Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar merhaba herkese kolay gelsin, bu tatlandırıcı konusu ve yan etkileri kafama çok fazla takılıyor siz bu konuda ne yaptınız. beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Tesekkür ederim lisabella yazının altına cevap yazcak butonu tıkladım ama yazamadım. Bide bem hergün 1 tane elevit içiyorum vitamin dengesi boulmasın diye

Zaman ayırıp cevap yazdığın için tşk ederim genel olarak dediğin gibi besleniyorum.

kızartma hiç yemem,ketçap mayonez vs sos kullanmam.yemeklere çok az yağ koyarım.pirinç yerine bulgur kullanırım hatta karabuğday kullanıyorum artık.hiç bir asitli gazlı içeçeği içmem.ekmek sadece kahvaltıda 1 dilim tüketirim.ağır tatlıları yemem.sadece sütlü tatlıları o da çok fazla yemem. Benim kilo vermemekteki sıkıntım düzensiz saatlerde yemek yemem, akşamları meyve yiyiyor olmam ve biraz hareketsiz kalmış olmam.

Saatleri düzenleyemiyorum ama akşamları meyve yemeyi dukan diyetiyle bırakıyorum inşallah.hareket için de eliptik bisiklet kullanıcam yada yürüycem 20 dk.zaten geçen yazdan beri callanetics yapıyorum sıkılaşmak için.

Sanırım kararımı verdim.
2 gün atak
30 gün seyirzt ve perşembeleri saf protein günü yapıp 5 gün protein+sebze yapıcam.
43 gün: güçlendirme yapmam gerekiyor.gerçi verdiğim daha doğrusu Allah nasip ederse vermiş olacağım kiloya göre yeninden hesaplarım.

Vatana millete hayırlı olsun.

Bu arada seyir evresinde meyvesiz kalıcam. Hangi vitamini önerirsiniz?

Son düzenleme:

çok yeni olduğum için yanlış yönlendirme yaparım diye cevap yazmıyorum canım.ama editörümüz lisabella sana en doğru cevabı vermiş zaten.aldığın kararlar süper.tam da uygularsan süper olacak.kolay gelsin..

Selam tüm Dukan kardeşlerime. Bende dün ani bir kararla Dukana başladım. Nedense hep korktuğum bi diyetti ama bi arkadaşım 2 ayda tam 16 kilo verince gözlerimle gördüm ne kadar etkili bir diyet olduğunu ve hemen kitabını aldım. 2 günde de kitap bitince vakit kaybetmeden başlayayım dedim. 2. günümün sonuna geldim ve bu 2 günde ne açlık hissettim ne de tatlı krizim tuttu. Önümde upuzun bir yol var burda ki Dukandaşlarımla yardımlaşarak inanıyorum ki bu kiloların hepsi hemde hepsi gitceeeekkk

evet evet kesinlikle egzersiz yapıcam inşallah hiç birimiz sarkmayız

yaaaa yaaaa ama ben kilo bildirimine yetişemedim.

bugün başıma ne geldi.

sabah 8 gibi kızımla uyurkene (1.5 yaşında ) bizimki saçımı tutarak uyur genelde . sacımı tutmaya çalışırken coort diye elini gözüme soktu. gözümden yaşlar coştu da coştu. doktora gittik tırnağıyla gözümü çizmiş yırtılmış üst tabakası gözümün tam kahverengi gözbebeğinin orası. 2 gün bandajlı kalacakmış gözüm açmayacakmışım krem damla falan verdi. o yüzden sabah tartılamadım. diyetimi bozmadım ama devam. öğleden sonrada tartılmak istemedim . bildirim günü olduğunuda bilmiyordum bugün atakda 4. günümdü . neyse artık ben yarın tartılıp söyliyim listeye eklenmesede olur. haftaya girerim listeye. şuan tek gözlen yazıyorum . tek göz mek göz dayanamadım hepinizin bildirimleriini tek tek okudum maşallah çok güzel kilo vermişsiniz hepinizde tebrikler..

yalnız midem bulanıyo diyip kaç kez kaçamak ( kaçamak da denmez baya baya yemişsin ) yapan arkadaş ismini tek gözümden dolayı hatırlayamadım sana çok kızdım bi daha böyle şeyler duymayayım gecen gün de muz yedim falan diyordun.

