Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yaarııın büyük gün, tartı günüüü, yuuppiiii :)))

canım uzun süre dukan diyetini yapanlarda adet gecikmesi problemi yaşanıyor, bildiğim kadarıyla. ancak daha yeni başlamışsın, ben hemen etkileneceğini düşünmüyorum. yine de reglinin 3. günü tartıl, öncesindeki kiloya kafanı takma diyor dukan usta:) motivasyonun bozulmasın:)

canım protein kilo ilişkisini çok güzel açıklamışsın. etin yavan olmaması için ben eti sütte terbiye ediyorum, gayet de lezzetli oluyor. süt, kekik, karabiber, baharatlar, sarımsak vs. katıp bekletebilirsin, yağ sınırını da geçmemiş olursun böylece. bir de fırın poşeti ile eti tavuğu poşetleyip fırına atıyorum, yine tadından bir şey kaybetmiyor. gayet lezzetli oluyor:)

Ben de sütle terbiye ediyorum ama süte biraz da yağ ilave ediyordum :) Bundan sonra onu da ilave etmeyeceğim, sizin önerdiğiniz gibi fırında yapmayı deneyeceğim. Öneriler için teşekkür ederim hanımlar.

ben de aynı senin gibiyim en fazla 5 kg fazlalığım var ve iki gün saf protein bana da çok uygun geldi. bu şekilde zayıflayan birinin de yazısını okumuştum zaten sanırım ben öyle yapıcam :)

Sen kaç gün atak yaptın canım ben atak günü için 3 gün dedim ama hızla kilo verdiğimi görüncede acaba devam mı etsem 5 güne mi tamamlasam diyorum karar veremedim

Sen kaç gün atak yaptın canım ben atak günü için 3 gün dedim ama hızla kilo verdiğimi görüncede acaba devam mı etsem 5 güne mi tamamlasam diyorum karar veremedim

Gunaydin,kitabi okuduysaniz ordada yazar asil kilolarin verildigi evre seyir evresidir.Atakta giden cogunlukla sudur .O yuzden size ne diyorsa onu yapin

Gunaydin,

Hepinize guzel bir persembe ve bol - li bildirimler diliyorum

Winnicigim guncel:61.5

ilk bildirimde benden olsun :))

Başlangıç tarihi :10-06-2013
Başlangıç kilo : 114
Hedef : 70
Boy : 1.72
Geçen hafta : 110,8
Güncel : 108,3
Aradaki fark : 2,5

Baslangic kilo: 86,7
Baslangic tarihi: 02.04.2013
Boy:1.60
Hedef kilo:58
Gecen haftaki kilo:77,6
Güncel kilo: 76,9

dün gün içinde yarın kesin 75,9 ya da 76,2'yi fln görürüm diyordum; ama gece karnım şişti birden niyeyse. anlamadım kızlar ya. nys yarın öbür gün görürüz. bol -li günler herkese :)

Bir konuyu belirtmek istiyorum cunku bu aralar SIKCA soruluyor ,yapiliyor ozellikle yeni arkadaslarca.
1-Dukan testi size ne diyorsa onu yapin kafaniza gore atak sureleri belirlemeyin.Kitaptada yazar Atak evresi vucutta su kaybi ile beraber baskulde ilk gunler - gormemizi saglar ve buda bize kisa surede boyle bir - gosterdigi icin diyete daha motive sekilde devam etmemize kolaylastirir.Ama asil kilolarin verilecegi evre seyir evresidir.
2-Veee kacamaklar .Kacamak diye birsey yok arkadaslar.Kacamak yapmayacaksiniz,yapmamalisiniz.Birde ozellikle atakta yapanlar varya iste onlara inanilmaz sinirleniyorum.Daha diyetin basi ya atak evresi.Sen aylarca diyet yapiyorsundur artik bunalmissindir (onlari onayladigimdan degil) arada bir kacamak yapmissindir o yine bir nebze anlasilirda 3 gun atak verilmis bu 3 gun atakta kacamak yapan bu diyeti yapamaz ..

3-Birde kacamak yapiyor arkadaslar kacamak yaptim hemen arkasina 2 gun atak yapayim seklinde kararlar veriyorlar.Kendince yontemler gelistiriyorlar.Bastan kacamak yapmayacaksin tamam diyelim yaptin ama atak yaparsam zarar gormem diye dusunmeyin.Oncelikle sizi kacamaga iten sebebi bulup onu duzeltin.Sonra ertesi gune tamam saf proteinle devam edin ama kendinizce 3-5 gun atak yapayimda gecsin diye duzenlemeler getirmeyin.Vucudunuz bu sok etkiye alistiginda sonra kilo vermeniz duracaktir.o hakkinizi duraklama yasayacaginiz zamanlara saklayin.Oyle olsa arada hepimiz oturur birgun ziyafet ceker arkasina 2 gun atak yapip devam ederiz olurmu hic oyle sey?Kendinizce yontemler gelistirmeyin diyet ne diyorsa ona uyun.

