çook teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız:) tatlandırıcı konusu gerçekten çok can sıkıcı ama yapıcak bir şey yok bende splendayı deneyeyim ozaman. nerelerde bulabilirim acaba?
Dukaniçeler tatlandırıcıyı nerden hangi marketten temin ediyorsunuz?
Kızlar yaa atağımın 3. günündeyim ve canım acayip şekerli bir şeyler istiyor. Tatlandırıcı almadım henüz. Light kola içsem sakıncası olur mu??
bu arada ben hiç kek pogaca filan bilmiyorum azcık tarif versenize banada yapayım. siz anlattıkça canım kalıyo vallahi :)
Kızlar bende bu diyete başlamak istiyorum aspartamı ve yulsf kepeğini nerden bulabilirim ve aspartamı hiç kullanmasam hiç şeker tüketmesem olur mu yardımcı olursanız sevinir sadece 6 kilo vermek istiyorum
Merhaba,hosgeldin.Yulaf kepegini buyuk marketlerde kipa,migros,tansas....bulabilirsin.Tatlandiricida sekersiz yapabiliyorsan neden olmasin.Ama zaten aspartamli olmamasina dikkat zira aspartam ile ilgili bir suru olumsuzluklar varken tercihini steviadan yana kullan.Ama butun bunlardan once kitabi edinip oku tabiki vede kitap bittikten sonra testini yapar baslarsin.Ha bana 6 kilo icin dukan yapayimmi diye sorarsan yapma derim
Olmaz ki öyle :) sonuçta dukan diyeti 4 evreden oluşan bir diyet. sadece ilk kısmını yaparak bırakmak olmaz ve emin ol geri alırsın kilolarını. Vermen gereken kilo çek değilse kısa süreli olur zaten bütün aşamaların. Yakınlarda başlarsan ağustosa kadar atağınıda yaparsın seyirinide korumanıda. Tatile gittiğinde güçlendirmede olursun zatenKitabını bilgisayarıma indirdim canım ben atak evresini yapsam istediğim kiloyu verince geri kalan evreleri yapmasam yediklerime dikkat etsem spor yapsam olmaz mı zaten spor her gün yapıyorum nedense dukan diyetini bırakanlar verdikleri kiloların hepsini geri alıyolarmış dukan diyetinin böyle bi durumu mu var benim çok çabuk kilo alan bi bünyem yok hatta ben çok zayıftım bir zamanlar kilo almaya çalışıyodum ama evlendikten sonra herhalde kullandığım doğum kontrol hapı kilo aldırdı çok yemek yiyen biri değilim ama hep zayıf olmaya alıştım ağustosta tatile gidicem böyle gitmek istemiyorum((
Dukanin,zayiflayan,iradeli guzelleriHepinize bol - li ve iradeli bir hafta diliyorum.
lisabella öncelikle merhaba canım.paylaşımlarınız çok güzel bende dukan yapıyorum ve seyir dönemindeyim.senin göbek yagları için bir yogurt tarifin uygulaman varmış sanırım kızlardan okudum beni bilgilendirirsen sevinirim benimde dogumdan sonra göbek yaglarım fazlalıkta:((
hepinize iyi kilo vermeler kızlarrr
Ya ben takitanın toz tatlandırıcısını aldım bugün. Yanlış mı almışım?
Kitabını bilgisayarıma indirdim canım ben atak evresini yapsam istediğim kiloyu verince geri kalan evreleri yapmasam yediklerime dikkat etsem spor yapsam olmaz mı zaten spor her gün yapıyorum nedense dukan diyetini bırakanlar verdikleri kiloların hepsini geri alıyolarmış dukan diyetinin böyle bi durumu mu var benim çok çabuk kilo alan bi bünyem yok hatta ben çok zayıftım bir zamanlar kilo almaya çalışıyodum ama evlendikten sonra herhalde kullandığım doğum kontrol hapı kilo aldırdı çok yemek yiyen biri değilim ama hep zayıf olmaya alıştım ağustosta tatile gidicem böyle gitmek istemiyorum((
Dukanin,zayiflayan,iradeli guzelleriHepinize bol - li ve iradeli bir hafta diliyorum.
lisabella öncelikle merhaba canım.paylaşımlarınız çok güzel bende dukan yapıyorum ve seyir dönemindeyim.senin göbek yagları için bir yogurt tarifin uygulaman varmış sanırım kızlardan okudum beni bilgilendirirsen sevinirim benimde dogumdan sonra göbek yaglarım fazlalıkta:((
hepinize iyi kilo vermeler kızlarrr
Merhaba canim,gobek icin bazi onerilerim olabilir sana.Birdefa gobek icin mekik sart.hic yapamiyorsan Sabah 50 aksam 50 olacak sekilde mutlaka yapmaya calis.yada youtube da 8 dakikalik karin egzersizi var onu yapabilirsin.Cunku gobek ne yaparsan yap oraya ozel bir egzersiz yapmadigin surece asla dumduz olmaz.Onun disinda gobek eritmede yardimci olan seyler ise yogurt,soya sutu,yesil cay.yogurt kurunu yazacagim sana .birde eger bulabilirsen %5 kafeinli bir kremde surebilirsin Sabah aksam
-1 kase yogurt
-1 cay kasigi zencefil
-1 cay kasigi zerdecal
-1 cay kasigi tarcin
bunlari karistirip her ogunden yarim saat once yiyorsun..10-15 gun yapip 10 gun ara veriyorsun sonra tekrar uygulayabilirsin.baktin tadi guzel degil yiyemiyorsun en azindan yogurdu yanliz basina tuketmeye calis.
