- 15 Mart 2012
- 528
- 12
- 318
Bendemi anormallik var bilmiyorum ama asiri sekilde cok doyuyorum kusacak gibi oluyorum afedersiniz.. Sabah dukan omletiyle 2dilim pastirma yagsiz philadelphia biraz ot yarim avuc mecbur kaldim ,öglen 3adet orta boy tavuk schnitzel yulaf kepegine yumurtaya batirilmis,yanina garnitür yapdim az yesil sogan az sogan yarim domatesle, üzerine sos yapdim quarkla limondan onu yedim aksamda 1kücük kase yumurtali et suyu corbasini zar zor ictim migdemde agriyo hatta ,biraz spormu yapsamki acaba( bende anormallikmi var kizlar tartidada hala ayniyim.. Kesinlikle yanlis yapdigim biseyler var ama ney ( bide diyelim canim tatli istedi dukan tariflerden atak evresine uygun bi tatli yapdim diyelim ondan yiyebilirmiyim yulaf kepegi hakkimi doldurmus olmama ragmen??
bir dilim ekmek derken??? beyaz veya kepek ekmeğimi yedin eğer sandviç yapacağın ekmek duka ekmeğiyse neden olmasın ki tabi hakkını yemediysen ayrıca sadece proteinlede yürümez bu diyet sebzede yemen lazımevet atak 2:)m öğlen tavuk çorbası içtim. şimdi de ton balığı yicem ama. sabah 1 dilim ekmek yedim. şimdi balığı sandviç yapsam fazla mı olur. sebze yiyemiorum içine katık yapacak birşey de yok.
Bugün günlerden alabalık günü. Karar verdim artık haftada 4-5 kez balık yiyeceğim. Karadenizdeyiz ama balık yemiyoruz. At fırına kendi kendine pişen zahmetsiz bişi zaten
Bendemi anormallik var bilmiyorum ama asiri sekilde cok doyuyorum kusacak gibi oluyorum afedersiniz.. Sabah dukan omletiyle 2dilim pastirma yagsiz philadelphia biraz ot yarim avuc mecbur kaldim ,öglen 3adet orta boy tavuk schnitzel yulaf kepegine yumurtaya batirilmis,yanina garnitür yapdim az yesil sogan az sogan yarim domatesle, üzerine sos yapdim quarkla limondan onu yedim aksamda 1kücük kase yumurtali et suyu corbasini zar zor ictim migdemde agriyo hatta ,biraz spormu yapsamki acaba( bende anormallikmi var kizlar tartidada hala ayniyim.. Kesinlikle yanlis yapdigim biseyler var ama ney ( bide diyelim canim tatli istedi dukan tariflerden atak evresine uygun bi tatli yapdim diyelim ondan yiyebilirmiyim yulaf kepegi hakkimi doldurmus olmama ragmen??
Ha bu arada teshisi konulmus bir hastaligimda var dr önerisiyle protein diyetine basladim avusturyada yasiyorum 'Reizmagen' hastaligmin adi sanirim mide tahrisi hastaligi cok tuzlu tatli acili baharatli yagli yemek yasak, sürekli bir siskintiyle uyaniyorum mide bulantisi vs ilac almaya basladim ama cig sebze dahil yasaklarim var acikcasi.. Seyir evresine geciyorum persenbe günü önerilerinizi bekliyorum 5+5 mi 2+5 mi yoksa 1+1 mi önerirsiniz bu hastalikli hassas bünyeye 
Benim kitabim güncellenmis olsa gerek cünki yarim kasik domates ve sogana izin var evet yesil sogan atmasam olurdu ama cok degildi ztn yarin atakimin son günü allaha sükür dukan yemek kitabimida aldim sayfa isaretliyorum güzel tarifler var gercekten kitaba göre nisasta kullanimi bazi tariflerde serbest vede diyet yag yaziyor ama hangi yag bilemedim ekmek tariflerinde özellikle 4yk kepeke 2yk nisasta yaziyo ?!?
hadi kaçamak yaptın onu da anlamam da daha diyetin başında ... ya sonra ne diye yemeye devam ediyorsun şekerimayın 14ünde 83 kg idim. ancak o gün bir misafirliğe davetliydik ve teyze beni hiç anlamadan yiyeceksiiin ısrarlarına başlayınca dayanamayıp biraz yedim ve sonra Allah ne verdiyse on gündür yiyorum. bugün 87yi gördüm. ne yapacağım ben.
ayın 14ünde 83 kg idim. ancak o gün bir misafirliğe davetliydik ve teyze beni hiç anlamadan yiyeceksiiin ısrarlarına başlayınca dayanamayıp biraz yedim ve sonra Allah ne verdiyse on gündür yiyorum. bugün 87yi gördüm. ne yapacağım ben.
hadi kaçamak yaptın onu da anlamam da daha diyetin başında ... ya sonra ne diye yemeye devam ediyorsun şekerim
şimdi sp ile devam et .pes etme.ama kararlı ol ve bir daha da kaçamak yapma kararsızsan ve irademe hakim olamam diyorsan da bu diyete hiç başlama. yazık vücuduna...
