Evet verecek kilon cok olsa herseyi goze alirsin ama dedigin gibi soz konusu 5 kilo olunca yapmalimiyim diye dusunuyor insan.Ama dukan diyeti sonunda yine dikkatli olununca kilo alinmamasi guzel bir olay.Biz tecrube kazanmis insanlar evde pisen seyleride cogu zaman hepimizin birlikte yiyebilecegi hale donusturduk.Sadece kucuk degisikliklerle.Mesela karniyarik yapip patlicani kizartmak yerine firinda kozleyip yaptik,yada lahana,biber,patlican dolmasi yapip pirinc yerine sade kiymayla yaptik,yada butun sebze yemeklerini etli yada etsiz yapman gereken 1 kasik yagla pisirmek.Dusunulunce evdekiler icinde iyi birsey bu ama iste turk milleti olarak yagli yemeyi seven insanlariz.
Diyet bolumunu incelesen orda aslinda boyle az kilolar icin uygun diyetlerde var belki sana daha uygun birseyler bulabilirsin..Incelemeni tavsiye ederim
Zaman ayırıp cevap yazdığın için tşk ederimgenel olarak dediğin gibi besleniyorum.
kızartma hiç yemem,ketçap mayonez vs sos kullanmam.yemeklere çok az yağ koyarım.pirinç yerine bulgur kullanırım hatta karabuğday kullanıyorum artık.hiç bir asitli gazlı içeçeği içmem.ekmek sadece kahvaltıda 1 dilim tüketirim.ağır tatlıları yemem.sadece sütlü tatlıları o da çok fazla yemem. Benim kilo vermemekteki sıkıntım düzensiz saatlerde yemek yemem, akşamları meyve yiyiyor olmam ve biraz hareketsiz kalmış olmam.
Saatleri düzenleyemiyorum ama akşamları meyve yemeyi dukan diyetiyle bırakıyorum inşallah.hareket için de eliptik bisiklet kullanıcam yada yürüycem 20 dk.zaten geçen yazdan beri callanetics yapıyorum sıkılaşmak için.
Sanırım kararımı verdim.
2 gün atak
30 gün seyirzt ve perşembeleri saf protein günü yapıp 5 gün protein+sebze yapıcam.
43 gün: güçlendirme yapmam gerekiyor.gerçi verdiğim daha doğrusu Allah nasip ederse vermiş olacağım kiloya göre yeninden hesaplarım.
Vatana millete hayırlı olsun.
Bu arada seyir evresinde meyvesiz kalıcam. Hangi vitamini önerirsiniz?
Tabii verilen kilo miktari cok olunca sarkmalar olmamasi aslinda kacinilmaz.Oyleki protein diyetleri sarkmalarin en az yasandigi diyettir.Ben evet buyuk kilo verdim ama duzenli sporda yaptim ozellikle gobege yogun calistim.Sadece ciltte hafif bir elastikiyet kaybi olmasina anlam veremedim oysaki yeterlide su icmeme ragmen.Spor yapmaya calisin imkaniniz varsa .ILlede salona falan gitmek gerekmiyor.evde dukanin onerdigi isvec cakisi adini verdigi egzersizini Sabah aksam yapsaniz bile faydasi olur.Benim diger taraflarda degil ama en buyuk problemi gosuslerimde yasadim.simdi onlara yogun egzersizler yapmaya calisiyorum.Ve dukan kitabinda kilo verdikten sonra sarkan derinin tamamen geri cekilmeyi tamalamasi icin 6 ay sure veriyor.6 aydan sonra artik cekilme tamamlaniyor.Kitaptaki egzersiz bolumunu okumani siddetle tavsiye ederim
Verirsin canim hic merak etme sabirli ol sadece.Verecek kilon daha kolay veren kisilere gore az oldugundan ,yasindan,yada metabolizma hizindan dolayi yavas veriyorsundur.ee birde sadece yogurt yesem diye sordugun icindeTEBRİK EDERIM :))) YAAA BEN NİYE HAla 1 kılo verdım yaaa offffhıcbıse yeemsem olmazmııı tek yogurtla beslensem hatta
tatlandiricilarla ilgili bir suru soru isaretinden sonra dukanin onerdigi stevia,,cok sekerle aram olmasada arasira kullaniyorum tadi cok guzel degil ama iste en azindan daha guvenilir..Sanirim arkadaslar sana kullandiklari urunleri soyleyeceklerdir.takitadan bahsediyorlardi tatlandirici olarak.Arkadaşlar merhaba herkese kolay gelsin, bu tatlandırıcı konusu ve yan etkileri kafama çok fazla takılıyor siz bu konuda ne yaptınız. beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Rica ederim canim..Vitamin olarak eczacina danisarak bir multivitamin almani tavsiye ederim..Zaman ayırıp cevap yazdığın için tşk ederimgenel olarak dediğin gibi besleniyorum.
