Çok Sevindim bunu duyduğuma
Güçlendirmede aslında kilo kaybı olmaması gerekiyor ama çok yavaş gittiği için önemsemedim ben bide 58 olmak istiyordum zaten hedefime gelmiş oldum. daha fazla vermiyorum ama.
sizin gibi başarı öykülerini duyunca motive oluyorum.114 kiloyla 10 haziranda başladım ve suan 8 kilo verdim 60 lı kilolar inmek hayal gibi geliyor(( yolum çok uzun burdaki arkadaşlara göre onun için arada uğrayın yazın bende olabileceğine inanayım.
Ahh kizlaaarrr(( Bugün dogru dürüst birsey yemeye üseniyorum 26:
1+1 Protein diye basladim ama bakalim nasil olucak belki 5+5 e gecerim hemen cünki uyum saglayamiyorum bugün bir tuhaflik var bende... sabah standart krepli kahvaltimi yapdim ama 2 yumurta yedim haslanmis, baslangicdan beri yapmamisdim hasret kaldim desem yalan olmaz.. öglen oldu hatta türkiye saati aksam oldu ama ben öglen yemegi yemedim cünki canim birsey istemiyor..
Tatli istegim cok yüksekti bugün bende kahveli puding yapdim ama yarim kase yedim ve suan bogazim yaniyo mideme dogru cok tatlandirici atmadim hatta normaldede caysiz ictigim icin caylari sekerle aram iyi degildi ztn acaba cok aci oldu ondanmi yaniyo bogazim bilemiyorum ama yinede canim bisey istemiyo.. aksama bana bir öneride bulunun ne pisirebilirm.. kiymadan skildim, tavuk ve et bitmis alisverise cikmam lazim sabah istesem cikardim ama halim yok reglim oldugu icin ...
süper gidiyodu bugüne kadar kacamakda yapmamis olmama ragmen evdekilerin kuru fasülye pilav yemesi suan misafirlikte olmalari ben ac kalicagimi bildigim icin gitmemem ,kendimi bana biraz asosyal hissttirdigi icin bugün bi motivasyon kirikligi var...
Diyette olmamis olsaydimda ztn yag, seker cok tuz aci örn cig köfte, manti,yas pasta tarzi seyler ztn yasakdi, aslinda kendimi iyi hissetmem lazim onlari hayatimdan cikardigim icin ama yok yok bugün bende kiriklik var.. yürüyüsde yapamadim ztn bir haftadir yapamamisdim ben bu gidisle zor ulasirim hedefime yari yoldan dönmesem bari.. daha beni süslü püslü iftar sofralarinda birsey yiyemememek bekliyo..
Sevgili arkadaslarim,
Ben yarin Sabah itibari ile 3 haftaligina tatile cikiyorum.Ara ara ugrar yazdiklariniza bakarim ,neler yapiyorsunuz bakarim,arada bir iki parmakta sallayabilirimLakin cok fazla buralarda olamayacagim.Sagolsun artik tecrubeli olan arkadaslarda var onlarda sizlere cokca yardimci oluyorlar bu nedenle gozum arkada kalmayacak.
Lutfen kacamak yapmayin kendinize edersiniz kimseye degil.verdiginiz emekleri dusunun vereceginiz kilolari dusunun vede zayifladiginiz yeniden normal yemeye baslayacaginizi gunleri dusunun.suyunuzu,sporunuzu,yesil cayinizi ihmal etmeyin.Kafaniza takilan herseyi mutlaka sorun emin olmadiklarinizi yapmayin yemeyin.birileri mutlaka sorulariniza en dogru cevabi verecektir.
Kendimi evde cocuklarini birakip tatile gidecek anne gibi hissettim bu arada.Yavrularim abur cubur yemeyin
hepinizi simdilik cok cok opuyorumbol iradeli diyetleriniz olsun
Sevgili arkadaslarim,
Ben yarin Sabah itibari ile 3 haftaligina tatile cikiyorum.Ara ara ugrar yazdiklariniza bakarim ,neler yapiyorsunuz bakarim,arada bir iki parmakta sallayabilirimLakin cok fazla buralarda olamayacagim.Sagolsun artik tecrubeli olan arkadaslarda var onlarda sizlere cokca yardimci oluyorlar bu nedenle gozum arkada kalmayacak.
