Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dukan'ın sitesinde yaptığımız ideal kilo hesaplaması sonucunda çıkan rakam bizim vücudumuz için en ideal olan kilo mu yoksa Dukan'ın bizim "devam" ettirebileceğimizi düşündüğü kilo mu?

yaptiran arkadaslar olmustu ben yaptirmadim ama kas kaybi oldugunu dusunmuyorum.Baskulde gorunen kilo ile bizim gorundugumuz kilonun farkli olmasinin sebebide bu bence.yani ben 62 kilo baskulde gorunuyorsam daha ince gosteriyorum ve daha derli toplu bunun sebebide kas yogunlugundandir diye dusunuyorum.ama tabi yaptirmak daha dogru olabilirdi neyse bir sonraki dukana insallah
Kiz kacak bide soruyo hatirlarmisin diye ben o kadar vefasizmiyimki unutayim 2 ayda.birde birlikte guclendirmeye basladigim guclendirmedeki yol arkadasimdin.Once bi sacini basini yolayim sonrada hosgeldin diyeyim:13:Evet o zamanlarda yine konusmustuk ve guclendirmeye gecince nasil zorlandigimizi soylemistik ve ben yine diyorum dukan diyetinin en tehlikeli evresi kesinlikle guclendirme:18::18:Simdi nemi yapacaksin Nagore guzelce aciklamis aslinda ama benim onun disindaki fikrim 2-3 gun atak yaparak baslaman yonunde cunku normal yeme duzenine gecince yapacagin bu birkacgunluk atak hem sok etkisi yaratacak tekrardan hemde vucudundaki su kaybi ile birlikte giden birkac kilo seni motive edecektir devam etmen acisindan.sonrada seyire devam eder ideal kilona ulasinca guclendirmeye gecer bu kez tecrubeli oldugundan daha dikkatli yaparsin.ama lutfen bu kez sonuna kadar dogru sekilde tamamlamaya calis zira sonra yine ayni sekilde donebilir ve dukan ile ilgili haklarini tuketmis olabilirsin.bu kezde mesela daha zor vereceksindir bu 5 kiloyu ama verirsin merak etme.birde tavsiye ediyorum ya hep guclendirmeye hedef kilonuzun 1-2 altinda gecin diye.Ramazanda ise oldukca guc olacak dukan ama baskada care yok.ben hemen Ramazanda dukan konusu acayim malum yaklasti ramazan
lisabellam nerelerdesin hamilelik nasıl gidiyor yine duştum dukanın seyir yollarına yazdıklarımı okuduysan yorumun benim için önemli bacım

Hamilelik maalesef canim bebegin kalbi durdu ve gebelik sonlandirildi o yuzden bende seyire dondum ve hedefimi 55 yaparak yeniden dukandayim 66 ile basladim simdi 61.5 kaldi 7 kilo
Dukan'ın sitesinde yaptığımız ideal kilo hesaplaması sonucunda çıkan rakam bizim vücudumuz için en ideal olan kilo mu yoksa Dukan'ın bizim "devam" ettirebileceğimizi düşündüğü kilo mu?

Soyleyecegim sey benim fikrim o dukanin boyumuz yasimiz ile birlikte hesaplayarak bize uygun gordugu kilo.Yani bilimsel bir hesaplama aslinda.Dukanda degilde internette ideal kilo hesaplayicilardan hesaplayarakta yaptiginda yine dukanin onerdigi kilo cikacaktir.Boyum 1.70 kilom 61.5 ve gerek dukanin gerekse ideal kilo hesaplayicilar bana 61 kiloyu uygun goruyor.oysa ben 55 ile mutluyum

Son düzenleme:
Herkese merhabaaa

Üniversiteden çok yakın bir arkadaşım bir hafta kadar önce İstanbula geldi ve tesadüf bir iş görüşmesi çıktı ama giyecek kıyafeti olmadığı için benden yardım istedi. Dolabımın ennn güzel parçalarından üç tane kıyafet verdim ona üçü de 38 beden üçü de ipek kumaştan şahane elbiseler. Ve o an farkettim ki o elbiseleri en son iki sene önce giymişim. işte bu da benim dukana başlama hikayem. Her gün takip edeceğim bu forumu çünkü aranızda müthiş bir yardımlaşma ve destek var. Ve benim de ihtiyacım olan tek şey motivasyon....

