kızlar selam;
foruma yazamadım ama takipteyim tatile gidenler olmuş... onlara iyi tatiller. biz de burda diyete devam edeim. yarın tartılcam çok stresliyim yaa vermemiş olursam kötü olcam hele o jambon hadisesinden sonra.......
Neyse ben de seyire geçince daha düzene girer. yalnız bu atak döneminde cildim çok kurudu krei sürüorum hemen emio vücudum yine kuru. su için demeyin 3 lt su içiorum günde hala da ağzım kuru. sürekli protein yemekten olsa gerek. çok dua ediorum artık gitsin bu kilolar ya rabbim sen büyüksün
canım lütfen stres yapma. tabiki vereceksin. rahat ol. öyle veya böyle bu sürece girdiysen vereceksin. gidecek bu kolocuklar hiç ama hiiiç şüphen olmasın. regly başlangıcın falan değilse, düzenli su ve yeşil çayını ( 3 kupa günde) tüketiyorsan vereceksin.
hem vermemiş olsan da lütfen keyfinin kaçmasına izin verme. burda geçmiş sayfaları okuduysan da görmüşsündür 1 ay kilo veremeden duraklayanlar olmuş. sen daha çok başındasın bazen duraklama olur kafana takma...ama yarın sabah müjdeyi de vermeyi unutma
8
kızlar selam;
foruma yazamadım ama takipteyim tatile gidenler olmuş... onlara iyi tatiller. biz de burda diyete devam edeim. yarın tartılcam çok stresliyim yaa vermemiş olursam kötü olcam hele o jambon hadisesinden sonra.......
Neyse ben de seyire geçince daha düzene girer. yalnız bu atak döneminde cildim çok kurudu krei sürüorum hemen emio vücudum yine kuru. su için demeyin 3 lt su içiorum günde hala da ağzım kuru. sürekli protein yemekten olsa gerek. çok dua ediorum artık gitsin bu kilolar ya rabbim sen büyüksün
çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim.ben 3 aydan fazladır yapıyorum anca 9 kiloya yakın verebildim.. yani sen süper vermişsin. 60 yakındır şekerim
ben senin yerinde olsaydım 2 gün sebze protein yapıyorsam sonraki 2 günde saf protein yapardım dengelemek için.
harikasın canım devam
ilk kilolar vücudumuzda son yerleşen kilolar olduğu için çabuk gidiyor. son kilolar uzun kaldığından zor gidiyor ama gidiyor
ooo ben ne hatalar yaptım merak etme vereceksin. Tartıda verememiş görünsen bile vucudun su tutmus falan demektir. Yani mutlaka vermişindir. Ayrıca bahsettiğin yan etkiler kitapta var canım olabiliyo yani. Benimde agzım ve boğazım kuru. Ama bunlarda aynı zamanda diyetin işlediğinin ve vucudunun tepki gösterdiğinin kanıtıdır. Merak etme doğru yoldasın yani. Ayrıca bu sınırlı izinli gıdaların atakda yenemeyeceğini yazmış çoğu kişi ama kitabı defalarca okudum atakda da yenilebiliyor. Atakda amaç vucuda sok etkisi yaratmak ki Türk milleti olarak bu diyetin yarısını yapsak vucutlarımız soka girer zaten. Aslında kitap o kadar da katı değil ama sanırım biz olayı daha fazla buyutuyoruz. Bİrde kitapta seyir döneminde kilo vermede yavaşlamaya baslandıgı zaman sınırlı izinli tuketimini azaltmamızı ve gerekirse 1-2 gunluk atak daha yapmamız yazıyo. Yani diyetin ilk yarısında herkes cok hızlı kilo veriyo tabiki metabolik sorunu olmayan ve daha once cok diyet denemesi olmayan kişilerden bahsediyorum. Yani diyetin ikinci ve kilo verme hızının düştüğü zamanda itici güç olarak sınırlı izinli gıdaların tüketimini azaltmak ve yürüyüşü artırmak gerekiyor. Biz boyle en bastan baslarsak ilerde yavaslamaya basladıgımızda ne yapacagız. Helede almamız gerekn uzun yollar varsa ne yapacagız. Bana göre baslarda sınırlı izinlileri tuketmek ve cok katı olmamak gerekiyor. Tabi bu benim mantıgım ve kendi dusuncelerim. Diyetisyen değilim, uzman değilim ama gıda mühendisiyim. Az cok anlarım bende:)
kızlaaaarrrrrrrrr tutmayın beniiiiiiii İNCELİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
BU SABAHTA -700 GÖRDÜM TOPLAMDA 9.1
bende çok sevinçliyim ya dünde -1.600 dü bugün -700=2.300 kg 2 gündeHarikaaa... Aynen devam süpersin:) Çok sevindim yaa:)
çok iyi kilo vermişsin tebrik ederim.ben 3 aydan fazladır yapıyorum anca 9 kiloya yakın verebildim.. yani sen süper vermişsin. 60 yakındır şekerim
ben senin yerinde olsaydım 2 gün sebze protein yapıyorsam sonraki 2 günde saf protein yapardım dengelemek için.
