kızlar benım bı sıkıntım var ben yenı dogum yaptım 5 ay olucak 2 3 aydır regly goruyorum,sıkıntı surda bu ay olalı 8 gun oldu ve yogun bı sekıldehala devam edıyor. bıtecek gıbı dııl ve nnromalden 1 hafta once oldum boyle bırsey yasayan varmı cevaplarınız cok onemlı bnm ıcın korktum acıkcası dıyetle ılgısı varmıdır dıe:S
Dukanla alakasi olacagini sanmiyorum, ama acilen doktoruna görünmeni tavsiye ederim!
Hemen tedirgin olma canim, hic birsey olmayada bilir.. ama bence doktoruna en kisa zamanda görün..Korktum simdi neden ki? Pazartesibe kadar devam ederse giderim diyordum
merhaba arkadaşlar ikinci günüm daha rahat geçiyor biraz baş ağrım var okadar:) listede izin verilen her şey sınırsız deniyor buna hindi füme dilimleride dahil midir?
aslında bende dukan yapıyorum hatta çokta güzel kilo vermeye baslamıstım kiiiii misafir geldi 1 hafta bende kaldılar onlarla birlikte ben diyete devam ediyodum ama bozdurdular onlarla cips kuruyemiş donurma cikolata felan yedim tabi +1 kg oldu
başlama tarihi : 30.05.2013
başlangıç kilo: 91.3
hedef kilo:65
boy:168 cm
geçen hafta : 83.5
bu hafta : 84.5
gelen :1 kg
pişmanım ama dukana nasıl devam edebilirim ya:18::18::18:
Bu arada dukan amcaya göre iki gün evvel (seyir 106 gün de) güclendirmeye gecmem gerekiyordu - 66,4 kilo ile.. Ben Dukanin verdigi sürede 65 kg oldum
Ama güclendirmeye gecmeyi düsünmüyorum, ilk hedefim olan 62 kiloya Allahin izniyle ulasmak istiyorum.. Ilk hedef diyorum, cünkü Dukandan usanmazsam, 58 kg ya kadar inmek istiyorum.. Güclendirmede iki kg alirsam, 60 kg da olurum diye düsünüyorum.
Yalniz bu kiloya inmek icin kendime 6 austosa kadar müddet verdim- tatilimde güclendirmede olmak istiyorum, ama bakalim artik. Kilo baslardaki gibi hizli inmiyor - bazen hop inip, hop cikiyor.. Bir kac gündürde gram oynamiyor..
Birseyleri degistirmem lazim ama neyi :44::44:
Evdeki bisiklet toz topluyor, onami binsem
Hanımlar buğday kepeği duraklamaya neden olabilir mi? Ben kabızlık sorunum olduğu için her gün 1 çorba kaşığı kaba buğday kepeği ve yarım kaşık yulaf kepeği tüketiyorum, takılma bir yana kilomda artış bile oldu. Sürekli aynı şeyleri yediğim için başka bir şeyden şüphelenmedim, nerdeyse her gün yağsız tavuk ve balık yiyorum, sınırlı izinlileri dahi tüketmedim.
lisabellacım bana cevap vermediğine göre beni Allaha havale etmiş olmalısın.. Ama ben ne yapayım nerden devam edeyim
ilahi nasilda bilmissin kizdigimi.Bazen kacamak yaptim geldim diyenlere kizdigim icin ozellikle cevap vermiyorum ohh masallah yemisin dondurmalari,kuruyemisleri,cerezleri hicbir seyi degistime oldugun yerden devam et yani bugun ,eger kacamaklarin bittiyse saf protein yap normal seyirine devam et.
Ecemus,eger boyle bu sekilde siparis aliyorsan verecegim linke bir konu acip daha sonra ilgilenenleri oraya yonlendirebilirsinyaptiklarindanda ornekler sunarsan daha iyi olabilir.Orda acilmis bir konu var ona bak ornek olmasi acisindan
http://www.kadinlarkulubu.com/girisimci-kadinlar-kulubu-f1224/
arkadaşlar öncelikle bütün sayfaları okuyamadım kususra bakmayın tek bi sorum var atak evresini 7 yada 10 gün yapıp diyeti bıraksam tabi dikkat ederek hayatıma devam etsem bi sorun olurmu ki... çünkü bebek düşünüyorum 10 kiloyu verip spiralimi cıkarcam o yüzden yani...
arkadaşlar öncelikle bütün sayfaları okuyamadım kususra bakmayın tek bi sorum var atak evresini 7 yada 10 gün yapıp diyeti bıraksam tabi dikkat ederek hayatıma devam etsem bi sorun olurmu ki... çünkü bebek düşünüyorum 10 kiloyu verip spiralimi cıkarcam o yüzden yani...
Hemen tedirgin olma canim, hic birsey olmayada bilir.. ama bence doktoruna en kisa zamanda görün..
Merhaba,dukan 4 asamali bir diyet ve saglikli kilo verip tekrar almamak icin bu 4 evreyide dogru sekilde tamamlamak gerekiyor.Oyleki atak evresi cokta kilonun verildigi bir evre degil sadece yogun su kaybi yasaniyor ve sen atagi yapip sonra normale donersen cokta bir fayda saglamaz sana.Dukan uzun sureli bir diyet o yuzden eger zamanin yoksa baslama derim.yada kisa surede kilo vermeni saglayacak daha uygun bir diyet bulabilirsin diye dusunuyorum.diyet bolumune bir bakabilirsen cok degisik sekilde diyetler goreceksindir
cok saolun arkadaşlar gercekten detaylı anlatmışsınız en iyisi yapmamak o zaman... bebek düşünmeseydim 4 asamayıda yapardım ama artık bebekten sonra inşallah katılırım aranıza...size başarılar...Sadece atak evresinin kalıcı kilo verme açısından faydalı olacağını sanmıyorum. Vücuttaki glikojen depolarının boşalmasına ve su kaybına bağlı olarak atak evresinde kayda değer bir azalma oluyor kiloda ama seyir evresi ve sonrasındaki evrelerle desteklenmezse verilen kiloların alınması oldukça kolay olacaktır çünkü glikojen depoları 2-4 gün gibi bir sürede tekrar dolabilmekte ve yoğun karbonhidratlı bir beslenme şekliyle (ki genelde hepimizin beslenme şekli budur) vücut tekrar su tutabilmekte.
17 kilo vermişsin masallah onu nasıl verdin dukanla değil heralde devam et bence yaptıgın diyete 10 kilo daha ver ondan sonra bırakır bence bnde bebek istiyorum kilom daha düşük olsun isterdim ama ben bu diyete hamile olsam bile devam etmek istiyorum çünkü proteine dayalı olduğu için kolay olur diye düşünüyorum tab bide doktoruma sorucam sen bilirsin ama sadece atakla olmaz onda zaten genelde su kaybı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?