam kapagında ve yaglı kagıtta pısırıyorum ben . tost makınesınde kızrtıyorum mıs gıbı oluyor kızartmadan yemedım bılmıyorum:)

bu arada bugun -400 le uyandım:) dun sp gunumdu sabah kendı ekmegımı yedım ustune lıgt krep peynıle

oglen yemekhanede yıyecek bsey bulamadım ayran ıctım ztn toktum sonra aksam uzerı ıgara tavuk soledım ayranla yedım aksamda cıtır tavuk ızgarada yaptım ama yaglı oldu derılerını ayırıp 3 parca yedım ve yanına haydarı yaptım :)

sonra dukan dondurma yaptım gecede onu huplettım:)

senınle aynı basladık.:) bende 82 ıle basladım hedefım 55 :)
dun esım bana dedıkı yok canıom 55te olamassın hırs yaptım :) suan 79,4 um seyırde 3. gunum:)

deneyeceğim ben ilk yulaf kepeğinin üzerinde yazan tarifi denedim yine yiyemedim gerci sorun bende lor sevmiyorum ben süt kokusu almamam gerek yoksa midem bulanıyor onun için lor yerine çivil peyniri yiyorum

canım bende calısıyorum ama vardiyeli mesela bugün 4te gidip gece 12de geliyorum işte yemek saati 6 herkes yemek yerken ben yanımd götürdüğüm krebi yiyorum alıştım artık arkadaslarımda alıştı kolay gelsin bakalım :))

valla bu sabah yine tArtıldımda - leri görmek bayagüzel yaaaa

deneyeceğim ben ilk yulaf kepeğinin üzerinde yazan tarifi denedim yine yiyemedim gerci sorun bende lor sevmiyorum ben süt kokusu almamam gerek yoksa midem bulanıyor onun için lor yerine çivil peyniri yiyorum

lor peynırı tadı hıc almayacaksan dene bence bende normalde hıc lor yıyemıyorum oyusden lıgt beyaz peynır yıorum

arkadaslar içimin yarım yağlı yoğurdunun üstünde en az 1.5 yağlı yazıyo yenebilir mi marka verdim ama

evet normalde hep buzdolabı poşetleri ile mamalarımı yanımda taşırım, ya da iki evimizde, annemlerde vs. de malzemelerim var. ama dün yabancı bir yerdeydik ve maalesef ne malzemem ne yanımda kekim vardı.. sağlık olsun. bugün aynen diyetime devam:))

Bugünkü Menüm:

Sabah: pastırmalı 2 yumurta ve çay
Öğle: dukan keklerim ve çay faslı
Akşam: ızgara et ve baharatlandırılmış yoğurt

3 lt. su
1 yeşilçay
20 dk. yürüyüş

eve canım öyle yaparım çok canım sıkkın

canım hiç moralini bozma. sen bakma bize tepkiler sert ama senin için. yoksa hepimizin arada kaçamakları oluyor. ertesi gün toparlayıp yola devam ediyoruz. ama zaten bu vicdan azabı sana yeter... bir daha yapamıyor insan

canım bende ilk zamanlar süt ve yoğurtla yemeyi denedim ama olmadı olmadı.. baktım o kadar çok terif varki yulafla ilgili her seferinde birini deniyorum. en sevdiğimi yiyorum. o yüzden dukandiyetitariflerim di galiba simla nın ve ilkay ın bloklarına bir göz at.
eminim içine sinerek yiyebileceğin bir tarif bulacaksın.

günaydınlar efendim buralara girmiyorum diye sanmayın dukanımı bıraktım 62 kg ile yola devam ediyorum

tebrik ediyorum seni arkadaşım. ama kızıyorum da neden bizi bırakıyorsun. geri gel. gitme biryerlere. burda birbirimize ihtiyacımız var...
arkadaslar içimin yarım yağlı yoğurdunun üstünde en az 1.5 yağlı yazıyo yenebilir mi marka verdim ama

%2 ye kadar tüketebilirsin canım. afiyet olsun.

evet güzelim diyete devam durmak yok pes etmek kesinlikle yokkk... ve her daim tedbirli olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…