Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

galiba zayıflayamıcammm (((

bi yerde okumuştum böyle olumsuz konuşunca olumsuzluk beyne ileti olarak gidiyormuş.beyin zayıflamayı engelliyormuş.bunu okuduğum günden beri ben de ''zayıflayacağım,bu çok kolay!''diyorum ve gerçekten zayıfladım.sanırım midemi de küçülttüm artık daha çabuk doyuyorum.2 nisandan beri zayıflamaya çalışıyorum ben de.Allahıma çok şükür 7 kilo gitti.bu sayfanın payı çok büyük iradeli olmamda.bildirim yaptığımız için perşembeleri benim için karne günü gibi:))

siz de göndermeyin beyninize olumsuz iletiler:)bünye alışınca daha kolaylaşıyor herşey.herkese sağlıklı ve bol - ler...

Tünaydınnnn güzelleeeeerrrr,,,,,
sınavımı verdim geldim aranıza haftaya kadar ama haftaya tüm hafta yurtdışındayım ilk deneyimim olacak çok heyecanlıyım bakalım nasıl döneceğim. Bu ara yoğun sınav çalışmalarım ve seyehatlerim yüzünden diyetim az bişi güçlendi gibi oldu ama tekrar 1+1lik seyir evreme dönmüş bulunmaktayım. Haftaya dönüşümde yani ayın 21inde güçlendirmeye geçmiş ve inşallah bu kısacık atak ve seyir süresinde 29 kilo vermiş biri olarak karşınıza çıkacağım... Yanlız bi çizelgeye baktım (winniem ellerine sağlık) ülen 98le başlamış tek gazulet benmişim aranızda şimdi güçlendirmeye geçiş kilomuda 69 olarak tutarsak oyyyy dedim milletin düşmeye çalıştığı kilo benim inmeye çalıştığım kiloymuş dedim ve bi utandım sormayın gitsin. Ama olsun rakamlar değil sağlık ve mutluluk önemli dimi. (Birde canım arkadaşlarım lisabella ve winnienin dediği gibi önemli olan bmi )

Ayy sinir oldum kizlar... Bu güne kadar kilom yavas yavas ama düzgün iniyordu... Simdi hop iniyor, hop cikiyor

Bu hafta heralde eksi göremeyecegim

Oncelikle ,yediklerin az vede zenginlestir lutfen.Canim istemiyor falan deme yemeye zorla kendini ve keyifle yiyebilecegin tarifler hazirla.Basagrin normal ilk gunlerde yasanan bir durum zamanla kaybolacak.Az yemende bas agrisi yapar o yuzden dogru duzgun yemelisin.Sut urunlerine dikkat et yanliz gunde 1 lt sut ve sut urunu tuketme hakkimiz var ve bunun icindeki sut miktari 1 su bardagi.Guzel kahvalti yapmaya calis sut ile olacak is degil o.ogun asla atlama ve ogunlerini zengin tut protein yonunden.Bolca su icmeyi sakin ihmal etme..
galiba zayıflayamıcammm (((
Ama sen bastan boyle dusunur ve umutsuzluga kapilirsan zaten veremezsin.Bak bizler nasil verdik vede veriyorsak sende oyle vereceksin.Hatta oyle olacakki omur boyu yapabilirim diyeceksin gercekten inan bana kilo veremye basladikca motivasyonunda,keyfinde yerine gelecek.sadece sabir goster vede inan...

Bahsettigin gibi bir yontem yok canim maalesef.Ablan yapmis ama hata etmis.Sne herhalukarda vereceksin bu kilolari kendine neden eziyet edeceksinki onu anlamadim.Zaten 1+1 yaptigimiz halde yeterince vitamin alamiyor oldugumuz icin (sebzeler yetersiz kalabiliyor) sen haftanin 5 gunu saf protein yaparsan vucuduna cok zarar verebilirsin.O yuzden dukan in onerisi disinda baska birsey yapma derim.Soyledigin eger verecek kilon cok degil ve hafta icin Protein +sebze haftasonu Saf protein olsaydi yine kabuledilebilinirdi ama 5 gun protein vucudunu yorar..

biz senınle aynı gıbıyız bende 55 ıstıyorum ıste 63 oldum bugun 3.gunum

lisabella light süt içinde gecerli değil mi bi bardak ben şimdiden 2 bardak içtim.et sevmiyorum ancak yiyebildiğim tavuk onu da işyerinde yaptığım için sınırlı oluyor sanırım.Başağrım dün gece çok ağladığım içindi sanırım şimdi iyiyim ama süt içmessem ciddi bir kabızlık yaşayacağım heralde 3 fincan yeşil cayda içiyorum aslında

Evet canim yediklerimiz zaten sut ve sut urunlerinin hepsinde yag orani max %2 olmali.Tamam icmissin artik ama bundan sonra dikkat et toplam sut ve sut urunu 1 lt sut ise 1 bardak.Sadece tavuk ile bu diyeti bitiremezsin.Kiyma ile kofte yap,balik tuket,internetten dukan tarifi diye aratirsan zengin bir menuyle karsilasacaksin.Gunluk hayatta normalde yedigimiz bir cok seyin dukana uyarlanmasi mumkun.ben dolmalarda yaptim,lahmacunda,iskenderde yani inanilmaz kolay seyler yapabilirsin bu sekilde hem keyifle SIKILMADAN kilo verirsin hemde diyete devamlilik acisindan cesitlendirmek cok onemli.

