Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

güncel 62.9 (((( geçen haftayla aynı

bir ara 62.3 ü gördüm hemen çizelgemi değiştirim.ne zaman çarşamba sp gününe denk gelse tartı gününde hep böyle oluyor. kabızlık zaten cabası

winicim ellerine sağlık ..öptüm hepinizi

Son düzenleme:
Merhaba kızlarrr

Ofisi taşıdık ondan çok gelemiyorum buralara, masam fazlası ile göz önünde :26:

Bugün ofisi sakin görünce hemen bildirimlerinizi almaya geldimmm

Herkese şimdiden tebriklerrr

Kilo veremeyenler de üzülmesin ben de sizdenim

Oluyor arada öyle ne diyelimmm.. Neyse hemen bildirimleri topluyorummm

Öptüm hepiniziii

ya zaten 2gündür araştırıyorum internetten bu diyeti. biliyorum özellikle atak döneminde hiç bi şekilde kaçamak olmaz zaten asıl diyete yarın başlıyorum sadece bugün bi ön hazırlık gibi olsun diye başlıyım dedim. Sabah börek yedim normalde yememem lazım farkındayım bunun ama öğlende mesela sadece yoğurt yedim şimdilik mecburen 1lt ye yakın su içtim. akşam gidince ne yiyeceğimi bile planladım kitabı maddi olarak uygun olduğum zaman mutlaka alıcam zaten ama en azından kitapsız burdaki bilgilere göre 2 3 kilo bile versem kardır benim için Yine de uyarın için teşekkürler :)

Başlangıç kilonu kendine yakın gördüğümden , kendim kilo vermişcesine sevindim.
süpersin.
3 ay sonra bende senin kadar kilo verebilirsem harika olacak benim için.
darısı başıma :)

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Boy: 166 cm
Hedef: 62 kg
Gecen hafta: 65.7 kg
Güncel: 65,0 kg
Haftalik degisim: -700 g
Toplam fark: -17,5 kg

Herkese bol eksili günler

canım aslında nette de kitap var sanırım. ben bilmiyorum ama bilen arkadaşlar sana mutlaka linkini atarlar. ordan okursun en azından.
çünkü kitabı okuman gerçekten önemli..başarılar

kızlarr merhaba :)

Başlangıç tarihi : 27.05.2013
Başlangıç kilo : 57,5
Hedef : 51
Boy 1.58
Geçen Hafta : 56
Güncel : 54,6

çoook mutluyum 4 yıl aradan sonra ilk defa 54 ü gördüm :)

seviyorum seni dukan :)

Tamam canim,ama lutfen yanlis anlama bilmiyorum dukan kitabi turkiyede kac para.ama cok oldugunu sanmiyorum.Ama eger Dukan yapacaksan sunu bilmeni isterim dukan birazda maliyetli bir rejim.Cunku proteine dayali oldugu icin et,tavuk,balik, yemen gerekiyor surekli.Evet yumurta falanda var yada sut urunleri ama onlarda sinir var tuketirken.Diyorsunki bugun hazirlik gibi oglen yogurt yemissin ama yetmez tek basina yogurt olmaz.yetersiz yani.yani haberin olsun istedim.sonra verdigim yazilarida okuduysan yulaf kepegi tatlandirici falan hazirlamissindir sanirim..yada yiyebilecegin tarz seyler.umarim beni yanlis anlmazsin cunku niyetim kotu degil sadece seni haberdar etmek..

Hypatia cevabın için tşkler..

Bi şey sormak istiyorum bu tadellenin şekersiz olanını yiyebiliyomuyuz seyir evresi sebze protein gününde?

başlama tarihi : 02.04.2013
başlangıç kilo: 66
hedef kilo:55
boy:165 cm

geçen hafta : 58.5
bu hafta : 58.2
giden : 0.3

tatilimin ilk haftası.iyi vermişim yine.annem bişey yemiyorum diye kızıyor.herkes yüzün çökmüş diyor(yüz çöküntüsü nasıl gider ki?herkese çöküntüsüz bol eksili günler arkadaşlar...(tatilin ilk günleri olduğundan eskisi gibi takip edemiyorum burayı ama elimden geldiğince girmeye çalışıcam.)

