kızlar herkese günaydınlar....
sıkıntı dolu bir dönemden geçmeye başladım ve bu da motivasyonumu acayip düşürüyor 9 kiloyu verirken moralimin ne kadar iyi olduğunu farkettim diyeti bozdum ve herşeyi yemeye başladım ve tabi + larıda görmeye başladım anında...
çok özür diliyorum hepinizden motivasyonunuza destek olamadığım günler içinahhh lisacım ahhhh seni örnek almam lazım aslında yinede kaldığım yerden devam etmeliyim ipin ucunu kaçırırsam iyice kaçar gider
ecemcim senle olan tatlı atışmamızı bozduğum için özür dilerim tatlım şu an 63. 8 im inşallah yarından itibaren yine aynı düzenimde
başlıyacam kızlar senide tebrik ederim bu arada 62 leri görmüşsüninşallah sıkıntılarım ferahlar dua edin....gerçekten dualarınıza çok ihtiyacım var....
ayyy canım benim. al benden de o kadar. keyifsizleştiğinde kendini yemeğe verenlerdenim bende. ama çok fazla da almamışsın güzelim. hiç moralini bozma bu konuda. lisa nın söylediği gibi 2 gün atakla toparlarsın. çabuk gelen çabuk gidiyor unutma :)
umarım sıkıntılarından da en kısa zamanda kurtulursun. hayat bu güzelim sıkıntısız olmuyor...
hadi toparlanda yarışa devam
Arkadaşlar merhaba herkese kolay gelsin, bu tatlandırıcı konusu ve yan etkileri kafama çok fazla takılıyor siz bu konuda ne yaptınız. beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Selam tüm Dukan kardeşlerime. Bende dün ani bir kararla Dukana başladım. Nedense hep korktuğum bi diyetti ama bi arkadaşım 2 ayda tam 16 kilo verince gözlerimle gördüm ne kadar etkili bir diyet olduğunu ve hemen kitabını aldım. 2 günde de kitap bitince vakit kaybetmeden başlayayım dedim. 2. günümün sonuna geldim ve bu 2 günde ne açlık hissettim ne de tatlı krizim tuttu. Önümde upuzun bir yol var burda ki Dukandaşlarımla yardımlaşarak inanıyorum ki bu kiloların hepsi hemde hepsi gitceeeekkk
TEBRİK EDERIM :))) YAAA BEN NİYE HAla 1 kılo verdım yaaa offffhıcbıse yeemsem olmazmııı tek yogurtla beslensem hatta
arkadaşlar yulaf kepeğinin bozulduğunu nasıl anlarız? dukan diyetine başlarım diye 3 paket yulaf kepeği almıştım ama başka diyet yaptığım için duruyor bir köşede öyle. paketler henüz açılmamış, tarihleri de geçmedi ama merak ettim belki bozulmuşlardır diye.
üzülme lütfen inşallah vereceğiz kilolarımızı
......ama şuan 2 gündür kabızlık sıkıntım var ve şuan had safhada günde 3 lt suda içiyorum yeşil cayda sinemaki denesemmi diye düşünüyorum siz napıyorsunuz böyle bi durumda lütfen yardınm
Verirsin canim hic merak etme sabirli ol sadece.Verecek kilon daha kolay veren kisilere gore az oldugundan ,yasindan,yada metabolizma hizindan dolayi yavas veriyorsundur.ee birde sadece yogurt yesem diye sordugun icindeOyle olsa adi yogurt diyeti olurdu dukan amcada hic ugrasmazdi bu kadar seye yogurt yiyin bitsin derdi saka bir yana biliyorsunki protein diyeti ve ne kadar cok protein agirlikli beslenirsen o kadar kolay verirsin
tatlandiricilarla ilgili bir suru soru isaretinden sonra dukanin onerdigi stevia,,cok sekerle aram olmasada arasira kullaniyorum tadi cok guzel degil ama iste en azindan daha guvenilir..Sanirim arkadaslar sana kullandiklari urunleri soyleyeceklerdir.takitadan bahsediyorlardi tatlandirici olarak.
