Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sorun değil canım yaa

Teşekkür ederim verdiğin moral için. Ciddi bir sıkılmaz söz konusu evet. 3 ay değil 5 ay değil. Hayatım tamamen böyle beslenmeye dayalı. Ki alıştım evet ama her zaman değil ara ara çok feci bunalıyor eski sosyal hayatımı özlüyorum. Neyse ki bu bunalım çabuk geçiyor.

52 bedenden 44 bedene inmek için değer ama işte endorfin salgılamayınca böyle oluyoruz demek ki

Kizlar bir derdim var
Bugün dukanimin 1.günü yani atak evresindeyim sabahki ögünüm 1 dukan krepi,3-4 dilim pastirma 2-3 ufak dilim mozzerella, öglen 1 bucuk kase tavuklu corba 1 yogurt, aksam 1 kücük tava boyunda kiymali peynirli yumurta birkac damla tabasco sosu ile brb yedim, saniirm 12 bardak su oldu ictigim ve bi ufak yogurt daha yemeyi düsündümn ama suan midem bulaniyor etten sogudum resmen yarin yine ayni seyleri yiyebilirmiyim bilmiyorum atak evresinde alternativleriniz varmi kizlar hep ayni tip besin olmasin diye ? midem cok bulaniyo bide tikandim cok doydum acab bu kadar yedigim halde kilo verebilirmiyim, ben bikerede karbonhidrat diyeti yapmistim ve proteine cok yüklenmistim ama cok kilo veridigmide hatilamiyorum gerci onda bikac dilim ekmek yiyordum birde cok uzun süreli yapmamistim sebzede yiyebiliyordum saf protein degildi belki o yüzden yararini farkedemedim.. ne dersiniz sizce kilo verebilirmiyim, kilom 51 en az 5 kilo hedefim 3 günlük atak evresi yeterli olurmu benim icin yoksa 5 gün mü yapmaliyim önerilerinizi bekliyorum
:26::26:

İlk günüm başarıyla bitmiştir. şu an mutfaktayım dukan ekmeği yapıorum 4 paket aldım yulaf kepeğinden:) krep tarifini de yazdım yarın işyerinde yapıcam. öğleden sonra sütlü neskafe içtim akşam köfte ayran. şimdi de bi tane probiyotik yoğurt yedim. uygunmudur acaba....

kızlaaaar:) günaydın nerdesiniz yahu? ben tartıldım bugün tam net 100 2.günümdeyim dün akşam ekmek yaptım görüntü sıfır tad mikemmel.işyerine de getirdim ama slikon uzun kalıp alcam normal kek tepsisinde yaptım kabarmadı hani arasını açıp iki lokma bişi koymaıcam. şimdi de kahvaltımı yapıcam: bi de haşlanmış yumurtanın beyazı yasak mı? öyle bişi okudum.
1 yumurta
2 kaşık lor peynir
1 dana jambon
1 dilim dukan ekmeği sandığım bişi:)
1 fincan limonlu yeşil çay

Gunaydınn :)
bende sabah 7 de bır yumurta ve bıraz peynır yedım sımdıde light sut ıctım.
Ekmegı hangı tarıfe gore yaptın bende bu aksam yapmak ıstıyorum
yumurtanın beyazı degıl sarısı yasak canım

Gunaydınnnn kızlar cok mutluyummm:) sabah ac karnına tarrtıldım dun moralım bozulmustu 75.8 gosterdı:) dun aksam bı mıkrodalgada dukan kek yaptımkı sormayın mıs mıssss:)splentayla tadı harıka oldu bıldıgın kek esımde bayıldı:)

bu haftasonu tatıle gıdıyorum yanıma yapıp gtrecegım yulaf kepegı hakkımı boyle kullanırım bazı gunler dolaba atarım:ç)

günaydınn,nasılsınız?
bende dün pita ekmeğini denedim akşam yulaf kepeğini yoğurtla tüketmeyi sevmeyenler için güzel bir tarif ve tat.4 parça çıktı aralarına peynir sarıp yedim gerçi dün akşam canım hiçbirşey istemiyordu çok şiddetli regl sancım vardı ilaç almadan atlatmaya çalışıyorum dukandan önce şerbet içerdim ama şimdi içemedim ve sancıyı çekiyorum ( bugun sp günüm :))) domatesli salatalıklı kahvaltı yaptım akşamdan da ıspanak haşlamıştım işyerime getirdim yoğurtlıycam.ben bu sp günlerini çok seviyorum :))) birde dukan krebini nasıl yapıyorsunuz bide onu deneyim.

