Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ahh kizlaaarrr (( Bugün dogru dürüst birsey yemeye üseniyorum 26:
1+1 Protein diye basladim ama bakalim nasil olucak belki 5+5 e gecerim hemen cünki uyum saglayamiyorum bugün bir tuhaflik var bende... sabah standart krepli kahvaltimi yapdim ama 2 yumurta yedim haslanmis, baslangicdan beri yapmamisdim hasret kaldim desem yalan olmaz.. öglen oldu hatta türkiye saati aksam oldu ama ben öglen yemegi yemedim cünki canim birsey istemiyor..
Tatli istegim cok yüksekti bugün bende kahveli puding yapdim ama yarim kase yedim ve suan bogazim yaniyo mideme dogru cok tatlandirici atmadim hatta normaldede caysiz ictigim icin caylari sekerle aram iyi degildi ztn acaba cok aci oldu ondanmi yaniyo bogazim bilemiyorum ama yinede canim bisey istemiyo.. aksama bana bir öneride bulunun ne pisirebilirm.. kiymadan skildim, tavuk ve et bitmis alisverise cikmam lazim sabah istesem cikardim ama halim yok reglim oldugu icin ...
süper gidiyodu bugüne kadar kacamakda yapmamis olmama ragmen evdekilerin kuru fasülye pilav yemesi suan misafirlikte olmalari ben ac kalicagimi bildigim icin gitmemem ,kendimi bana biraz asosyal hissttirdigi icin bugün bi motivasyon kirikligi var...
Diyette olmamis olsaydimda ztn yag, seker cok tuz aci örn cig köfte, manti,yas pasta tarzi seyler ztn yasakdi, aslinda kendimi iyi hissetmem lazim onlari hayatimdan cikardigim icin ama yok yok bugün bende kiriklik var.. yürüyüsde yapamadim ztn bir haftadir yapamamisdim ben bu gidisle zor ulasirim hedefime yari yoldan dönmesem bari.. daha beni süslü püslü iftar sofralarinda birsey yiyemememek bekliyo..

Çok Sevindim bunu duyduğuma
Güçlendirmede aslında kilo kaybı olmaması gerekiyor ama çok yavaş gittiği için önemsemedim ben bide 58 olmak istiyordum zaten hedefime gelmiş oldum. daha fazla vermiyorum ama.

canım öncelikle dukan diyetindeki son durumunu bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. büyük motivasyon oldu inan. sık sık gel lütfen güçlendirme de de kilo vermen ve şu anda istediğin kiloda olman harika. tam benim idealimdeki kilodasın. darısı başıma inşallah... fazla veremiyorsan zaten vücudunun ideal kilosu da 58 demekki. hiç zorlama. gerek yok. süpersin. azmine ve başarına hayranız. sevgiler

inan hayal değil canım 1-2 aya kalmaz görmeye başlarsın 60 ları hiç merak etme. sonra benim gibi ve diğer dukancanlar gibi kendini çok iyi hissetmeye başlayıp keşke çok önce başlasaydım dukana dersin..sadece sabır ve kararlılık.. biz kadınlar neleri başarıyoruz irademizle mi başa çıkamayacağız. hah gülerim ben buna.....

sakın pes etme sakın... sen kendi yiyeceklerini hazırla ve yanında götür. hiçbir sosyal aktiviteden geri kalma. sadece iradene hakim olup bize uygun olanları yemen yeterli. onun içinde sana çok iş düşüyor. hadi pes etmek yooook. çok kızarım. benim kızmam birşey değil valla lisa kızarsa karışmam

Sevgili arkadaslarim,

Ben yarin Sabah itibari ile 3 haftaligina tatile cikiyorum.Ara ara ugrar yazdiklariniza bakarim ,neler yapiyorsunuz bakarim,arada bir iki parmakta sallayabilirimLakin cok fazla buralarda olamayacagim.Sagolsun artik tecrubeli olan arkadaslarda var onlarda sizlere cokca yardimci oluyorlar bu nedenle gozum arkada kalmayacak.

