Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Afedersiniz ama kabizlik icin ne oneriyorsunuz ataktayim pazar gunu atagim bitiyor. Normalde 60 65 kiloyken kabizligin buyuk etkisi ile cok kilo aldim 2 sene icerisinde kullanmadigim ilac kalmadi tekrardan yerleşik bir hal almasindan korkuyorum (

Evet atak evresinde kati beslendigimiz icin kabizlik kacinilmaz oluyor maalesef.Oncelikle bol su icmeye calis,yesil cayini ic,hareket etmek kabizligi onleyebiliyor yada karnina masaj ile bagirsaklarini hareketlendirebilirsin.bunlardan baska dogadanin kayisili form cayinin iyi geldigini soylemisti kizlar oda yetmezse aci cehre tohumu varmis onu kullaniyorlardi (ama dikkat et bir siniri var onu gecmemeye calis) bunlarin hicbiri ise yaramazsa eczaneden bitkisel destekler sorabilirsin ..ileri boyuta gecersende yine eczacina danisarak ilac alabilirsin.Yogurduna katacagin cok az keten tohumu yada kabizlik durumunda yulaf kepegini yari yariya bugday kepegi ile karistirarakta tuketebilirsin.birde ben gibi gunde 1-2 aci minik top biber tursusu yiyebilirsin

ha birde sonradan geldi aklima seyir evresine gecince daha az yasayacaksin kabizligi cunku isin icine giren sebzeler daha yumusak bir beslenme saglayacak.sebze+protein gunlerindede lif yonunden zengin sebzeler (domates,kabak,brokoli,yesil sebzeler,salatalar.....) tuketmeye ozen goster

Son düzenleme:
Lisabella canim ben dukan yemek kitabima iyice baktim atak evresinde sogan maydonoz yesil soganli tarifler gayet yer aliyor.. Mesela doldurulmus balik tavuk tarifi var icini acip otlarla doldurulmus.. Mozerella ilk gün sabah bisey bulamamisken yedigm peynirdi sucuga gelince ince iki dilim yagsiz olmak kaydiyla oda yemek kitabimda yer aliyor ayriyetten sosisli tarif bile var orijinell dukan yemek kitabi..

Günaydın kızlarrr

Sıcak sımsıcak bir İzmir sabahından merhabaa

Aramıza yeni katılanlara da hoş geldiniz diyorummm :13:

Şimdi gelelim bidirimimize :18:

Eki Görüntüle 743958

Hepinizi kocaman terikler kızlar

Ve maşallah maşallah

Görüşürüzz ben işe kaçar

Not: Unuttuğum atladığım varsa affola..

tamamennn iradeeee. ben her şeye hayır diyorum. ama kesinlikle diyetteyim demiyorum. o zaman acayip ısrar ediyorlar. aman bi taneden bi şey olmaz aman bu mu kilo yapacak vs çıldırıyorum. orda da hemen nişanlım devreye giriyo biraz rahatsız midesini üşütmüş ısrar etmeyin yemesin diyo kurtuluyorum misafir geldi dün akşam yemeğe tamamen dukan tarifine göre çorba ve et yemeği yaptım. yanınada onlara pilav yaptım. ben sadece yemekten yedim. bi ara acaba şu pilavdan bi çatal alsam mı diye aklımdan geçirmedim değil. sonra misafirlerle gece dışarı çıktık tatlı vs yemeye ben sadece bi bardak ziro içtim :) yani hiç bi şeyden geri kalmadım

ben neredeyse sınırlı izinlilerden hiç tüketmiyorum neden diye soracak olursan onların neler olduğunuda bilmiyorum gerekte duyup araştırmadım bi kere dukanella yaptım oda bugün baktım bozulmuş attım bi daha yaparmıyım hayır onun içine koyduğum tatlandırıcıya yazık kek yaparım daha iyi bootcamp diye bi spora başladım günde 30 dk ama çok etkiliymiş çok ter attım yani inşallah faydasını görürüm önerierin için çok sağol