harikasın canım devam
ilk kilolar vücudumuzda son yerleşen kilolar olduğu için çabuk gidiyor. son kilolar uzun kaldığından zor gidiyor ama gidiyor
bende çok sevinçliyim ya dünde -1.600 dü bugün -700=2.300 kg 2 günde
hihöyyyyyyyyttttttttben süpürgeylen gidiyom sizde oyalanmayın çabuk gelin nıhahaaaa
seyirdeyim diyeti bozduğum günlerle beraber bugün 25. gün 6 gün atak yaptım toplam 31 gün tam bir ayda 9 kilo vermiş oluyorum yanimaş.bu ne hız atakta mısın seyire geçtin mi?
bende çok sevinçliyim ya dünde -1.600 dü bugün -700=2.300 kg 2 günde
hihöyyyyyyyyttttttttben süpürgeylen gidiyom sizde oyalanmayın çabuk gelin nıhahaaaa
yaaa canım inşallah yaa. benim sabrım yok işte 1 ay duraklarsam ben mahvolurum burda sizin başınızın etini yerim heralde
yarın yazıcam tabilki de çizelgem inşallah sağa doğru gider inşalaaahhhh. bu arada alkol yasak mı bu diyette
Ben rahat veririm o zaman desen canımm:) Hayatımda hiç bu kilolara cıkmadım. En cok 65 olmuştum. Ve tartıda bu kiloyu görür görmez basladım diyete en fazla 2 hafta kaldım o kiloda.
kızlaaaarrrrrrrrr tutmayın beniiiiiiii İNCELİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
BU SABAHTA -700 GÖRDÜM TOPLAMDA 9.1
yok güzelim sen gayet iyi gidiyorsun. böyle gidersen çok iyi. bayrama kesin 90 ı görürsün belki de 80 leri..canım ben 114 le başladım hayatımda gördüğüm en yüksek kilo yani hızlı vermem normal sanırım sen 70 il başlamışsın tabi ki daha yavaş olacak bence ben az bile veriyorum neyse bayrama kadar 90 olabilsem çok mutlu olacağım :)))
merhabalar.sizleri okudum da hep,yazmaktan çekindim kaçamaklarım oldu diye.12 kilo verince ve millet artık zayıflama yeter deyince şımardım .üstüne de en sevdiğim meyve karpuz tezgahlarda yerini alınca duramadım ve yedim .71 dim bugün 72,9 çıktım.emeklerimin boşa gitmemesi için atakla başlıyorum yine.3-4 gün atak yapıp seyire geçeceğim.ramazandan da çok umutluyum.açıkcası ramazanda beni tek korkutan proteinden dolayı oluşacak su ihtiyacımız.sanırım dukan yapmayanlara nazaran daha da susayacağız.olsun kazanacağımız sevabı düşünürüz biz de
Bende senin gibi 1 ayda 9 kilo veririm umarım. Bugun diyette 6. günüm. 3 gün atak+3 gün seyir. Toplam 2,9 kilo verdim. Her sabah tartıda -500 görüyorum:) Bende dikkat dağınıklığı var. Hİçbirşeye fazla bağlı kalamam:) Bu diyetle ne kadar hızlı kilo verirsem kar bana:) Atağı 1,9 ile bitirdim. 2 gündede 1 kilo daha gitti. Yarınada -500 olurum muhtemelen ama yarın bag evinde olacagız. Diyeti bozmamaya calışcam ama bilmiyorum.Normalde yarın saf protein yapmam lazım ama taze sebzelere hayır diyemem. Meyvelere diycez artık. Yarında sebze+protein yaparım artık. Pazartesi günü ve salı saf protein yaparım. Haftaya salıya kadar 64 lü rakamları göremem heralde. Ama yürüyüş daha hiç yapmadım. YArın eşimide alır yururum belki biraz:)
Morelim cok bozuk coook(
