Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende bu hafta +700 gördüm bakalım gece calıştığım için olabilir gece su cay vs içtim yumurta yedim öğlenden sonra tartılıcam inşallah - görmesemde olur yeterki + görmeyeyim söz daha dukanı bozmayacağım

evde kendi spor yapmak isteyen arkadaslar youtube a bootcamp yazın cıkan ilk video.Çok etkiliymiş bu ben basladım dün inşallah devamlı yaparım

Hepinize Gunaydin Dukan guzelleri

Bol - li bildirimleriniz olsun insallah

Buraya normal bildirimlerimizi yapiyoruz yeniler eskiler hepimiz:

Baslangic tarihi

baslangic kilosu

hedef kilo

guncel kilo

gecen haftaki kilo

boy

yeni baslayan arkadaslar bilmiyorlarsa bu sekilde yazsinlar bilgilerini ,sevgili Winni yapiyor buranin listesini.bu arada atakta degil ama seyirde olup 1 aylik yarisa katilmak isteyenlerde verecegim linke bildirim yapsin.Oraya sadece guncel kiloyu yazmak yeterli.
atakta olanlari alamaiyoruz maalesef yarisa cunku atakta hizli kilo kaybi yasandigi icin adil olmayacaktir.hepinize kolay gelsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/614325-dukan-diyeti-yarisiyoruz.html

Son düzenleme:
Baslangic tarihi 24.06.2013

baslangic kilosu 94,6

hedef kilo 60

guncel kilo 92,6

gecen haftaki kilo

boy 1,65

3 gunde 2 kılo..
Atak evresindeyim henuz :)

Baslangic tarihi 22.06.2013

baslangic kilosu 83,5

hedef kilo 61

guncel kilo 81,2

gecen haftaki kilo 83,5

boy 1,70

buda benim ilk bildirimimmmm :)))

formata gore yeniden yazayim o zaman

Baslangic tarihi: 10.06.2013

baslangic kilosu:62,50

hedef kilo:57

guncel kilo:60,1

gecen haftaki kilo:60,8

boy :160 cm

-700 gr

sevgiler

Canim oncelikle bu konuda tecrubeli biri olaraktan sana tavsiyelerim olacak.(dukan yaparken guclendirme evresinde hamile kalan biri olaraktan)Oncelikle guclendirmeye gecip biraz ilerledikten sonra hamile kalman cok daha dogru olur.cunku ben hep soyledim diger arkadaslarda soyluyor dukanin en zor evresi guclendirme.Bir sure adapte olamiyorsun ve ipin ucunu kacirmaya cok musait bir evre.eger guclendirmeyi biraz oturtur arkasindan hamile kalirsan o zaman guclendirmenin hamileler icin olan kismini uygularsin.Lakin unutulan birsey varki oda hamilelikte degisen hormonal denge ile birlikte cok daha fazla yeme ihtiyaci duyuyorsun ve o asermesi dedigimiz vucudun birseyler isteme olayida giriyor isin icine.o yuzden oncesinde guclendirmeye gec ve ilerle derim.folik asit almaya hamilelik dusunuldiginden 3 ay once baslamak gerektiginden suan baslayabilirsin dukan diyeti uzerine herhangi bir olumsuz etkisi yok.hatta vitaminde kullan diyetinle beraber.Yanliz tavsiyem gece yatarken al ilaclariniki vitaminlerin istah acma gibi yan etkilerine maruz kalma

Pastirma ile ilgili bir sinirlama yok.cemensiz oldugu surece istedigin kadar tuketebilirsin.yanliz yag oranininda bize uygunlugunu paket ustunden kontrol et vede cok tuzlu olmamasina ozen goster

Ben oruç tuttum berat kandili günü.hem de seyir sp gününde hiç acıkmadım sevgili lisabella paylaşmıştı Dr.dukan Ramazan için de öneride bulunmuş