öpüyorum hepinizi arkadaşlar iiyi gecelerr...

TEBRİK EDERIM :))) YAAA BEN NİYE HAla 1 kılo verdım yaaa offff hıcbıse yeemsem olmazmııı tek yogurtla beslensem hatta
Verirsin canim hic merak etme sabirli ol sadece.Verecek kilon daha kolay veren kisilere gore az oldugundan ,yasindan,yada metabolizma hizindan dolayi yavas veriyorsundur.ee birde sadece yogurt yesem diye sordugun icinde Oyle olsa adi yogurt diyeti olurdu dukan amcada hic ugrasmazdi bu kadar seye yogurt yiyin bitsin derdisaka bir yana biliyorsunki protein diyeti ve ne kadar cok protein agirlikli beslenirsen o kadar kolay verirsin
Arkadaşlar merhaba herkese kolay gelsin, bu tatlandırıcı konusu ve yan etkileri kafama çok fazla takılıyor siz bu konuda ne yaptınız. beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
tatlandiricilarla ilgili bir suru soru isaretinden sonra dukanin onerdigi stevia,,cok sekerle aram olmasada arasira kullaniyorum tadi cok guzel degil ama iste en azindan daha guvenilir..Sanirim arkadaslar sana kullandiklari urunleri soyleyeceklerdir.takitadan bahsediyorlardi tatlandirici olarak.
Rica ederim canim..Vitamin olarak eczacina danisarak bir multivitamin almani tavsiye ederim..

Hosgeldin aramiza
Ellerine saglim winnim

Cok cok gecmis olsun canim.Umarim kisa surede iyilesir gozun.Bak sen cadiya annesinin gozunumu cizermis ,yaramaz

Son düzenleme:
kızlar herkese günaydınlar....
sıkıntı dolu bir dönemden geçmeye başladım ve bu da motivasyonumu acayip düşürüyor 9 kiloyu verirken moralimin ne kadar iyi olduğunu farkettim diyeti bozdum ve herşeyi yemeye başladım ve tabi + larıda görmeye başladım anında...
çok özür diliyorum hepinizden motivasyonunuza destek olamadığım günler için ahhh lisacım ahhhh seni örnek almam lazım aslında yinede kaldığım yerden devam etmeliyim ipin ucunu kaçırırsam iyice kaçar gider
ecemcim senle olan tatlı atışmamızı bozduğum için özür dilerim tatlım şu an 63. 8 im inşallah yarından itibaren yine aynı düzenimde
başlıyacam kızlar senide tebrik ederim bu arada 62 leri görmüşsün inşallah sıkıntılarım ferahlar dua edin....gerçekten dualarınıza çok ihtiyacım var....

Teşekkür ederim wispercım

Uyandım ve tartıldım 58.4 :))))) dün aynı şartlarda 59.3 tüm.bugün atağın 2. Günü

Kızlar vitamin ne kullanıyorsunuz bende alıcam halsizlik tavan yaptı.

hım bi de akşam başağrısı oldu neyseki zamanla gerçek bişey dayandım

Son düzenleme:

Canım benim eline sağlık açıklamaların için.
Aslında dukanı az buçuk biliyorum, ara ara girip okuyorum.
İşte sadece protein olması korkutuyor beni.

Benim için sabah kahvaltısı çok önemlidir.
Ne yiyebilirim diye düşünüyorum

Bakalım bir yerden başlayacağım ama nereden.
Protein ağırlıklı diyetler en kesin sonuçları sağlıyor, ama uygulayabilmek önemli işte.

dionea cigim,canim benim SIKINTIN her ne ise umarim en kisa zamanda kurtulursun.Dualarim seninle arkadasim.Evet maalesef bende SIKINTILI olunca yiyenlerdenim.Oncelikle yemene sebep olan sorunun cozulmesini bekle tabiki ama verdigin kilolari,emegi dusun ve lutfen dikkat et canim.Birkez ipin ucu kacinca toparlamak gercekten zor oluyor.Toparlamaya calis biran once.birkac gun SP yap ve kaldigin yerden devam et cunku kilo vermekte senin kendini iyi hissetmeni sagliyor unutma.

