Merhaba Dukancanlar
Anladim canim demekki cok hassas catlamaya cok yatkin bir cildin var.cunku dedigim gibi catlak nemlendirdigin surece olusmuyor aslinda vede cok buyuk kilo alip vermedikce .ben gebeligimde Mustela kullandim catlak icin simdide Lierac kullaniyorum goguslerimi toparlamasi icin.oyleki hamileligimde doktorum nivea bile kullansan yeter catlamazsin amac sadece ,nemlendirmek demisti ama ben isimi saglama almak istedim.sen dene bakalim keten tohumunu insallah ise yarar.
Simdi yediklerin oldukca uygun guzel seyler sadece dunde soylemistim mozzarelle pek uygun degil cunku yag orani yuksek seninki kac bilmiyorum ..protein asiri doygunluk hissi veriyor bazen az yemis olsanda proteini asiri yemissin hissi yaratabiliyor.ilk gunden etten soguman pek iyi degil tabiki ama aciktikca yiyeceksindir birde cesitlendir yediklerini surekli.farkli tarifler soslar dene.atakta tabiki sadece tavuk yemiyoruz balik ye,biftek ye,kiyma ile yapilmis seyler dene,oyle cok alternatif varki ben hicbir zaman bugun ne yiyecegim diye dusunmedim.
Kilo verip veremeyecegini ise asla kafana takma vermemen soz konusu degil bak ben 22 verdim 25-40 veren kisiler var.dukani dogru duzgun yapipta kilo vermeyen gormedim simdiye kadar sende vereceksindir
haslanmis yumurtanin aksine beyazi sinirsiz ve saf protein.sarisida kolesterol yukseltecegi icin gunde 2 taneden fazla yenmeyin diyor ama ben bazen 3-4 bile yedim.
bak dun cevaplamistim sorunu sen gormemissin
Lina ninda dedigi gibi vucudunda fazla su yoktur bu yuzden sana soylenenden az vermis olabilirsin.birde acaba regl doneminde falansanda az vermis olabilirsin.tuzu azalt birde sakin moralini bozma sana verdigin kilodan az dahi versen seyirde vereceksin guzelce diyetine devam et.metebolizman dusunulenden yavas calisiyor olabilir.birde yesil cay ic mutlaka gunde 3 tane.birazda hareket etmeye calis.
patlican oturtmamisakin haa sirf yag o olmaaazzz
Lisabella şu parmağını sallamıyor musun:) ölüyom gülmekten...çok şükür bana sallamadın daha parmağını. parmağını sallamadan atak evresini bitirirsem oldu bu iş:) her gün her öğün yazıom sırf senin ve diğer tecrübelilerin yorumlarını almak için.... bide şu tariflerle ilgili bişi sorcam... hamburger ekmeği pita ekmeği krep. hep hamur iişi. günlük yulaf kepeği sınırını aşmadığımız sürece bunları istediğim öğün tüketebiliriz dimi. yani her öğün ekmek yerim ama 1,5 kaşık yulaf ekmeği sınırını aşmam. bi sorun olmaz ööle demi.
işte ya ben senden duymak istiyordumçok teşekkürler evet sanırım adetten ötürü tartı oynamıyor seyire az kaldı sabredicem artık :) peki sence seyirde 1+1 mi yapayım yoksa 5+5 mi yapayım tavsiyen nedir?
Oncelikle bu sayfaya gidiyorsun:
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
-Weight Loss seciyorsun
-1-18 arasi cetvelinin seklini seciyorsun ve olmasini istediginin sol yanindaki daireye isaretliyorsun
-Next tusuna basip ilerliyorsun
-1-11 arasi sayfada yer alan cetvelinin ustundeki olmsini istedigin simgeyi seciyorsun
-yine Next yapiyorsun
-Acilan sayfadaki PIN yazan yere herhangi bir sey yaz onemsiz bir sey cunku
-Privacy de private data seciyorsun
-Track ta Weight seciyorsun
-Weight Measurements te ise
Weight Units: Kilograms seciyorsun
Your target weight:Hedef kilonu yaziyorsun
Your starting weight: Baslangic kilonu yaziyorsun
Your current weight: Guncel kilonu yaziyorsun
Weight Date:ay/gun/yil seklinde tarih yaziyorsun
-Waist Measurements kismini geciyorsun
-Body Mass Index (BMI) - Optional de ise
Height Units: Metric seciyorsun
Your Height:boyunu ilk kutucuga metre olarak ikinciye cm ini yaziyorsun.Yani benim boyum 1.70 birinciye 1 ikinciye 70 yaziyorum
- butun bunlari yaptiktan sonra Next diyorsun.
