Hanımlar buğday kepeği duraklamaya neden olabilir mi? Ben kabızlık sorunum olduğu için her gün 1 çorba kaşığı kaba buğday kepeği ve yarım kaşık yulaf kepeği tüketiyorum, takılma bir yana kilomda artış bile oldu. Sürekli aynı şeyleri yediğim için başka bir şeyden şüphelenmedim, nerdeyse her gün yağsız tavuk ve balık yiyorum, sınırlı izinlileri dahi tüketmedim.
kızlar günaydın,
size birşey danışıcaktım, ben kilolarımı hep bel kısmından veriyorum belim koptu kopacak oldu resmen. göbek problemim de yok denecek kadar az birşey fakat bir basen ve bacak var bu bana mı ait diyorum :)) şimdi sorum şu ki ben bu basen ve bacakları nasıl şekle sokarım deneyen yapan faydasını gören kişilerin yöntemleri neler?? şimdiden teşekkürler..
Eveet işte listemizzz..
Bu haftanın kilo veren, veremeyen, çalışan çabalayan tüm dukan güzellerine tebriklerr
Eki Görüntüle 740191
Eki Görüntüle 740192
Hepinize kucak dolusu sevgilerr
Ben cok emin degilim sadece sahsi fikrim esansin aromadan daha yogun oldugu yonunde.Yani esansin ozundede belli miktar aroma var diye biliyorum.Ben aroma kullaniyorum ve gercekten cok cok az kullanmak gerekiyor sadece bir kez cok aci oldu oda yanlislikla aci badem aromasi almisim badem aromasi yerine o aci oldu onun disinda vanilya hindistancevizi gayet iyi oldu ama en fazla 2-3 damla kullaniyorum.
Kızlar, malum kilo alıp vermede birçoğumuz çatlaklarından muzdarip...
Ben zayıfken bile çatlaklarım vardı, maalesef vücudum çok elverişli(( hangi kremi kullanırsam kullanayım, ne kadar yağlanırsam yağlanayım çatlak oluşuyor ((( derimin elastikiyeti zayıfmış.
doktor bunun için günde 3 adet fındık (asla fazlası değilmiş! yağlanma yaparmış.) yiyebilirsin dedi. ben dukandan dolayı fındık tüketemeyeceğimi söylediğimde ketentohumu kullanmamı söyledi. bir iki gündür çay kaşığı ile yiyorum. umarım inş. maş. allahım noooluuursunfaydasını görürüm çünkü çok çaresizim. zayıfken de vardı, kiloluyken de var. hala daha devam ediyor hele bir de hamilelikte ne olurum kimbilir
o yüzden ketentohumunu deneyeceğiim. benim gibi çaresizler vardır belki diye onlarla da paylaşmak istedim. umarım yararı olur hepimize:)
herkese iyi haftasonları:))
nagore bende müthiş kabızlık sorunu oldum ömrümde yaşamamıştım yeşil çay,su,kayısılı form çayı hiçbiri fayda etmedi.aktara gittim sinemaki almak için ama bağışıklık yaptığı için vermediler.acı çehre diye bitki verdiler 2 tane çiğniyorum ılık suyla içiyorum akşamları aç karna şükürler olsun iyi geldi.bulabilirsen onu dene derim.
Catlak maalesef cilt fazlasi ile nemlendirerek,bol su icerek ve protein tuketerek onlenebilecek bir sorunken olustuktan sonra hic bir caresi yok.Ozelliklede buyuk kilo alip verilmelerde olusuyor.Guzellik sektorunde yillarca calismis biri olarak tek cozumu olmayan sorunlardan biri olarak biliyorum.ben hamileligimde hic catlamadim,dukan yapip 20 kilo verincede catlak olmadi.Benim icin en buyuk sorun cildimin diriligini kaybetmesi oldu.ozellikle goguslerde buyuk sorun yasadim bide.vede goguslerimin ustunde belli belirsiz olusmaya yuz tutmus birkac catlak gormeye baslayinca ozel bir krem aldim onu kullaniyorum amacim daha buyuk bir seviyeye gecmesini engellemek.Kızlar, malum kilo alıp vermede birçoğumuz çatlaklarından muzdarip...
Ben zayıfken bile çatlaklarım vardı, maalesef vücudum çok elverişli(( hangi kremi kullanırsam kullanayım, ne kadar yağlanırsam yağlanayım çatlak oluşuyor ((( derimin elastikiyeti zayıfmış.