Rica ederim canim..Vitamin olarak eczacina danisarak bir multivitamin almani tavsiye ederim..
Hosgeldin aramiza
Ellerine saglim winnim
Cok cok gecmis olsun canim.Umarim kisa surede iyilesir gozun.Bak sen cadiya annesinin gozunumu cizermis ,yaramaz
eline sağlık teşekkürler.bana -1 yazmışsın.umarım bunu haftaya gerçekleştiririm..
çok geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsun
ben geçen hafta kan tahlili yaptırdım.tüm değerlerim süper.dukan bünyeyi mahvediyor diyenlere kapak olsun.sadece B12 biraz düşük çıktı.onun için de hap verdi onu kullanıyorum şimdi.sen de herhangi bir vitamini kullanabilirsin eczanede satılan.
canım bir dukancı arkadaşım tatlandırıcıyı(takita) fazla kullanmaktan el ve kollarında uyuşma yaşamıştı. ama ona rağmen onun doktoru ona "şekerden daha zararlı değil!" demiş, arkadaşım şu an ne şeker ne tatlandırıcı kullanıyor:)) ama tatlandırıcıdan çok şekerden korkmalıyız. bir de tatlandırıcıyı frenleyebiliyoruz ama şekerde bu durum söz konusu olmuyor genelde.
eşim şeker hastası ve ikimiz birlikte splenda kullanıyoruz. onun testleri şekeri hem daha iyi çıkıyor hem de kilo alması durdu:)) doktoru ilk stevya yı sonrasında da splenda yı tavsiye etmişti. splenda tat bozmuyor diye bunu kullanıyoruz. takita'yı ise önermiyorlar, başta fiyatı uygun olduğu için ben kullanmıştım ama bende de, birçok dukancıya yaptığı gibi, gaz yaptı ayıptır söylemesi.
ben de hep dukan keklerini yapıyordum ama tatlandırıcıya ara vermek için peynirli poğaçalara yöneleceğim şimdilik. açıkçası benim de içim pek rahat değil bu konuda ama şekerden daha zararlı değil düşüncesine inanmak istiyorum. bir de şekeri kısıtlı kullanamıyorum ama tatlandırıcı da kontrolü elime alabiliyorum. ben şu zamana kadar splenda nın bir zararını görmedim... umarım yardımcı olabilmişimdir...
kitabı okuyarak bilinci bir şekilde diyete başladığın için seni tebrik ediyorum canım...
canım kendi kafana göre değil de kitaba ve dukan amcaya göre yaparsan zamanla kilolarının gittiğini göreceksin. bir de kendini başkalarıyla kıyaslamak hiçbir işe yaramıyor maalesef. bir aydır aynı kilodayım ama dukan amcama inanıyorum:) yoğurt diyeti değil ki bu eğer yolu öyle olsaydı biz de sadece yoğurt yiyor olurduk, lisabella çok güzel söylemiş... kendin için diyete adapte olmaya çalış çünkü gerçekten de zevkli bir diyet bu dukan diyeti:))
veee drydry çoook geçmiş olsun canım. buna rağmen diyetini bozmamıştım ve yeni başlayıp da motive olamayanlara güzel bir örnek olmuşsun. tebrikleer:)))
canım bir dukancı arkadaşım tatlandırıcıyı(takita) fazla kullanmaktan el ve kollarında uyuşma yaşamıştı. ama ona rağmen onun doktoru ona "şekerden daha zararlı değil!" demiş, arkadaşım şu an ne şeker ne tatlandırıcı kullanıyor:)) ama tatlandırıcıdan çok şekerden korkmalıyız. bir de tatlandırıcıyı frenleyebiliyoruz ama şekerde bu durum söz konusu olmuyor genelde.