sabah isyerinde kadinla kavga ettim migdemden hastayim 4senedir tatile cikmadan calisiyorum calismaktan yoruldum bunaldim disari cikamiyorum yaz mevsimindeyiz ama burada sürekli yagmur sürekli soguk suan kislik kazak kalin corapla bile donuyorum biktim cok bitkinlik var üzerimde..dukan problem degil benim icin ama yemek hazirlamaya bile üseniyorum yapabilecek o kadar tarif var ama üsengeclikden yapmiyorum... Kahvaltimi ettim ama öglen yemeginde annemin normal kizarttigi köftelerle yarim tost yedim ,o kadar cok morelimbozuktuki dayanamadim.. bu yasta stressden yasadiklarima bak aslinda 50kilo ideal kilom ama illede 46olmak istiyorum ama yok yok yok irade sifir yapamiyorum... Bu yasimda hasta oldum stressden normal genc bir kiz gibi yemek yemesi icmesi yasak yag yasak pasta abur cubur yasak migdemden dolayi bunlar yasak oldugu halde yinede dayanamiyorum.. Aliskanlik olmus bi kere.. Suan cok üzüntü duyuyorum hava buz sporda yapamiyorum bisiklette süremiyorum bu havada cok cagresizim.. Insanlara anlatsam dalga gecip önemlemiyorlar bile amman ne olucak ye diyolar bu yasta ne hastaligi diyolar .. Kimseyle görüsmesem asosyal olucam ramazandan gercekten cok umutluyum insallah düzelir hersey .. 1ay sora trde 1aylik tatil yapicam terapi gibi olucak ama istedigim görüntüde olamiycam bu iradesizlik yüzünden : (( ne yapmaliyim nasil kazanicam bu savasi bilmiyorum..
Bence biraz rahatlaman lazım. Bİr ara bende senin gibiydim. Antidepresan kullanmaya basladım. RAhatladım. Sonra naptım biliyo musun:) Yıllardır hayalini kurdugum şeyi yaptım ve yaşamak istediğim şehir olan Ankaraya yerleştim. Herkes evlenmemi beklerken ve ailemle yasarken. Sonra güzel bir işte çalışmaya basladım. 10 kilo verdim:) Eşimle tanıştım ve 4 ayda evlendim:) Şİmdi cok kilo aldım sindirememe sıkıntımdan ve cok güzel yemek yapmamdan dolayı:) Yani hayat değişiyo. Hiçbirşeyi takip edemiyorsun. Kim derdi ki 58 kilo olarak Ankaraya tasın 68 kilo ile gelinlik giy. Galiba bazen standartları bozmak gerek. Şu an cok mutluyum. Amacım var artık:)
tutar mıyız kız.. koş peşindeyiz bizde senin. ama senin şu avatarını ne zaman görsem seni hamile sanıyorum. ve ne kilo vermesi diye düşünüuorum valla
Ne güzel canim ah benimde cesaretim olsa keske.. Ama ben hayatimdan memnunumki cok seker anne babam var skmayan üzülmüyorum evde pek aile arasinda kavgamiz oldu ve ogünden beri stresse girdi vücudum kilo almadim vermedimde ama gecen seneden yavas yavas verdigim 8kilom yavas yavas gelir oldu yaki ipin ucunu kacirsam yedikce aliyorum kilo hep dikkatt etmem lazimbeni tek ayakta tutan sey anne babamin destegi oldu cok seviyoeum onlari baskilari yok bana ne istesem yapiolar 22yasindayim cocuk gibiyi bakiliyorum hala.. Ama iste is stressi fln derken cok yorulduum allahtan tr e geliyorum yorgunlugmu aticam insallah.. Simdi ne önerirsiniz devammi yoksa pazartesi atakla yeniden mi baslasam misafirde gelicek birazdan (..
Bence biraz rahatlaman lazım. Bİr ara bende senin gibiydim. Antidepresan kullanmaya basladım. RAhatladım. Sonra naptım biliyo musun:) Yıllardır hayalini kurdugum şeyi yaptım ve yaşamak istediğim şehir olan Ankaraya yerleştim. Herkes evlenmemi beklerken ve ailemle yasarken. Sonra güzel bir işte çalışmaya basladım. 10 kilo verdim:) Eşimle tanıştım ve 4 ayda evlendim:) Şİmdi cok kilo aldım sindirememe sıkıntımdan ve cok güzel yemek yapmamdan dolayı:) Yani hayat değişiyo. Hiçbirşeyi takip edemiyorsun. Kim derdi ki 58 kilo olarak Ankaraya tasın 68 kilo ile gelinlik giy. Galiba bazen standartları bozmak gerek. Şu an cok mutluyum. Amacım var artık:)
inşallah zaten o yüzden kilo vermeye çalışıyorum hamilelik için cnım sizde koşun hadiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?