galiba zayıflayamıcammm(((
galiba zayıflayamıcammm(((
Oncelikle ,yediklerin az vede zenginlestir lutfen.Canim istemiyor falan deme yemeye zorla kendini ve keyifle yiyebilecegin tarifler hazirla.Basagrin normal ilk gunlerde yasanan bir durum zamanla kaybolacak.Az yemende bas agrisi yapar o yuzden dogru duzgun yemelisin.Sut urunlerine dikkat et yanliz gunde 1 lt sut ve sut urunu tuketme hakkimiz var ve bunun icindeki sut miktari 1 su bardagi.Guzel kahvalti yapmaya calis sut ile olacak is degil o.günaydın kolay gelsin arkadaşlar
dün hiç yediklerimi yazmamışım öğlen baharatlı tavuk bir porsiyon yogurt akşamda yine tavuk göğsü 2 köfte kadar yulaf kepekli yoğurt yatmadan öncede bi bardak süt içtim.
Kahvaltı yerine 2 bardak süt içtim canım istemiyor bir şey dün geceden beri ağlıyorum başımda felaket ağrıyor bugün biter mi bilmiyorum.
Ben de kabızlık sorunu oldu günde en az 2,5 lt su ve sıvı şeyler tüketmeme rağmen yeşil çayda içiyorum siz nasıl önlem alıyorsunuz bu konuda.
Ama sen bastan boyle dusunur ve umutsuzluga kapilirsan zaten veremezsin.Bak bizler nasil verdik vede veriyorsak sende oyle vereceksin.Hatta oyle olacakki omur boyu yapabilirim diyeceksingaliba zayıflayamıcammm(((
Yaptım bi hata yediğim koca 1 tabak patlıcan oturtma kızarma işleminden geçmiş , aslında kitabı okudum cevremdede çok yapan var en yakın ablam ama komşum yapmış verdi yedim. Birde bişey sormsk istiyorum, ablam 5 gün sp haftasonları ps yaparak verdi bu kiloyu bende böyle yapmayı düşünüyorum böyle yapan varmı ?
bi yerde okumuştum böyle olumsuz konuşunca olumsuzluk beyne ileti olarak gidiyormuş.beyin zayıflamayı engelliyormuş.bunu okuduğum günden beri ben de ''zayıflayacağım,bu çok kolay!''diyorum ve gerçekten zayıfladım.sanırım midemi de küçülttüm artık daha çabuk doyuyorum.2 nisandan beri zayıflamaya çalışıyorum ben de.Allahıma çok şükür 7 kilo gitti.bu sayfanın payı çok büyük iradeli olmamda.bildirim yaptığımız için perşembeleri benim için karne günü gibi:))
siz de göndermeyin beyninize olumsuz iletiler:)bünye alışınca daha kolaylaşıyor herşey.herkese sağlıklı ve bol - ler...
Oncelikle ,yediklerin az vede zenginlestir lutfen.Canim istemiyor falan deme yemeye zorla kendini ve keyifle yiyebilecegin tarifler hazirla.Basagrin normal ilk gunlerde yasanan bir durum zamanla kaybolacak.Az yemende bas agrisi yapar o yuzden dogru duzgun yemelisin.Sut urunlerine dikkat et yanliz gunde 1 lt sut ve sut urunu tuketme hakkimiz var ve bunun icindeki sut miktari 1 su bardagi.Guzel kahvalti yapmaya calis sut ile olacak is degil o.ogun asla atlama ve ogunlerini zengin tut protein yonunden.Bolca su icmeyi sakin ihmal etme..
lisabella light süt içinde gecerli değil mi bi bardak ben şimdiden 2 bardak içtim.et sevmiyorum ancak yiyebildiğim tavuk onu da işyerinde yaptığım için sınırlı oluyor sanırım.Başağrım dün gece çok ağladığım içindi sanırım şimdi iyiyim ama süt içmessem ciddi bir kabızlık yaşayacağım heralde 3 fincan yeşil cayda içiyorum aslında
senınle aynı basladık.:) bende 82 ıle basladım hedefım 55 :)
dun esım bana dedıkı yok canıom 55te olamassın hırs yaptım :) suan 79,4 um seyırde 3. gunum:)
Canım ınsallah 55 hayal gıbı suan eskı halım oleydı bı donebılsem evlendım ıvır zıvır derken 70 oldum sonra hoop dogum yaptım 82
Evet canim yediklerimiz zaten sut ve sut urunlerinin hepsinde yag orani max %2 olmali.Tamam icmissin artik ama bundan sonra dikkat et toplam sut ve sut urunu 1 lt sut ise 1 bardak.Sadece tavuk ile bu diyeti bitiremezsin.Kiyma ile kofte yap,balik tuket,internetten dukan tarifi diye aratirsan zengin bir menuyle karsilasacaksin.Gunluk hayatta normalde yedigimiz bir cok seyin dukana uyarlanmasi mumkun.ben dolmalarda yaptim,lahmacunda,iskenderde yani inanilmaz kolay seyler yapabilirsin bu sekilde hem keyifle SIKILMADAN kilo verirsin hemde diyete devamlilik acisindan cesitlendirmek cok onemli.
merhaba sende 82 den başladığını 62 olduğunu yazmışsın ne kadar zaman sürdü bu kiloya gelmen 20 kilo vermişsin maşallah. ah bende verebilsem keşke.
biz senınle aynı gıbıyız bende 55 ıstıyorum ıste 63 oldum bugun 3.gunum
inan birkaç kilodan sonra zevkli hale geliyor bu diyet ve yavaş yavaş yaşam felsefesi haline dönüşüyor.sonrasında diyette olduğunu unutuyorsun bazen:))benim eskiden akşamları vazgeçilmez çay saatlerim vardı.çay yanında çerez,çikolata,cips süper gidiyodu.nisan başından beri bu alışkanlığımı çok şükür bıraktım.7-8 den sonra bişey yememeye çalışıyorum.
kilolarımız ve hedefimiz hemen hemen aynıymış. ama senin boyun uzun sanırım.benim boyum1.65.
sen de umutsuz olma.bak vermişsin işte 1 kilo.ben bazı haftalarda verdiğim 100 gr a bile sevinmiştim.
İnsallah vericez kilolari cok sisman degilizki 8 kilom var fazla ama cok aceleciyim ben sanirimayrica benim boyum 1 60 kilom 63 oyuzden 55 olmam lazim aksam yemekte yogurt ve tavuk gogsu yedim cok az muz yedim :)))) biliyorum yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?