Kızlar ben dukan diyeti ile kilo verdikten ve seyir dönemini bitirdikten sonra hamile kalmayı güçlendirme evresinide hamileyken yapmayı düşünüyorum. Hersey planlandıgı gitmiyor biliyorum ama oyle olsun istiyorum işte:) Şimdi sizce folik asit almaya baslasam mı, ayrıca folik asit diyete zarar verir mi. Bİldiğim kadarı ile diyet sonrasında yapılan kan tahlillerinde coğu kişide düzelme görülmüş ve vitamin mineral eksikliği görülmemiş. Yani diyet sonrasında hamile kalmamın bebeğe zararı olacağını sanmıyorum. Onumuzdeki hafta doktora gidip kontrol yaptırcam. Duruma göre vitamin hapıda isterim. Dukana göre vitamin alabiliriz. Ama folik asit konusunda pek emin olamadım.. Siz ne düşünüyorsunuz?
Pastirmam cemensiz yagsiz,philadelphia saniodum krem peynirin markasi baskaymis ama yag orani 0,5 sebze olarak bir tutam yesil sogan yemistim sadece kitaba iyice baktim yasak degil. Bugün öglende calistigim icin sabah kahvaltimda 1dilim yagsiz peynir ve 2dilim pastirma+süt kombinasyonu yaptim, öglen yemegini evde hatirladim dukan krepine pastirmali krem peynirli dürüm yapdim baska cagrem yokdu1bardsk yogurt yiyorum yaninada ama süpelerim var pastirma konusunda sinirsiz tüketilebilirmi yoksa siniri varmi normalde 3dilimi gecirmezdim ama baska cagrem olmadigi icin bugünlük böyle yarin 2.evrem basliyo kilomu tartmiyorum cünki reglm geldi gelicek onun siskinligi var ancak 3gün sora tartilirim ama hafiflik var siskinlik yok hstaligimdan dolayi midem hala yanmakta ve sismekte ama dün evde spor yapdim hareketlendim iyi geldi hareket.. Benim icin bir tik daha zor olur saniyodum ama zirlanmadigim tek diyet acikcasi cünki pastanede calisiyorum herseyi görünce zor olur sanardim ama aksine gözüm birsey glrmüyo o yüzden en azindan bu özelligi kazandiigim icin diyette 1-0 öndeyim 
Ben oruç tuttum berat kandili günü.hem de seyir sp gününde hiç acıkmadımsevgili lisabella paylaşmıştı Dr.dukan Ramazan için de öneride bulunmuş
hamburger icin parmak hazirlamistim ,kizacaktimki sana ,asagidaki mesajini gordumŞu an ağlamak üzereyim((((((((( o kadar moralim bozuk ki
5 gün atak sonunda şu an başladığım kilodan daha fazlayım daha bu sabaha kadar 1,6 kilo vermiştim şu an 1,7 almış gözüküyorum nerde yanlış yaptım diyete kesinlikleee sağdık kaldım o kadar moralim bozuk ki
Şeytan diyooooo git bi hamburger ye
sonuçlar güzel ama dukandan tırsıyorum :18:yanılmıyorsam sabahları suya limon ekleyip içmek gerekiyor ve bu beni mahveden bişi denedim daha önce..nasıl olacak bu iş
Dün iyi kişeytana uyup bozmadım diyeti çünkü bu sabah tartıldım ve sonuç 2.3 kilo gitmiş yani dukann bana dediği oranda eksilme olmuş sanırım tamamen adetimle ilgiliydi adet döneim tamamen bitince kiloda gitti veee bugünden itibaren seyir dönemi başlasınnnn :)
kececi tebrik ederim cnm. bende pazar tartılcam inşallah... testte de benim 2,5 kilo çıktı atakta vermem gereken. inşallah veririm sonra da seyir evresi e ramazan da gelio sorun yaşayacağımız sanmıorum. bu arada şu sorumu yanıtlar mısınız. süt peynir yoğurt ve et ürünlerinin yağ yüzdesi kaç olmalı diyete uygun olması için. migros ürünleri uygun diye okudum ama yakınımda yok. yağ yüzdesini bilirsem hiç değilse diğer markalara bakıp uygun olanı alırım. Yardımcı olursanız yada link gönderebilirseniz sevinirim.
Kahvaltı menüm:
1 dukan krep (fena tuttu bu krep)
1 jambon
1 yumurta
1 kaşık lor peynir
1 bardak limonlu yeşilçay
Herkese bol şans:)
Günaydın hanımlar,
Burada kitabı okumadan diyeti bilmeden gelenlere ve kaçamak yapanlara çoook kızıyordum ama dün içime bir canavar girdi( 70,2 iken bu sabah 71'im. biraz da iki gündür gece dışarıda davetteyiz ve ben herkesin çok zayıfladığımı söylemesine kandım. annem bile omuzların yüzün, ufacık kaldı diyor. sanki 58 kg.yim de!!!...
zaten benim yanılgım 70 kiloyken kendimi 38 beden görmem, o kıyafetler oluyor diye... ama önemli olan tartı işte tartı( cheesecake, ekmek ve zeytinyağlı dolma ve midye kaçamağı yaptım. aslında daha yapardım da bugün tartı günü diye kendimi frenledim. lisa şimdi bana parmak gösterecek ama ilk defa kaçamak yaptım ve son olacak!! ((((( bugün sp ile devam ediyorum, bol su ve iki fincan yeşil çay içiyorum inş.
haftasonu herkes ye diye ısrar etti meyve şöleni, ürdün baklavaları vs. vardı ve yemedim. ama sonraki akşamlar pis pis şeyleri yedim boşuna...
