bravo ne güzel anlatmışsın hayatın kısalığını birdaha dünyaya gelmeyeceğiz mutlu olduğumuz şekilde yerde ve insanlarla yaşamamız gerektiğini. inanılmaz takdir ettim seni. birazda kendime benzettim hani :)
ayyy arkadaşım İNŞALLAH ALLAHIM ÇOK HAYIRLI VE GÜZEL BİR EVLAT NASİP ETSİN.çocuk gerçekten mucize..allah anne babalık vasfını taşıyabilecek o güzel duygularla çocuğuna bakabilecek insanlara nasip etsin inşallah.
arkadaşım aşkolsun ya... kaçamak yaptığında gelde buraya sana haddini bildirelimlisa şimdi olsaydı görürdün sen gününü.
ne kaçamağı öyle hemen şımarıklık yok. daha önümüzde 1 çok önemli evre daha var. sen onu geçmeden kaçamağa geçmişsin. ne güzel gitmişti kilocukların.. neyseki çok almamışsın. toparla hemen. yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin aaaaa iradeni sağlamlaştırmak için kaçamak yapsanda yapmasanda ayrılma burdan sakın
Kızlar ben de başlamak istiyorum ama merak ettiğim bir şey var.
Evdeyken uygulamak kolay da çalışanlar nasıl uyguluyorsunuz bu diyeti?
bravo ne güzel anlatmışsın hayatın kısalığını birdaha dünyaya gelmeyeceğiz mutlu olduğumuz şekilde yerde ve insanlarla yaşamamız gerektiğini. inanılmaz takdir ettim seni. birazda kendime benzettim hani :)
ayyy arkadaşım İNŞALLAH ALLAHIM ÇOK HAYIRLI VE GÜZEL BİR EVLAT NASİP ETSİN.çocuk gerçekten mucize..allah anne babalık vasfını taşıyabilecek o güzel duygularla çocuğuna bakabilecek insanlara nasip etsin inşallah.
Günaydın:-( tartıldim bugun değişiklik yok kilomda kızlar neden boyle oldu. Nerde yanlış yaptım. Atağı tekrarlayim mi yoksa geçeyim mi seyire. Dun son atak günümdü. Daha ilk evrede veremezsem diğer evreler ne yapacam ben:-( of of...
allah allah çok ilginç gerçekten ben ilk defa duydum mesela örnek bi gününü yazarmısın neler yiyodun sınırlı izinlileri kullandınmı bide hindi füme türü şeyler bazılarının içinde nişasta var o bize yasak meselaTestte 6 gün atak dedi 2.5 kilo vermem gerekiyodu ben hic vermemişm. 100 kiloyum
inşallah canım inşallah bu arada senin hedefe bişey kalmadı hee
Günaydın:-( tartıldim bugun değişiklik yok kilomda kızlar neden boyle oldu. Nerde yanlış yaptım. Atağı tekrarlayim mi yoksa geçeyim mi seyire. Dun son atak günümdü. Daha ilk evrede veremezsem diğer evreler ne yapacam ben:-( of of...
Ben de yarın 1 temmuz itibari ile diyetime başlıyorum arkadaşlar.Daha önce 2 yıl önce dukan diyeti ile 35 kg vermiştim,ama 60 kg vermiş gibi bir görünümüm vardı,dukan mucizesi.105 kilodan,70 kiloya düşmüştüm.Daha sonraki 2 yıl özel hayatımdaki bazı çalkantılar yüzünden diyeti bıraktım ve alabildiğine yedim karbonhidrat ağırlıklı olarak,birçoğumuz gibi duygusal yiyiciyim.7 ayda dukan diyeti 35 kg vermiş olan ben;24 ayda alabildiğine yiyerek yalnızca 25 kg geri aldım ve bunu da bir mucize olarak kabul ediyorum başka bir diyet olsa 120'ye kadar çıkardım diye düşünüyorum 2 yıl boyu bırakınca.Tekrar geri döndüm,yarın sabah başlıyorum
Eki Görüntüle 745538
Ben de yarın 1 temmuz itibari ile diyetime başlıyorum arkadaşlar.Daha önce 2 yıl önce dukan diyeti ile 35 kg vermiştim,ama 60 kg vermiş gibi bir görünümüm vardı,dukan mucizesi.105 kilodan,70 kiloya düşmüştüm.Daha sonraki 2 yıl özel hayatımdaki bazı çalkantılar yüzünden diyeti bıraktım ve alabildiğine yedim karbonhidrat ağırlıklı olarak,birçoğumuz gibi duygusal yiyiciyim.7 ayda dukan diyeti 35 kg vermiş olan ben;24 ayda alabildiğine yiyerek yalnızca 25 kg geri aldım ve bunu da bir mucize olarak kabul ediyorum başka bir diyet olsa 120'ye kadar çıkardım diye düşünüyorum 2 yıl boyu bırakınca.Tekrar geri döndüm,yarın sabah başlıyorum
Eki Görüntüle 745538
Benim avantajım proteine olan düşkünlüğümdü sanırım,hiç zorlanmadım diyebilirim çünkü diyet yapmazken de süt,yoğurt,peynir,tavuk,balık,sebze ağırlıklı beslenen biriyim,beni en çok zorlayan meyvesizlik oldu o da zaten birkaç aylık bir süreç sabredilebilir zor olsa da.Yaptıkça yazarım tabi ki buraya ama;2 kaşık yulaf kepeği ile yapılmış krep arası peynir,ara öğünlerde yoğurt ve süt,öğle ve akşamları tavuk ya da etle yapılmış yemek çeşitleri ile çok hızlı yol alınabiliyor en kısa şekilde özetlemek gerekirse.elde ettiğiniz sonuç çok güzel umarım yine böyle güzel gelişmeler olur.. bana da nasıl beslendiğinizi neler yaptığınızı anlatabilir misiniz bende kitabı filan da yok bari sizin listenize uyayım fazla değil sadece 5 6kilo vermek istiyorum..
Pek mümkün olmayan bir durum,sebepler şunlar olabilir:Testte 6 gün atak dedi 2.5 kilo vermem gerekiyodu ben hic vermemişm. 100 kiloyum
Çok teşekkür ederim,savaşıcamBaşarılar dilerim, tekrar başarabilirsin :)
Benim avantajım proteine olan düşkünlüğümdü sanırım,hiç zorlanmadım diyebilirim çünkü diyet yapmazken de süt,yoğurt,peynir,tavuk,balık,sebze ağırlıklı beslenen biriyim,beni en çok zorlayan meyvesizlik oldu o da zaten birkaç aylık bir süreç sabredilebilir zor olsa da.Yaptıkça yazarım tabi ki buraya ama;2 kaşık yulaf kepeği ile yapılmış krep arası peynir,ara öğünlerde yoğurt ve süt,öğle ve akşamları tavuk ya da etle yapılmış yemek çeşitleri ile çok hızlı yol alınabiliyor en kısa şekilde özetlemek gerekirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?