Merhaba,hosgeldin
Lakin kitap olmadan bu diyeti yapamazsin.Kitabi okuman sart.Biz burda yardimci oluruz ama yetmez.Sabah minik nir parca borek yiyemezsin ki bu diyette heleki atak evresinde.Kitabi okumus olsaydin yemezdin zaten.
lutfen kizlar kafaniza gore diyet yapmayin.kitabi alin okuyun anlamadiginizi sorun,testlerde verilen surenin disina cikmayin.su iki konuya goz atip gerekli hazirliklarini yapip oyle basla.kitabi alabilirsin satiliyor heryerde yada internetten siparis ver ama edin mutlaka..
DUKAN DIYETI NEDIR?
DUKAN DIYETINE HAZIRLIK
Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Boy: 166 cm
Hedef: 62 kg
Gecen hafta: 65.7 kg
Güncel: 65,0 kg
Haftalik degisim: -700 g
Toplam fark: -17,5 kg
Herkese bol eksili günler
ya zaten 2gündür araştırıyorum internetten bu diyeti. biliyorum özellikle atak döneminde hiç bi şekilde kaçamak olmaz zaten asıl diyete yarın başlıyorum sadece bugün bi ön hazırlık gibi olsun diye başlıyım dedim. Sabah börek yedim normalde yememem lazım farkındayım bunun ama öğlende mesela sadece yoğurt yedim şimdilik mecburen 1lt ye yakın su içtim. akşam gidince ne yiyeceğimi bile planladımkitabı maddi olarak uygun olduğum zaman mutlaka alıcam zaten ama en azından kitapsız burdaki bilgilere göre 2 3 kilo bile versem kardır benim için Yine de uyarın için teşekkürler :)
ya zaten 2gündür araştırıyorum internetten bu diyeti. biliyorum özellikle atak döneminde hiç bi şekilde kaçamak olmaz zaten asıl diyete yarın başlıyorum sadece bugün bi ön hazırlık gibi olsun diye başlıyım dedim. Sabah börek yedim normalde yememem lazım farkındayım bunun ama öğlende mesela sadece yoğurt yedim şimdilik mecburen 1lt ye yakın su içtim. akşam gidince ne yiyeceğimi bile planladımkitabı maddi olarak uygun olduğum zaman mutlaka alıcam zaten ama en azından kitapsız burdaki bilgilere göre 2 3 kilo bile versem kardır benim için Yine de uyarın için teşekkürler :)
Hypatia cevabın için tşkler..
Bi şey sormak istiyorum bu tadellenin şekersiz olanını yiyebiliyomuyuz seyir evresi sebze protein gününde?
Saol ecemus'cum
hayıııııırrrdukanella yap. illa çikolata yiyeceksen izir güzeliii
Hypatia cevabın için tşkler..
Bi şey sormak istiyorum bu tadellenin şekersiz olanını yiyebiliyomuyuz seyir evresi sebze protein gününde?
Alışverişimi tamamladım ve başladım çok zorlanıyorum ilk günümdebu arada örnek menüleri paylaştığınız bir sayfa var mı arkadaşlar?
Kilo verenleri tebrik ediyor ve hep böle güzel sonuçlar almanızı diliyorum.
Kabızlık sorununu nasıl çözdünüz? Ben buğday kepeğiyle, çayla vs çözemeyince eczaneden ....... diye bir ilaç aldım ama henüz kullanmadım. Kullanan var mı acaba?
Istedikten sonra verirsin insallah. Yeterki istek ve istikrar olsun - kacamak olmasin. Kacamak olacaksa yagdan olsun, ama karbonhidratten asla olmasin.. Bunu derken, kendine kizartma yap demiyorum :) ama misal disarida veya misafirlikte yemek yedigin zaman, yine protein ve sebzeden sadece al.. Yag oranini bilmesende. Kizartma olmadigi sürece dert etmiyorum... Ve buna kacamak gözüyle bakmiyorum acikcasi.Başlangıç kilonu kendine yakın gördüğümden , kendim kilo vermişcesine sevindim.
süpersin.
3 ay sonra bende senin kadar kilo verebilirsem harika olacak benim için.
darısı başıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?