kızartma hiç yemem,ketçap mayonez vs sos kullanmam.yemeklere çok az yağ koyarım.pirinç yerine bulgur kullanırım hatta karabuğday kullanıyorum artık.hiç bir asitli gazlı içeçeği içmem.ekmek sadece kahvaltıda 1 dilim tüketirim.ağır tatlıları yemem.sadece sütlü tatlıları o da çok fazla yemem. Benim kilo vermemekteki sıkıntım düzensiz saatlerde yemek yemem, akşamları meyve yiyiyor olmam ve biraz hareketsiz kalmış olmam.
Saatleri düzenleyemiyorum ama akşamları meyve yemeyi dukan diyetiyle bırakıyorum inşallah.hareket için de eliptik bisiklet kullanıcam yada yürüycem 20 dk.zaten geçen yazdan beri callanetics yapıyorum sıkılaşmak için.
Sanırım kararımı verdim.
2 gün atak
30 gün seyirzt ve perşembeleri saf protein günü yapıp 5 gün protein+sebze yapıcam.
43 gün: güçlendirme yapmam gerekiyor.gerçi verdiğim daha doğrusu Allah nasip ederse vermiş olacağım kiloya göre yeninden hesaplarım.
Vatana millete hayırlı olsun.
Bu arada seyir evresinde meyvesiz kalıcam. Hangi vitamini önerirsiniz?
Selam tüm Dukan kardeşlerime. Bende dün ani bir kararla Dukana başladım. Nedense hep korktuğum bi diyetti ama bi arkadaşım 2 ayda tam 16 kilo verince gözlerimle gördüm ne kadar etkili bir diyet olduğunu ve hemen kitabını aldım. 2 günde de kitap bitince vakit kaybetmeden başlayayım dedim. 2. günümün sonuna geldim ve bu 2 günde ne açlık hissettim ne de tatlı krizim tuttu. Önümde upuzun bir yol var burda ki Dukandaşlarımla yardımlaşarak inanıyorum ki bu kiloların hepsi hemde hepsi gitceeeekkk
Ellerine saglim winnimİyi Geceler Kızlarrr
Biraz gecikmeli sizlerleyim...
Yeni gelenler, kilo verenler, duraklayanlar vs..
Yine listemiz cıvıl cıvıl
Eki Görüntüle 734744
Eki Görüntüle 734745
Tebrikler kızlarr :13:
yaaaa yaaaa ama ben kilo bildirimine yetişemedim.
bugün başıma ne geldi.
sabah 8 gibi kızımla uyurkene (1.5 yaşında ) bizimki saçımı tutarak uyur genelde . sacımı tutmaya çalışırken coort diye elini gözüme soktu. gözümden yaşlar coştu da coştu. doktora gittik tırnağıyla gözümü çizmiş yırtılmış üst tabakası gözümün tam kahverengi gözbebeğinin orası. 2 gün bandajlı kalacakmış gözüm açmayacakmışım krem damla falan verdi. o yüzden sabah tartılamadım. diyetimi bozmadım ama devam. öğleden sonrada tartılmak istemedim . bildirim günü olduğunuda bilmiyordumbugün atakda 4. günümdü . neyse artık ben yarın tartılıp söyliyim listeye eklenmesede olur. haftaya girerim listeye. şuan tek gözlen yazıyorum . tek göz mek göz dayanamadım hepinizin bildirimleriini tek tek okudum maşallah çok güzel kilo vermişsiniz hepinizde tebrikler..
yalnız midem bulanıyo diyip kaç kez kaçamak ( kaçamak da denmez baya baya yemişsin ) yapan arkadaş ismini tek gözümden dolayı hatırlayamadım sana çok kızdım bi daha böyle şeyler duymayayım gecen gün de muz yedim falan diyordun.