-Acilan sayfada bb code yazan yerde url ile baslayan degil onun altindaki http ile baslayani http de dahil ye kadar olan kismini ([img] yi almiyorsun png ile bitecek) kopyala olarak aliyosun[/COLOR]
-Kadinlar kulubundeki kullanici kontrol panelinde sol tarafta profilimi duzenleyi tikliyor ve acilan sayfada cizelge yazan kutucuga yapistir yapiyor sonrada degisiklikleri kaydet diyorsun.bu sekilde kilon degistikce yeni cetvelini ayni sekilde yapip guncelliyorsun.[/QUOTE]
ben daha ataktayım sebze yasak:)
bir de bişi sorucam dışarda ızgara köfte %100 dana olanlar. Onlardan yiyebiliomuyuz onlarda ekmek yok demi...
ya cnm kusura bakma tek tek okudum ama gozden kacırmısım:) ya ztn yıyemedım almıstım tabagıma baktım yag ıcınde meger kızrtıp yapmıslar :) ben dırekt kıymayla pısırmıslerdır dıye dusunmustum 1 lokmadan sonra yıyemedım . Loussıana sosu ıcınse 1 2 damladan fazla kullanılamıyor ztn fazla acı:)merhaba dukancanlar
Anladim canim demekki cok hassas catlamaya cok yatkin bir cildin var.cunku dedigim gibi catlak nemlendirdigin surece olusmuyor aslinda vede cok buyuk kilo alip vermedikce .ben gebeligimde mustela kullandim catlak icin simdide lierac kullaniyorum goguslerimi toparlamasi icin.oyleki hamileligimde doktorum nivea bile kullansan yeter catlamazsin amac sadece ,nemlendirmek demisti ama ben isimi saglama almak istedim.sen dene bakalim keten tohumunu insallah ise yarar.
Simdi yediklerin oldukca uygun guzel seyler sadece dunde soylemistim mozzarelle pek uygun degil cunku yag orani yuksek seninki kac bilmiyorum ..protein asiri doygunluk hissi veriyor bazen az yemis olsanda proteini asiri yemissin hissi yaratabiliyor.ilk gunden etten soguman pek iyi degil tabiki ama aciktikca yiyeceksindir birde cesitlendir yediklerini surekli.farkli tarifler soslar dene.atakta tabiki sadece tavuk yemiyoruz balik ye,biftek ye,kiyma ile yapilmis seyler dene,oyle cok alternatif varki ben hicbir zaman bugun ne yiyecegim diye dusunmedim.
Kilo verip veremeyecegini ise asla kafana takma vermemen soz konusu degil bak ben 22 verdim 25-40 veren kisiler var.dukani dogru duzgun yapipta kilo vermeyen gormedim simdiye kadar sende vereceksindir
Haslanmis yumurtanin aksine beyazi sinirsiz ve saf protein.sarisida kolesterol yukseltecegi icin gunde 2 taneden fazla yenmeyin diyor ama ben bazen 3-4 bile yedim.
Bak dun cevaplamistim sorunu sen gormemissin
Lina ninda dedigi gibi vucudunda fazla su yoktur bu yuzden sana soylenenden az vermis olabilirsin.birde acaba regl doneminde falansanda az vermis olabilirsin.tuzu azalt birde sakin moralini bozma sana verdigin kilodan az dahi versen seyirde vereceksin guzelce diyetine devam et.metebolizman dusunulenden yavas calisiyor olabilir.birde yesil cay ic mutlaka gunde 3 tane.birazda hareket etmeye calis.
Patlican oturtmamisakin haa sirf yag o olmaaazzz
:13::13:oldu mu ki:) bir ki üç bir ki üç deneme
zayıfladıkça aynı siteye girip şu anki kilo sorulan yeri değiştirip kopyala yapıştır yapıcaz çizelgeye demi. doğru anladım??
Hersey iyi hosta su 20 dakikalik yürüyüsü bir türlü yapamiyorum havalr buz gibi insanin cani disari adim atmak istemiyo
önerebileceginiz eksersizler varmi :44:
Kızlarr daha 2. günümdeyim ama çok halsizim. Sanki oruç tutuyo gibiyim. Bşaımda ağrıyo ve sürekli tuvalte cıkıyorum. Suyu narmaldede cok içerim ama aynı anda 4 bardak hiç içmemiştim Agız kuruluğuda var. GErçi kitapta normal hatta diyetin etkisini gösterdiği yaızyor ama ne zaman gecer ki bu etkiler
Her gun diyet kola icen var mi kitapta tuketebikecegimiz yaziyor
kola gazoz hiç sevmemfanta seviom ama ona da izin yok şekeli çok
bir de activia probiyotik yoğurt diyete uygunmudur. kabızlık için önerilebilir mi
bir de akşam sadece ton balığı yemek istemiyorum yanına ne önerebilirsiniz?
Dukan Diyeti uygulayanların hikayelerini paylaşmasını öneriyorum.
Oncelikle Burayi okuyunuz ! http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html
Dukan Dİyeti Yemek tarifleri için http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-56.html#post20868675:40:
kızlar takita stevya kullanan var mı? ne kadara alıyorsunuz ve nereden temin ediyorsunuz? ben yaşadığım şehirden bulamadım delircem artık internette de 21.49+8tl kargo 30 tl ediyo. formtat60 da kullanmak istemiyorum. aldım ama kullanırken zararları aklıma geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?