bilge arkadaşım çizelgeni gördüm doğru anladıysam 40 kilo vermişsin tebrik ediyorum darısı başıma inşallah. bana testte 68 olmam gerektiği sonucu çıktı ama ben zaten ööle incecik de olmak istemiyorum kadın dediğin biraz etli olmalı diil mi:) düz hesap hedefim 70 benim. hayatımda hiç zayıf biri olmayan ben 70e inersem başka hiçbişi istemem bence:)
iyi haftalar arkadaşlar
birşey sorcaktım perşembe günü tartıldığımda 108,3 tüm bugün tartıldım yine 108,3 üm ama reglimin ilk günü birde ben bir hafta erken regl oldum acaba diyetin bir etkisi var mı ?
Zayıflıoz falan ama bazen hayat çok anlamsızÖzlediğim çok şey var...
Dukan tost ekmeği yapmak istiyorum. Ben fazla fazla yapsam ve buzluğa atsam daha sonra hemen ısıtıp yiyebilir miyim?
mrb arkadaşlar çok uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum üye olmaya anca fırsatım oldu.ben dukan diyeti yapıyorum bu gün 13 .günüm başlangıçta 76.70 düm şimdi 73.30 oldum yalnız ara ara çok sıkılıyorum depresyona giriyorum motivem düşüyor ayrıca kaçamaklarım artmaya başladı yorumlarınızı beklerim.
Kızlar hala süt tozu bulamadım nerden alıyosunuz?
Kızlar gunaydın sabah tartıldım hala 77.4 um 100 gr verebılmısım persembeden berı dun seyır gunumdu ondan olabılır:) bırde kızlar yenı baslayanlar var aramızda tatlandırıcı stevıa almıstım hep acı oluodu tatlılarım. Dun splentayla yaptım evde kalmıs bıras
allahım bu ne gusel tat:) muhallebı yapmıstım bayıldımmmm
sız ne kullanıryorsunuz tatandırıcı
Ben henuz tatlandırıcıya baslamadım takita diye bir marka var onu hıc kullanan oldu mu acaba
splenta biraz daha pahalı ona gore.
aynen öyle valla canım ya pantolon deniyorum bacaktan zor geçiyor bele çıkınca bol mu bol deli oluyorum. kollarımda kalın ne yazık ki hep sıkar aldıklarım kol kısımlarından bol giymek zorunda kalıyorum o yüzden. ben şu ağırlık işine başlayım kitabı da aldım zaten okuyorum ama henüz o bölümlere gelmedim :)
Kızlar şalgam suyu içebilir miyim seyir evresi ps gününde.
içinde;
şeker sıfır.
yağ 0.08g(100ml'de)
Protein 0.26
Kül %1.42
Enerji 2kcal
Sodyum 0.8
Tuz 1.8g
Keten tohumunun faydalı olduğunu ilk defa duyuyorum, ben de deneyeyim :)
Çatlaklar, kilo problemi yaşamayan insanlarda da oluyor. Özellikle ergenlik döneminde birden boy atan gençlerde çokça görülüyor.
Catlak maalesef cilt fazlasi ile nemlendirerek,bol su icerek ve protein tuketerek onlenebilecek bir sorunken olustuktan sonra hic bir caresi yok.Ozelliklede buyuk kilo alip verilmelerde olusuyor.Guzellik sektorunde yillarca calismis biri olarak tek cozumu olmayan sorunlardan biri olarak biliyorum.ben hamileligimde hic catlamadim,dukan yapip 20 kilo verincede catlak olmadi.Benim icin en buyuk sorun cildimin diriligini kaybetmesi oldu.ozellikle goguslerde buyuk sorun yasadim bide.vede goguslerimin ustunde belli belirsiz olusmaya yuz tutmus birkac catlak gormeye baslayinca ozel bir krem aldim onu kullaniyorum amacim daha buyuk bir seviyeye gecmesini engellemek.
Keten tohumunun ise sayisiz faydasi var.ben bir donem oldukca arastirdim ve surekli kullanmaya karar verdim.Mesela salatalara katilabilinir yada yogurda.Ozellikle ogutulmus olani daha makbul.ama oguttukten sonra hemen tuketmek gerekiyor.Gunde cok fazla tuketmemekde gerekiyor fazlasi zararli cunku.hergun 1 cay kasigi kadar yeterli.keten tohumu yagi varmis mesela salatalara falan katilabilinir.ben dukan ekmegimede katiyorum.yine kabizlik sorununuda cozen bir urun keten tohumu.
umarim canim kullanip fayda gorebilirsin sende.ama surekli nemlendir cildini her dus sonrasi ozellikle nemlendirici krem sur vucuduna.hamilelikten ise korkma cok guzel engelleyici kremler var onlardan kullanirsin karnina.
canım çatlaklar için sana bi tarif vericem mutlaka dene faydası var bende baska yerden duydum yapıyorum faydası oluyo
karışımda tam olarak bütün vücuduma yapıyorum ben çatlak olan olmayan her yerime
3 tatlı kaşığı kahvenin içine sulu bir limon'u sıkıyorum bulamaç halina gelene kadar ekleyin limon u
daha sonra vüdunuzu kızarana kadar iyice yedirin bedeniniz gerekten kızarıyoru ve sonra ılık suyla yıkayın. vucudunuz hafiften soyuluyor
2 gün uyguluyorsunuz bir gün bekliyorsunuz
alıntıdır bu tarif ama kendim de uyguladım azalma var
Dukan diyeti yaparken vücut analizi yaptıran var mı? Düzenli olarak diyetisyene giden arkadaşlarım Dukan diyetiyle yağ yakarken belli bir miktar kas kazandıklarını da söylüyorlar. Eğer kas kazanabiliyorsak çok güzel. Diyetlerin en büyük handikapı kas kaybıdır, eğer bu diyetle tam aksi oluyorsa tartıda hiç eksi görmesem bile üzülmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?