Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok teşekkür ederim canım:) Artık kendim oldum. Ben var ve benim istediklerim var. İnsanların mutlu etmeyide seven bi kalbim var. Dolayısıyla artık ailemide daha mutle edebiliyorum çünkü ben istiyorum:) Senin hikayenide yaz müsait oldugunda. Bİlmek isterim:) Veee bende çocuk istiyorum:) En yakın zamanda güçlendirmeyi hamilelikde yapcam bi aksilik yada sağlık sorunu falan cıkmazsa:)

menüm yazmadım bugün ben gezmelerden geldiğim için:
Kahvaltı:
lor peynir
bir dilim dukan ekmek
Öğle:
ton balıklı yumurta salatası
coca cola zero
Akşam:
yoğurt çorbası

tamam canım sağol desteğin için

Kızlar ben de başlamak istiyorum ama merak ettiğim bir şey var.
Evdeyken uygulamak kolay da çalışanlar nasıl uyguluyorsunuz bu diyeti?

Kızlar ben de başlamak istiyorum ama merak ettiğim bir şey var.
Evdeyken uygulamak kolay da çalışanlar nasıl uyguluyorsunuz bu diyeti?

çalışanada kolay bence ben çalışıyorum mesela hemde vardiyeli mesela sabah 8-4 ,4-12 ,12-8 gibi saatler yani sadece 8-4 te zorlandım ama kolay evde yiyip gidiyorum yanımada atıştırmalık bişeyler alıyorum geceyse mesela orda açık büfe kahvaltıdan 1 tane yumurta alıyorum onu yiyorum bol su derken zaman geçiyo eve geliyorum bilmiyorum bana kolay geliyo ama zorlananlarda olabilir bence başla hiç vakit kaybetme ama önce alınması gerekenleri al eksiklerini tamamla kitabıda oku ve hemen başla bırakmak istemeyeceksin bak gör nasıl güzel kilo veriliyo boy-kilo kaç sevivi dukan testini yaptınmı kac kg vermen lazım yapmadıysan testide yap başarılar

inşallah canım inşallah bu arada senin hedefe bişey kalmadı hee

Günaydın:-( tartıldim bugun değişiklik yok kilomda kızlar neden boyle oldu. Nerde yanlış yaptım. Atağı tekrarlayim mi yoksa geçeyim mi seyire. Dun son atak günümdü. Daha ilk evrede veremezsem diğer evreler ne yapacam ben:-( of of...

dukan testi yapmışmıydın kaç kg yazıyodu sen kaç kilo verdin suan kaç kilosun

Kızlar... Bi cevap yazın ne yapayım yaa yarın atak başlayım mi en baştan gittim marketten söylenen markalardan aldım eve gidip simdi ekmek pita falan yapıcam hafta içi akşamları zorlanıyorum çünkü..

Testte 6 gün atak dedi 2.5 kilo vermem gerekiyodu ben hic vermemişm. 100 kiloyum
allah allah çok ilginç gerçekten ben ilk defa duydum mesela örnek bi gününü yazarmısın neler yiyodun sınırlı izinlileri kullandınmı bide hindi füme türü şeyler bazılarının içinde nişasta var o bize yasak mesela

inşallah canım inşallah bu arada senin hedefe bişey kalmadı hee

evet çok şükür canım. ama bir 60 a geleyim de hala sıkılmazsam 58 asıl hedefim. son zamanlarda çok çok az veriyorum. şbirde şimdi tatile çıktım. inşallah almadan bu bir haftayı atlatırım.

allah allahhh canım sen yediklerini iyice kontrol et. bence su tutan birşeyler var sende. ama yerken uygun olduğunu düşündüğün ama belkide hiç uygun olmayan şeyler yiyorsun. belki de reglysin yada başlangıcısın. bende regly sonrası 1 kilo fazrkediyor.
mesela yoğurt çorbanı nasıl yapıyorsun. ekmeğini vs. içine koydukkalarını kontrol et bence...

yaaaaaaaaa bugünde hiç kimse yok daha 1 sayfa bile dolmadı herkes mi tatile gitti valla sıkıldım ben kimse olmayınca

Ben de yarın 1 temmuz itibari ile diyetime başlıyorum arkadaşlar.Daha önce 2 yıl önce dukan diyeti ile 35 kg vermiştim,ama 60 kg vermiş gibi bir görünümüm vardı,dukan mucizesi.105 kilodan,70 kiloya düşmüştüm.Daha sonraki 2 yıl özel hayatımdaki bazı çalkantılar yüzünden diyeti bıraktım ve alabildiğine yedim karbonhidrat ağırlıklı olarak,birçoğumuz gibi duygusal yiyiciyim.7 ayda dukan diyeti 35 kg vermiş olan ben;24 ayda alabildiğine yiyerek yalnızca 25 kg geri aldım ve bunu da bir mucize olarak kabul ediyorum başka bir diyet olsa 120'ye kadar çıkardım diye düşünüyorum 2 yıl boyu bırakınca.Tekrar geri döndüm,yarın sabah başlıyorum

elde ettiğiniz sonuç çok güzel umarım yine böyle güzel gelişmeler olur.. bana da nasıl beslendiğinizi neler yaptığınızı anlatabilir misiniz bende kitabı filan da yok bari sizin listenize uyayım fazla değil sadece 5 6kilo vermek istiyorum..

Başarılar dilerim, tekrar başarabilirsin :)

Benim avantajım proteine olan düşkünlüğümdü sanırım,hiç zorlanmadım diyebilirim çünkü diyet yapmazken de süt,yoğurt,peynir,tavuk,balık,sebze ağırlıklı beslenen biriyim,beni en çok zorlayan meyvesizlik oldu o da zaten birkaç aylık bir süreç sabredilebilir zor olsa da.Yaptıkça yazarım tabi ki buraya ama;2 kaşık yulaf kepeği ile yapılmış krep arası peynir,ara öğünlerde yoğurt ve süt,öğle ve akşamları tavuk ya da etle yapılmış yemek çeşitleri ile çok hızlı yol alınabiliyor en kısa şekilde özetlemek gerekirse.

Testte 6 gün atak dedi 2.5 kilo vermem gerekiyodu ben hic vermemişm. 100 kiloyum
Pek mümkün olmayan bir durum,sebepler şunlar olabilir:
*Regl başlangıcı ya da öncesi ya da o süreç,
*Light ürünler konusunda taviz,yarım yağlı ürünler kesinlikle vermeyi yavaşlatıyor çünkü.
*Kabızlık,
*Yulaf kepeğini 1.5 kaşıktan fazla tüketmek,
*Tuzu fazla kaçırmak,
*Meyve ya da dondurma kaçamağı...

Başarılar dilerim, tekrar başarabilirsin :)
Çok teşekkür ederim,savaşıcam

teşekkürler..peki bişi sorucam meyve yememek daha kötü değil mi bolca vitamin var meyvede vitamin eksikliği vs yaşadınız mı yada bu saçınıza tırnaklarınıza filan yansıdı mı.biliyorum meyvede glikoz vs olduğundan biraz sorun olabilir ama meyvesiz de zor bilemedim ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…