Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar benım bı sıkıntım var ben yenı dogum yaptım 5 ay olucak 2 3 aydır regly goruyorum,sıkıntı surda bu ay olalı 8 gun oldu ve yogun bı sekıldehala devam edıyor. bıtecek gıbı dııl ve nnromalden 1 hafta once oldum boyle bırsey yasayan varmı cevaplarınız cok onemlı bnm ıcın korktum acıkcası dıyetle ılgısı varmıdır dıe:S

Dukanla alakasi olacagini sanmiyorum, ama acilen doktoruna görünmeni tavsiye ederim!

Hanımlar buğday kepeği duraklamaya neden olabilir mi? Ben kabızlık sorunum olduğu için her gün 1 çorba kaşığı kaba buğday kepeği ve yarım kaşık yulaf kepeği tüketiyorum, takılma bir yana kilomda artış bile oldu. Sürekli aynı şeyleri yediğim için başka bir şeyden şüphelenmedim, nerdeyse her gün yağsız tavuk ve balık yiyorum, sınırlı izinlileri dahi tüketmedim.

merhaba arkadaşlar ikinci günüm daha rahat geçiyor biraz baş ağrım var okadar:) listede izin verilen her şey sınırsız deniyor buna hindi füme dilimleride dahil midir?

merhaba arkadaşlar ikinci günüm daha rahat geçiyor biraz baş ağrım var okadar:) listede izin verilen her şey sınırsız deniyor buna hindi füme dilimleride dahil midir?

Bazı markaların hindi fümeleri uygun. 100 gramda 1 gr yağ içeren hindi fümeler var. Ama fazla tüketilmesinin iyi olmadığını düşünüyorum, işlenmiş et ürünü oldukları için ve içerdikleri koruyucular nedeniyle vücutta su tutulmasına neden olabiliyor.

bugunku menumu yazayim bari

evre : seyir

sabah
1 haslanmis yumurta,
1 dilim beyaz peynir
1 dilim dana jambon
az domates salatalik

ogle
1 dilim mezgit bugulama
salata
1 bardak light cola

ara
yulaf kepekli light yogurt

aksam
izgara kofte+salata+yogurt olacak

slm kızlar bilgisayarımızda sorun vardı uzun zaman giremedim tabi bu arada sizlerden ayrı kalmak bana yaramadı
bugün çok fazla kaçamak yaptım hatta diyet adına bişey kalmadı bile diyebilirim ama yılmak yok yarın devam ediyorum tabi bu kaçamaklarımın bana belki 2 haftalık bi duraklamaya neden olacak biliyorum ama yinede yılmak yok

lisabellacım bana cevap vermediğine göre beni Allaha havale etmiş olmalısın.. Ama ben ne yapayım nerden devam edeyim

Saf protein günüm.

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 bardak ılık yağsız süt (buğday kepeğini ilave edip biraz şişinceye kadar bekledim)

Öğle
Fırında bol baharatlı tavuk göğüs bonfile (300 gramdan fazla)

Akşam
Fırında yağsız köfte (çok az soğan ve bol baharatla)

1 saat yürüyüş

bin bin ona bin
dedigin gibi son kilolari vermekte cok zorlanacagiz ama basaracagiz hem bedenimizin hem dukanin bizim icin ideal saydigi kilolarda oldugumuz icin vucut direnecek lakin yavas yavasta olsa verecegiz birde uzun suredir yaptigimiz icin alistida vucut bunu degistirecek sok bir etki yasatmaliyiz.tatilde guclendirme yaparsak dondukten sonra sanki daha kolay gidecek gibime geliyor

Eger bunu rutin olarak tuketiyorsan olabilir.yani normalde dukanin bize onerdigi yulaf kepegi sadece kabizlik durumunda yari yariya karistirin diye oneriyor yani surekliligi olan birsey degil.birde kesmeyi dene sadece yulaf kepegi dene bakalim degisecekmi.eger degismezse o zaman bakalim baska ne olabilir diye dusunuruz ama simdilik tavsiyem onu kes kabizlik icin ise diger yontemleri dene yani su,yesil cay,dogadanin kaysili form cayi,belki bir iki aci biber....
lisabellacım bana cevap vermediğine göre beni Allaha havale etmiş olmalısın.. Ama ben ne yapayım nerden devam edeyim

ilahi nasilda bilmissin kizdigimi.Bazen kacamak yaptim geldim diyenlere kizdigim icin ozellikle cevap vermiyorum ohh masallah yemisin dondurmalari,kuruyemisleri,cerezlerihicbir seyi degistime oldugun yerden devam et yani bugun ,eger kacamaklarin bittiyse saf protein yap normal seyirine devam et.