Ramazanda dukan konusunu acacagim ramazandan once ,goreceksinizki cok kolay olacak ramazandada dukan
hamburger icin parmak hazirlamistim ,kizacaktimki sana ,asagidaki mesajini gordum
sonuçlar güzel ama dukandan tırsıyorum :18:yanılmıyorsam sabahları suya limon ekleyip içmek gerekiyor ve bu beni mahveden bişi denedim daha önce..nasıl olacak bu iş

dukanda sabahlari limonlu su diye bir sey yok ..iyice arastirin diyeti lutfen

iste budur dukanin sana soyledigi kilo ile bitireceksin demistim sanasimdi bu moralle diyetine tam gaz devam

sut ve sut urunlerinde yag oraninin %2 et urunlerinde ise % 10 gecmemesine dikat et.

ne yaptiiiiniste dukandaki en buyuk yanlislardan biride sona yaklastikca istenen kiloya ulasinca gevsemek oluyor.ve ipin ucu kacinca bir daha toparlanamiyorsun maalesef sonra verdigin kilolari yeniden almak kacinilmaz oluyor.guclendirmeye gecince zaten odul ogunlerin olacak onda kullanirsin bu saydiklarini.simdi son 1-2 kilo kaldiginda duraklamaya girersen debelne dur o 1-2 kiloyu vermek icin.Ilk defa yapmissin ama keske yapmasaydin..

"cheesecake, ekmek ve zeytinyağlı dolma ve midye " simdi soyle birseyde var kacamaginda bir siniri olmali degilmi seninki kacamak ustu bisey olmus.cok kizdim cooooookkizmak yetmedi
Atak evresinde tatlı ihtiyacimizi nasıl bastirabiliriz ?

Internette atak evresi tatlilari diye aratirsan cesitli tarifler bulursun canim.ama en uygunu bu evrede yapacagin dukan helvasi olacaktir sanirim.

1.5 kasik yulaf kepegini 1 tatli kasigi yagda kavuruyorsun sonra tatlandirici(pisirmeye uygun olanlardan) damak zevkine gore ekleyip (yaklasik 1.5 yemek kasigi)bir cay bardagi sicak sut ekleyip kapagini kapatiyorsun.sutunu cekince ister sicak ister soguk tuketiyorsun.ustune tarcin serpince daha guzel oluyor .yinede tatli islerine cok girmeyin derim cunku sonra onlada basedemiyorsunuz.ozellikle seyire gecip sinirli izinliler eklenen tatlilar yapilmaya baslanincada SIK SIK sinirli izinli tuketmek duraklamaya neden olabiliyor

Atak evresinde tatlı ihtiyacimizi nasıl bastirabiliriz ?

Atakta genel olarak yulaf kepeği, et ve süt ürünleri olduğundan dukan helvası(kepek, süt, tatlandırıcı, tarçın) gibi bu evreye uygun tatlılar yapabilirsin. Seyire geçtiğinde ise sınırlı izinlinlilerle( kakao, nişasta) çok daha çeşitli tatlılar yapmak mümkün olacak.

selam kızlar .
başlangıç tarihi 15-5-2013
başlangıç kilo 80
hedef 62
boy 1.52
geçen hafta 72
güncel 71.500
aradaki fark 500gr
süper hepimize bol - li günler

Neyse canım bu son olsun:) Haftaya daha guzel verirsin umarım. Bendede aynı seninki gibi sıkıntı var. 69.5 kiloyum ama 38 beden giyiniyorum hala. Kot pantolonlarda 28 32 oluyo mesela. Ama resimlerde cok kilolu gorunurum. Benden daha zayıf insanlarla aynı beden gıyerken onlardan daha kilolu gorunurum. 60 kg halimdeyken 36 beden giyerdim ve cok zayıftım. Üniveristedeyken 54 kiloydum cok zayıftım ama hiç oyle bi deri bi kemik halim yoktu. Etim çok sıkı benım:) Bu nedenle tartıdaki ile gercekte farklı oluyo. 1 kilo alınca cok kilo almış gibi oluyorum. 1 kilo verincede cok zayıf. 54 kilodayken idealsin vermede almada diyorlardı. 60 kilodaykende sakın daha fazla verme ama almada derlerdi.Ama şimdi ver diyorlar o ayrı mevzu:)Eminim 62-63 kilolara duseyim herkes sakın devam etme vermeye der.:)