Önceki hafta kilo : 72.8
Geçen hafta kilo: 70,4
Bu haftaki kilo: 71
Fark : +600
Atak evresinde tatlı ihtiyacimizi nasıl bastirabiliriz ?
Atak evresinde tatlı ihtiyacimizi nasıl bastirabiliriz ?
Günaydın hanımlar,
Burada kitabı okumadan diyeti bilmeden gelenlere ve kaçamak yapanlara çoook kızıyordum ama dün içime bir canavar girdi( 70,2 iken bu sabah 71'im. biraz da iki gündür gece dışarıda davetteyiz ve ben herkesin çok zayıfladığımı söylemesine kandım. annem bile omuzların yüzün, ufacık kaldı diyor. sanki 58 kg.yim de!!!...
zaten benim yanılgım 70 kiloyken kendimi 38 beden görmem, o kıyafetler oluyor diye... ama önemli olan tartı işte tartı( cheesecake, ekmek ve zeytinyağlı dolma ve midye kaçamağı yaptım. aslında daha yapardım da bugün tartı günü diye kendimi frenledim. lisa şimdi bana parmak gösterecek ama ilk defa kaçamak yaptım ve son olacak!! ((((( bugün sp ile devam ediyorum, bol su ve iki fincan yeşil çay içiyorum inş.
haftasonu herkes ye diye ısrar etti meyve şöleni, ürdün baklavaları vs. vardı ve yemedim. ama sonraki akşamlar pis pis şeyleri yedim boşuna...
Önceki hafta kilo : 72.8
Geçen hafta kilo: 70,4
Bu haftaki kilo: 71
Fark : +600
sonuçlar güzel ama dukandan tırsıyorum :18:yanılmıyorsam sabahları suya limon ekleyip içmek gerekiyor ve bu beni mahveden bişi denedim daha önce..nasıl olacak bu iş
1 su bardağı süt, 1 tepeleme kaşık mısır nişastası, 1,5-2 kaşık toz tatlandırıcı. Kıvam güzel oluyor. Sonra da o günkü moduma göre aroma ekliyorum :)
Şu an ağlamak üzereyim((((((((( o kadar moralim bozuk ki
5 gün atak sonunda şu an başladığım kilodan daha fazlayım daha bu sabaha kadar 1,6 kilo vermiştim şu an 1,7 almış gözüküyorum nerde yanlış yaptım diyete kesinlikleee sağdık kaldım o kadar moralim bozuk ki
Şeytan diyooooo git bi hamburger ye
Baslangic tarihi: 24.06.2013
baslangic kilosu:100
hedef kilo:65
guncel kilo:100
gecen haftaki kilo:-
boy :165 cm
kızlar teşekkür ederim.. bende sabah hindi jambon almıştım.Namet marka, yağı %3 müş tereddüt ettim bi an. zaten sütüm sek marka yağ:%0,15 lor peynir de yörsan. galiba iyiyin:)
Öğle yemeğim:
Kıyma kavurması
1 dilim dukan ekmek
yoğurt
Bu arada yorumları beğenmenizden herhangi bir yanlışım olmadığını anlıyorum ve kendimi tebrik ediyorum:)))
Bu arada su yulaf kepeğinide sevemedim gitti
yazdığın mesajı anladım mı emin değilim ama anladığım gibi cevap vermek istiyorum :) eğer dukanda illa limonlu su içmek gerekiyor diye biliyorsan yanlış bilgi.. öyle birşey yok. zaten limon sınırlı izinlilerden güzelim. o yüzden hiç boşuna zorlama kendini mideni...
ama gerçekten böyle biliyorsan demekki kitabı okumamışsın. lütfen kitabı okuuuuuu
mısır nişastası günlük en fazla 1 tatlı kaşığı tüketebiliriz. senin ölçün 1 yemek kaşısı ise çok fazla...
sakın o şeytana uymaaaaa... diyetin boyunca sık sık uğrayacak zaten :) ama sen kulaklarını tıka...
herşeyi doğru yatığını düşünüyorsan belki regly döneminse böyle bir sonuç alman çok normal.. birazdaha sabret. bak nasıl gidecekler.
ama regly değilsen yediklerini şöyle bir gözden geçir bence. ama diyetinden asla vazgeçme merak etme sonuç yüzünü güldürecek
Bu arada su yulaf kepeğinide sevemedim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?