Vala al benden de o kadar. Bende kilo veremiyorum. Millet atakta 3-4 kilosunu döküyor ben hala 1 kiloda dolanıp duruyorum ki 6 gündürde atak yapıyorum. Bilemedim ki hata mı yapıyorum :18::26:canım sıkıldı ya perşembe günü tartıldığımda 110,8 gelmiştim bugün yeniden tartıldım 110,1 geldim ben çok dikkat ediyorum ama neden böyle oldu resmen durdu ne yapmam lazım(( aslında dukanın testine göre 7 gün yapmam gerekiyordu ben 10 gün olsun diye düşündüm.ne yapmam gerekiyor canım çok sıkıldı.
dün annemin arkadaşı geldi dukan diyetine başladığımı söyledim 40 kg kadar vermek istiyorum dedim kadın öyle bir kahkaha attı ki canım sıkıldı moralim bozuldu bide bugün kilo veremeyince hepten canım sıkıldı
Ellerine saglik vede afiyet olsun arkadasim.Ynaliz bir hatayi duzeltmem gerekiyor bu tarif her evreye uygun olmaz yani daha dogrusu atak evresine uygun olmaz cunku kakao var ve kakao sinirli izinlilerden ve sinirli izinliler seyir ile birlikte kullanilmaya baslaniyor.birde yag orani %10 dan dusuk kakao tercih edinizTeşekkür ederim. Vala evde sıkıntıdan yeni tarifler deniyorum hep. Az önce sadece 20 dakikamı alan bi kurabiye yaptım hem çok pratik hemde malzemesi az. Herkese tavsiye ederim. Bende tarifini bi blogdan buldum sizinle paylaşayım.
malzemeler:
1 yumurta
1ymk kaşığı yulaf kepeği
2 ymk kaşığı süt
1tatlı kaşığı kakao
1çay kaşığı kabartma tozu
1ymk kaşığı toz tatlandırıcı
5-6 damla vanilya aroması
tüm malzemeyi karıştırıp kağıt kek kalıplarının dibine döktüm az az bende 7 tane çıktı. fırında 170 derecede 15 dakika pişirdim.
Çayın yanına falan çok güzel olur. Ayrıca malzemesi de çok az hepsini yeseniz bile kepek hakkını doldurmuyorsunuz. Her evreye uygun olmasıda ayrı güzel :) herkese öneririm. Yedikten önce aklıma gelseydi fotoğrafını çekip koyardım ama yeni tariflere artık
rica ederim.yag orani %2 yi gecmedigi surece istedigin peyniri yiyebilirsinBu kadar detaylı bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim ben light peynir aldım lor mu almam gerekirdi
Merhaba canim,gobek icin bazi onerilerim olabilir sana.Birdefa gobek icin mekik sart.hic yapamiyorsan Sabah 50 aksam 50 olacak sekilde mutlaka yapmaya calis.yada youtube da 8 dakikalik karin egzersizi var onu yapabilirsin.Cunku gobek ne yaparsan yap oraya ozel bir egzersiz yapmadigin surece asla dumduz olmaz.Onun disinda gobek eritmede yardimci olan seyler ise yogurt,soya sutu,yesil cay.yogurt kurunu yazacagim sana .birde eger bulabilirsen %5 kafeinli bir kremde surebilirsin Sabah aksam
-1 kase yogurt
-1 cay kasigi zencefil
-1 cay kasigi zerdecal
-1 cay kasigi tarcin
bunlari karistirip her ogunden yarim saat once yiyorsun..10-15 gun yapip 10 gun ara veriyorsun sonra tekrar uygulayabilirsin.baktin tadi guzel degil yiyemiyorsun en azindan yogurdu yanliz basina tuketmeye calis.
çok teşekkürler canım ewet biliyorum bölgesel fazlalıkların diyet dışında o bölge için bazı egzersizlerin yapılması gerektigini.bende sabah akşam söyledigin gibi 50şer adet mekik çekiyorum.ama bu kafeinli krem ilginç hemen araştıracagım senin önerebilecegin bir krem varsa daha iyi olur beni yormamış olursunyogurdu seviyorum ama bu karışımlarıda mutlaka denicem tekrar teşekkürler
anlaşılan o ki senden çok şey ögrenecigim
Rica ederim arkadasim,sonucta hepimizin birbirimizden ogrenecegi seyler varkrem olarak vichy de vardi %5 lik kafeinli krem.ben yurtdisinda oldugumdan baska bir marka kullaniyorum ve turkiyede yok.