Pita Ekmeği

2 yumurta akı
1/8 çay kaşığı krem tartar
1 yumurta sarısı
1 yemek kaşığı yağsız yogurt
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
Yumurta akıyla krem tartarı traş köpüğü kıvamına gelene kadar çırpıyoruz diğer bir kaptada diğer malzemeleri çırpıyoruz sonra hepsini karıştırıyoruz yağlı kağıda döküp fırında pişiriyoruz.
Afiyet olsun.

Splenta tozu nerden bulab ılırız?? Hemen almak ıcın cumaya kadar elımde olması lazım kızlar lutfen cevaaaappp

bırde lısacım cv alamadım senden loussıana soos ıcın ne dusunuosun:)

gurömenette var bı bakabılırsınş)

yag yok seker yok karbponhıdrat yok:)

Kullananlar yazabılırmı takıtada aynı tadı verrmıs stevıa gıbı olmasını ıstemıorum cnk:) takıta mıgroslarda vardı:)

Kızlarr ben atak evremin 4 günündeyim test bana bu evreyi 5 gün tutmamı ve bu evrede 2,3 kilo vereceğimi söyledi ama ben sadece 1 kilo verdim ve yarın atakta son günüm atak dönemim bitince hedeflenen kiloyu verememiş olursam bu normal mi?

Burcinm..... ben iki gündür yumurta sarılarını löp löp götürüyom moralim bozuldu şimdi
Kececi.......darısı başımıza diyorum helal olsun tebrikler
smygnc.......bende ekmek yaptım ama görüntüsü kötü. maya koymadım belki ondan da kabarmadı. ama tadı güzel aile bireyler,i beğendi. pita ekmeğini de denicem....

Sarisida yasak degil- kalorisi cok oldugu icin fazla tüketmemekte elbette fayda var..

Atakta kaybedilen kilonun cogu su. Vücudun fazla su tutmuyorsa normaldir - ama eger tuzuda fazla tüketiyorsan, vücuttaki suyu atamazsin..
Bugün tuzu az tüketmeye özen göster derim..

Sarisinida yiyebilirsin, moralini bozma ama abartma :)
Yulaf kepegi zaten fazla kabaran birsey degil, ama ben genelde hem kabartmatozu hemde toz maya kullaniyorum.

Maya kullanabiliyo muyuz ki. Emin olamadım o yuzden koymadım. Bi de isyerine yulaf kepegini getirmeyi unutmuşm:-( tavuk haslamiştim suyu soğudu içine 3 kaşık yoğurt koydum iyice cirptım tekrar ocakta kaynayana kadar karıştırdım... Sonra tavukları didikledim içine üzerine de bi tutam nane valla fena olmadi hani terbiyelemeden un katmadan. Sıvı oldu ama güzel. Öğle yemeği o şimdilik. Aksam da light ton balığı yicem... Nasıl;-)

ben ısyerınde ne bulursam onu yıyebılıyorum bgn sebze gunumdu patıcan otrtma vardı bı ıkı tane aldım yaglı geldı cacık ve salata yedım sabahta memnemen yemıstım

ben ısyerınde ne bulursam onu yıyebılıyorum bgn sebze gunumdu patıcan otrtma vardı bı ıkı tane aldım yaglı geldı cacık ve salata yedım sabahta memnemen yemıstım

ben daha ataktayım sebze yasak :)
bir de bişi sorucam dışarda ızgara köfte %100 dana olanlar. onlardan yiyebiliomuyuz onlarda ekmek yok demi...