Boyum 170 cm ve 82 kiloyla başlıyorum diyete. İdeal kilom 61. Burda kilo verip yazan herkese saygım sonsuz ve darısı başımaaaaa

Herkesi öpüyorum.

Hoşgeldin ve başarılar :)

Merhaba hosgeldin,kilo vermek icin dogru yerdesin benim basladigim kilodasin ve hedefinde suanki kilom.ve ben boylesine kolay kilo verince hedefimi 55 yaptim ve benimde boyum 1.70ama benim hikayem biraz karisik aslinda simdiye hedef kilomda olabilirdim ama araya hamilelik falan girince uzadi tabiki ama sen daha kisa surede vereceksindir.hic vakit kaybetme ve basla hemen.kitabini okuyup hazirliklarini yap ve vakit kaybetme kurtul uzerindeki agirliklardan hazirlik icinde su iki konuya goz atmani tavsiye ederim:

http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/622552-dukan-diyeti-nedir.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/623445-dukan-diyetine-hazirlik.html

Merhaba kizlar hic uzatmadan boyum 1 65 kilom 94.6 orantili olarak dagilmis bir sekilde. Gobek gogus ve bacaklar. Sabah 2 yumurta beyazi biraz peynir ile basladim diyete. 23 yasindayim.calisiyorum kitabi da dun aldim. Sabah 8 kahvalti oglen 12.1 5 yemek aksam da 7 de aksam yemegi. Kahvalti olarak isyerinde de tuketebilecegim onerilerinizi bekliyorum ve her konuda tavsiyelerinizi :)

Yani kimi baz alacağım belli oldu :) kitabımı okudum alışverişi mi yaptımm ikinci günümdeyim motivasyonum full :) seni çok tebrik ederim azminden ötürü. Tam sana ne kadar sürdü diye soracaktım ki araya hamilelik girdi notunu hatırladım. Şimdiye kadar hiç kilo kaybetme gereği duymadım başta nişanlım olmak üzere herkes çok güzel olduğumu söyler bu da bende amaaaaan ben her halimle güzelim psikolojisi yarattı ama bana ait benim giyemediğim elbiselerin içinde bir başkasını görünce çıldırdım

günaydın kızlar en en en en yeni benim galiba aranızda çünkü şimdi başlıorum. cumadanbberi okuyorum araştırıyorum tariflere bakıyorum ve başlamaya karar verdim 110 kiloyum boyum 165cm kötüyüm anlayacağınız.benimm gibi atak evresinde olanlarla beraber yapmak istiyorum bu diyeti. Atak evresini atlatmış tecrübeli ablalarım kardeşlerimden de destek bekliyorum. Tesi yaptım ben 6 gün atak evresi çıktı bana. henüz yulaf kepeğini bulamadım ama yumurta tavuk süt yoğut balık hepsini aldım. bir de dana jambon aldım. jambon vardı dimi izinliler listesinde. işyerindeyim vakit buldukça forum geçmişine bakıyorum bugün de öyle yapıcam. Yardım ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. bu arada şu anki kahvaltı menüm;
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peynir
bir fincan bitki çayı

selam beraber yapabılırız bende bugun basladım.:)
Hatta sımdı alısverısımı yaptım suan sutasın lıght meyvelı yogurduna 1,5 kasık yulaf kepegı karıstırdım yıyıorum.sabah sadece 2 yumurtaya bıraz peynır ıle omlet yedım. yarım lıtre de su bitti.

Kızlar gunaydın sabah tartıldım hala 77.4 um 100 gr verebılmısım persembeden berı dun seyır gunumdu ondan olabılır:) bırde kızlar yenı baslayanlar var aramızda tatlandırıcı stevıa almıstım hep acı oluodu tatlılarım. Dun splentayla yaptım evde kalmıs bıras

allahım bu ne gusel tat:) muhallebı yapmıstım bayıldımmmm

sız ne kullanıryorsunuz tatandırıcı

Ben henuz tatlandırıcıya baslamadım takita diye bir marka var onu hıc kullanan oldu mu acaba
splenta biraz daha pahalı ona gore.