Tartilmalarini genellikle sabahlari kalkar kalkmaz wc den sonra ic camasirlarinla yap.birde sebze protein gununden ziyade SP gununden sonraki gunun sabahi yap.Aksam tartilmalari yapma can SIKICI olur.Cunku aksama kadar yiyip icip tartilinca fazla cikman normal.birde regl donemi oncesi ve regl donemindeykende fazla cikarsin normaldir.Kızlar ben persembe tartılmıstım 78,4 tu dun aksam tartıldım reglıyım 78.2 ve hıc kacamak yapomıyorum regly ıle ılgılı olabılırmı yada sabahmı tartılsam
canım sıkıldı ya perşembe günü tartıldığımda 110,8 gelmiştim bugün yeniden tartıldım 110,1 geldim ben çok dikkat ediyorum ama neden böyle oldu resmen durdu ne yapmam lazım(( aslında dukanın testine göre 7 gün yapmam gerekiyordu ben 10 gün olsun diye düşündüm.ne yapmam gerekiyor canım çok sıkıldı.
dün annemin arkadaşı geldi dukan diyetine başladığımı söyledim 40 kg kadar vermek istiyorum dedim kadın öyle bir kahkaha attı ki canım sıkıldı moralim bozuldu bide bugün kilo veremeyince hepten canım sıkıldı
birseyin durdugu falan yok panik,stres yapma.vermezsin vermezsin birden 1-2 kilo birden verirsin.Dukan diyetindeki bu kilolarin dengesiz artis azalisina kafayi takma sonucta vereceksin bu kesin.bir gun oncen sebze gununse,tuzu biraz fazla kacirdiysan yada regl donemin falansa fazla cikarsin.dukan testinin senin icin belirledigi surelere uymaya calis.7 dediyse 7 yap fazlasi sana birsey saglamayack aksine erken SIKILACAGIN icin motivasyonunu dusurup kacamak yapmaya meyilli kilacaktir.atak doneminde degil seyirde asil kilolari verecegiz.o yuzden uzatma gereksiz yere atagini.
o gulen teyzeyede 40 verdikten sonra sen guleceksin emin ol.
birseyin durdugu falan yok panik,stres yapma.vermezsin vermezsin birden 1-2 kilo birden verirsin.Dukan diyetindeki bu kilolarin dengesiz artis azalisina kafayi takma sonucta vereceksin bu kesin.bir gun oncen sebze gununse,tuzu biraz fazla kacirdiysan yada regl donemin falansa fazla cikarsin.dukan testinin senin icin belirledigi surelere uymaya calis.7 dediyse 7 yap fazlasi sana birsey saglamayack aksine erken SIKILACAGIN icin motivasyonunu dusurup kacamak yapmaya meyilli kilacaktir.atak doneminde degil seyirde asil kilolari verecegiz.o yuzden uzatma gereksiz yere atagini.
o gulen teyzeyede 40 verdikten sonra sen guleceksin emin ol.
tamam canım o zaman ben bugün sonlandırıyorum atak evremi çünki 8.günüm bugün atakta.
iyi varsın varsınız canım sıkıldığında motivasyonum kırıldığında sizden destek alıyorum çok teşekkür ederim.
Atak evremi 110,1 kg bitirdim :))
Nasil yani anlamadim ben 110 ile basladigin diyetinin 8 gunluk atak sonucunda +100 gr mi yani?
şöyle ki ben evdeki tartıda 110 kg dim çizelgeyide ona göre yaptım ancak iş yerinde digital tartıda tartıldığımda 114 çıktım ve onu baz aldım sonrada çizelgeyi değiştirmedim vakit bulamadım :)
Kızlar merhaba,
Uzun zamandır siteye girememiştim.
Dukan diyetine eşim ve ben beraber yapıyoruz.Eşimin çok kilosu yok aslında ama yine de 10 kilo vermek istiyordu.
Bugün itibariyle 20.günümüzdeyiz.
Ben 5.2 kg eşim ise 6 kg verdi.
Fakat haftaya tatile gidiyoruz ve ben çok endişeliyim.
Tam düzenimizi oluşturmuşken şimdi tatilde batıcaz diye korkuyorum.
Sizce tatilde ne gibi bir yol izlemeli?
Yardım ederseniz çok sevinecegim.
herkese teşekkürler,
ve diyetimize nazar değmesin! :)
Merhaba,
esinizide ve sizide tebrik ediyorum.hic dert etmeyin tatili bakin dukan tatil icinde cozum bulmus:
TATILDE DUKAN
Bişey daha sorucaktım ben bugün diyete başladım akşamda tavuk yapıcam ama kuru kuru yenmez yanında light kola yada coca cola zerro içsem olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?