Merhaba,hosgeldinSEVGİLİ DUKANCANLAR;
Bugün itibariyle aranızdayım.şu an tartı 59,3 gösteriyor ve amacım 54 olmak.boyum 1.62cm
normalde 58 civarındayım son 3 günde 59u gösterdi ibre.
dukanın kitabını dün bitirdim.gerekli notları aldım.
Hatta alışveriş listem de hazır bugün atak için gerekli gıdaları alıcam.
Kahvaltımda 1.5 çorba kaşığı yulaf kepeği ile yapılmış krep ve Light beyaz peynir tükettim.
Sizlerden fikir almak istiyorum.dukan testine göre 2 gün atak,30 gün seyir ve 43 gün güçlendirme programı vermiş bana ve 55 kg olmama hedefleniyor.
Sizce bu programa mı uymalıyım yoksa vermek istediğim sadece 5 kg olduğu için haftada 2 gün saf protein 5 gün serbest programını mı uygulmalımıyım?
Tecrübelerinizden faydalanmak için sizlerden cevap bekliyor olucam
günaydın kızlarrr
başlangıç tarihi 30-5-2013
başlangıç kilo 91.3
hedef 65
boy 1.68
geçen hafta 86.5
güncel 86.5
aradaki fark 3 kg
ya bu dukan bi mucize
daha başlayalı 15 gün oldu 7.8 kg verdim
çok mutluyum yaaa
herkese günaydın dukaniçeler
maalesef bu hafta da artıdayım!!! çok mutsuzum. kahvaltıda yediğim yumurta, peynirden bile vazgeçtim süt ürünlerine giriyor diye. bir güzel baharatlı et yedim!!! dikkat etmeme rağmen 1 aydır tık yok, yılmak istemiyorum, biliyorum bu kilolar gidecek ama beni bezdirmeden bir an önce gitsin...
ne yapayım kızlar ne olur akıl verin... su, spor, yeşilçayım tamam, sınırlı izinlileri neredeyse kullanmıyorum.. off off.. dün sebze günümde kahvaltıda azıcık sebze yedim akşam yemedim ki yarın tartıda güzel sonuç alarım diye düşündüm ama nerde... of of...
Başlangıç tarihim : 16.05.2013 (Öncesinde 2 aydır dukan yapıyordum ama kaçamaklarla)
Başlangıç kilom : 73.9
Boy : 1.68
Hedef kilom : 60
Önceki hafta kilo : 72.2
Geçen haftaki kilom : 72.4
Bu hafta kilom: 72.8
Fark : +400
SEVGİLİ DUKANCANLAR;
Bugün itibariyle aranızdayım.şu an tartı 59,3 gösteriyor ve amacım 54 olmak.boyum 1.62cm
normalde 58 civarındayım son 3 günde 59u gösterdi ibre.
dukanın kitabını dün bitirdim.gerekli notları aldım.
Hatta alışveriş listem de hazır bugün atak için gerekli gıdaları alıcam.
Kahvaltımda 1.5 çorba kaşığı yulaf kepeği ile yapılmış krep ve Light beyaz peynir tükettim.
Sizlerden fikir almak istiyorum.dukan testine göre 2 gün atak,30 gün seyir ve 43 gün güçlendirme programı vermiş bana ve 55 kg olmama hedefleniyor.
Sizce bu programa mı uymalıyım yoksa vermek istediğim sadece 5 kg olduğu için haftada 2 gün saf protein 5 gün serbest programını mı uygulmalımıyım?
Tecrübelerinizden faydalanmak için sizlerden cevap bekliyor olucam
midem okadr kotuydukı bulanıyodu oyuzden yemekte corbA SALATA VE COK AZ PATATES YEMEGI YOGURT YEDIM
kendine ediyorsun.Baska sekilde gecirseydin bulantini keske.Bu diyete yeni basladin uzun bir yolun var yapabileceginden eminmisin?