çok teşekkürler cevap için. aslında çok tuzlu yerim ama dukanla birlikte nerdeyse tamamen kestim ama hiç -kayıp olmamaı moralimi bozuyo adet dönemimin 4. günüdeyim onun etkisi var mı acaba (

Merhaba Dukancanlar

Anladim canim demekki cok hassas catlamaya cok yatkin bir cildin var.cunku dedigim gibi catlak nemlendirdigin surece olusmuyor aslinda vede cok buyuk kilo alip vermedikce .ben gebeligimde Mustela kullandim catlak icin simdide Lierac kullaniyorum goguslerimi toparlamasi icin.oyleki hamileligimde doktorum nivea bile kullansan yeter catlamazsin amac sadece ,nemlendirmek demisti ama ben isimi saglama almak istedim.sen dene bakalim keten tohumunu insallah ise yarar.

Simdi yediklerin oldukca uygun guzel seyler sadece dunde soylemistim mozzarelle pek uygun degil cunku yag orani yuksek seninki kac bilmiyorum ..protein asiri doygunluk hissi veriyor bazen az yemis olsanda proteini asiri yemissin hissi yaratabiliyor.ilk gunden etten soguman pek iyi degil tabiki ama aciktikca yiyeceksindir birde cesitlendir yediklerini surekli.farkli tarifler soslar dene.atakta tabiki sadece tavuk yemiyoruz balik ye,biftek ye,kiyma ile yapilmis seyler dene,oyle cok alternatif varki ben hicbir zaman bugun ne yiyecegim diye dusunmedim.
Kilo verip veremeyecegini ise asla kafana takma vermemen soz konusu degil bak ben 22 verdim 25-40 veren kisiler var.dukani dogru duzgun yapipta kilo vermeyen gormedim simdiye kadar sende vereceksindir

haslanmis yumurtanin aksine beyazi sinirsiz ve saf protein.sarisida kolesterol yukseltecegi icin gunde 2 taneden fazla yenmeyin diyor ama ben bazen 3-4 bile yedim.
yag,seker,karbonhidrat icerigi uygunsa kullan canim ama yinede cok abartma zira kivam arttirici katki maddeleri vardir icinde

yag,seker,karbonhidrat icerigi uygunsa kullan canim ama yinede cok abartma zira kivam arttirici katki maddeleri vardir icinde
bak dun cevaplamistim sorunu sen gormemissin

Lina ninda dedigi gibi vucudunda fazla su yoktur bu yuzden sana soylenenden az vermis olabilirsin.birde acaba regl doneminde falansanda az vermis olabilirsin.tuzu azalt birde sakin moralini bozma sana verdigin kilodan az dahi versen seyirde vereceksin guzelce diyetine devam et.metebolizman dusunulenden yavas calisiyor olabilir.birde yesil cay ic mutlaka gunde 3 tane.birazda hareket etmeye calis.

patlican oturtmamisakin haa sirf yag o olmaaazzz

ben daha ataktayım sebze yasak :)
bir de bişi sorucam dışarda ızgara köfte %100 dana olanlar. onlardan yiyebiliomuyuz onlarda ekmek yok demi...

% 100 dana etide olsa disarda yapilanlarin icinde ekmek yada galeta olabilir sen yinede sor.birde pecete ile uzerindeki yagi emdir o zaman daha yagsiz olacaktir

çok teşekkürler cevap için. aslında çok tuzlu yerim ama dukanla birlikte nerdeyse tamamen kestim ama hiç -kayıp olmamaı moralimi bozuyo adet dönemimin 4. günüdeyim onun etkisi var mı acaba (

Bak iste ben bu mesajini gormeden yazdim yukardaki mesajimi regl doneminde 1-2 kilo fazla cikiyoruz.dukan bile diyete baslarken aslinda bu donemde baslanmamasini oneriyor .Simdi senin regl bittikten sonra o soylenen kiloda cikacaksin emin ol

Lisabella şu parmağını sallamıyor musun:) ölüyom gülmekten... çok şükür bana sallamadın daha parmağını. parmağını sallamadan atak evresini bitirirsem oldu bu iş:) her gün her öğün yazıom sırf senin ve diğer tecrübelilerin yorumlarını almak için.... bide şu tariflerle ilgili bişi sorcam... hamburger ekmeği pita ekmeği krep. hep hamur iişi. günlük yulaf kepeği sınırını aşmadığımız sürece bunları istediğim öğün tüketebiliriz dimi. yani her öğün ekmek yerim ama 1,5 kaşık yulaf ekmeği sınırını aşmam. bi sorun olmaz ööle demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…