öpüyorum hepinizi arkadaşlar iiyi gecelerr...
çok yeni olduğum için yanlış yönlendirme yaparım diye cevap yazmıyorum canım.ama editörümüz lisabella sana en doğru cevabı vermiş zaten.aldığın kararlar süper.tam da uygularsan süper olacak.kolay gelsin..
Med canim,seni burda gormek ne guzelAslinda vermen gereken kilo cok fazla degil ama zaten boyle az olan kilolar daha zor veriliyor.
oncelikle Dukan diyeti 4 asamadan olusan bir diyet.Ve bu diyette gercekten basarili olmak ve verdigin kilolari geri almamak icin bu 4 evreyide tamamlamak gerekiyor.Bircok anlamda cok buyuk kolayliklari olmasina ragmen(sinirsiz yemek seklinde) cokta kurallari olan bir diyet.Yani bu kadar kiloyu ne kadar zamanda vereceginin en dogru cevabini dukan testi verecektir ama tahmini 5-5.5 ay gibi bir sure olacaktir.Ilk etapta bu sure cok uzun gelebiliyor ,insani korkutuyor ne yani bu kadar kilo icin bu kadar uzun sure diyet yapmalimiyim diye ama dedigim gibi 4 asamali bir diyet ve asil kilolari verecegin evre SEYIR dedigimiz 2. evre.O asagi yukari 2-2.5 ay surer sende diye dusunuyorum canim.
Dukan diyetinin temelini biliyorsundur sanirim.Protein diyeti.Eger et,tavuk,balik ,yumurta,sut ve sut urunleri ile aran iyiyse diyetinde o kadar kolay gecer.sana verecegim iki yaziya bir goz at bakalim,eger aklina takilan bir sey olursa bana yine sorabilirsin.
Hep soyluyorum her diyet herkese uygun olmayabilir(beslenme aliskanliklarina ,yasam standartlarina......)Onemli olan kisinin kendisi icin gercekten kolaylikla uygulayacagi diyeti arastirip bulup onunla baslamasi cok onemli.Sende bir fikir edin bakalim eger gercekten yapabilecegine inanirsan biz burdayiz sekerim
DUKAN DIYETI NEDIR?
DUKAN DIYETINE HAZIRLIK
kızlar herkese günaydınlar....
sıkıntı dolu bir dönemden geçmeye başladım ve bu da motivasyonumu acayip düşürüyor 9 kiloyu verirken moralimin ne kadar iyi olduğunu farkettim diyeti bozdum ve herşeyi yemeye başladım ve tabi + larıda görmeye başladım anında...
çok özür diliyorum hepinizden motivasyonunuza destek olamadığım günler içinahhh lisacım ahhhh seni örnek almam lazım aslında yinede kaldığım yerden devam etmeliyim ipin ucunu kaçırırsam iyice kaçar gider
ecemcim senle olan tatlı atışmamızı bozduğum için özür dilerim tatlım şu an 63. 8 im inşallah yarından itibaren yine aynı düzenimde
başlıyacam kızlar senide tebrik ederim bu arada 62 leri görmüşsüninşallah sıkıntılarım ferahlar dua edin....gerçekten dualarınıza çok ihtiyacım var....
Canım benim eline sağlık açıklamaların için.
Aslında dukanı az buçuk biliyorum, ara ara girip okuyorum.
İşte sadece protein olması korkutuyor beni.
Benim için sabah kahvaltısı çok önemlidir.
Ne yiyebilirim diye düşünüyorum
Bakalım bir yerden başlayacağım ama nereden.