Başlangıç tarihi :03/06/2013
Başlangıç kilo : 82,1
Hedef : 55
Boy : 1,58
Geçen hafta : 78,4
Güncel : 77,5
Aradaki fark : 900 gr

regly olmamında etkısı var tabı:)

ben o kacamak yaptım 2 gun atak yaparım dıyenlerdenım:) ama sonradan gercekten dusundum kaldıgım yerden devam ettım dıyetıme ,aslında normalde hıcbırsekılde kacamak yapmıyorum mısafırlıkte bıle kendı kekımle gıdıyorum am ıs yemegı olunca bı ıkı kadeh ıcmıs buldum kendımı

cok bı duraklamam olmadı sukur:) regly oldugum halde gecen haftadan bu yana 1 kg vermısım:)

herkese merhaba,

Kızlar kilo ve zamanlarını yazmaya başlamışlar, özenip bende yazmak istedim.
Fakat bende durumlar pek iç açıcı değil

Baslangic kilo: 88,5
Baslangic tarihi: 27.05.2013
Boy:1.60
Hedef kilo:60
Gecen haftaki kilo:85
Güncel kilo: 83.2

Toplamda 5.3 kg vermiş görünüyorum fakat bana yine sanki az kilo vermişim gibi geliyor.Belki ben kuruntu yapıyorum ama yine de
az görünüyor.Birde şu var seyir evresinde sırf protein yaptığım günlerde çok halsiz oluyorum ben.
Kolumu kaldıracak halim olmuyor .sp gününe geçince tekrar enerji ile doluyorum sanki.
Neyse tüm dertlerini sıraladım.Herkes diyete tüm motivasyonu ile devam eder inş :)
tabi bende :)

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Boy: 166 cm
Hedef: 62 kg
Gecen hafta: 65.7 kg
Güncel: 65,0 kg
Haftalik degisim: -700 g
Toplam fark: -17,5 kg

Herkese bol eksili günler

Kızlar bende daha yeni başlıycam dukana kitap alma imkanım falan yok hesaplamada 2 gün atak diyordu ama ben bugünden başlıyıp 3gün yapmayı düşünüyorum. Sabah minik bi parça börek yediydim o yüzden bugünden başlamış olayım dedim Umarım başarılı olabilirim ama çalıştığım için nasıl olacak onu bilmiyorum yemekler günlük tablot olarak geliyo seçme imkanım yok. Sanırım özellikle atak döneminde evde yumurta haşlıyıp onu getirmek zorunda kalıcam iş yerine. normalde kilo problemim yoktu ama evlendikten sonra birden kilo aldım 6 7 kg kadar ve daha 10aylık evliyim kıyafetlerim bile zor oluyor bana ve herkes hamile misin diyip duruyo artık kurtulmak lazım şunlardan

Merhaba,hosgeldin

Lakin kitap olmadan bu diyeti yapamazsin.Kitabi okuman sart.Biz burda yardimci oluruz ama yetmez.Sabah minik nir parca borek yiyemezsin ki bu diyette heleki atak evresinde.Kitabi okumus olsaydin yemezdin zaten.
lutfen kizlar kafaniza gore diyet yapmayin.kitabi alin okuyun anlamadiginizi sorun,testlerde verilen surenin disina cikmayin.su iki konuya goz atip gerekli hazirliklarini yapip oyle basla.kitabi alabilirsin satiliyor heryerde yada internetten siparis ver ama edin mutlaka..

DUKAN DIYETI NEDIR?

DUKAN DIYETINE HAZIRLIK

Selam kızlar,

Başlangıç tarihi 06.03.2013
Başlangıç kilo 69
Hedef 52
Boy 1.58
Geçen Hafta 57.9
Güncel 58.4

malum dönemdeyim geçen hafta ile aynıyım.

Hepimize bol bol -li boool boool sağlık mutluluk huzur dolu günler diliyorum. Sevgiler.

Herkese günaydın hanımlar,

70,4

Reglim bitti, dün gece çikolataya saldırmak, hakkım bitmesine rağmen dukan keki yapmakla yapmamak arasında kararsız kalmıştım, en kötüsü nescafe içecektim kiii "yarın tartı günü!!!" dedim ve aburcuburlardan kaçtım:))

en azındna artıda değilim ve sonunda kg verebilmişim, maalesef zor kg. verebilen biri olarak buna da şükür diyorum ve dukana aynen devam:))

herkese merhabalar....uzun zamandır giremiyorum sayfaları okuyamıyorum affola kızlar çok yakın zamanda buralarda olucam inşallah....
kilo veren herkesi tebrik ediyorum....
başlangıç:31 mart 2013
başlangıç kilo:72
hedef:58
güncel:62.2
fark:-1 son 2 haftada tabi geçen hafta bildirim yapamadım
boy:1.67

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…