Ama canim sen dedin ya regl donemindesin .bende acikladim regl doneminde fazla cikman normal diye.azicik sabir reglin bitsin goreceksin sana soylenen kiloyu vermis olacaksin
Ödem sorunun cok yoktu demekki canım. Ama incelme görülüyosa diyetin basarılı demektir. Sıkılaşma herzaman iyidir ne de olsa:) Bende mesala tartıda fark var ama görüntüd bişey yok henüz
ya atak ne güzeldi neredeyse 8 kilo vermiştim ama geri aldım gerçekten motivasyonum düştü o ilk başladığımda ne güzeldi bana zorla yedirmeye çalışıyolardı kesin bi şekilde HAYIR diyodum ne güzelde gidiyodu kilom
atakta sebze yasak guncellemelerle evet 1 kasik domates puresi yada kucuk domates ve ceyrek sogan hakkin var ama fazlasi degil.yulaf kepegi hakkin 1.5 kasik ya bunun ustune cikmiyorsun.o yuzden hakkini neye kullanmak istediginden emin ol.sonra birde philadelphianin en yagsizinin yag oranini soylermisin bana yani sendekinin ben bulamadim cunku pariste.en azi %11yagli onun.pastirman cemensizdir umarim.iste bu kucuk kucuk detaylar varya onlar engeller atagin mucizevi sonuclarini.
Iyi sekilde cok kilo vermek istiyorsan vede sıkılmadan 1+1 yapman uygun olur.cig sebze yasaksa sende buharda pisirerek tuket.
Hosgeldin yeniden.1-2 gun saf protein yap sinirli izinli bir sure tuketme ve seyirine kaldigin yerden devam et..
Sebze gununden sonra artis oluyor maalesef takilma bu duruma kilolar gidiyor bu onemli.dukanice aylik seciliyor canim.aylik yaris yapiyoruz birinci olan ayin dukanicesi oluyoraman ha diyeyim o pastalardan uzak dur.yanina sana uygun birseyler al onlar pasta yerken sen sana uygun seylerden yersin.simdiden nice guzel yaslara,dogum gunun kutlu olsun
Atakta ceyrek sogan hakkimiz var yarim cok olmus.yanliz ben light pudinge takildim nasil bir light puding bu dukana uygun evde kendi yaptiginmi yoksa hazirmi?hazirsa olmaz cunku icerigi lightda olsa bize uygun degil.evde yaptiysan kivami icin nisasta ve kakao koyduysan onlarda sinirli izinli ve seyirde kullanmaya baslayacksin.sonra 1 bardak light kola izinli 4 bardak icersen yanlis olur oyleki o 1 bardagi bile hergun tuketmemek daha iyi heleki atakta.atagi uzatmana gerek yok soylenen sureyi yap asil kilolari seyirde vermeye baslayacaksin
ataktaki yogun gorulen kayip seyire girip sebze yemeye baslayinca artis seklinde kendini gosterebiliyor.ona takilma artis moralini bozmasin ve seyirde kilo vermeye devam edeceksin.
teşekkürler lisacımmm aaa doğruyaaa olsun yınede yarın benım ıcın onemlı brende kendımı persembeden persembeye endeksledım nekadar kılo verıyorum haftada goreyım:) dun yıne dukan kek yaptım ama busefer hıc olmadı attlandırıcısı az kabartma tozu fazla geldı :) yıyemedım sonucta:) ben 1 gr lık tatlandırıcılardan almıstım bole zor oluyor toz tatlandırıcı alıcam kasık olcusu tutsun:)
vayyyyyyyyyyyyy 26 kiloyu nekadar zamanda verdinya bende yazabilecekmiyim acaba 20 kilo verdim felan Ayy Allahımm
Bugün ödül günüm. Kendime ödül verdim. Fındık ve çikolata aromalı muhallebi yaptım yiyorum. İyi ki bu aromalar var :)
Bilgecim muhallebıyı nasıl yapıyorsun ben gecen yaptım cok sulu oldu bgn tekrar deneyecegım:)
1 su bardağı süt, 1 tepeleme kaşık mısır nişastası, 1,5-2 kaşık toz tatlandırıcı. Kıvam güzel oluyor. Sonra da o günkü moduma göre aroma ekliyorum :)
hangı tatlandırıcıyı kullanıyorsun sen:) ben stevıa almıstım acı geldı splentamö bıttı bgn almam lazım splentsa yada takıta
hangı tatlandırıcıyı kullanıyorsun sen:) ben stevıa almıstım acı geldı splentamö bıttı bgn almam lazım splentsa yada takıta
Takita formtat60 kullanıyorum cnm.
yok canım ya seyirde diyeti bozdum misafir geldi o yüzden aldımCanım o kiloarı seyir döneminde mi aldın yoksa diyeti bozdugun için aldın anlamadım.
tebrik ederim valla iyi zamanda iyi kilo vermişsin o ısrarlarla zaten 10 gün olmustu diyete başlayalı ne güzelde gidiyodum ama beni 1 ay belki geri attı 2 ay sonra görümcemin düğünü var herkes bendeki değişimi konuşmalı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşağı yukarı 4 ayda verdim. gerisi kaçamaklı olunca yazmıyorum. ama hastalıktan dolayı vs oldu kaçamaklar. :)
kesinlikle verirsin sadece hayır deyince karşımızdakinin ölümü ye gibi ısrarlarda bulunmaması gerekiyor.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?