Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydin Kizlar,

Mutlu,saglikli,guzel vede bol - li bir hafta olsun hepinize

günaydın hayırlı mutlu haftalar
dün bende ilk defa yulaf kepeğinden hamburger ekmeğini denedim ama benimkiler olmadı bende yiyemedim yine eski usul yulaf kepeğini yoğurtla yedim (( birde süt,yoğurt,yumurta ve tavukdan çorba yaptım öğlen akşam da tükettim.lorlu hiç bir tarifi deneyemiyorum önceden de yemezdim midemi bulandırıyor tadı artık sebze günlerine geçmek için sabırsızlanıyorum hiç sevmediğim menemeni bile bu kadar canım çekeceğini bilmezdim.
bu sabah sadece 1 sb süt ve 1/2 kibrit kutusu etmeyecek kadarda dil peyniri yedim.

Kızlar ben persembe tartılmıstım 78,4 tu dun aksam tartıldım reglıyım 78.2 ve hıc kacamak yapomıyorum regly ıle ılgılı olabılırmı yada sabahmı tartılsam

canım sıkıldı ya perşembe günü tartıldığımda 110,8 gelmiştim bugün yeniden tartıldım 110,1 geldim ben çok dikkat ediyorum ama neden böyle oldu resmen durdu ne yapmam lazım (( aslında dukanın testine göre 7 gün yapmam gerekiyordu ben 10 gün olsun diye düşündüm.ne yapmam gerekiyor canım çok sıkıldı.
dün annemin arkadaşı geldi dukan diyetine başladığımı söyledim 40 kg kadar vermek istiyorum dedim kadın öyle bir kahkaha attı ki canım sıkıldı moralim bozuldu bide bugün kilo veremeyince hepten canım sıkıldı

Vala al benden de o kadar. Bende kilo veremiyorum. Millet atakta 3-4 kilosunu döküyor ben hala 1 kiloda dolanıp duruyorum ki 6 gündürde atak yapıyorum. Bilemedim ki hata mı yapıyorum :18::26:

Ellerine saglik vede afiyet olsun arkadasim.Ynaliz bir hatayi duzeltmem gerekiyor bu tarif her evreye uygun olmaz yani daha dogrusu atak evresine uygun olmaz cunku kakao var ve kakao sinirli izinlilerden ve sinirli izinliler seyir ile birlikte kullanilmaya baslaniyor.birde yag orani %10 dan dusuk kakao tercih ediniz
Bu kadar detaylı bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim ben light peynir aldım lor mu almam gerekirdi
rica ederim.yag orani %2 yi gecmedigi surece istedigin peyniri yiyebilirsin

tamam canım o zaman ben bugün sonlandırıyorum atak evremi çünki 8.günüm bugün atakta.
iyi varsın varsınız canım sıkıldığında motivasyonum kırıldığında sizden destek alıyorum çok teşekkür ederim.
Atak evremi 110,1 kg bitirdim :))

Nasil yani anlamadim ben 110 ile basladigin diyetinin 8 gunluk atak sonucunda +100 gr mi yani?

Nasil yani anlamadim ben 110 ile basladigin diyetinin 8 gunluk atak sonucunda +100 gr mi yani?

şöyle ki ben evdeki tartıda 110 kg dim çizelgeyide ona göre yaptım ancak iş yerinde digital tartıda tartıldığımda 114 çıktım ve onu baz aldım sonrada çizelgeyi değiştirmedim vakit bulamadım :)

Ahh tamam o zaman inan birden korktum nasil olur hic kilo verilmez diye sok olmustumyani bu durumda 7 gunde -4 kg oluyor yani

Kızlar merhaba,

Uzun zamandır siteye girememiştim.
Dukan diyetine eşim ve ben beraber yapıyoruz.Eşimin çok kilosu yok aslında ama yine de 10 kilo vermek istiyordu.
Bugün itibariyle 20.günümüzdeyiz.
Ben 5.2 kg eşim ise 6 kg verdi.
Fakat haftaya tatile gidiyoruz ve ben çok endişeliyim.
Tam düzenimizi oluşturmuşken şimdi tatilde batıcaz diye korkuyorum.
Sizce tatilde ne gibi bir yol izlemeli?
Yardım ederseniz çok sevinecegim.

herkese teşekkürler,

ve diyetimize nazar değmesin! :)

Merhaba,

esinizide ve sizide tebrik ediyorum.hic dert etmeyin tatili bakin dukan tatil icinde cozum bulmus:

TATILDE DUKAN

Son düzenleme:
Bişey daha sorucaktım ben bugün diyete başladım akşamda tavuk yapıcam ama kuru kuru yenmez yanında light kola yada coca cola zerro içsem olur mu :)

Olur ama gunde 1 bardagi gecme birde SIKCA tuketmemeye calis.Ben ayran tercih ediyorum genelde

Bugün nefis bir dukan çorbası yaptım :) adı yalancı paça çorbası :) yine diğer bütün tariflerimi aldığım blog sayfasından aldım. (Burda blog sayfasının linkini verebiliyor muyum acaba?)
Malzemeler:
tavuk göğsü
1lt su
1ufak soğan
1tatlı kaşığı yulaf kepeği
1yumurta sarısı
1tatlı kaşığı sirke
2 diş sarımsak
3ymk kaşığı yoğurt

tavuk göğsünü 1 lt suda haşladım içine soğanı soyun yarıya kesip atmıştım lezzet versin diye. Tavuk haşlanınca çıkartıp güzelce dittim soğanıda çıkardım sudan. Diğer bütün malzemeleri (sirke hariç) karıştırdım güzelce. Sonra tavuk suyundan bir kepçe alıp karışımın içine döküp güzelce karıştırdım sonrada yavaşça tavuk suyuna ilave ettim. son olarak ta bir taşım kaynarken de sirkeyi ekliyorsunuz. Pul biber ve karabiberle servis edebilirsiniz. Katı yemek sıkıntısı çekenlere mükemmel bir çözüm. Ama çorba biraz tuzsuz oluyor başta biraz tatsız gelebilir ama içtikte lezzetini alıyorsunuz

Kilo veremiyorum diye strese girmeyin bayanlar, 20 kiloyu bir ayda degil dört ayda vereceksiniz.. Bazi haftalar sadece 400 gram verseniz dahil normal, stres yapmayin.. Ayrica "duraklama" az kilo vermeye denilmiyor, bir kac hafta kilonun SABIT kalmasina deniliyor..

Herkese bol eksili günler

dun ben kacamak yaptım tartılmaya korkuyorum sırket yemegım vardı teknedeydı mezeler saraplar
e okadar kısının ıcınde hayır dıemedım :) yemek bıze uygundu gercı ama ıckı(( ve mezeler
napsam ben sımdı 2 gun ust uste atak yaparım dıe dusudnudm ben

Nihayet seyire geçtim bugün. Her zaman yaptığım klasik krep-lor-çay kahvaltıma yarım domates ve yarım salatalıkta ekledim çoook özlemişim Birazdan da pikniğe gideceğiz. Mangalda tavuk köfte ya da et yiyebiliyor muyum acaba? Birde ben mangalda sebzede çok severim. Közlenmiş şekilde onuda tüketebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…