ayyy aynı ben ya banada misafir geldi 1 hafta kaldı ben bastan çok güzel devam ediyodum ama sonra yengem ye ye ye sen hiç bişey yemiyosun hasta olucaksın ye ye ye bende yedim ne bulduysamevde yicek bişey kalmayınca bende tekrar devam ediyorum ama motivasyonum acayip düştü keşke o misafir hiç gelmeseydi ben belki 70li rakamlara düşmüş olurdum
bir dilim ekmek derken??? beyaz veya kepek ekmeğimi yedin eğer sandviç yapacağın ekmek duka ekmeğiyse neden olmasın ki tabi hakkını yemediysen ayrıca sadece proteinlede yürümez bu diyet sebzede yemen lazım
vayyyyyyyyyyyyy 26 kiloyu nekadar zamanda verdinBen toplamda 26 kg verdim bu diyetle pek de iradesiz sayılmam. :) Ama işte kaçamak bir başlayınca devamı geliyor bende... Hiç yapmazsam sorun yok. :/ Çooook teşekkür ederim. :)
Aynen aynen aynen aynen. İnsanların bir tadına bak ısrarı beni deli ediyor. Yanımda götürüyorum bisküvimi, kekimi alıp vermiyorlar, tabağa başka şeyler tepeliyorlar. Bir de küsme huyu baş gösterdi, bizim yaptığımızı yemiyorsun serzenişleri.... Bahane değil ama zaten irade yeterince zorlanıyor, baskılar pek fena oluyor.(((
benim bugün atakta 5. günüm ve sadece 1,6 kilo gitti( ama allahtan çevremde ki herkes sürekli sen kilo mu verdin inceldin sen birden demeye başladılar o yüzden keyfim yerimde ama sanki biraz daha versem en azından cetvelde ki kilo gitseydi (2,3) motivasyonum süper olacaktı (
Ha bu arada teshisi konulmus bir hastaligimda var dr önerisiyle protein diyetine basladim avusturyada yasiyorum 'Reizmagen' hastaligmin adi sanirim mide tahrisi hastaligi cok tuzlu tatli acili baharatli yagli yemek yasak, sürekli bir siskintiyle uyaniyorum mide bulantisi vs ilac almaya basladim ama cig sebze dahil yasaklarim var acikcasi.. Seyir evresine geciyorum persenbe günü önerilerinizi bekliyorum 5+5 mi 2+5 mi yoksa 1+1 mi önerirsiniz bu hastalikli hassas bünyeye 
hosgeldin yeniden.1-2 gun Saf protein yap sinirli izinli bir sure tuketme ve seyirine kaldigin yerden devam et..ayın 14ünde 83 kg idim. ancak o gün bir misafirliğe davetliydik ve teyze beni hiç anlamadan yiyeceksiiin ısrarlarına başlayınca dayanamayıp biraz yedim ve sonra Allah ne verdiyse on gündür yiyorum. bugün 87yi gördüm. ne yapacağım ben.
dun 75.8 dım bugun 76 ps gunlerı bana hep artı olarak donuyor pesıne atakta verıyorum:) alıstım bu duruma:)
yarın muhtesem persembe dukanıche secılıcek :)ve benım dogumgunum her sene bır kac kez pasta kesılır bızde umarım hepsıne dayanırım:)
Benim atakda 3. ve son günüm. Bu sabah tartıldıgımda 1.9 kilo vermiştim:) Vucudumdaki şişliğin indiğini hissediyorum. Herşeyden cok sonunda ödem attığıma seviniyorum zaten. Dün akşam küçük boy yarım kuru soğan ve 1 diş sarımsağı 1 çay kaşığı zeytinyağında kavurdum. 1 yemek kaşığıda salça ve baharat ile tavuk suyu çorba yaptım. İçinede tavuk didkledim. Harika oldu. Üstünede light puding superdi valla:) Ama yanlış mı yaptım bilmiyorum. Aşırı derecede susuzluk çekiyorum. Sürekli su içiyorum ama yetmiyor. Diet kola 1 bardaktan cok içilmemeli ama ben soğuk soğuk en az 4 bardak içince ferahlama hissediyorum. Bu sbahda krep yaptım. Oyle cok geldi ki yarısını anca yedim.. Kızlar yanlışlık varmı? Bide atağı 4 güne cıkarsammı sizce
Kızlar birde bu atakda verilen kilolar ki bende cok olması normal cunku vucudumda odem sorunu var sonrada geri alınır mı?Yani atak evresini bıraktıgımda tartıda yıne eski kilomda oldugum görmek istemiyorum
benim bugün atakta 5. günüm ve sadece 1,6 kilo gitti( ama allahtan çevremde ki herkes sürekli sen kilo mu verdin inceldin sen birden demeye başladılar o yüzden keyfim yerimde ama sanki biraz daha versem en azından cetvelde ki kilo gitseydi (2,3) motivasyonum süper olacaktı (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?