Protein ağırlıklı diyetler en kesin sonuçları sağlıyor, ama uygulayabilmek önemli işte.
teşekkür ederim lisabella desteğin için.Sevgili smygnc evet yulaf kepegi bu diyetin olmazsa olmazi fakat birgun yemedigindede bu diyetini bozmaz.Onunde 40 kilo gibi uzun bir surec var.Dukan diyeti ile en iyi kiloyu verecek insanlardansin.Evet zamani gelecek SIKILACAKSIN belki ama hangi diyeti yaparsan yap amac kilo vermek olunca hepsi zor.Ama dukan diyeti proteine dayali bir diyet olsada cesitliligi diyeti kolaylastiriyor.Lutfen internetten arastiracagin dukan diyet tariflerini incele mutlaka keyifle yiyebilecegin cok sey var.Pasta yemedigin icin iradeneHer boyle sinavlarla karsilastiginda 40 kilo vermenin nasil bir mutluluk olacagini dusun ve simdilik onlari yiyemeyecegini ama kilolarini verdikten sonra yeniden yiyebilecegini dusun.Onunde uzun bir yol var ama ulasacagin noktanin keyfi hazzi herseye deger.Sonuna kadar destegim sana ne zaman kafana bir sey takildiginda sorabilirsin.diyeti iyi benimse ,firsat buldukca oku arastir ..
İyi Geceler Kızlarrr
Biraz gecikmeli sizlerleyim...
Yeni gelenler, kilo verenler, duraklayanlar vs..
Yine listemiz cıvıl cıvıl
Eki Görüntüle 734744
Eki Görüntüle 734745
Tebrikler kızlarr :13:
yaaaa yaaaa ama ben kilo bildirimine yetişemedim.
bugün başıma ne geldi.
sabah 8 gibi kızımla uyurkene (1.5 yaşında ) bizimki saçımı tutarak uyur genelde . sacımı tutmaya çalışırken coort diye elini gözüme soktu. gözümden yaşlar coştu da coştu. doktora gittik tırnağıyla gözümü çizmiş yırtılmış üst tabakası gözümün tam kahverengi gözbebeğinin orası. 2 gün bandajlı kalacakmış gözüm açmayacakmışım krem damla falan verdi. o yüzden sabah tartılamadım. diyetimi bozmadım ama devam. öğleden sonrada tartılmak istemedim . bildirim günü olduğunuda bilmiyordumbugün atakda 4. günümdü . neyse artık ben yarın tartılıp söyliyim listeye eklenmesede olur. haftaya girerim listeye. şuan tek gözlen yazıyorum . tek göz mek göz dayanamadım hepinizin bildirimleriini tek tek okudum maşallah çok güzel kilo vermişsiniz hepinizde tebrikler..
yalnız midem bulanıyo diyip kaç kez kaçamak ( kaçamak da denmez baya baya yemişsin ) yapan arkadaş ismini tek gözümden dolayı hatırlayamadım sana çok kızdım bi daha böyle şeyler duymayayım gecen gün de muz yedim falan diyordun.
öpüyorum hepinizi arkadaşlar iiyi gecelerr...
Teşekkür ederim wispercım
Uyandım ve tartıldım 58.4 :))))) dün aynı şartlarda 59.3 tüm.bugün atağın 2. Günü
Kızlar vitamin ne kullanıyorsunuz bende alıcam halsizlik tavan yaptı.
hım bi de akşam başağrısı oldu neyseki zamanla gerçek bişey dayandım
teşekkür ederim lisabella desteğin için.
dün akşam günde hiçbirşey yemedim kızlar ısrar ettiler sadece bi fincan şekersiz cay içtim.çarşıda da işlerim olduğu için eve baya bi geç kaldım light ton balığı yedim sonrada yogurtlu yulaf kepeği şükür ki diyete başladığımdan beri hiç acıkmıyorum :)
hayırlı cumalar
evet çok uzun bir zaman var önümde bikaç tarif buldum yiyebileceğim h.sonu fazlaca yapıp atacağım dolaba.ama şuan 2 gündür kabızlık sıkıntım var ve şuan had safhada günde 3 lt suda içiyorum yeşil cayda sinemaki denesemmi diye düşünüyorum siz napıyorsunuz böyle bi durumda lütfen yardınm
Bende grubunuza katilmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?