Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

15- 20 kilo veren arkadaşlar bişey sormak istiyorum. vücudunuzda sarkmalar oluyor mu ? göbeğinizde kollarınızda falan ? benim tek korkum bu.

Tabii verilen kilo miktari cok olunca sarkmalar olmamasi aslinda kacinilmaz.Oyleki protein diyetleri sarkmalarin en az yasandigi diyettir.Ben evet buyuk kilo verdim ama duzenli sporda yaptim ozellikle gobege yogun calistim.Sadece ciltte hafif bir elastikiyet kaybi olmasina anlam veremedim oysaki yeterlide su icmeme ragmen.Spor yapmaya calisin imkaniniz varsa .ILlede salona falan gitmek gerekmiyor.evde dukanin onerdigi isvec cakisi adini verdigi egzersizini Sabah aksam yapsaniz bile faydasi olur.Benim diger taraflarda degil ama en buyuk problemi gosuslerimde yasadim.simdi onlara yogun egzersizler yapmaya calisiyorum.Ve dukan kitabinda kilo verdikten sonra sarkan derinin tamamen geri cekilmeyi tamalamasi icin 6 ay sure veriyor.6 aydan sonra artik cekilme tamamlaniyor.Kitaptaki egzersiz bolumunu okumani siddetle tavsiye ederim

Lisacım, benim de vermem gereken 7-8 kilo var.
Hatta 10 kilo versem pek şukela olacak.

Seni gördükçe dukana girip girip bakıyorum.
Uyması çok zor gibi geliyor bana.

Desteğe ihtiyacım var galiba

10 kiloyu kaç evrede verebilirim mesela?
Ya da ne kadar sürede?

Başlamam lazım ama nereden:26:

selam kızlar .
başlangıç tarihi 15-5-2013
başlangıç kilo 80
hedef 62
boy 1.52
geçen hafta 73
güncel 72.600
aradaki fark 400gr
süper hepimize bol - li günler

günaydınnn
sanırım benim diyet bozuldu dün akşam kıymalı yumurta yedim ama ben yulaf kepeğini yemeden uyumuşum yemem gerektiğini biliyordum ama tv seyrederken sızmışım bide bu akşam günüm var iş çıkışı umarım irademe hakim olurum.

Son düzenleme:
slm arkadaslar gelemıyorum bır turlu nete nasıl gıdıyopr kılolar dugune 3 hafta kaldı tam sıkıntılı evreler kosturuyorum bakalım dua edın bana bolll - li gunler dılerım

Başlangıç tarihi 10-6-2013
Başlangıç kilo 114
Hedef 70
Boy 1.72
Güncel 110.8
Aradaki fark 3,2
pazartesi başladığım için benim ki 4 günlük oldu

günaydın kızlarrr

başlangıç tarihi 30-5-2013
başlangıç kilo 91.3
hedef 65
boy 1.68
geçen hafta 86.5
güncel 86.5
aradaki fark 3 kg
ya bu dukan bi mucize
daha başlayalı 15 gün oldu 7.8 kg verdim

çok mutluyum yaaa

Günaydin yurdumun güzel bayanlarııı :)) herzamanki gibi yine sorum olucak benimm aranizda kilo vermeden dolayi adet dengesizligi yasayan varmi acaba ya benim bir haftadir adetim gelmiyo takili kaldim ayni kiloda..

Birde arkadasin biri meyveli yogurtlarin sinirli oldugunu soylemisti benim kitapta sinir gormedim acikcasi yada orasini kacirmis olabilirim ama sade yogurdu daha cok tvsiye ettigini okumustum ben % de 0,2 lik meyveli yogurt yiyorum tatli krizimi bastirmasi icin sizceee nasilll

herkese günaydın dukaniçeler

maalesef bu hafta da artıdayım!!! çok mutsuzum. kahvaltıda yediğim yumurta, peynirden bile vazgeçtim süt ürünlerine giriyor diye. bir güzel baharatlı et yedim!!! dikkat etmeme rağmen 1 aydır tık yok, yılmak istemiyorum, biliyorum bu kilolar gidecek ama beni bezdirmeden bir an önce gitsin...

ne yapayım kızlar ne olur akıl verin... su, spor, yeşilçayım tamam, sınırlı izinlileri neredeyse kullanmıyorum.. off off.. dün sebze günümde kahvaltıda azıcık sebze yedim akşam yemedim ki yarın tartıda güzel sonuç alarım diye düşündüm ama nerde... of of...

Başlangıç tarihim : 16.05.2013 (Öncesinde 2 aydır dukan yapıyordum ama kaçamaklarla)
Başlangıç kilom : 73.9
Boy : 1.68
Hedef kilom : 60
Önceki hafta kilo : 72.2
Geçen haftaki kilom : 72.4
Bu hafta kilom: 72.8
Fark : +400

Gunaydin Kizlar

Hepinize bol - li bildirimler ve guzel bir gun diliyorum.

Yarista devam edenler ilgili basligada guncellerini yazmayi unutmasin

Winnim Guncel kilom 62 sekerimGecen haftadan beri gram degisim yok cunku ben yine dukanin benim icin uygun gordugu kilodayim.Gecen defa kirmistik bakalim bu kez ne kadar surecek burdaki takili kalmalarim:18::18:Bunu gecince sonra hedefe ulasmak kolay olacak

aynen ya hırs yaptım herkes sasıracak sekılde zayflamak ıstıyorum 34 bedendım ben yaaa((( sımdı 44 dogumdan sonra 4 ay oldu.

