- 27 Kasım 2012
- 122
- 21
- 98
Tamam canim,ama lutfen yanlis anlama bilmiyorum dukan kitabi turkiyede kac para.ama cok oldugunu sanmiyorum.Ama eger Dukan yapacaksan sunu bilmeni isterim dukan birazda maliyetli bir rejim.Cunku proteine dayali oldugu icin et,tavuk,balik, yemen gerekiyor surekli.Evet yumurta falanda var yada sut urunleri ama onlarda sinir var tuketirken.Diyorsunki bugun hazirlik gibi oglen yogurt yemissin ama yetmez tek basina yogurt olmaz.yetersiz yani.yani haberin olsun istedim.sonra verdigim yazilarida okuduysan yulaf kepegi tatlandirici falan hazirlamissindir sanirim..yada yiyebilecegin tarz seyler.umarim beni yanlis anlmazsin cunku niyetim kotu degil sadece seni haberdar etmek..
Eveet işte listemizzz..
Bu haftanın kilo veren, veremeyen, çalışan çabalayan tüm dukan güzellerine tebriklerr
Eki Görüntüle 740191
Eki Görüntüle 740192
Hepinize kucak dolusu sevgilerr
Yulaf kepeğini henüz alamadım bi yerden haber bekliyorum ama onu alıcam tatlandırıcım da var malesef şeker hastası bi aileden geldiğim için. Farkındayım az olduğunu dün için sadece bünyem daha çabuk alışsın diyeydi o. İyi niyetli olduğunu biliyorum teşekkürler :) Umarım işe yarar bende sadece göbek problemi var ilerde hamile kalırsam daha çok problem olmasın diye biraz gönekten kurtulmak istiyorum sadece. 5 kilo falan bile versem yeter bana büyük ihtimal. umarım başarılı olabilirim.
kızlar lutfen bırı cevap verebılırmı bana :) kornıson tursu sp gunlerınde 3 4 tane yenebılıyor ya su kucuk acıbıber tursularıda yenebılır mı yıne 3 4 tane olmak kaydıyla:)
bır soru daha:) bır cok kısının lıstesınde (baska sıtelerdede pınarın ac bıtır hındı salamının yenıldıgını goruyorum yıyebılıyormuyuz?? yoksa bı yanlıslık mı var:)
lıght salamda olur ama hındı fume yada hındı jambonu hıc begenmedımmmmm
Ellerine saglik winnim
Tamam canim oyleyse kolay gelsin.Gobek icin daha oncede yazmistim.Gobek diyetle kilo vermeye baslayinca evet kuculuyor .Ben salondaki spor hocasina ilk baslarda nasil gidecek gobek diye sordugumda hangi sporu yaparsan yap yag yakmaya basladiginda gobekte gidecektir demisti.Ama tamami ile dumduz bir gobek icin kesinlikle gobege yonelik birseyler yapmak sart.Sabah aksam en az 50-50 mekik yapmayi dene.yada youtube da 8 dakikalik karin hareketleri var onu yapabilirsin yada baska herhangi birseyler ama mutlaka gobege yonelik olsun.birde gobek yaglarini yakmada en etkili yiyecekler:
-yogurt
-yesil cay
-soya sutu
evet ben hep yedim yiyebilirsin bence.kitapta yeralmamasinin sebebini fransizlarda tursu kulturunun olmamasina bagliyorum.Tuzlu olmadigi vede miktarinida abartmadigin surece sorun yok bence.Aksine kabizlik probleminde ise yariyor
Bu konu biraz karisik.Cunku normalde dukanda salam,sosis gibi sarkuteri urunleri kesinlikle yasak.Ama dedigin gibi pinar de light salam tuketenler olmus.O yuzden net degil.Sen yinede tuketecek olursan aldigin urunun icerigine iyi bak yag karbonhidrat yonunden.birde bu tarz urunler yogun nisastada icerebiliyor.yersende abartma
Gunaydin kizlar,guzel,hayirli bir cuma diliyorum sizlere
Yaris listesini yapacagim bugun bakalim kim kazanmis bu ayki yarisimizi,dukan tacini kime giydirecegizHa bu arada umarim ben degilimdir ,zira kendi kendime hazirlamak biraz komik olur
Canım egzersiz yapman gerekir bence.callanetics adında bir egzersiz var ben 1 yıldır uyguluyorum çok ciddi şekilde vücudu şekillendiriyor tavsiye ederim.ya da bölgesel egzersizler var onlardan yapılabilirkızlar günaydın,
size birşey danışıcaktım, ben kilolarımı hep bel kısmından veriyorum belim koptu kopacak oldu resmen. göbek problemim de yok denecek kadar az birşey fakat bir basen ve bacak var bu bana mı ait diyorum :)) şimdi sorum şu ki ben bu basen ve bacakları nasıl şekle sokarım deneyen yapan faydasını gören kişilerin yöntemleri neler?? şimdiden teşekkürler..