eşim şeker hastası ve ikimiz birlikte splenda kullanıyoruz. onun testleri şekeri hem daha iyi çıkıyor hem de kilo alması durdu:)) doktoru ilk stevya yı sonrasında da splenda yı tavsiye etmişti. splenda tat bozmuyor diye bunu kullanıyoruz. takita'yı ise önermiyorlar, başta fiyatı uygun olduğu için ben kullanmıştım ama bende de, birçok dukancıya yaptığı gibi, gaz yaptı ayıptır söylemesi.
ben de hep dukan keklerini yapıyordum ama tatlandırıcıya ara vermek için peynirli poğaçalara yöneleceğim şimdilik. açıkçası benim de içim pek rahat değil bu konuda ama şekerden daha zararlı değil düşüncesine inanmak istiyorum. bir de şekeri kısıtlı kullanamıyorum ama tatlandırıcı da kontrolü elime alabiliyorum. ben şu zamana kadar splenda nın bir zararını görmedim... umarım yardımcı olabilmişimdir...
kitabı okuyarak bilinci bir şekilde diyete başladığın için seni tebrik ediyorum canım...
canım kendi kafana göre değil de kitaba ve dukan amcaya göre yaparsan zamanla kilolarının gittiğini göreceksin. bir de kendini başkalarıyla kıyaslamak hiçbir işe yaramıyor maalesef. bir aydır aynı kilodayım ama dukan amcama inanıyorum:) yoğurt diyeti değil ki bu eğer yolu öyle olsaydı biz de sadece yoğurt yiyor olurduk, lisabella çok güzel söylemiş... kendin için diyete adapte olmaya çalış çünkü gerçekten de zevkli bir diyet bu dukan diyeti:))
veee drydry çoook geçmiş olsun canım. buna rağmen diyetini bozmamıştım ve yeni başlayıp da motive olamayanlara güzel bir örnek olmuşsun. tebrikleer:)))
ben geçen hafta kan tahlili yaptırdım.tüm değerlerim süper.dukan bünyeyi mahvediyor diyenlere kapak olsun.sadece B12 biraz düşük çıktı.onun için de hap verdi onu kullanıyorum şimdi.sen de herhangi bir vitamini kullanabilirsin eczanede satılan.
Mesela ......kullanabilir miyim?
arkadaşlar yulaf kepeğinin bozulduğunu nasıl anlarız? dukan diyetine başlarım diye 3 paket yulaf kepeği almıştım ama başka diyet yaptığım için duruyor bir köşede öyle. paketler henüz açılmamış, tarihleri de geçmedi ama merak ettim belki bozulmuşlardır diye.
Kızlar yaa atağımın 3. günündeyim ve canım acayip şekerli bir şeyler istiyor. Tatlandırıcı almadım henüz. Light kola içsem sakıncası olur mu??
canım ben de iki ev arasında git gel yapıyorum diye yulaf kepeklerini kutu kutu stokladım:) kolay kolay bozulmuyorlar... ağzını açmadıysan raf ömrüne kadar dayanır, ağzı açıksa da mandalla vs. tekrar kapatıp sakla.. ki ağzını açtıysan dukan diyetine başladın demektir bu da paket bayatlayamadan biteceği anlamına gelir.
paket üstündeki raf ömrüne bak, bence daha çok vakti vardır. için rahat olsun.
yulaf kepekleri bozulunca ıslanmış kum gibi oluyor ve böcekleniyor. :)))
Yulaf kepegini serin ve kuru bir yerde saklamaya ozen goster hatta kullanmiyorsan dondurucuya kaldir.Bozuldugunu ise kokusundan yada boceklenmesinden anlayabilirsin.
Gunde 1 bardak light kola icme hakkin var tabiki lakin surekli tuketmemeye ozen goster.Birde internetten Atak evresi tatlilari diye arastirma yapip uygun tarifler bulabilirsin.Atakta ve seyirin ilk gunlerinde tatli krizleri yasaniyor ama zamanla geciyor bu krizler.Surekli olmadigi takdirde uygun tariflerle bu krizini bastirabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?