Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Evet, sen kaç kilosun? 1,5 senede verdim anca :) yavaş yavaş gidiyor bende kilolar. İnşallah sen de istediğin kiloya ulaşırsın. Azim ve sabır ile..

Diyet etki etmiyor aslında o döneme. Ayrıca regl dönemlerinde tartılma, gene diyete devam ancak bence regl bittikten sonra tartıl. Ödem şişkinlik derken gerçek sonuçlar çıkmıyor tartıda.

Zayıflıoz falan ama bazen hayat çok anlamsız Özlediğim çok şey var...

Bilge cok ozur diliyorum senden,cizelgene dikkat etmemisimtebrikler canim iyi kilo vermissin ve bu durumda SIKILMIS olmani anlayabiliyorum.40 kilo dile kolay vede 1.5 sene.neyse artik sona yaklasmissin ve az 13 kilon kalmis gerci en zor veriliyor sonlar ama 40 veren 13 de verir.Umarim ve diliyorum en kisa zamanda hedefine ulasirsin arkadasim.tekrar ozur diliyorum

Bilge ben em son bir hafta önce tartı gördüm 110 :-( olmam gereken 70 testte bana 6 gün atak 9 ay kadar da seyir evresi uygun görüldü. Ömrüm diyet yapmakla gecti. Aslında diyet de değil hep dikkat etmeye çalıştım ama motive o kadar onemli ki. Kötü birsey oluyo mesela ben hemen yelkenler suya zaten hiçbirşey yolunda gitmez deyip veriyorum yemeye kendimi. Ama bu son olsun inşallah tel dileğim budur. Bu arada öğle yemeğimi yedim. Bir tavuk göğsü tavaya koydum kendi sulana sulana pişti. 2 kaşık da yoğurt. Bu kadar.

Dukan tost ekmeği yapmak istiyorum. Ben fazla fazla yapsam ve buzluğa atsam daha sonra hemen ısıtıp yiyebilir miyim?

mrb arkadaşlar çok uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum üye olmaya anca fırsatım oldu.ben dukan diyeti yapıyorum bu gün 13 .günüm başlangıçta 76.70 düm şimdi 73.30 oldum yalnız ara ara çok sıkılıyorum depresyona giriyorum motivem düşüyor ayrıca kaçamaklarım artmaya başladı yorumlarınızı beklerim.

İstediğin kadar kilo veremediğin için mi yoksa istediğin her şeyi yiyemediğin için mi motivasyonun düşüyor?

Seyirimin sp günüydü dün ve oruçluydum hiç zorlanmadım.
Sahurda;
Dukan krep (1 kaşık yulaf kepeği ile yapılmış)
Light beyaz peynir
Hindi füme sarma 1 adet
Dukan irmik tatlısı küçük kase (takriben yarım kaşık yulaf kepeğine denk geliyor o küçük kase)

İftar;
Dukan usulü Terbiyeli tavuk çorbası 1 kase
Dukan usulü ızgara köfte 3 adet
Çeyrek soğan ızgara

iş yerinde çok zor çooook. çıkan yemekler uygun değil, iş yerim evden götürmeme uygun değil, çalıştığım lokasyon dışardan sipariş vermeye uygun değil dışardan söylesem bu muhitte bi haftada tüm maaş gidecek ne yapsam şaşırdım atak geçmek bilmiyor

suan öglen menümü yedim ve gercekten cok doydum aksama birsey yiyebilirmiyiim bilmiyorum
Öglen menüm : Tavuklu corba biraz kirmkizi biber ve naneyle süslenmis, 1 ufak paket yogurt, ara ögünümdede yogurt yemistim

splendayı tek geçiyorum canım ben de. gerçekten de tadı bozuyor.

Ben henuz tatlandırıcıya baslamadım takita diye bir marka var onu hıc kullanan oldu mu acaba
splenta biraz daha pahalı ona gore.

takitayı denedim ama bende maalesef gaz yaptı. ama kullanan dukancılar da var.

Kızlar şalgam suyu içebilir miyim seyir evresi ps gününde.
içinde;
şeker sıfır.
yağ 0.08g(100ml'de)
Protein 0.26
Kül %1.42
Enerji 2kcal
Sodyum 0.8
Tuz 1.8g

Edit: araştırdığıma göre turşu grubunda olduğu için seyir evresinde ps gününde tüketilebiliyomuş ama az olmak kaydıyla..

Son düzenleme:

benim de öyle, pantolon paçasında kalıyor bacaklarım yukarı çıkamıyor, bir de hep skinny giymeye alışmışım:)) Allahtan havuç pantolonlar çıktı hem bacağımın kalınlığını gizliyor hem de şık duruyor:) bir de bizim vücut tipimizde belden oturmalı elbiseler de güzel oluyor ama ama ama ben skinny Jean giymeyi özledim. ufacık belim popom var ama bacaklar maşallah:)) Allahtan kilo vererek ve spor yaparak inceldiler de azıcık rahatladım... kitabın sonlarına doğru antremanları göreceksin, umarım işe yarar...

Kızlar şalgam suyu içebilir miyim seyir evresi ps gününde.
içinde;
şeker sıfır.
yağ 0.08g(100ml'de)
Protein 0.26
Kül %1.42
Enerji 2kcal
Sodyum 0.8
Tuz 1.8g

Yok canim bize uygun degil yogun tuz iceriginden dolayi sakin icme su tutarsin

Keten tohumunun faydalı olduğunu ilk defa duyuyorum, ben de deneyeyim :)

Çatlaklar, kilo problemi yaşamayan insanlarda da oluyor. Özellikle ergenlik döneminde birden boy atan gençlerde çokça görülüyor.

ketentohumu cildin elastikiyetini artırdığından faydalıymış. ben de ilk defa duydum. evet, maalesef (

ahhh lisam keşke dediğin gibi olsa. benim de kalbi durduğu için gebeliğim sonlandırıldı ve daha hamile olduğumu hissettiğimde göbeğimde çatlaklar çıktı, hamilelik boyunca bir sürü krem ve yağa rağmen de devam etti. banyodan sonra ıslak halimle yağlanırım, sık sık kremlerimi sürerim, gittiğim her ülkeden çatlak kremi alırım, her şeyi ve her şeyi denerim ama maalesef çatlıyorum. cildimin elastikiyeti çok zayıfmış(((
şimdi günde 1 çay kaşığı ketentohumu kullanıyorum, yağlanmaya, kremlenmeye devam ediyorum. umarım faydasını görürüm.
senin aldığın kremin adı neydi?

evet canım o başlık açıldığı ilk günler de bu forumdaydım ama uzun vadede faydasını görenler olmadı. gerçi ben denemedim ama ilk renk açılsa da cilt aynen kalıyor. olmadı onu deneyeceğim artık:) çarem yok...

naranarammm:)) ben varım canım. düzenli olarak ölçümlerimi yaptırıyorum ve gidenler çok şükür ki yağdan. zten lisa nın dediği gibi az kiloyla fazla incelme de bu şekilde açıklanabilir. hem medical tahlillerimi hem de vücut analizlerimi yaptırıyorum, şimdilik bir sıkıntı çıkmadı. bundan sonra da olmasın inş:))

bu diyetle kas değil yağ kaybediyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…