82 ıle basladım
seyır 5 bugun 78.4 um

bı lıste varmıs yarısmı?? yenı gırdıgım ıcın bılmıyorum
benıde eklermısınız:)

Başlangıç tarihim : 03/06/2013
Başlangıç kilom : 82,1
Boy : 1.58
Hedef kilom : 55

şuan ki kilon : 78,4

Günaydin yurdumun güzel bayanlarııı :)) herzamanki gibi yine sorum olucak benimm aranizda kilo vermeden dolayi adet dengesizligi yasayan varmi acaba ya benim bir haftadir adetim gelmiyo takili kaldim ayni kiloda..

bende biraz yaşadım. bazı arkadaşlar düzensizlik yaşıyor. benim en son 2 gün gecikmişti çok streslıydım. ama 10 gün gecikeni de okudum burda.

bildirim de yapayım
başlangıç : 21.03.2013
başl.kilo: 70.6
geçen hafta: 63.5
güncel :62.9
fark : -600

hepinizi öpyorum

Med canim,seni burda gormek ne guzel Aslinda vermen gereken kilo cok fazla degil ama zaten boyle az olan kilolar daha zor veriliyor.
oncelikle Dukan diyeti 4 asamadan olusan bir diyet.Ve bu diyette gercekten basarili olmak ve verdigin kilolari geri almamak icin bu 4 evreyide tamamlamak gerekiyor.Bircok anlamda cok buyuk kolayliklari olmasina ragmen(sinirsiz yemek seklinde) cokta kurallari olan bir diyet.Yani bu kadar kiloyu ne kadar zamanda vereceginin en dogru cevabini dukan testi verecektir ama tahmini 5-5.5 ay gibi bir sure olacaktir.Ilk etapta bu sure cok uzun gelebiliyor ,insani korkutuyor ne yani bu kadar kilo icin bu kadar uzun sure diyet yapmalimiyim diye ama dedigim gibi 4 asamali bir diyet ve asil kilolari verecegin evre SEYIR dedigimiz 2. evre.O asagi yukari 2-2.5 ay surer sende diye dusunuyorum canim.

Dukan diyetinin temelini biliyorsundur sanirim.Protein diyeti.Eger et,tavuk,balik ,yumurta,sut ve sut urunleri ile aran iyiyse diyetinde o kadar kolay gecer.sana verecegim iki yaziya bir goz at bakalim,eger aklina takilan bir sey olursa bana yine sorabilirsin.

Hep soyluyorum her diyet herkese uygun olmayabilir(beslenme aliskanliklarina ,yasam standartlarina......)Onemli olan kisinin kendisi icin gercekten kolaylikla uygulayacagi diyeti arastirip bulup onunla baslamasi cok onemli.Sende bir fikir edin bakalim eger gercekten yapabilecegine inanirsan biz burdayiz sekerim

DUKAN DIYETI NEDIR?

DUKAN DIYETINE HAZIRLIK

Son düzenleme:
Anlamadim sen neden diyetinin bozuldugunu dusunuyorsunki,kiymali yumurta yemissin afiyet olsun iyide yapmissin bize uygun cunku.Yulaf kepegini yemeden uyumussun dert degil bugun Yersin(dununkini degil bugunki gunluk hakkini)eger bunlardan baska yaptigin yedigin birsey varsa bilmiyorum ama su soylediklerinde diyeti bozacak birsey yok..
slm arkadaslar gelemıyorum bır turlu nete nasıl gıdıyopr kılolar dugune 3 hafta kaldı tam sıkıntılı evreler kosturuyorum bakalım dua edın bana bolll - li gunler dılerım
Kolay gelsin canim,tatli kosusturmalar bunlar Dualarimiz seninle
Ilk ay genelde yasaniyor bu tarz duzensizlikler cunku yeni beslenme seklinle birlikte hormonlarda bu durumdan etkilendigi icin ama merak etme ikinci aydan itibaren eskiye oranla daha duzenli regl olmaya basliyorsun
Meyveli yogurtlarda sinir 1 kutu olarak guncellemelerde geciyor.Icindeki meyvelerin seker oranindan dolayi diye dusunuyorum.Onun yerine sade yogurduna tatlandirici katarakta tuketebilirsin.

Canim oncelikle moralini yuksek tut ve motivasyonunu dusurme.Evet 1 ay takilip kaldiysan bu can SIKICI bir durum gercekten.1 ay boyunca hep ayni kilodamisin?hic bir degisiklik yokmu?Kahvaltidaki yumurtayi ,peyniri kaldirmakla ama buyuk hata yapmissin.ozellikle ikiside zengin protein kaynaklari,hele yumurta.Yumurta sut urunu degil hem gunde 2 tane rahatlikla kolesterol problemin yoksa da fazlasini tuketebilirsin.Peynir %2 yagli ya kadar izinli ve onuda yine istedigin kadar yiyebilirsin(sonucta limit 1 lt sut urunlerindede gunde 1 kilo peynir yemezsin herhalde )Bunlari diyetine yeniden ekle ve gonul rahatligi ile tuket.Belkide yeterince protein almadigin icinde olabilir bu duraklama..Hep gordukki ne kadar cok yersen o kadar iyi kilo veriyorsun bu diyette..

Bu ikinci yarisin 3. haftasindayiz,seni bu yaris bittikten sonra diger yarisa ekleriz artik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…