Son düzenleme:
Baslangic kilo: 59.4

Baslangic tarihi: 13.06.2013

Boy:1.62

Hedef kilo:54

Gecen haftaki kilo:58.3

Güncel kilo:57.6

Seyirimin 13. Günündeyim...

sonuçlar güzel ama dukandan tırsıyorum :18:yanılmıyorsam sabahları suya limon ekleyip içmek gerekiyor ve bu beni mahveden bişi denedim daha önce..nasıl olacak bu iş

yazdığın mesajı anladım mı emin değilim ama anladığım gibi cevap vermek istiyorum :) eğer dukanda illa limonlu su içmek gerekiyor diye biliyorsan yanlış bilgi.. öyle birşey yok. zaten limon sınırlı izinlilerden güzelim. o yüzden hiç boşuna zorlama kendini mideni...
ama gerçekten böyle biliyorsan demekki kitabı okumamışsın. lütfen kitabı okuuuuuu

1 su bardağı süt, 1 tepeleme kaşık mısır nişastası, 1,5-2 kaşık toz tatlandırıcı. Kıvam güzel oluyor. Sonra da o günkü moduma göre aroma ekliyorum :)

mısır nişastası günlük en fazla 1 tatlı kaşığı tüketebiliriz. senin ölçün 1 yemek kaşısı ise çok fazla...

sakın o şeytana uymaaaaa... diyetin boyunca sık sık uğrayacak zaten :) ama sen kulaklarını tıka...
herşeyi doğru yatığını düşünüyorsan belki regly döneminse böyle bir sonuç alman çok normal.. birazdaha sabret. bak nasıl gidecekler.
ama regly değilsen yediklerini şöyle bir gözden geçir bence. ama diyetinden asla vazgeçme merak etme sonuç yüzünü güldürecek

Baslangic tarihi: 24.06.2013

baslangic kilosu:100

hedef kilo:65

guncel kilo:100

gecen haftaki kilo:-

boy :165 cm

kızlar teşekkür ederim.. bende sabah hindi jambon almıştım.Namet marka, yağı %3 müş tereddüt ettim bi an. zaten sütüm sek marka yağ:%0,15 lor peynir de yörsan. galiba iyiyin:)

Öğle yemeğim:
Kıyma kavurması
1 dilim dukan ekmek
yoğurt

Bu arada yorumları beğenmenizden herhangi bir yanlışım olmadığını anlıyorum ve kendimi tebrik ediyorum:)))

canım hindi jambonun içeirğini kontrol etmeyi unutma. birçoğunda lıght olmasına rağmen patates nişastası var. ve bize uymuyor.
polenez öneriyor arkadaşlar. birde ben jambon yedimde duraklamıştım. artık yemiyorum.vücuda göre değişir tabi ama sen yine de fazla tüketmemeye bak.

şeytana uymadımm merak etme hatta istediğim kiloyu gördüm bile tartıda tamamen regl dönemiyle alakalı artık regl dönemimde hiç tartılmam

Bu arada su yulaf kepeğinide sevemedim gitti

Güzel değerlendirmiyor olabilirsin bence.
yüzlerce alternatif var.
tatlı poğaça helva ekmek browni cornflakes vs birçok tarif var.şahsi kanaatim yulaf kepeği olmasa zordu dukanı yapmam.
Krep,kek,poğaça,irmik tatlısı,dukan helvası,cornflakes benim 2 hafta içinde yaptıklarım sırada puding ve browni var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…