ya tamam kızma bitti kaçamaklarım evde kaçamak yapabileceğim bişey kalmadı tamam tamam kızma kaldığım yerden devam çooooookkkk sağol

Son düzenleme:
arkadaşlar öncelikle bütün sayfaları okuyamadım kususra bakmayın tek bi sorum var atak evresini 7 yada 10 gün yapıp diyeti bıraksam tabi dikkat ederek hayatıma devam etsem bi sorun olurmu ki... çünkü bebek düşünüyorum 10 kiloyu verip spiralimi cıkarcam o yüzden yani...

Merhaba,dukan 4 asamali bir diyet ve saglikli kilo verip tekrar almamak icin bu 4 evreyide dogru sekilde tamamlamak gerekiyor.Oyleki atak evresi cokta kilonun verildigi bir evre degil sadece yogun su kaybi yasaniyor ve sen atagi yapip sonra normale donersen cokta bir fayda saglamaz sana.Dukan uzun sureli bir diyet o yuzden eger zamanin yoksa baslama derim.yada kisa surede kilo vermeni saglayacak daha uygun bir diyet bulabilirsin diye dusunuyorum.diyet bolumune bir bakabilirsen cok degisik sekilde diyetler goreceksindir

Sadece atak evresinin kalıcı kilo verme açısından faydalı olacağını sanmıyorum. Vücuttaki glikojen depolarının boşalmasına ve su kaybına bağlı olarak atak evresinde kayda değer bir azalma oluyor kiloda ama seyir evresi ve sonrasındaki evrelerle desteklenmezse verilen kiloların alınması oldukça kolay olacaktır çünkü glikojen depoları 2-4 gün gibi bir sürede tekrar dolabilmekte ve yoğun karbonhidratlı bir beslenme şekliyle (ki genelde hepimizin beslenme şekli budur) vücut tekrar su tutabilmekte.

17 kilo vermişsin masallah onu nasıl verdin dukanla değil heralde devam et bence yaptıgın diyete 10 kilo daha ver ondan sonra bırakır bence bnde bebek istiyorum kilom daha düşük olsun isterdim ama ben bu diyete hamile olsam bile devam etmek istiyorum çünkü proteine dayalı olduğu için kolay olur diye düşünüyorum tab bide doktoruma sorucam sen bilirsin ama sadece atakla olmaz onda zaten genelde su kaybı oluyo

cok saolun arkadaşlar gercekten detaylı anlatmışsınız en iyisi yapmamak o zaman... bebek düşünmeseydim 4 asamayıda yapardım ama artık bebekten sonra inşallah katılırım aranıza...size başarılar...

canım bende protein ağırlıklı beslenmeye calısıyorum zaten ama cok çeiiştli diyetler yaptım... önemli olan boğazı tutmak ve tabi biraz hareket... spor yapamıyorum ama hareket yapmaya calısıyorum... bol su ve bitki çayı içiyorum o şeklilde...ben ilk hamileliğimde 76 kilo ile hamile kaldım 96 kilo ile doğumdan cıktım yani berbat bişi aynı hataya düşmeyeceğim gene cok zorlandım sana tavsiyem en azından boyunu bilmiyorum ama 70 falan ol ondan sonra bebek düşün derim canım... benim boy 1.55 oldugundan 65-60 kilo olmak istiyorum hatta 55 olması lazım ama o kadara cesaret edemem...hamilelikte yapma bence canım bebeğin her türlü besine ihtiyacı var onun sağlığı kilodan önemli değil yaa... allah korusun ömür boyu cekeceğin acılara sebep olur bosver nasılsa doğumdan sonra verirsin kilolarını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…