doktor bunun için günde 3 adet fındık (asla fazlası değilmiş! yağlanma yaparmış.) yiyebilirsin dedi. ben dukandan dolayı fındık tüketemeyeceğimi söylediğimde ketentohumu kullanmamı söyledi. bir iki gündür çay kaşığı ile yiyorum. umarım inş. maş. allahım noooluuursunfaydasını görürüm çünkü çok çaresizim. zayıfken de vardı, kiloluyken de var. hala daha devam ediyor hele bir de hamilelikte ne olurum kimbilir
o yüzden ketentohumunu deneyeceğiim. benim gibi çaresizler vardır belki diye onlarla da paylaşmak istedim. umarım yararı olur hepimize:)
tebrik ediyorum canim2 nisan'dan bugüne 10 kg vermiş bulunuyorum. aslında eski ben olsaydım bu 15 kg olabilirdi. fakat ben hashimoto hastası olduğum için metabolizmam yavaş çalışıyor. bu 10 kilo benim için büyük bir başarı, daha doğrusu dukan'ın başarısı. diyetisyenlerin, akupunktur merkezlerinin başaramadığını dukan başardı.
ptesi günü doktoruma gittim. endokrine görünmem gerekiyor 2-3 ayda bir. kolestrole zaten yatkınlığım vardı, proteinle beslendiğim için o biraz artmış. kırmızı etten uzaklaşmayı düşünüyorum, fazla tüketmemeye çalışıyordum ztn. bu arada verdiğim kiloların 7'si yağ. doktor bu sonucu çok beğendi. ayda ortalama 3,5 kilo vermiş olsam da bunun iyi bir oran olduğunu söyledi. bu arada hashimoto ilerlemeye başladığından ilacımın (euthyrox) dozunu arttırdı.
kızlar ben bu kiloyu sporsuz verdim. haftaya yazlığa gidiyorum, beni daha hareketli, denizli, güneşli günler bekliyor. diyet düzenimi orada devam ettireceğim inş. hem ilacın dozu, hem de hareketim artacağı için kilo verme hızım artar diye umut ediyorum. siz ne dersiniz?
son sözüm hain hormonlara, size inat zayıflıyorum! siz beni aşağıya çekmeye çalıştıkça ben yılmıyorum! haberiniz olsun!
mutlu hafta sonları kızlar!
Arkadaslar herkese selam
Dukanda 1. Ayımı doldurdum ortalama 7 kg verdim, ama artık baya yavasladı kilo vermem
Benim bir sorum olacaktı sizlere, bugun biraz hasta oldum, sanırım vucudum artık gucsuz dusuyor, vitamin takviyesi alsam kg vermem dahada yavaslar mı?
Esıme arkadası probolis tablet onermıs, enerji be bagısıklık sistemi için sizce dukanı engeller mi
merhaba kızlar merhaba lisabella beni hatırlarmısınız bilmem ama 10 kilo veren dukancılardanım ama yaklaşık 2 ayda en sonki tatilim ile birlikte 5 kilosunu geri aldımevet çoook pişmanım aldığım patolonlar olmuyo özellikle de kilo verdiğim bedenime göre dar almıştım almayayım kiloları diye ama olmadı :18::18::18: sebebine gelince güçlendirmeye uymadım,veerdim nasılsa dedim yaavaş yavaş bıraktım, aman sizler böyle yapmayın kızlar şimdi ben ne yapmalıyım 5 kilo için yardım lütfen atak la mı başlayım yoksa bildiginiçz başka bir yöntem mi deneyeyim
Güçlendirmeye geçmiş miydin? Atak yapmadan seyirden devam et ve bu defa bırakmadan/pes etmeden tüm evreleri yapmaya gayret et. Bırakıp tekrar başladıkça vücudun diyete de saf protein günlerine de verdiği tepki azalıyor. İlk denemede olduğu gibi hızlı kilo veremiyor, diyetten hızlı cevap alamıyorsun.
ilk gün atak yapmayayımmı sizce ramazan da geliyor ne yapacaz ramazanda.doğru söylüyorsun aslında kilo al ver iyi değil ama aldıkça engel olamadım ama tatil dönüşü pantolan krizi yaşanınca durrr dedim. ama biliyorsünüz kızlar dukan biraz yemek hazırlama konusunda sıkıntılı herşey yenilmiyor ee güçlendirmenin rahatlığıda girince olmadı peki bu 5 kilo için bir gün saf protein birgun sebze protein mi yapayım bir de eğer kilo verdik gçlendirmnede yapamadık koşullar elvermedi kalori sayımımı yapmak lazım bende çok soru sordum degilmi
Kızlar, malum kilo alıp vermede birçoğumuz çatlaklarından muzdarip...
Ayı dertten muzdaribiz, belim göbeğim hiç yok. ama kol ve bacaklar maşallah:)) kolları ve bacakları dukan amcanın verdiği hareketlerle çalıştırabilirsin. ağırlıklarla 1,5-2 kg kollarını kırmadan geriye itebilirsin. bir de öne doğru dirsekleri kırabilirsin. kitapta var bunlar.
bacaklar içinse yere çömelip kalkma işi var. ben bunları 4-5 gün uyguladım kollarımda değil ama bacaklarımda tüüüm kasları hissettim ve bacaklarım toparlanmaya başlamıştı. sonradan bıraktım spora gidiyorum nasılsa diye. ama bu hareketleri mutlaka denemeni tavsiye ederim. işe yarıyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?