Beni atlamışsınnnn.... beni de alın aranıza ekleyin beni deee. görmediniz mi beni :)

,

kızlar bu bootcamp ne nerden buluosunuz o sporu lınk atabılırmısınız

Hepinize gunaydin Dukanin zayiflayan,iradeli guzelleri

Bol - li kiloariniz olsun insallah

Winnim ellerine saglik guzel yurekli ,guzel yuzlu ,hindistancevizli sacli dostum

Baslangic kilo: 100

Baslangic tarihi: 24.06.2013

Boy:1.65

Hedef kilo:65

Gecen haftaki kilo:-

Güncel kilo: 100

atak dönemi 5.gün

Herkese günaydınnnnnn:)

Ya ben hayatımda hiç bu kadar tok olmamıştım. SAdece acıkırım diye yiyorum ama acıkmıyorum. İştahım azaldı ki benim en buyuk sorunum gozumun açlığı ve cok yememdi. Eşimden bile cok yerdim ben. Bu Dukan super bişey yaaa.. Demekki ben hep fazla karbonhidrat ve yağ almaktan acıkıyormusum:))

Bu arada sabah tartıda -500 ü de gördüm değmeyin keyfime:)

Hahahahhah hiç takma gülüm başlarda bana da aynını diyen kocacığımmmmm artık (daha önceden de dukana başlayıp atak 4 de bırakmıştı) benden habersiz diyetisyene gitmiş ve yavaş yavaş kilo vermeye çalışıyor. Dün küçülen göğüslerimi gere gere canıııımm huzur karşında 30 kiloyu hiç zorlanmadan verdim sen niye başkalarından medet umuyorsun gel sana koçluk yapayım tekrar dedim ve artık tozlu raflara kaldırdığımı sandığım intikam bayraklarımın cereyanlarda kalıp yine dalgalandığını hissettim. Neymiiiiiş ben tekrar alırmışım o kiloları görürsün canım görürsün bidenem dedimmmm... Her gün sofrada birbirinden nefis yemeklerimi yerken, her kahvaltıyı iple çekerken geceleri buz gibi meyveli yoğurdumu (çoğu zaman kendi imalatım kızlar hazırlar bize pek uygun değil ona göre) yerken aldığım hazzı terkedeceğim birde üstüne kilo alacağım ha avuçlarını yalarlarrrrrr....

Kuzum şu ayrı kalma meselesine gelince benim bu aralar seyahatlerdi derslerdi sınavlardı ve sınav kağıtlarıydı derken inan hiç vaktim olmadı. Haftaya izinliyim inşallah ramazan öncesi ufak bir kaçamak yapmak istiyoruz eşimle ben -29 o +12 kilosuylan yepyeni vücutlarımızlan havuz keyfi yapacağız inşallah... Birde oğlanın okul kayıt işlerini şimdiden yaptırmam lazım istediğimiz okul hemen doluyor ve birsürü yapmam gereken şeyler var. Aynı zamanda tarzancamı! ilerletmek için ingilizce kursuna yazıldım bu koşturmacada baktımki çizelgede -400 olmuşum. Bir çaresine bakacağız inşallahhhhh

Ellerine sağlık arkadaşım. Allah hepimizi nazarlardan saklasın bol -li günler diliyorum herkese

dün sp günümdü 84.5 ile bildirim yaptım bugün ps uykudan kalkınca tartıldım 82.9 yani fark 1.600 bukadar olurmu sizce iç çamaşırlarıyla tartıldım acaba tartının felan pilimi bitiyo diye sevinmekte istemiyorum

Kızlar hepiniz çok iyi gidiyosunuz. Bende harfiyen uydum her yediğimi de buraya yazıyorum biliyosunuz. Pazar sabahı tartılcam inşallah hayal kırıklığına uğramam.... Bu arada yoğurt süt peynir tüketiyoruz hemen her ogün bu üçünden biri mutlaka var. Günlük 1 litreyi geçmememiz gerekiyo fakat bunu nasıl bilcez. Ben her sabah 2 kaşık lor peyniri yiyorum mutlaka. Günde bi bardak sütüm var. Her ogün de 2_3 kaşık yoğurt yiyorum veya bir bardak ayran. Arada aciktikca bazen bi jambonu ikiye bölüp arasına biraz peynir koyuyorum. Surekli yapmıyorum tabi bunu. Sizce aşıyo muyum süt ürünleri sınırını.....