selam kızlar .
başlangıç tarihi 15-5-2013
başlangıç kilo 80
hedef 62
boy 1.52
geçen hafta 72.600
güncel 72
aradaki fark 600gr
süper hepimize bol - li günler

Başlayış: 17.06.2013
Başlangıç kilom:68.3
Boyum: 1,76
Hedefim:60-62 civarı
Şimdi kilom:65,3

Dukan diyetine başlayalı bugün 4 gün oluyo ve tam üç kilo verdim çok mutluyum çok az kaldı :))

aslında bende dukan yapıyorum hatta çokta güzel kilo vermeye baslamıstım kiiiii misafir geldi 1 hafta bende kaldılar onlarla birlikte ben diyete devam ediyodum ama bozdurdular onlarla cips kuruyemiş donurma cikolata felan yedim tabi +1 kg oldu

başlama tarihi : 30.05.2013
başlangıç kilo: 91.3
hedef kilo:65
boy:168 cm

geçen hafta : 83.5
bu hafta : 84.5
gelen :1 kg

pişmanım ama dukana nasıl devam edebilirim ya:18::18::18:

Alışverişimi tamamladım ve başladım çok zorlanıyorum ilk günümde bu arada örnek menüleri paylaştığınız bir sayfa var mı arkadaşlar?

Kilo verenleri tebrik ediyor ve hep böle güzel sonuçlar almanızı diliyorum.

Kabızlık sorununu nasıl çözdünüz? Ben buğday kepeğiyle, çayla vs çözemeyince eczaneden ....... diye bir ilaç aldım ama henüz kullanmadım. Kullanan var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hypatia cevabın için tşkler..

Bi şey sormak istiyorum bu tadellenin şekersiz olanını yiyebiliyomuyuz seyir evresi sebze protein gününde?

hayııır tabiki.. dukan kekleri, irmik tatlısından tut da pudingini dukana uygun olarak pişirebilirsin. hatta dukanella bile yapabilirsin. ama hepsi dukan malzemeleriyle ve dukana uygun olacak. internette birçok tarif var... onlara bakıp açlığını bastırabilirsin...

tadelladan uzak dur! :))

Alışverişimi tamamladım ve başladım çok zorlanıyorum ilk günümde bu arada örnek menüleri paylaştığınız bir sayfa var mı arkadaşlar?

O zaman hayirli olsun diyelim.Umarim iradeli bir sekilde kolayca verisin kilolarini.Ilk birkac gun zor olacaktir ama 3 gun gectikten helede seyir ile birlikte sebze yemeye basladiktan sonra daha kolay olacak.Ornek menu derken gunluk yediklerimizi kasdediyorsan onu burda yazan arkadaslar oluyor.Aslinda hem buraya bagli kalmak hemde yanlis birsey olup olmadigini gormek acisindan yazmak daha iyi.istersen yazabilirsin ..

Kabizlik sorunu icin dedigin gibi yulaf kepegini yariyariya bugdayla degistirerek ,yada dogadanin kayisili form cayini icerek,sebze gunlerinde lifli sebzeler tuketerek,bol su icerek,yesil cay tuketerek,hareket ile yada karina yapacagin masaj ile onleyebiliriz.Cok ileri boyutta ise eczaneden destek almak gerekebilir.birde ben hergun 1-2 kucuk top aci biber tukettim.

Verdigin ilac ismini sildim cunku "ILAC ISMI YAZMIYORUZ"

Başlangıç kilonu kendine yakın gördüğümden , kendim kilo vermişcesine sevindim.
süpersin.
3 ay sonra bende senin kadar kilo verebilirsem harika olacak benim için.
darısı başıma :)
Istedikten sonra verirsin insallah. Yeterki istek ve istikrar olsun - kacamak olmasin. Kacamak olacaksa yagdan olsun, ama karbonhidratten asla olmasin.. Bunu derken, kendine kizartma yap demiyorum :) ama misal disarida veya misafirlikte yemek yedigin zaman, yine protein ve sebzeden sadece al.. Yag oranini bilmesende. Kizartma olmadigi sürece dert etmiyorum... Ve buna kacamak gözüyle bakmiyorum acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…