ohhh:) al bi tarif daha. aslında normal yemek yapıosun çok kasılacak bi durum yokmuş :) ben zaten tavuk ve ayran yoğurt delisiyimdir. o yüzden zorlanmıcam. arada da köfte yedim mi 6 gün biran önce geçivermiş. ama birşeyi atladım ben sabah tartılmadım en son 1 hafta önce o kilodaydım. neyse artık seyir başında tartılırım olmazsa.
tamam tamam tartılırım:) köfteyi normalde soğanlı maydonozlu hafif galetalı yapar annem ama dukan için bunlar sakıncalı galiba:) çok az soğan rendelerim. biraz baharatlarını atar bi gün dinlendiririm çünkü kırmızı et biraz midemi bulandırıyorhatta fazla fazla yapar buzluğa atarım olmazsa. dinlendirince daha rahat yiyebiliyorum. sonra da seramik tavada ızgara yaparım artık. yada salçalı su kaynatıp içinde haşlayabilirim de. eğer bi sakıncası yoksa tabi....
Biz acemiyizzzz bize işyerınde kahvaltı ve ogle yemegı alternatıfı sunacak deneyımlı dukan takıpcılerı arıyoruzz :))
Aksam yemegı onerısı de olabılır
Mercımek corbası var oglen sırket yemegınde yıyemez mıyım onubaska ne yıcem alternatıf yazabılır mısınız.
Lıght ton balıgı yıyebılıyor muyuz konserve atak evresınde.
süper açıklamışsın arkadaşım diyeti:) bu sp dediğiniz sebze protein günleri mi oluyor acaba onu anlayamadım bi türlü. şu yulaf kepeğini alayım bi o zaman korkun benden:) ne tarifler yapıcam:) anladığım kadarıyla normal un yerine yulaf kepeği koymak suretiyle hamuriişi serbest. doğru mu anladım. bence bu atak döneminde kurtarıcımız yulaf kepeği. ben genelde fırında pişiririm öyle daha çok seviyorum. balık sezonu da açıldı.. oohhh bol bol balık yeriz omegaları da alırız... missss
Merhaba kizlar hic uzatmadan boyum 1 65 kilom 94.6 orantili olarak dagilmis bir sekilde. Gobek gogus ve bacaklar. Sabah 2 yumurta beyazi biraz peynir ile basladim diyete. 23 yasindayim.calisiyorum kitabi da dun aldim. Sabah 8 kahvalti oglen 12.1 5 yemek aksam da 7 de aksam yemegi. Kahvalti olarak isyerinde de tuketebilecegim onerilerinizi bekliyorum ve her konuda tavsiyelerinizi :)
Yani kimi baz alacağım belli oldu :) kitabımı okudum alışverişi mi yaptımm ikinci günümdeyim motivasyonum full :) seni çok tebrik ederim azminden ötürü. Tam sana ne kadar sürdü diye soracaktım ki araya hamilelik girdi notunu hatırladım. Şimdiye kadar hiç kilo kaybetme gereği duymadım başta nişanlım olmak üzere herkes çok güzel olduğumu söyler bu da bende amaaaaan ben her halimle güzelim psikolojisi yarattıama bana ait benim giyemediğim elbiselerin içinde bir başkasını görünce çıldırdım
merhaba citir dukancangünaydın kızlar en en en en yeni benim galiba aranızda çünkü şimdi başlıorum. cumadanbberi okuyorum araştırıyorum tariflere bakıyorum ve başlamaya karar verdim 110 kiloyum boyum 165cmkötüyüm anlayacağınız.benimm gibi atak evresinde olanlarla beraber yapmak istiyorum bu diyeti. Atak evresini atlatmış tecrübeli ablalarım kardeşlerimden de destek bekliyorum. Tesi yaptım ben 6 gün atak evresi çıktı bana. henüz yulaf kepeğini bulamadım ama yumurta tavuk süt yoğut balık hepsini aldım. bir de dana jambon aldım. jambon vardı dimi izinliler listesinde. işyerindeyim vakit buldukça forum geçmişine bakıyorum bugün de öyle yapıcam. Yardım ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. bu arada şu anki kahvaltı menüm;
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peynir
bir fincan bitki çayı
meyveli yogurt maalesef sinirli izinli yani seyir ile birlikte tuketmeye baslayacagin (oda gunde bir tane) atakta tuketemeyecegin bir urun maalesefselam beraber yapabılırız bende bugun basladım.:)
Hatta sımdı alısverısımı yaptım suan sutasın lıght meyvelı yogurduna 1,5 kasık yulaf kepegı karıstırdım yıyıorum.sabah sadece 2 yumurtaya bıraz peynır ıle omlet yedım. yarım lıtre de su bitti.
