Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

işte ya ben senden duymak istiyordum çok teşekkürler evet sanırım adetten ötürü tartı oynamıyor seyire az kaldı sabredicem artık :) peki sence seyirde 1+1 mi yapayım yoksa 5+5 mi yapayım tavsiyen nedir?

ben parmagimi salliyorsam bu hayre alamet degilhadi bakalim parmak sallatmadan bana bitir diyetini .Ne diyoruz NOOOOOO KACAMAK Gunde 1.5 kasik yulaf kepegini istedigin sekilde istedigin zamanda tuketmek sana kalmis.
işte ya ben senden duymak istiyordum çok teşekkürler evet sanırım adetten ötürü tartı oynamıyor seyire az kaldı sabredicem artık :) peki sence seyirde 1+1 mi yapayım yoksa 5+5 mi yapayım tavsiyen nedir?

Tabiki adetten oturu emin ol.Normalde 1+1 yada 5+5 ayni sonucu veriyor ama diyetin devamliligi acisindan ve SIKILMAMAK icin cogunlugumuz 1+1 yapiyoruz.tavsiye ederim

Yeni gelen arkadaslar kendinize cetvel yaparsaniz daha motive olursunuz.Burda anlatmistim ben bu sekilde yapabilirsiniz

oldu mu ki:) bir ki üç bir ki üç deneme
zayıfladıkça aynı siteye girip şu anki kilo sorulan yeri değiştirip kopyala yapıştır yapıcaz çizelgeye demi. doğru anladım??

Hersey iyi hosta su 20 dakikalik yürüyüsü bir türlü yapamiyorum havalr buz gibi insanin cani disari adim atmak istemiyo
önerebileceginiz eksersizler varmi :44:

ya cnm kusura bakma tek tek okudum ama gozden kacırmısım:) ya ztn yıyemedım almıstım tabagıma baktım yag ıcınde meger kızrtıp yapmıslar :) ben dırekt kıymayla pısırmıslerdır dıye dusunmustum 1 lokmadan sonra yıyemedım . Loussıana sosu ıcınse 1 2 damladan fazla kullanılamıyor ztn fazla acı:)

oldu mu ki:) bir ki üç bir ki üç deneme
zayıfladıkça aynı siteye girip şu anki kilo sorulan yeri değiştirip kopyala yapıştır yapıcaz çizelgeye demi. doğru anladım??
:13::13:

Hersey iyi hosta su 20 dakikalik yürüyüsü bir türlü yapamiyorum havalr buz gibi insanin cani disari adim atmak istemiyo
önerebileceginiz eksersizler varmi :44:

Kesin sende yurtdisindasin gunese hasret ben gibi.Insanin butun ruh halini,sporunu etkiliyor bu havalar ben evime yakin bir salona abone oldum dukan suresince gittim.simdide evde 20 dakikalik karin kaydim var onu yapiyorum.mutlak bulundugun ulkenin kanallarinda Sabah sporu yapan kanallar vardir bir onlara bak yada ebru sallinin beyaz tv deki arsivinde uygun birseyler sec yada dvd al ondan yap hicbirsey yapamazsan dukan kitabinin sonundaki egzersizleri yapmaya calis

Kızlarr daha 2. günümdeyim ama çok halsizim. Sanki oruç tutuyo gibiyim. Bşaımda ağrıyo ve sürekli tuvalte cıkıyorum. Suyu narmaldede cok içerim ama aynı anda 4 bardak hiç içmemiştim Agız kuruluğuda var. GErçi kitapta normal hatta diyetin etkisini gösterdiği yaızyor ama ne zaman gecer ki bu etkiler

halsizlik bas garisi agiz kurulugu hepsi normal.halsizliginde basagrinda 1-2 gune gececek.agiz kurulugu proteine bagli bir etki.ozelliklede sebzeye gecince hepsi gececek.o yuzden atagi atlatmayi bekle.vitamin takviyesi al,bol su ic cok basin agrirsa agri kesici al,biraz temiz hava al ama sabirli ol gececek dedigin gibi oruc gibi cunku normalde yediginden farkli bir duzene geciyor enerji veren karbonhidrati cikariyorsun hayatindan ama gececek

kola gazoz hiç sevmem fanta seviom ama ona da izin yok şekeli çok
bir de activia probiyotik yoğurt diyete uygunmudur. kabızlık için önerilebilir mi
bir de akşam sadece ton balığı yemek istemiyorum yanına ne önerebilirsiniz?

sanırım ataktasın canım aslında değişik altarnatifler var.ben 7 gün yaptım atağı tavuk soteledim baharatlarla,ızgara,köfte ve kıymalı yumurta yedim hatta tavuk çorbası bile yaptım.dukan tarifleri veren siteler var onlara da bakabilirsin.

evet atak 2:)m öğlen tavuk çorbası içtim. şimdi de ton balığı yicem ama. sabah 1 dilim ekmek yedim. şimdi balığı sandviç yapsam fazla mı olur. sebze yiyemiorum içine katık yapacak birşey de yok.

Bugün günlerden alabalık günü. Karar verdim artık haftada 4-5 kez balık yiyeceğim. Karadenizdeyiz ama balık yemiyoruz. At fırına kendi kendine pişen zahmetsiz bişi zaten

Bendemi anormallik var bilmiyorum ama asiri sekilde cok doyuyorum kusacak gibi oluyorum afedersiniz.. Sabah dukan omletiyle 2dilim pastirma yagsiz philadelphia biraz ot yarim avuc mecbur kaldim ,öglen 3adet orta boy tavuk schnitzel yulaf kepegine yumurtaya batirilmis,yanina garnitür yapdim az yesil sogan az sogan yarim domatesle, üzerine sos yapdim quarkla limondan onu yedim aksamda 1kücük kase yumurtali et suyu corbasini zar zor ictim migdemde agriyo hatta ,biraz spormu yapsamki acaba ( bende anormallikmi var kizlar tartidada hala ayniyim.. Kesinlikle yanlis yapdigim biseyler var ama ney ( bide diyelim canim tatli istedi dukan tariflerden atak evresine uygun bi tatli yapdim diyelim ondan yiyebilirmiyim yulaf kepegi hakkimi doldurmus olmama ragmen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…