Rica ederim sekercim,Aslina bakarsan protein zaten gunluk hayatta hep tuketiyoruz.Her diyette de yasaktir zaten karbonhidrat tuketimi ,seker tuketimi buda yine ayni sekilde.hergun genelde et,tavuk,balik yemiyormuyuz burdaki tek fark birgun bunlari tek basina birgunde sebze ile tuketmek.
sabahlari ne yiyebilirim diyorsun ya normalde ne yiyorsan onu yieceksin yine.Yumurta ile omlet,haslanmis yumurta,yada yumurta salatasi,kiymali yumurta,peynir yiyeceksin yine sadece yag orani %2 olacak,fume tavuk,hindi Yersin,sebze gununde yanina domates ,salatalik,maydanoz eklersin.ee bide dukan ekmek yaptinmi al sana kahvalti .

hicbir diyet kolay degil arkadasim hepsinin kendince zorluklari var ve birseylerden odun vermeden kilo vermekte imkansiz .Yine diyorum onemli olan sana uygun olan yapabilecegin bir diyeti secmen..

Bak kizacagim basla bir yerden artik yaz geldi bikinileri giyip havuz kenarinda salinma vakti,dusuk bel pantolonlarimizi gobislerimizi acarak dolasma vakti CARSIYA cikma vakti

teşekkür ederim lisabella desteğin için.
dün akşam günde hiçbirşey yemedim kızlar ısrar ettiler sadece bi fincan şekersiz cay içtim.çarşıda da işlerim olduğu için eve baya bi geç kaldım light ton balığı yedim sonrada yogurtlu yulaf kepeği şükür ki diyete başladığımdan beri hiç acıkmıyorum :)
hayırlı cumalar
evet çok uzun bir zaman var önümde bikaç tarif buldum yiyebileceğim h.sonu fazlaca yapıp atacağım dolaba.ama şuan 2 gündür kabızlık sıkıntım var ve şuan had safhada günde 3 lt suda içiyorum yeşil cayda sinemaki denesemmi diye düşünüyorum siz napıyorsunuz böyle bi durumda lütfen yardınm

eline sağlık teşekkürler.bana -1 yazmışsın.umarım bunu haftaya gerçekleştiririm..

çok geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsun

ben geçen hafta kan tahlili yaptırdım.tüm değerlerim süper.dukan bünyeyi mahvediyor diyenlere kapak olsun.sadece B12 biraz düşük çıktı.onun için de hap verdi onu kullanıyorum şimdi.sen de herhangi bir vitamini kullanabilirsin eczanede satılan.

Rica ederim canim,
Kabizlik ozellikle atak donemindeki en buyuk sorunlardan biri.Bazen bazi kisileri diyeti birakmaya zorlayacak kadar kotu.Evet seyire gecince isin icine sebzelerin girmesiyle durum duzelecek lakin sen gibi uzun atak yapacaklarin kesinlikle destek almasi gerekiyor.Bilinen klasik seylerden bol su kesinlikle ic,yesil cayini ic,hareket etmek iyi geliyor,yada karnina masaj yaparsan oda bagirsaklari hareketlendirecektir.Bunlarin disinda eger aci ile aran iyiyse ben hergun 2-3 minik super aci top biber yedim sende deneyebilirsin.Kizlar dogadanin kayisili form cayini tuketmis fayda gormuslerdi.YOgurduna katacagin birazcik keten tohumu ise yarayabilir.Ama bir cay destegi mutlaka al hatta ve hatta seni gercekten zorluyorsa eczaneden eczacina danisarak bir ilac al mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…