Lutfen kacamak yapmayin kendinize edersiniz kimseye degil.verdiginiz emekleri dusunun vereceginiz kilolari dusunun vede zayifladiginiz yeniden normal yemeye baslayacaginizi gunleri dusunun.suyunuzu,sporunuzu,yesil cayinizi ihmal etmeyin.Kafaniza takilan herseyi mutlaka sorun emin olmadiklarinizi yapmayin yemeyin.birileri mutlaka sorulariniza en dogru cevabi verecektir.
Kendimi evde cocuklarini birakip tatile gidecek anne gibi hissettim bu arada.Yavrularim abur cubur yemeyin
Sevgili arkadaslarim,
Ah caniiim iyi tatiller mutlu huzurlu güzeel bir tatil diliyorum
Bu arada kizlar bilen varmi sebze gününde bamya yenilebilirmi ??? :26:
Ah caniiim iyi tatiller mutlu huzurlu güzeel bir tatil diliyorum
Bu arada kizlar bilen varmi sebze gününde bamya yenilebilirmi ??? :26:
Karbonhidrat orani yüksek oldugu icin fazla önerilmiyor, ama yasakda degil. Sen pisir, yemege gelirimetli olsun
Ayy ne güldüm mesajına hahahaaaaSevgili arkadaslarim,
canım yasak malesef
Kitabın yabancı basımlarında 3+3 uygulaması da mevcut. Seyirde 3+3 uygulamasını yapan var mı?
Gün içinde çok fazla baş ağrısı çekiyorum. Bir yerde baş ağrısının az yemekten kaynaklandığını okumuştum ama nerde okuduğumu hatırlamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Baş ağrısı beni çok zorluyor.
Sevgili arkadaslarim,
iyi tatiller lisa
günaydın arkadaşlar benim gibi çalışanlara hayırlı işler(( dün çizelgemi yaptım sonunda biraz tembellik etmiştim.şuana kadar 7,800 kg vermişim 17 günde bakalım böyle devam edecek mi gerçi ben sınırlı izinlileri bile kullanmadım hiç canım tatlı 1 kere istedi ondada dayanamadım kuşburnu oraleti içtim (( bakalım ramazanda neler olacak ama 60 lı kilolara inmeden bırakmayacağım çok kararlıyım bunda.
1+1 yapıyorum seyir evresini bugün sebze protein günündeyim ve yarın bir yere davetliyim bu sebze protein gününü 2 gün yapsam sonra tekrar 1+1 gitsem olmaz mı ?
iyi tatiller lisa
günaydın arkadaşlar benim gibi çalışanlara hayırlı işler(( dün çizelgemi yaptım sonunda biraz tembellik etmiştim.şuana kadar 7,800 kg vermişim 17 günde bakalım böyle devam edecek mi gerçi ben sınırlı izinlileri bile kullanmadım hiç canım tatlı 1 kere istedi ondada dayanamadım kuşburnu oraleti içtim (( bakalım ramazanda neler olacak ama 60 lı kilolara inmeden bırakmayacağım çok kararlıyım bunda.
1+1 yapıyorum seyir evresini bugün sebze protein günündeyim ve yarın bir yere davetliyim bu sebze protein gününü 2 gün yapsam sonra tekrar 1+1 gitsem olmaz mı ?
Günaydın kızlarrr:) Bu sabah yeniden -500 harikkaaaa:) Tam gaz yola devam. Yarın bağ evine gitcez. Dün akşamda yemeğe davetliydik vee bozmadım diyetimi. Yarınıda atlatırsam tamam:)
Ben yasak olduguna dahi hicbirsey bulamadim? Ama tersini bir cok yerde okudum- misal:
dukandiyetitariflerim: MUCİZEVİ DUKAN SEBZELERİ
Bu cogumuzun kullandigi bir sayfa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?