heycan yaptım hemen çizelgemi değiştirdim
galiba bende 7 li rakamları görücem allahım çok mutluyum ya diyet değil bu ya yaşam tarzı bi aksilik olmadığı sürece bu yaşam biçimimi terketmicem
iyi yapmışsın canım. bende hemen çizelgemi değiştiririm. beni gördükçe daha da motive ediyor. ve dikkatli oluyorum :)
inşallah göreceksin tabi kızım allah allah ne sandıııııın
sende sağol canım ne demek birbirimize destek için buradayız.
işte 1 lt geçmediği sürece süt ve süt ürünleri sorun yok. ama jambon konusunda dikkatli ol. hepsi bize uygun değil çünkü.içeriğine bak. patates nişastası olanı kullanma. bende çok duraklama yapmıştı. tüketmiyorum. ama burdan bir arkadaş sık sık yediğini yazmıştı önceden.
heycan yaptım hemen çizelgemi değiştirdim
galiba bende 7 li rakamları görücem allahım çok mutluyum ya diyet değil bu ya yaşam tarzı bi aksilik olmadığı sürece bu yaşam biçimimi terketmicem
ay inanmıyorum yaa varmış patates nişastası şimdi baktım daben hep yağ oranına bakıp alıodum çok durdurduysa kilo vermeni ben veremedim atak evresinde kilo o zmn ben de seviniom aldığım marka her markette var diye offfff
hangi markaları kullanacağımıza dair bi link verin banaaaa kızlar.... pazar çıkıom alışverişe herşeyi sil baştan alıorum.... :26:
kızlar bu diyet epey etkili sanırım..ne yaptığınızı bana da anlatır mısınız yemek listesini ben yanlış buldum sanırım siz neler yiyosunuz neler yapıyosunuz bana da anlatın nolur..
ay inanmıyorum yaa varmış patates nişastası şimdi baktım daben hep yağ oranına bakıp alıodum çok durdurduysa kilo vermeni ben veremedim atak evresinde kilo o zmn ben de seviniom aldığım marka her markette var diye offfff
hangi markaları kullanacağımıza dair bi link verin banaaaa kızlar.... pazar çıkıom alışverişe herşeyi sil baştan alıorum.... :26:
Selam Herkeseeeee
Aylardır hiç buraya giremedim farkındayım başımda bin bir türlü dert vardı ama bi nefes alınca mutluluğumu paylaşayım hem de size motivasyon olayım dedim.
96.5 kilo (dukana 90.5 ile başladım) olarak başladığım diyet sürecimi 58 kiloluk çıtır bir kız olarak tamamlamış bulunuyorum.
Şu anda güçlendirmede 2. ayım bitmek üzere.
22 kasım 2013 de 90.5 ile atağa başladım.
1 mayıs da 60 kilo ile güçlendirmeye geçtim.
bu son iki kiloda güçlendirmede yavaş yavaş gitti. Şu an kilom sabit gibi ufak oynamalar oluyor.
Şu anda keşke dukanı daha önce bilseydim de bu kadar sıkıntı çekmeseydim diyorum. son zamanlarda XL kıyafetlere bile giremeyen ben Small ların içinde kaybolmanın zevkini ilk defa yaşıyorum. kıyafet denemek ne zevkliymiş meğer. uzun zamandır görmeyenlerin yaşadığı şok ise inanılmaz bir keyif veriyor insana. kendini vücudunu herşeyi yeniden keşfediyorsun resmen.
Ödül öğünümde yemek yerken hayatımda ilk defa suçluluk duymadan gururla gerçekten tadına vararak yiyorum herşeyi.
Size tavsiyem inanın kendinize ve başaracağınızı bilin insanın kendi kendine ispat etmesi ve saygısını geri kazanması müthiş bir duygu.
Herkesin kendi amacını başarması dileğimle
Sevgiler...
kızlar bu diyet epey etkili sanırım..ne yaptığınızı bana da anlatır mısınız yemek listesini ben yanlış buldum sanırım siz neler yiyosunuz neler yapıyosunuz bana da anlatın nolur..
Harikasınnnn:) İnanılmaz moral oldun bana:) GÜçlendirmede de kilo vermeye devam edildiğini de ilk sende duydum. Süpersin:)
Selam Herkeseeeee
Aylardır hiç buraya giremedim farkındayım başımda bin bir türlü dert vardı ama bi nefes alınca mutluluğumu paylaşayım hem de size motivasyon olayım dedim.
96.5 kilo (dukana 90.5 ile başladım) olarak başladığım diyet sürecimi 58 kiloluk çıtır bir kız olarak tamamlamış bulunuyorum.
Şu anda güçlendirmede 2. ayım bitmek üzere.
22 kasım 2013 de 90.5 ile atağa başladım.
1 mayıs da 60 kilo ile güçlendirmeye geçtim.
bu son iki kiloda güçlendirmede yavaş yavaş gitti. Şu an kilom sabit gibi ufak oynamalar oluyor.
Şu anda keşke dukanı daha önce bilseydim de bu kadar sıkıntı çekmeseydim diyorum. son zamanlarda XL kıyafetlere bile giremeyen ben Small ların içinde kaybolmanın zevkini ilk defa yaşıyorum. kıyafet denemek ne zevkliymiş meğer. uzun zamandır görmeyenlerin yaşadığı şok ise inanılmaz bir keyif veriyor insana. kendini vücudunu herşeyi yeniden keşfediyorsun resmen.
Ödül öğünümde yemek yerken hayatımda ilk defa suçluluk duymadan gururla gerçekten tadına vararak yiyorum herşeyi.
Size tavsiyem inanın kendinize ve başaracağınızı bilin insanın kendi kendine ispat etmesi ve saygısını geri kazanması müthiş bir duygu.
Herkesin kendi amacını başarması dileğimle
Sevgiler...
Dukan diyeti kadar etkili bir yöntem buldum arkadaşlar, inanılmaz kısa sürede kilo verdiren yeni bir yöntem mutlaka tavsiye ederim!
NNB Bilinçaltı Kodlama ile Zayıflama Seti 44,90 TL İndirdik.com'da!
Çok Sevindim bunu duyduğuma
Güçlendirmede aslında kilo kaybı olmaması gerekiyor ama çok yavaş gittiği için önemsemedim ben bide 58 olmak istiyordum zaten hedefime gelmiş oldum. daha fazla vermiyorum ama.
inanmalısın bence çünkü senin vermen greken kilo çok fazla ben gibi o yüzden bz daha çabuk verebiliriz kendine güven ve iradene hakim ol ben sınırlı izinlileri hemen hemen hiç tüketmiyorum mesela kendine güven ve emin adımlarla ilerle şevkini kırmalarına izin verme yapamazsın deseler bile sen yaparım desizin gibi başarı öykülerini duyunca motive oluyorum.114 kiloyla 10 haziranda başladım ve suan 8 kilo verdim 60 lı kilolar inmek hayal gibi geliyor(( yolum çok uzun burdaki arkadaşlara göre onun için arada uğrayın yazın bende olabileceğine inanayım.
sizin gibi başarı öykülerini duyunca motive oluyorum.114 kiloyla 10 haziranda başladım ve suan 8 kilo verdim 60 lı kilolar inmek hayal gibi geliyor(( yolum çok uzun burdaki arkadaşlara göre onun için arada uğrayın yazın bende olabileceğine inanayım.
hem hani senin çizelgen????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?