Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya atak ne güzeldi neredeyse 8 kilo vermiştim ama geri aldım gerçekten motivasyonum düştü o ilk başladığımda ne güzeldi bana zorla yedirmeye çalışıyolardı kesin bi şekilde HAYIR diyodum ne güzelde gidiyodu kilom

Ama canim sen dedin ya regl donemindesin .bende acikladim regl doneminde fazla cikman normal diye.azicik sabir reglin bitsin goreceksin sana soylenen kiloyu vermis olacaksin

regl dönemim bitti dün. napıyım bende çok heyecanlı çok sabırsızım ama fotoğraf çekme olayına bende girdim ciddmoral oluyor hemde farkı farkedebiliyorsun :) heyecanla seyir dönemini bekliyorum. ayrıca düşündümde ben bu foruma katılmasam senden yorumlar vs almasam bu kadar motive olamazdım yaaa :) :*

Ödem sorunun cok yoktu demekki canım. Ama incelme görülüyosa diyetin basarılı demektir. Sıkılaşma herzaman iyidir ne de olsa:) Bende mesala tartıda fark var ama görüntüd bişey yok henüz

benim sanırım fiziki yapımdan etim deri acaaaayip sıkı o yüzden diye tahmin ediyorum çünkü nişanlım sürekli belin inceldi valla inceldi deyip duruyor :)) sen sabret eğer seyir dönemindeysen yavaşlıyor ya ondan falandır belki aman moralleri bozmak motivasyonu düşürmek diyeti bırakmak yok :) :*

Canım o kiloarı seyir döneminde mi aldın yoksa diyeti bozdugun için aldın anlamadım.

teşekkürler lisacımmm aaa doğruyaaa olsun yınede yarın benım ıcın onemlı brende kendımı persembeden persembeye endeksledım nekadar kılo verıyorum haftada goreyım:) dun yıne dukan kek yaptım ama busefer hıc olmadı attlandırıcısı az kabartma tozu fazla geldı :) yıyemedım sonucta:) ben 1 gr lık tatlandırıcılardan almıstım bole zor oluyor toz tatlandırıcı alıcam kasık olcusu tutsun:)

bu arada daha onmcede soylemıstım ayın 14 unden berı reglyım sanırım yenı doğum yaptıgımdan dolayı dr a gıttım ılac verdı sımdılık tekrarlarsa eger arastrılacak sımdılık bısey yok bu durumda benım belkıde daha az kılo vermeme sebeb olabılıyordur dıye dusunuyorum:) belkıde daha hızlı verıcem:) kendı kendımıde ne guzel motıve edıyorum :)

bende yarını bekliyorum ama bu sefer net ne kadar verdiğimi bilemeyeceğim reglim ve 4.günü olacak çabuk bitsede ne kadar düştüğünü görsem ama burda olmak beni ciddi şekilde motive ediyor iyi ki varsınız

canlar siz de iyi ki varsınız. regl döneminde en iyisi tartılmamak. moralinizi bozmayın ki boşuna:) basna herhangi bi cevap gelmediğine göre ve de bi parmak 20) doğru gidiyorum demekki:)
öğle yemeğimi de yedim ben şöyle ki: polonez uygunmuş galiba diyete onu aldım dana jambon. onları tavada pişirdim ılıyınca içine 1 kaşık lor koydum yedim 3 tane.... nasıl? inşallah yanlış bişi yapmamışımdır. sabah yumurta yemedim. o hakkımı akşam kullnıcam kıymalı yumurtayla. yoğurt ve yarım krebi de akşama sakladım. benim günüm böyle bitecek. arada da bi bardak süt içtim. varsa bi yanlışım düzeltin arkadaşlar

vayyyyyyyyyyyyy 26 kiloyu nekadar zamanda verdin ya bende yazabilecekmiyim acaba 20 kilo verdim felan Ayy Allahımm

aşağı yukarı 4 ayda verdim. gerisi kaçamaklı olunca yazmıyorum. ama hastalıktan dolayı vs oldu kaçamaklar. :)

kesinlikle verirsin sadece hayır deyince karşımızdakinin ölümü ye gibi ısrarlarda bulunmaması gerekiyor. ((