selam herkese,
ben de 11 gundur dukan diyeti yapiyorum;
araniza katilabilir miyim?
baslangic: 10.06.2013 62,5 kg
guncel: 21.06.2013 60,8 kg
aslinda 60,6 ya dusmustum ama 3 gunden beri fazla cikiyorum.. seyire gecince bir miktar artis olacagini okumustum..
hedefim: 55-57
ben calistigim icin ve evde 22 aylik kizim oldugu icin cok cesitli tarifler deneyemiyorum. ekmek filan da yapmiyorum. yedigim izgara+light yogurt/ayran+ ps gunlerinde bol salata
kahvaltilarda da haslanmis yumurta/jambon/light beyaz peynir + ps gunlerinde de domates salatlik ekliyorum..
yulaf kepegini light yogurda katip yiyorum.
gunde 1 fincan yesil cay; 1,5 lt kadar su iciyorum
umarim basarili olurum
bu arada kilo olarak az vermis gorunsem de beden olarak inceldim. daha 10 gun olmasina ragmen herkes zayifladigimi farketmeye basladi. sanirim protein agirlikli diyet old. icin yagdan gidiyor (umarim)
Kızlar ben bişey sormak istiyorum.aroma olarak kullanmak üzere aktar bana esans verdi.tariflerde miktarı doğru kullanıyorum ama feci acımsı bişey oluyoaroma ile esans aynı şey midir?
Sanırım bende çok az 1 damla kullanıcam bundan sonra. Teşekkür ederim Cvp için :)Ben cok emin degilim sadece sahsi fikrim esansin aromadan daha yogun oldugu yonunde.Yani esansin ozundede belli miktar aroma var diye biliyorum.Ben aroma kullaniyorum ve gercekten cok cok az kullanmak gerekiyor sadece bir kez cok aci oldu oda yanlislikla aci badem aromasi almisim badem aromasi yerine o aci oldu onun disinda vanilya hindistancevizi gayet iyi oldu ama en fazla 2-3 damla kullaniyorum.
Merhaba,hosgeldin aramizakitabi okudugun ve isin bilincinde olman guzel.o artislari takma kafana gidecektir dedigin gibi seyire gecince oluyor ozelliklede PS gunlerinden sonraki tartilmalarda.Yulaf kepegini ekmek seklinde tuketmeyi denesene daha keyifli olur.yada seyirde oldugundan yulaf kepegi galeta karisimida deneyebilirsin daha lezzetliymis.Cunku yulaf yogurtla yada sutle cok lezzetli olmuyor.
Evet dukan diyetinde verdigin kilodan daha fazla vermis gosteriyoruz dedigin gibi protein diyeti oldugundan ve endiselenme yagdan yakiyoruz.
günlük menü yaziyor muyuz?
kilo bildirimi hangi günler?
güzel dukaniçeler
yulaf kepeği ile yaptığım nefis ekmekleri,poğaça, kurabiyeleri bana özelden ulaşıp adres verirseniz istanbul da yaşayan arkadaşlarıma gönderebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?