15- 20 kilo veren arkadaşlar bişey sormak istiyorum. vücudunuzda sarkmalar oluyor mu ? göbeğinizde kollarınızda falan ? benim tek korkum bu.
merhaba evet aynı kilodaymışız . benim atak da 3. günüm bugüm. o zaman birbirimizi gazlıyoruz 55 olmadan durmak yok
bende üni de 50 kiloydum evlendim hoop 70 doğurdum hoop 82 :) benim eşimde sen imkansız yapamazsın başladığın işi bitirmezsin filan diyo gösterelim onlara
aynen ya hırs yaptım herkes sasıracak sekılde zayflamak ıstıyorum 34 bedendım ben yaaa((( sımdı 44 dogumdan sonra 4 ay oldu.
82 ıle basladım
seyır 5 bugun 78.4 um
Günaydin yurdumun güzel bayanlarııı :)) herzamanki gibi yine sorum olucak benimm aranizda kilo vermeden dolayi adet dengesizligi yasayan varmi acaba ya benim bir haftadir adetim gelmiyo takili kaldim ayni kiloda..
Lisacım, benim de vermem gereken 7-8 kilo var.
Hatta 10 kilo versem pek şukela olacak.
Seni gördükçe dukana girip girip bakıyorum.
Uyması çok zor gibi geliyor bana.
Desteğe ihtiyacım var galiba
10 kiloyu kaç evrede verebilirim mesela?
Ya da ne kadar sürede?
Başlamam lazım ama nereden:26:
Anlamadim sen neden diyetinin bozuldugunu dusunuyorsunki,kiymali yumurta yemissin afiyet olsun iyide yapmissin bize uygun cunku.Yulaf kepegini yemeden uyumussun dert degil bugun Yersin(dununkini degil bugunki gunluk hakkini)eger bunlardan baska yaptigin yedigin birsey varsa bilmiyorum ama su soylediklerinde diyeti bozacak birsey yok..günaydınnn
sanırım benim diyet bozuldu dün akşam kıymalı yumurta yedim ama ben yulaf kepeğini yemeden uyumuşum yemem gerektiğini biliyordum ama tv seyrederken sızmışımbide bu akşam günüm var iş çıkışı umarım irademe hakim olurum.
Kolay gelsin canim,tatli kosusturmalar bunlarslm arkadaslar gelemıyorum bır turlu nete nasıl gıdıyopr kılolar dugune 3 hafta kaldı tam sıkıntılı evreler kosturuyorum bakalım dua edın bana bolll - li gunler dılerım
Ilk ay genelde yasaniyor bu tarz duzensizlikler cunku yeni beslenme seklinle birlikte hormonlarda bu durumdan etkilendigi icin ama merak etme ikinci aydan itibaren eskiye oranla daha duzenli regl olmaya basliyorsunGünaydin yurdumun güzel bayanlarııı :)) herzamanki gibi yine sorum olucak benimm aranizda kilo vermeden dolayi adet dengesizligi yasayan varmi acaba ya benim bir haftadir adetim gelmiyo takili kaldim ayni kiloda..
Meyveli yogurtlarda sinir 1 kutu olarak guncellemelerde geciyor.Icindeki meyvelerin seker oranindan dolayi diye dusunuyorum.Onun yerine sade yogurduna tatlandirici katarakta tuketebilirsin.Birde arkadasin biri meyveli yogurtlarin sinirli oldugunu soylemisti benim kitapta sinir gormedim acikcasi yada orasini kacirmis olabilirim ama sade yogurdu daha cok tvsiye ettigini okumustum ben % de 0,2 lik meyveli yogurt yiyorum tatli krizimi bastirmasi icin sizceee nasilll
herkese günaydın dukaniçeler
maalesef bu hafta da artıdayım!!! çok mutsuzum. kahvaltıda yediğim yumurta, peynirden bile vazgeçtim süt ürünlerine giriyor diye. bir güzel baharatlı et yedim!!! dikkat etmeme rağmen 1 aydır tık yok, yılmak istemiyorum, biliyorum bu kilolar gidecek ama beni bezdirmeden bir an önce gitsin...
ne yapayım kızlar ne olur akıl verin... su, spor, yeşilçayım tamam, sınırlı izinlileri neredeyse kullanmıyorum.. off off.. dün sebze günümde kahvaltıda azıcık sebze yedim akşam yemedim ki yarın tartıda güzel sonuç alarım diye düşündüm ama nerde... of of...
Başlangıç tarihim : 16.05.2013 (Öncesinde 2 aydır dukan yapıyordum ama kaçamaklarla)
Başlangıç kilom : 73.9
Boy : 1.68
Hedef kilom : 60
Önceki hafta kilo : 72.2
Geçen haftaki kilom : 72.4
Bu hafta kilom: 72.8
Fark : +400
bı lıste varmıs yarısmı?? yenı gırdıgım ıcın bılmıyorum
benıde eklermısınız:)
Başlangıç tarihim : 03/06/2013
Başlangıç kilom : 82,1
Boy : 1.58
Hedef kilom : 55
şuan ki kilon : 78,4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?