senınle aynı basladık.:) bende 82 ıle basladım hedefım 55 :)
dun esım bana dedıkı yok canıom 55te olamassın hırs yaptım :) suan 79,4 um seyırde 3. gunum:)

merhaba evet aynı kilodaymışız . benim atak da 3. günüm bugüm. o zaman birbirimizi gazlıyoruz 55 olmadan durmak yok

Canım ınsallah 55 hayal gıbı suan eskı halım oleydı bı donebılsem evlendım ıvır zıvır derken 70 oldum sonra hoop dogum yaptım 82

bende üni de 50 kiloydum evlendim hoop 70 doğurdum hoop 82 :) benim eşimde sen imkansız yapamazsın başladığın işi bitirmezsin filan diyo gösterelim onlara

merhaba sende 82 den başladığını 62 olduğunu yazmışsın ne kadar zaman sürdü bu kiloya gelmen 20 kilo vermişsin maşallah. ah bende verebilsem keşke.

Slm canlar ben de 20 gün önce dukana başladım atakda 3kg seyirde 2 total 5kg verdim sonra ne mi oldu bi gün erik yedim bigün çilek derken bozdm diyeti tabi kilolar hoop geliyor şimdi geri 2kg aldım biraz önce tatlandırıcı kepek filan aldım tekrardan başlıycam bundan başka dietle veremem herhalde yaa bakem bakem nolcek

merhaba sende 82 den başladığını 62 olduğunu yazmışsın ne kadar zaman sürdü bu kiloya gelmen 20 kilo vermişsin maşallah. ah bende verebilsem keşke.

Evet ben 5 ayda 82 kilodan 60 kiloya dustum ve hamilelik dusundugum icin hedefim 55 olmasina ragmen 60 da guclendirmeye gectim guclendirmedeyken hem guclendirmeyi ilk etapta dogru uygulayamadigimdan hemde hamile kalinca yeniden 66 kiloya ciktim.Sonra hamileligim 2. ayinda sonlaninca bende yeniden basladim ve bu kez hedefime inmeye yani 55 olmaya karar verdim.Su an 62 yim kaldi 7Sende kesinlikle vereceksin emin ol,cunku vermemek diye birsey asla soz konusu degil bu diyette.Sadece dogru sekilde,iradeli sekilde vede inanarak vermeye calis..

biz senınle aynı gıbıyız bende 55 ıstıyorum ıste 63 oldum bugun 3.gunum

inan birkaç kilodan sonra zevkli hale geliyor bu diyet ve yavaş yavaş yaşam felsefesi haline dönüşüyor.sonrasında diyette olduğunu unutuyorsun bazen:))benim eskiden akşamları vazgeçilmez çay saatlerim vardı.çay yanında çerez,çikolata,cips süper gidiyodu.nisan başından beri bu alışkanlığımı çok şükür bıraktım.7-8 den sonra bişey yememeye çalışıyorum.
kilolarımız ve hedefimiz hemen hemen aynıymış. ama senin boyun uzun sanırım.benim boyum1.65.

sen de umutsuz olma.bak vermişsin işte 1 kilo.ben bazı haftalarda verdiğim 100 gr a bile sevinmiştim.

kızlar takita stevya kullanan var mı? ne kadara alıyorsunuz ve nereden temin ediyorsunuz? ben yaşadığım şehirden bulamadım delircem artık internette de 21.49+8tl kargo 30 tl ediyo. formtat60 da kullanmak istemiyorum. aldım ama kullanırken zararları aklıma geliyo.

İnsallah vericez kilolari cok sisman degilizki 8 kilom var fazla ama cok aceleciyim ben sanirim ayrica benim boyum 1 60 kilom 63 oyuzden 55 olmam lazim aksam yemekte yogurt ve tavuk gogsu yedim cok az muz yedim :)))) biliyorum yasak

ben 1 hazırandan ıtıbaren kıloma guveerek dıyetı bozdum ama yarın tekrar başlıyacagım. 1 haftadır spora yazıldım 45 dk bısıklet 1 saat kadarda kardio ınş guzelce verırım çızelgemı degıstırmıyecegım 1 haftada tekrar o kıloya gelmek ıstıyorum 24 hazıranda taıle gıdecegım o zaman 55 olmak ıstıyorum sımdı 63 um yanı 62.700

İnsallah vericez kilolari cok sisman degilizki 8 kilom var fazla ama cok aceleciyim ben sanirim ayrica benim boyum 1 60 kilom 63 oyuzden 55 olmam lazim aksam yemekte yogurt ve tavuk gogsu yedim cok az muz yedim :)))) biliyorum yasak

kilosu çok olanlar daha kolay zayıflıyomus benim suan 2 haftada 7 kg oldu kilosu az olanlarda daha yavas veriyomus

15- 20 kilo veren arkadaşlar bişey sormak istiyorum. vücudunuzda sarkmalar oluyor mu ? göbeğinizde kollarınızda falan ? benim tek korkum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…