Ya kızlar atağımın 5. günündeyim. Adetim yakın değil ama bugün içimde deli gibi yeme isteği var. Sabahtan beri neler neler yedim hala krizlerim tutuyor ve saat daha 5. Ne yapsamda iştahımı bastırsam ne önerirsiniz?? Size sabahtan beri yediğimi yazıyım: dukan ekmeği ve lor peyniri ile kahvaltı yaptım, hindi füme cipsleri ve 1 bardak kola (4 dilim ile yaptım) 1 tavuk but ve bolca yoğurt :S normalde yemezdim bu kadar ama iştahım hala bir şeyler yemek istiyor :26::18:
Yok canim rahat ol yediklerinde abarti bir durum yok.Hem dukana uygun olduktan sonra yiyebilirsinde sorun yok.Acikman guzel bir sey metabolizmanin calistigina isaret bu ve acikmayi kesinlikle erteleme cunku ertelediginde sonra uygun olmayan seylere yonelebilirsin.Birde bilmiyorum sendemi oyle ama lor beni inanilmaz aciktiriyor.ne zaman lor yesem ardindan hep midem kaziniyor ..
bugün süttozumuda alarak gerekli tüm malzemeleri tamamlamış oldum. Artık: yulaf kepeğim, lor peynirim, yağsız yoğurdum, yağsız sütüm, hindi füme, hindi jambon ve hindi salamım, süttozum, vanilya aromam, toz tatlandırıcım var. Sizce eksik bir şeyim var mı kızlar sağlıklı bir dukan yapmak için? birde taşlık yiyebiliyormuyuz biz?
Teşekkür ederim. Vala evde sıkıntıdan yeni tarifler deniyorum hep. Az önce sadece 20 dakikamı alan bi kurabiye yaptım hem çok pratik hemde malzemesi az. Herkese tavsiye ederim. Bende tarifini bi blogdan buldum sizinle paylaşayım.yiyebiliyorsun güzelim :) afiyet olsun
Takita,splenda yada stevi bunlarin tablet olanlari(0 cal. yada cok dusuk calorili olmasina dikkat edin) cay kahve icin onun disinda pisirmeye uygun toz halinde olanlari tarifleri yaparken kullanmak icin .bende birde sivi tatlandirici var hermesetas marka kesinlikle toz yerine bunu kullanmanizi oneririm cunku 1-2 damlasi bile buyuk tat yakalamaya yetiyor.
Canim atak evresi zaten kilolarin verildigi evre degil sadece yogunlukta su kaybiyla birlikte fazlaca eksilme gordugumuz diyetin devamliligi acisindan motivasyon saglayan bir donem.Bu evreyle kilo veremezsin.Kilolari seyir evresinde vereceksin.Sonra geriye guclendirme ve koruma kaliyor.Guclendirme verdigin kilolari sabitledigin asama koruma ise yeniden kilo almamani saglayacak omur boyu uygulayacagin asama.Yani birinden birini yapmadigin takdirde dukan yaptim diyemezsin yapsanda basariya ulasman zor olur.Senin zaten 6 kilo fazlan vardi bu durumda senin icin en uygunu dukan diyetinin 2/7 lik hali.Kitabin 103. sayfasindada okursan kilo fazlaligi az olanlara bu yontemi oneriyor.yani 2 gun (pazartesi ve persembe) saf protein yapiyorsun geri kalan 5 gun ise sebze+protein yapiyorsun.Ama yine bu sekildede guclendirme ve korumayi uygulaman gerekecek.Madem bu 6 kiloyu baska turlu denedin ve veremedin o zaman uygula s ende zaten cok uzun surmeyecektir toplam 1.2.3. evrelerin tamami.4. koruma evresi ise hernekadar omur boyu yapilacak bir evre olsada herhangi bir zorlugu yok vede bir daha kilo almamak adinada iyi olur aslinda
yada kilon altta toplanmis ise o zamanda dukanin
2/0 seklini uygulayabilirsin.ondada yine 2 gun saf protein yapiyorsun geriye kalan gunlerde ise abartmadan normal besleniyorsun.ama 6 kiloyu ne kadar surede verirsin onu bilmiyorum..
Merhaba canim,gobek icin bazi onerilerim olabilir sana.Birdefa gobek icin mekik sart.hic yapamiyorsan Sabah 50 aksam 50 olacak sekilde mutlaka yapmaya calis.yada youtube da 8 dakikalik karin egzersizi var onu yapabilirsin.Cunku gobek ne yaparsan yap oraya ozel bir egzersiz yapmadigin surece asla dumduz olmaz.Onun disinda gobek eritmede yardimci olan seyler ise yogurt,soya sutu,yesil cay.yogurt kurunu yazacagim sana .birde eger bulabilirsen %5 kafeinli bir kremde surebilirsin Sabah aksam
-1 kase yogurt
-1 cay kasigi zencefil
-1 cay kasigi zerdecal
-1 cay kasigi tarcin
bunlari karistirip her ogunden yarim saat once yiyorsun..10-15 gun yapip 10 gun ara veriyorsun sonra tekrar uygulayabilirsin.baktin tadi guzel degil yiyemiyorsun en azindan yogurdu yanliz basina tuketmeye calis.
çok teşekkürler canım ewet biliyorum bölgesel fazlalıkların diyet dışında o bölge için bazı egzersizlerin yapılması gerektigini.bende sabah akşam söyledigin gibi 50şer adet mekik çekiyorum.ama bu kafeinli krem ilginç hemen araştıracagım senin önerebilecegin bir krem varsa daha iyi olur beni yormamış olursunyogurdu seviyorum ama bu karışımlarıda mutlaka denicem tekrar teşekkürler
anlaşılan o ki senden çok şey ögrenecigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?