Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tüh kötü olmuş bu bende bu duruma dusmemek için misafirlerimin gelip gitmesini bekledim. Önce baslasaydım şimdiye bitecekdi neredeyse:)
Neysede ben ramazanda korkuyorum napcaz ki o zamannnn....

Ben oruç tuttum berat kandili günü.hem de seyir sp gününde hiç acıkmadım sevgili lisabella paylaşmıştı Dr.dukan Ramazan için de öneride bulunmuş

Ben oruç tuttum berat kandili günü.hem de seyir sp gününde hiç acıkmadım sevgili lisabella paylaşmıştı Dr.dukan Ramazan için de öneride bulunmuş

Bu see ramazan biraz pahalıya patlayacak galiba:) Sürekil et yeriz heralde. Yumurtayla oruç tutulmazkiii:) SAhurda yeriz onu en fazla.. Artık bol bol ızgaralar.

Bu see ramazan biraz pahalıya patlayacak galiba:) Sürekil et yeriz heralde. Yumurtayla oruç tutulmazkiii:) SAhurda yeriz onu en fazla.. Artık bol bol ızgaralar.
sp gününü bilmiyorumda ps günü rahat geçer ramazan menüleri var internette simlanın blogunda incelemedim ama bakıcam bi ara hem yumurta tok tutan bişey ben zaten iftarda çok su içerim genelde yemek yemeye pek yerim kalmaz o zamanda tavuk yulafıda sahurda yersek eğer daha uzun süre tok tuttuğu için rahat ederiz bence ama beni düşündüren SU susuz bi hayat düşünemiyorum ama Rabbim güç kuvvet verir inşallah bu sene tam tutmak istiyorum inşallah

ya ben sorcam sorcam unutuyorum dukanella bozuluyomu bide ben bu günden itibaren bootcamp yapmaya başladım inşallah devamı gelir baya bi ter attım bugün

Şu an ağlamak üzereyim ((((((((( o kadar moralim bozuk ki

5 gün atak sonunda şu an başladığım kilodan daha fazlayım daha bu sabaha kadar 1,6 kilo vermiştim şu an 1,7 almış gözüküyorum nerde yanlış yaptım diyete kesinlikleee sağdık kaldım o kadar moralim bozuk ki

Şeytan diyooooo git bi hamburger ye

sonuçlar güzel ama dukandan tırsıyorum :18:yanılmıyorsam sabahları suya limon ekleyip içmek gerekiyor ve bu beni mahveden bişi denedim daha önce..nasıl olacak bu iş

Dün iyi kişeytana uyup bozmadım diyeti çünkü bu sabah tartıldım ve sonuç 2.3 kilo gitmiş yani dukann bana dediği oranda eksilme olmuş sanırım tamamen adetimle ilgiliydi adet döneim tamamen bitince kiloda gitti veee bugünden itibaren seyir dönemi başlasınnnn :)

Canım benim yaa sabahın köründe de kalkmış tartılmiş. Çok sevindim çok darısı hepimizin başına. <3

Dukan amcanin bana cikardigi cizelgeye göre 3gün atak evresi sonucunda 0,70 gr vermem gerekiyordu ama ben 1,2 kilo vermisim 51 bucukla basladim suan 50,3 üm sevindirik oldum :))))) bugünden itibaren seyir evresi basladi..kollari sivasim bakalim geriye kaldi 4bucuk kilo cizelgem 34gün sürecek diyor ama bakalim ne olacak bu arada tam seyir evrem bitiyo güclendirme evremin ilk günü(tabi hesaplar tutarsa) türkiyedeyim.. Yani trde fazla zorluk cekmeden dukana devam edecegim ayni zamanda ramazanin yarisina denk geliyor gückendirme evrem o yüzden mutluyum.. :))))

evvvet gelsin bildirimler:)

Başlangıç tarihi :03/06/2013
Başlangıç kilo : 82,1
Hedef : 55
Boy : 1.58
Geçen hafta : 77,5
Güncel : 75,7
Aradaki fark : 1,8

kececi tebrik ederim cnm. bende pazar tartılcam inşallah... testte de benim 2,5 kilo çıktı atakta vermem gereken. inşallah veririm sonra da seyir evresi e ramazan da gelio sorun yaşayacağımız sanmıorum. bu arada şu sorumu yanıtlar mısınız. süt peynir yoğurt ve et ürünlerinin yağ yüzdesi kaç olmalı diyete uygun olması için. migros ürünleri uygun diye okudum ama yakınımda yok. yağ yüzdesini bilirsem hiç değilse diğer markalara bakıp uygun olanı alırım. Yardımcı olursanız yada link gönderebilirseniz sevinirim.
Kahvaltı menüm:
1 dukan krep (fena tuttu bu krep)
1 jambon
1 yumurta
1 kaşık lor peynir
1 bardak limonlu yeşilçay