Hoşbulduk canım evet o benimcall deki lotus musun? hoş geldin .vereceğin kilo az olduğu için dukan sana uyar mı bilemedim.tekrar hoş geldin
Merhaba,hosgeldin
Vermek istedigin 5 kilo icin eger testin sonuclarini takip edersen verilen surede amacina ulasirsin.Ama bu yolda yurumeye baslayinca geri donus yok maalesef.4 evereyide hakki ile artik yapman gerekmektedir.atak-seyir-guclendirme dahil 2.5 aya ihtiyacin olacak hadi 3 ay diyelim.sonrada korumaya gecince daha esnek herhangi bir rejim yapmadan ama yine dukanin senden istediklerini omur boyu yapman gerekecek.Ama bir diyet programi icinde oldugun ve kurallarada uyman gerektigi dusunuldugunde ciddi bir diyet sureci gecirirsin.Diger yontemi yani 2/7 (bundada 2 gun protein 5 gun Protein+sebze yapiliyor ama diger butun kurallar aynen gecerli yani yine kontrol var)yada 2/0 (2 gun protein geri kalan gunler serbest olunca orda kontrol saglanamayabilinir)uyguladiginda yine kilo verirsin ama daha yavas ve uzun surebilir.Simdi burda kendin ile ilgili en dogru karari kendin vereceksin.Yaparim ciddi sekilde diyorsan basla ...kolay gelsin
Sevgili smygnc evet yulaf kepegi bu diyetin olmazsa olmazi fakat birgun yemedigindede bu diyetini bozmaz.Onunde 40 kilo gibi uzun bir surec var.Dukan diyeti ile en iyi kiloyu verecek insanlardansin.Evet zamani gelecek SIKILACAKSIN belki ama hangi diyeti yaparsan yap amac kilo vermek olunca hepsi zor.Ama dukan diyeti proteine dayali bir diyet olsada cesitliligi diyeti kolaylastiriyor.Lutfen internetten arastiracagin dukan diyet tariflerini incele mutlaka keyifle yiyebilecegin cok sey var.Pasta yemedigin icin iradenelisabella,dün akşam sadece yulaf kepeği yemedim kesinlikle yenmesi gerektiği için diyetim bozuldu demiştim.
Öğlen yemeğim : 100 gr kıymalı ve 2 yumurtalı kıymalı yumurta,ayran
Bugün çalışanımızın d.günüsü vardı ben pasta yemedim benim dilimimi başkasına verdim akşamı da atlatırsam sağ salim mutlu olacağım
Hoşbulduk canım evet o benimbende bilemedim işte fikir alayım dedim sence ne yapmalıyım?
Aslına bakılırsa süreç çok uzun 5 kg için... dukan için saf protein kısmı dışında gıdaları temin etmek oturup tarifleri uygulamak çok uğraştırıcı gibi geliyo bana.
Sizler de bu bloglarda yayınlanan ya da kitaptaki tarifleri yapıyor musunuz?yada nasıl besleniyoursunuz? Günlük evde ne pişiyorsa yenebilir bir diyet olmayışı zahmetli.ama bu 4-5 kg vermeyi de çok istiyorum.
Anlamadim sen neden diyetinin bozuldugunu dusunuyorsunki,kiymali yumurta yemissin afiyet olsun iyide yapmissin bize uygun cunku.Yulaf kepegini yemeden uyumussun dert degil bugun Yersin(dununkini degil bugunki gunluk hakkini)eger bunlardan baska yaptigin yedigin birsey varsa bilmiyorum ama su soylediklerinde diyeti bozacak birsey yok..
Kolay gelsin canim,tatli kosusturmalar bunlarDualarimiz seninle
Ilk ay genelde yasaniyor bu tarz duzensizlikler cunku yeni beslenme seklinle birlikte hormonlarda bu durumdan etkilendigi icin ama merak etme ikinci aydan itibaren eskiye oranla daha duzenli regl olmaya basliyorsun
Meyveli yogurtlarda sinir 1 kutu olarak guncellemelerde geciyor.Icindeki meyvelerin seker oranindan dolayi diye dusunuyorum.Onun yerine sade yogurduna tatlandirici katarakta tuketebilirsin.
Canim oncelikle moralini yuksek tut ve motivasyonunu dusurme.Evet 1 ay takilip kaldiysan bu can SIKICI bir durum gercekten.1 ay boyunca hep ayni kilodamisin?hic bir degisiklik yokmu?Kahvaltidaki yumurtayi ,peyniri kaldirmakla ama buyuk hata yapmissin.ozellikle ikiside zengin protein kaynaklari,hele yumurta.Yumurta sut urunu degil hem gunde 2 tane rahatlikla kolesterol problemin yoksa da fazlasini tuketebilirsin.Peynir %2 yagli ya kadar izinli ve onuda yine istedigin kadar yiyebilirsin(sonucta limit 1 lt sut urunlerindede gunde 1 kilo peynir yemezsin herhalde )Bunlari diyetine yeniden ekle ve gonul rahatligi ile tuket.Belkide yeterince protein almadigin icinde olabilir bu duraklama..Hep gordukki ne kadar cok yersen o kadar iyi kilo veriyorsun bu diyette..
Bu ikinci yarisin 3. haftasindayiz,seni bu yaris bittikten sonra diger yarisa ekleriz artik.
tmm dıger yarıs ne zaman olur acaba:)
nestle nesfit süt ile yenilebilyomu yulaflı ve tahıllı ya ondan soruyorum
baslangıc tarihi 30.05.2013başlangıç kilo 91.3hedef 65boy 1.68geçen hafta 86.5güncel 83.5aradaki fark 3 kgya bu dukan bi mucizedaha başlayalı 15 gün oldu 7.8 kg verdim çok mutluyum yaaa düzelttim yanlış yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?