Lutfen kacamak yapmayin kendinize edersiniz kimseye degil.verdiginiz emekleri dusunun vereceginiz kilolari dusunun vede zayifladiginiz yeniden normal yemeye baslayacaginizi gunleri dusunun.suyunuzu,sporunuzu,yesil cayinizi ihmal etmeyin.Kafaniza takilan herseyi mutlaka sorun emin olmadiklarinizi yapmayin yemeyin.birileri mutlaka sorulariniza en dogru cevabi verecektir.
Kendimi evde cocuklarini birakip tatile gidecek anne gibi hissettim bu arada.Yavrularim abur cubur yemeyin

hepinizi simdilik cok cok opuyorum bol iradeli diyetleriniz olsun

iyi tatiller lisacım inşallah çok güzel bi tatil yaparsınız aayyy ne güzel ya adı bile güzel tatiiiiilllllll iyi eğlenceler

canım benim. iyi tatiller ara ara gel buraya.. bende 1 haftalığına çıkıyorum yarın ama bakacağım fırsat bulabilirsem bazen :) bizi sensiz çooook uzun hemde 3 hafta sakın bırakma öpüyorum

Ah caniiim iyi tatiller mutlu huzurlu güzeel bir tatil diliyorum
Bu arada kizlar bilen varmi sebze gününde bamya yenilebilirmi ??? :26:

Ayy ne güldüm mesajına hahahaaaa
Lisacım Allah da seni güldürsün emi!
İyi tatiller, bronzlaşmış ve rahatlamış lisayı heyecanla bekliycez )))

Kitabın yabancı basımlarında 3+3 uygulaması da mevcut. Seyirde 3+3 uygulamasını yapan var mı?

Gün içinde çok fazla baş ağrısı çekiyorum. Bir yerde baş ağrısının az yemekten kaynaklandığını okumuştum ama nerde okuduğumu hatırlamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Baş ağrısı beni çok zorluyor.

İyi de niçin az Yiyorsun ki? Dukan doyana ladar yemeni söylüyor baş ağrısı çekmen normal. Porsiyon sınırı yapma doyana kadar ye ama doyduktan sonrada sırf keyif olsun diye yemeye devam etme

iyi tatiller lisa

günaydın arkadaşlar benim gibi çalışanlara hayırlı işler (( dün çizelgemi yaptım sonunda biraz tembellik etmiştim.şuana kadar 7,800 kg vermişim 17 günde bakalım böyle devam edecek mi gerçi ben sınırlı izinlileri bile kullanmadım hiç canım tatlı 1 kere istedi ondada dayanamadım kuşburnu oraleti içtim (( bakalım ramazanda neler olacak ama 60 lı kilolara inmeden bırakmayacağım çok kararlıyım bunda.
1+1 yapıyorum seyir evresini bugün sebze protein günündeyim ve yarın bir yere davetliyim bu sebze protein gününü 2 gün yapsam sonra tekrar 1+1 gitsem olmaz mı ?

Günaydın kızlarrr:) Bu sabah yeniden -500 harikkaaaa:) Tam gaz yola devam. Yarın bağ evine gitcez. Dün akşamda yemeğe davetliydik vee bozmadım diyetimi. Yarınıda atlatırsam tamam:)

Bende aynı şeyi düşünüyordum şimdi. Olabilir mi acaba bilmiyorum. Bİlen birileri varmı kızlarrr?? Bide rejimin ilk yarısında daha hızlı kilo verilirmiş yani ilk yarıda hemen hızımı kesmek istemiyorum.

çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim. ben 3 aydan fazladır yapıyorum anca 9 kiloya yakın verebildim.. yani sen süper vermişsin. 60 yakındır şekerim
ben senin yerinde olsaydım 2 gün sebze protein yapıyorsam sonraki 2 günde saf protein yapardım dengelemek için.

Günaydın kızlarrr:) Bu sabah yeniden -500 harikkaaaa:) Tam gaz yola devam. Yarın bağ evine gitcez. Dün akşamda yemeğe davetliydik vee bozmadım diyetimi. Yarınıda atlatırsam tamam:)

harikasın canım devam
ilk kilolar vücudumuzda son yerleşen kilolar olduğu için çabuk gidiyor. son kilolar uzun kaldığından zor gidiyor ama gidiyor

kızlar selam;

foruma yazamadım ama takipteyim tatile gidenler olmuş... onlara iyi tatiller. biz de burda diyete devam edeim. yarın tartılcam çok stresliyim yaa vermemiş olursam kötü olcam hele o jambon hadisesinden sonra.......
Neyse ben de seyire geçince daha düzene girer. yalnız bu atak döneminde cildim çok kurudu krei sürüorum hemen emio vücudum yine kuru. su için demeyin 3 lt su içiorum günde hala da ağzım kuru. sürekli protein yemekten olsa gerek. çok dua ediorum artık gitsin bu kilolar ya rabbim sen büyüksün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…