Herkese bol şans:)

Günaydın hanımlar,

Burada kitabı okumadan diyeti bilmeden gelenlere ve kaçamak yapanlara çoook kızıyordum ama dün içime bir canavar girdi( 70,2 iken bu sabah 71'im. biraz da iki gündür gece dışarıda davetteyiz ve ben herkesin çok zayıfladığımı söylemesine kandım. annem bile omuzların yüzün, ufacık kaldı diyor. sanki 58 kg.yim de!!!...

zaten benim yanılgım 70 kiloyken kendimi 38 beden görmem, o kıyafetler oluyor diye... ama önemli olan tartı işte tartı( cheesecake, ekmek ve zeytinyağlı dolma ve midye kaçamağı yaptım. aslında daha yapardım da bugün tartı günü diye kendimi frenledim. lisa şimdi bana parmak gösterecek ama ilk defa kaçamak yaptım ve son olacak!! ((((( bugün sp ile devam ediyorum, bol su ve iki fincan yeşil çay içiyorum inş.

haftasonu herkes ye diye ısrar etti meyve şöleni, ürdün baklavaları vs. vardı ve yemedim. ama sonraki akşamlar pis pis şeyleri yedim boşuna...

Önceki hafta kilo : 72.8
Geçen hafta kilo: 70,4
Bu haftaki kilo: 71
Fark : +600

Bunalrda benim perşembe sonuçlarımm:) Atak devrem bugun bitti. Pazartesi başladığım atak evreme veee işte sonuçlar.. UImarım seyirdede böyle devam eder:) Kİ atağıda pek beceremedim galiba:)

Başlangıç tarihi :24/06/2013
Başlangıç kilo : 69,2
Hedef : 59
Boy : 1,64
Güncel : 67,3
Aradaki fark : 1,9 (Dukan amcam bana 1.1 önermişti)

Canım benim yaa sabahın köründe de kalkmış tartılmiş. Çok sevindim çok darısı hepimizin başına. <3

sabah 6da uyandım sırf tartılayım diye buraya geç bile yazmışım :) o kadar keyfim yerine geldi ki motivasyonum süperrr en iyiside seyire geçmiş olmam. veee bu kiloların hepsi gitsin hayalimde ki gelinliği yaptıırıcam dapdar bi balık model :)))

gunaydin,

bugun bildirim gunuydu diy mi?

baslangic: 10 Haziran 2013
baslangic kilo: 62,5
gecen hafta : 60,8
bu sabah: 60,1

ek bilgiler:boy: 160 cm
olculer:
baslangic :95-76-105
bu sabah: 93-74-102

sevgiler

canım peynırler de en fazla %2 olmalı fakat ben arada ucgen lıght peynır yıyıyorum ,yogurt 0,15 0,85 falan oluyor sımdı unuttum ama ıcım yogurt yada sutas ygundu sanırım sut ıse pınarın lıght sutu 0,1 yag ıcerıyor

sonuçlar güzel ama dukandan tırsıyorum :18:yanılmıyorsam sabahları suya limon ekleyip içmek gerekiyor ve bu beni mahveden bişi denedim daha önce..nasıl olacak bu iş
Dukanda öyle birse yok ki!

Düzenli tartilmani ôneririm.. Her gün tartilmak istiyorsan (ben tartilmadan duramiyorum, hatta bir gün fazla cikarsam ertesi gün dikkat etmeye calisiyorum) sabahlari wcden sonra tartil.. Sanirim dün aksam tartilmistin- aksamlari veya günün ortasinda tartilmak insanin sadece moralini bozar, cünkü yediklerimiz ve ictiklerimizle birlikte sabahkinden fazla gösterir. Gereksiz birsey!

Gelelm bu haftalik bildirimeee..

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kg: 82,5
Boy: 166 cm
Hedef kg: 62
Gecen hafta kg: 65
Güncel kg: 64,3
Haftalik degisim: -700 g
Toplam kilo kaybi: 18,2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…