Güzel değerlendirmiyor olabilirsin bence.
yüzlerce alternatif var.
tatlı poğaça helva ekmek browni cornflakes vs birçok tarif var.şahsi kanaatim yulaf kepeği olmasa zordu dukanı yapmam.
Krep,kek,poğaça,irmik tatlısı,dukan helvası,cornflakes benim 2 hafta içinde yaptıklarımsırada puding ve browni var..
[SUP]
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kilo almamısım
bildirimmmm
[/SUP]baslangıç tarihi:30.05.2013[SUP]
[/SUP][SUP]başlangıç kilosu:91.300
hedef kilo:65
güncel kilo:84.5
geçen haftaki kilo:84.5
[/SUP]boy:1.65 yerimde saysamda almadığıma şükür haftaya vermiş olabilecekmiyim acaba herkese bol -li günler
6 gundur tam olarak guclendirmedeyim hersey gayet guzel gidiyor. Mutluyum, hala cok sukur ayni kilodayim ve metabolizmamla ahbapligim ileri boyutlarda artik kendilerine ne ii geliyor ne durduruyor ezberimde cokkkkk sukur.... Winniem guncel kilom 69.6
[SUP]
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kilo almamısım
bildirimmmm
[/SUP]baslangıç tarihi:30.05.2013[SUP]
[/SUP][SUP]başlangıç kilosu:91.300
hedef kilo:65
güncel kilo:84.5
geçen haftaki kilo:84.5
[/SUP]boy:1.65 yerimde saysamda almadığıma şükür haftaya vermiş olabilecekmiyim acaba herkese bol -li günler
ayyy çok teşekkür ederim yabravooo işte bu mantıkta olmalıyız. kilo veremesek de almadığımıza memnun olup motivasyonu sağlam tutmak... tebrik ederim güzelim
ayyy çok teşekkür ederim yaçok sevindim inşallah bozmadan daha çok vericem
tabiki vereceksin. hiç merak etme. yeterki isitkrarlı ol. ben hayatımda hiç bu kadar iradeli olmamıştım. ama arkalarda biryerde iradem süpermiş. burdaki bütün dukancanlar bence süper iradeye sahipler.. hepimiz süperiz
Sevgili lisabella; gurmenet sitesinde dukan diyet ürünleri başlığı altında satılan şekersiz sütlü çikolata bize serbest mi?
Canlar hiç günlük olarak aldıgını kaloriyi hesapladınız mı? 1200 cal in altında kalıyorum ben sanki. Bu güzel ama sonrasında metabolizma hızımızda düşme yapmazmı
sağol canım yaklaşık 1 ayda yaklaşık 7 kilo ama 1 aydada yapmadığım bozduğum günlerde vardı almamışım ya çok sevindim
çok haklısınSimdi moralini bozmak istemem hazir bu kadar mutluyken ama bir gercek var sen kacamak yaptigin icin + cikmaktan korkuyordun hatirladigim kadari ile kacamak yaptigimizda arti cikmaktan ziyade duraklariz.duraklamak ne demek herhafta duzenli hemen hemen -1 kilo verirken 2 hafta belki 3 hafta bazen 4 hafta ayni kiloda kalmak demek.ve oda ne demek motivasyonun kirilmasi,uzulmek neden kilo veremiyorum veremeyecekmiyim diye endislenmek demek vede sonuc olarak diyetinin belilrlenen tarihte degil daha gec bitmesi demek.
Yani cekirge dukanlar kacamak yaptim + cikmadim degil olay duraklamadim diyebilirseniz asil basari iste orda
Canim ,o cikolataya bakmadim bilmiyorum ancak sunu biliyorum her light,diyet ,diabetik
urun bize uygun degil icerigine bakmak lazim yag orani,seker orani falan en iyisi evde yapmak.Dukan burdada bircok kendi urunu diye urunler satiyor aslina bakarsan icerikleride cok masum degil ama dukan yapmis oldugu icin gonul rahatligi ile tuketiyoruz.valla ben yinede o cikolata icin cok net bisey diyemeyecegim eger mumkunse icerigine bak canim.Hatta siteye girdim baktim tam olarak hangi cikolatadan bahsettigini anlayamadim.dukan diyeti urunleri diyede ayri bir kategorileri var ama icinde cikolata yok demekki uygun değil
Selaam kizceler yogun bi haftadan sonra yarin 5.günüme gecmis oluyorum.. Sanirim bugün cok yedim yada hastaligim yüzünden siskinlik var.. Sabah domates salatalik pastirma süt peynir tabagi yapdim yedim ama hepsinden 1dilim vardi neredeyse yani kocaman bir tabak degildi.. Öglen ise yemegimi hazirladim ama mide bulantim oldu yerken yarisini birakdim.. Tavuklu köfteli mantarli yogurtlu bir salata yapmisdim yarisi cöpe gittiaksam dukan krepime 2kücük köfte 2dilim sucuk ve marul yaprsklari sardim yedim ve cok doydum baya sisdim tartilsam 1kilo fazla cikarim diye korkuyorum reglimde geldi bu arada.. Hem calisip hemde bozmadigim tek diyet bu o yüzden cok mutluyum.. Benim cizelgem:
24.6.2013
baslangic kilom: 51.5
boyum: 1.60
hedefim 46
suanki kilom 50.3
toplamda 1.2 kilo kaybim olmus .. Beni en cok mahveden günler haftasonlari bakalim ne maceralar yasiycam :)
siz misafirlikde nasil dayaniyosunuz yada önerileriniz varmi??
çok haklısınama ya bak haftaya yazıcam buraya vermiş olacam inşallah ben kendime güveniyorum (tabi inşallah duraklamam)yaa içime korku düşürdün şimdi :18::18:neyse ben çalışmalara devam edeyim belki duraklamam
PERLEGE BTTER PORTAKALLI EKERSZ KOLATA 85 GR
Burdan bakabilirsin dukan diyet ürünleri-diğer kategorisinde yer alıyo ama içeriği yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?