Bugün ödül günüm. Kendime ödül verdim. Fındık ve çikolata aromalı muhallebi yaptım yiyorum. İyi ki bu aromalar var :)

1 su bardağı süt, 1 tepeleme kaşık mısır nişastası, 1,5-2 kaşık toz tatlandırıcı. Kıvam güzel oluyor. Sonra da o günkü moduma göre aroma ekliyorum :)

Bilgecim muhallebıyı nasıl yapıyorsun ben gecen yaptım cok sulu oldu bgn tekrar deneyecegım:)

1 su bardağı süt, 1 tepeleme kaşık mısır nişastası, 1,5-2 kaşık toz tatlandırıcı. Kıvam güzel oluyor. Sonra da o günkü moduma göre aroma ekliyorum :)

hangı tatlandırıcıyı kullanıyorsun sen:) ben stevıa almıstım acı geldı splentamö bıttı bgn almam lazım splentsa yada takıta

Kızlar ben dukan diyeti ile kilo verdikten ve seyir dönemini bitirdikten sonra hamile kalmayı güçlendirme evresinide hamileyken yapmayı düşünüyorum. Hersey planlandıgı gitmiyor biliyorum ama oyle olsun istiyorum işte:) Şimdi sizce folik asit almaya baslasam mı, ayrıca folik asit diyete zarar verir mi. Bİldiğim kadarı ile diyet sonrasında yapılan kan tahlillerinde coğu kişide düzelme görülmüş ve vitamin mineral eksikliği görülmemiş. Yani diyet sonrasında hamile kalmamın bebeğe zararı olacağını sanmıyorum. Onumuzdeki hafta doktora gidip kontrol yaptırcam. Duruma göre vitamin hapıda isterim. Dukana göre vitamin alabiliriz. Ama folik asit konusunda pek emin olamadım.. Siz ne düşünüyorsunuz?

Pastirmam cemensiz yagsiz,philadelphia saniodum krem peynirin markasi baskaymis ama yag orani 0,5 sebze olarak bir tutam yesil sogan yemistim sadece kitaba iyice baktim yasak degil. Bugün öglende calistigim icin sabah kahvaltimda 1dilim yagsiz peynir ve 2dilim pastirma+süt kombinasyonu yaptim, öglen yemegini evde hatirladim dukan krepine pastirmali krem peynirli dürüm yapdim baska cagrem yokdu 1bardsk yogurt yiyorum yaninada ama süpelerim var pastirma konusunda sinirsiz tüketilebilirmi yoksa siniri varmi normalde 3dilimi gecirmezdim ama baska cagrem olmadigi icin bugünlük böyle yarin 2.evrem basliyo kilomu tartmiyorum cünki reglm geldi gelicek onun siskinligi var ancak 3gün sora tartilirim ama hafiflik var siskinlik yok hstaligimdan dolayi midem hala yanmakta ve sismekte ama dün evde spor yapdim hareketlendim iyi geldi hareket.. Benim icin bir tik daha zor olur saniyodum ama zirlanmadigim tek diyet acikcasi cünki pastanede calisiyorum herseyi görünce zor olur sanardim ama aksine gözüm birsey glrmüyo o yüzden en azindan bu özelligi kazandiigim icin diyette 1-0 öndeyim 😊😊

tebrik ederim valla iyi zamanda iyi kilo vermişsin o ısrarlarla zaten 10 gün olmustu diyete başlayalı ne güzelde gidiyodum ama beni 1 ay belki geri attı 2 ay sonra görümcemin düğünü var herkes bendeki değişimi konuşmalı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…