yogurdu yagli tuketebilirsin ama kilo vermen cok az daha yavas olur yagsiza goreBurçinm paslaşalım arkadaşım:) ben tatlandırıcı kullanmayı düşünmüyorum. sadece kek falan yaparsam... yulaf kepeği bakmdım henüz belki akşam bakarım. ben sütü peyniri yağsız yiyebiliyorum da yoğurdu çok zorladım ama lightini bi türlü sevemedimo yüzden yoğurdu tam yağlı yicem maalesef. bir de hangi markalar dukan için uygun öyle bi yazı okumuşum şimdi yine bakıcam. bir de bu füme ve jambonu pişirip mi yiyoruz yoksa çiğ mi....
yok birbirinize uygun markalari onerebilirsiniz sorun yok sonucta bu diyete ozel urunler paylasilabilinirişte bakalım bugün iş çıkışı bakarım migrosa. jambonu 150 gr kestirip aldım hazır yoktu. marka yazamıyoruz bildiğim kadarıyla ama o markanın meşhur bi sucuğu da var. P.....z:) belki anlamışınızdır. Çorbayı nasıl içeceksin ki. anca tavuklu çorba yaparsan içebilirsin sebze yasak ya bu dönem. yapa yapa alışıcaz biz de. herkes deli gibi tarif yayınlıyo.helal olsun valla ben de akşam eve gidince onları pişirip buzluğa atıcam günlük işyerine getircem artık napalım...
yediklerin cok olmaz yiyebildigin kadar ye zaten.ogun atlama,acikmadan yemegini yemeye calis protein ne kadar cok tuketirsen o kadar iyi kilo vermen acisindanTavuk suyuna corba ıcerısıne ızın olan baharatlar o kadar :) Bı de haslanmıs tavuk but yerım dıye dusundum bıraz cok mu oluyor öyle.
denedıgın tarıfler olursa bana da yaz burdan ben de yapım yogunum cok bakma fırsatım olmuyo gerıye donuk sayfalara :)
mercimek corbasi icemezsin guclendirmeye kadar.light ton baligi yiyebilirsinMercımek corbası var oglen sırket yemegınde yıyemez mıyım onubaska ne yıcem alternatıf yazabılır mısınız.
Lıght ton balıgı yıyebılıyor muyuz konserve atak evresınde.
tamam tamam tartılırım:) köfteyi normalde soğanlı maydonozlu hafif galetalı yapar annem ama dukan için bunlar sakıncalı galiba:) çok az soğan rendelerim. biraz baharatlarını atar bi gün dinlendiririm çünkü kırmızı et biraz midemi bulandırıyorhatta fazla fazla yapar buzluğa atarım olmazsa. dinlendirince daha rahat yiyebiliyorum. sonra da seramik tavada ızgara yaparım artık. yada salçalı su kaynatıp içinde haşlayabilirim de. eğer bi sakıncası yoksa tabi....
yag,seker,karbonhidrat icerigi uygunsa kullan canim ama yinede cok abartma zira kivam arttirici katki maddeleri vardir icindekızlar sımdı bnm evde gurmenetten aldıgım lussıana acı sosum var bır ıkı damla kullanıyorum ıcınde yag yok karbonhıdrat yok seker yok kullanabılırız gıbı geldı bana ne dersın lısabellacım:)
selam kizceler ,, bugün itibariyle bende dukan a baslamis durumdayim az önce kahvaltimi yaptim.. Ayrica kitap larimida aldim okudum ayriyetten yemek tarifi kitabinida aldim yemek tarifinde skinti cekenlere tarifde yayinlayabilirim
baslangic kilom 51.1 hedefim en az 5kilo cünki anca zayif dururm balik etliyim biraz skilassam yeter..
Kahvaltim 1adet dukan Krepi,2-3dilim pastirma, 2-3kücük dilim mozzerella ve yesil cayim 
dukanin tarifleri gercekten süper ekmek niyetine yulaf kepeginden tarifler gercekten ic acici suan baya doydum ve ekmek ihtiyacimi yulafla karsilamis oldum 
Zayıflıoz falan ama bazen hayat çok anlamsızÖzlediğim çok şey var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?