Bugünkü menü:
Kahvaltı:
Bir dukan krep
Bir yumurta
Bir jambon
2 kaşık lor peynir
Bir bardak limonlu yeşil çay
Öğle:
Ton balıklı yumurta salatası (yoğurtlu)
Aksam:
Köriki tavuk çeyrek soğan ve çok az domatesle
Ayran veya yoğurt
1 dilim dukan ekmek.

Hayırlı cumalar

Ben Tuğba kuruyemişte buldum sana katılıyorum çok güzel bir meyve ve bağırsaklarıma iyi geldi

Lotuscugum,baktim bu urune diyabetikler kategorisinde dukan degil.bence alma bunu bize uygun gelmedi .diyabetik evet ama seker yonunden olabilirde icerigindeki yag ,yada katki maddelerini bilmiyoruz.gel sana evde cikolata yapalim bosver sen bunu
Tamamdır canım tşk ederim incelediğin için

Baslangic kilo: 100

Baslangic tarihi: 24.06.2013

Boy:1.65

Hedef kilo:65

Gecen haftaki kilo:-

Güncel kilo: 100

atak dönemi 5.gün
Canım atakta olduğun için listeye alınmamışsındır.

bence sevin canım. sp günlerinden sonra tartıldığın gerçek kilon zaten. ps günlerinde biraz su tutuyor vücut o yüzden biraz fazla gelebilirsin yarın..ona da üzülme sakın çok iyi gidiyorsun devam

canım bence bu yazdıklarınla anca 1lt süt ürünü tüketiyorsundur. ama yine de dikkatli ol. ataktasın sanırım. soğan ve domatesi abartmadan tüket. domates 1 tatlı kaşığı, soğan çeyrek en fazla yarım tüket canım. menün güzel..

yine ne güzel yazmışsın kız... her seferinde gülümseyerek okuyorum yazılarını. allahın izniyle kolaylıkla halledersin sen bu işleri. ayrıca kocana da verdiğin kilolar kapak olsun.benimkine de benim kilolar tabi :))))
ben dukan kurallarına uyarsak alacağımıza inanmıyorum zaten. ama bu başarıyı kaybetmeyi hiç ama hiiiiç istemiyorum. hamilelik olmadığı sürece o kilolar gelmesin artık inşallahhh

hıııı ondan mııı:) neyse beni de pazar dahil edersiniz o zaman listeye bakalım kaç kilo vermiş olcam çok heyecanlıyım. psikolojik büyük ihtimal ama popom küçüldü gibi
ecemuscuğum valla içimi rahatlattın çok sağol. zaten domates küçük cherry var ya ondan bi tane. soğan da çeyrek evet
yani bu içim kıyıldıkça jambon ve peynir tüketmemde bi sakınca yok dimi. gerçi ööle çok da acıktığım söölenemz ama işte bazen menüler tatminkar olmuyo....
Herşey için teşekkürler her kafa karışıklığında burdayım ve hepimiz ayrı ayrı herkesle ilgilenmeye çalışıyoruz iyi ki varsınız.

sende sağol canım ne demek birbirimize destek için buradayız.
işte 1 lt geçmediği sürece süt ve süt ürünleri sorun yok. ama jambon konusunda dikkatli ol. hepsi bize uygun değil çünkü.içeriğine bak. patates nişastası olanı kullanma. bende çok duraklama yapmıştı. tüketmiyorum. ama burdan bir arkadaş sık sık yediğini yazmıştı önceden.

heycan yaptım hemen çizelgemi değiştirdim

galiba bende 7 li rakamları görücem allahım çok mutluyum ya diyet değil bu ya yaşam tarzı bi aksilik olmadığı sürece bu yaşam biçimimi terketmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…