Burçinm paslaşalım arkadaşım:) ben tatlandırıcı kullanmayı düşünmüyorum. sadece kek falan yaparsam... yulaf kepeği bakmdım henüz belki akşam bakarım. ben sütü peyniri yağsız yiyebiliyorum da yoğurdu çok zorladım ama lightini bi türlü sevemedim o yüzden yoğurdu tam yağlı yicem maalesef. bir de hangi markalar dukan için uygun öyle bi yazı okumuşum şimdi yine bakıcam. bir de bu füme ve jambonu pişirip mi yiyoruz yoksa çiğ mi....

Ben de cayı falan ıcemıyorum sekersız sekersız ıcecegıme hıc ıcmem mantıgındayım cok da sevmem zaten anlık krızler dısında :)
O yuzden belkı alabılırım tatlandırıcı.Yulaf kepegını mıgros dan bulabılırsın ben sımdı oradan aldım.Sut ve sut urunlerını yagsız tuketebılıyorum onda bır sıkıntı yok.bence sende yagsız tuket cunku okuduklarımdan yola cıkarak kıtap da dahıl olmak uzere hıc bır faydasını goremezmıssın.zaten 1-3 aralıgında kılo kaybı hedeflenıyomus atak evresınde.Marka olarak tam bır bılgım yok lınkı buraya yazarsan bende bır bakayım.6 lı jambon vardı yag oranı 0,2 ondan aldım ben.

Benım de ogle yemeklerım sıkıntılı.Isyerınde yedıgımız ıcın o gunku menude anca tavuk vs varsa yogurt ıle yıyebılırım bugun tavuk doner var ama o yenmez zaten yaglı yapıyolar.Acaba corba-yogurt yıyebılıyor muyuz.cok yemek arayan bır tıp degılım ama corbasız olmaaaz.
Ay cok yazdım :))

işte bakalım bugün iş çıkışı bakarım migrosa. jambonu 150 gr kestirip aldım hazır yoktu. marka yazamıyoruz bildiğim kadarıyla ama o markanın meşhur bi sucuğu da var. P.....z:) belki anlamışınızdır. Çorbayı nasıl içeceksin ki. anca tavuklu çorba yaparsan içebilirsin sebze yasak ya bu dönem. yapa yapa alışıcaz biz de. herkes deli gibi tarif yayınlıyo.helal olsun valla ben de akşam eve gidince onları pişirip buzluğa atıcam günlük işyerine getircem artık napalım...

ben atak gunlerımde tavuk gogus ızgara hafıf salca ıle sosluorum yanına kornıson ve acı bıver tursu bı ıkı tane ve ayran doyuruyor:) yanı en son yedıgım buydu cesıtlendırıyorum

Tavuk suyuna corba ıcerısıne ızın olan baharatlar o kadar :) Bı de haslanmıs tavuk but yerım dıye dusundum bıraz cok mu oluyor öyle.
denedıgın tarıfler olursa bana da yaz burdan ben de yapım yogunum cok bakma fırsatım olmuyo gerıye donuk sayfalara :)

Mercımek corbası var oglen sırket yemegınde yıyemez mıyım onu baska ne yıcem alternatıf yazabılır mısınız.
Lıght ton balıgı yıyebılıyor muyuz konserve atak evresınde.

ben atak gunlerımde tavuk gogus ızgara hafıf salca ıle sosluorum yanına kornıson ve acı bıver tursu bı ıkı tane ve ayran doyuruyor:) yanı en son yedıgım buydu cesıtlendırıyorum

ohhh:) al bi tarif daha. aslında normal yemek yapıosun çok kasılacak bi durum yokmuş :) ben zaten tavuk ve ayran yoğurt delisiyimdir. o yüzden zorlanmıcam. arada da köfte yedim mi 6 gün biran önce geçivermiş. ama birşeyi atladım ben sabah tartılmadım en son 1 hafta önce o kilodaydım. neyse artık seyir başında tartılırım olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…