Dukan diyetinin en büyük zaafı çinko-magnezyum eksikliğine sebep olması ve böbreklerde biriken üre.Bunu da bol su içerek ve dışardan magnezyum çinko tabletlerden kullanarak engelleyebiliriz,ben öyle yapmıştım.teşekkürler..peki bişi sorucam meyve yememek daha kötü değil mi bolca vitamin var meyvede vitamin eksikliği vs yaşadınız mı yada bu saçınıza tırnaklarınıza filan yansıdı mı.biliyorum meyvede glikoz vs olduğundan biraz sorun olabilir ama meyvesiz de zor bilemedim ki :26:
Pek mümkün olmayan bir durum,sebepler şunlar olabilir:
*Regl başlangıcı ya da öncesi ya da o süreç,
*Light ürünler konusunda taviz,yarım yağlı ürünler kesinlikle vermeyi yavaşlatıyor çünkü.
*Kabızlık,
*Yulaf kepeğini 1.5 kaşıktan fazla tüketmek,
*Tuzu fazla kaçırmak,
*Meyve ya da dondurma kaçamağı...
light yoğurt yemedim
bir de yediğim hindi fümede nişasta varmış ona dikkat etmedim
spor yapmadım
eğer bunlar çok çok etkiliyse yarın en baştan başlıcm atak evresinden....
bir de teyzemde tartılmıştım eve yeni tartı aldım kendi evimizde tartılınca farklı çıktım çizelgemi de düzeltiorum ve sil baştan başlıorum....
Pek mümkün olmayan bir durum,sebepler şunlar olabilir:
*Regl başlangıcı ya da öncesi ya da o süreç,
*Light ürünler konusunda taviz,yarım yağlı ürünler kesinlikle vermeyi yavaşlatıyor çünkü.
*Kabızlık,
*Yulaf kepeğini 1.5 kaşıktan fazla tüketmek,
*Tuzu fazla kaçırmak,
*Meyve ya da dondurma kaçamağı...
light yoğurt yemedim
bir de yediğim hindi fümede nişasta varmış ona dikkat etmedim
spor yapmadım
eğer bunlar çok çok etkiliyse yarın en baştan başlıcm atak evresinden....
bir de teyzemde tartılmıştım eve yeni tartı aldım kendi evimizde tartılınca farklı çıktım çizelgemi de düzeltiorum ve sil baştan başlıorum....
bunları düzeltip bence yeni baştan başla ben bu hindi füme tarzı şarküteri ürünlerini hiç tüketmedim gerek ihtiyac duymadım mesela yürüyüş felan yapamıyosan youtube bootcamp yaz ordaki 30 dk lık videoyu aynen uygula bunun faydasını görürsün bide sabah wc ihtiyacını gider sadece iç çamaşırlarıyla tartıl süt ve süt ürünlerinde yağ oranı %2 ya daha azını bulabilirsen onu kullan çünkü yağ alımı az olunca vücut kendi yağından yakıyomus umarım bu sefer kilo verebbilirsin gerçekten üzüldüm verememene eğer kabızlık sorunun varsa doğadanın kayısılı form cayını al ben onu kullanıyodum bitince liptonunkini aldım ama doğadanın tadı daha güzeldi ha bide kola ve benzeri ürünleri kullanıyosan sadece skersiz olanı kullan diğerlerinde şeker var hadi bakalım sil baştan göster kkendini azmini unutma biz DUKANİÇEYİZÇİZELGENİ YAPMAYI UNUTMA
bunları düzeltip bence yeni baştan başla ben bu hindi füme tarzı şarküteri ürünlerini hiç tüketmedim gerek ihtiyac duymadım mesela yürüyüş felan yapamıyosan youtube bootcamp yaz ordaki 30 dk lık videoyu aynen uygula bunun faydasını görürsün bide sabah wc ihtiyacını gider sadece iç çamaşırlarıyla tartıl süt ve süt ürünlerinde yağ oranı %2 ya daha azını bulabilirsen onu kullan çünkü yağ alımı az olunca vücut kendi yağından yakıyomus umarım bu sefer kilo verebbilirsin gerçekten üzüldüm verememene eğer kabızlık sorunun varsa doğadanın kayısılı form cayını al ben onu kullanıyodum bitince liptonunkini aldım ama doğadanın tadı daha güzeldi ha bide kola ve benzeri ürünleri kullanıyosan sadece skersiz olanı kullan diğerlerinde şeker var hadi bakalım sil baştan göster kkendini azmini unutma biz DUKANİÇEYİZÇİZELGENİ YAPMAYI UNUTMA
tamam canım. bu sefer baştan başlıcam ama arada karnın kıyıldıkça ne yicez bende yemeyim bari füme. ben her öğünümü de yazdım buraya kimseden de bi uyarı almadım yaa. neyse bakalım atak yapalım ramazanda da seyire başlıcaz hayırlısı. şu çizelgemi düzelteyim.
tamam canım. bu sefer baştan başlıcam ama arada karnın kıyıldıkça ne yicez bende yemeyim bari füme. ben her öğünümü de yazdım buraya kimseden de bi uyarı almadım yaa. neyse bakalım atak yapalım ramazanda da seyire başlıcaz hayırlısı. şu çizelgemi düzelteyim.
miden kıylıdıkça bi iki dilim peynir yada tarcın veya pul biber karıştırdığın yoğurdu yiyebilirsin ama süt ürünleri 1 litre unutma hem ilk günlerde miden yavas yavas küçülmeye baslıyo bi zaman sonra 1 parça tavuk ve az bi yoğurt yedinmi ay çok yedim çok şiştim diyosun yani emin ol kendine güven bişeyi hayal et mesela ağustosta benim görümcemin düğünü var ankarada ben denizlideyim mesela uzun zamandır akrabalarla görüşmediğimiz için düğünde herkes beni konuşsun istiyorum kendimi orda böyle incecik hayal ediyorum o zaman daha bi güçlü oluyorum sanki
akşam yemeğim
ben gece calıştığım için yeni uyandım sayılır bugün ps günüm
4 adet köfte(kıyma küçük bi soğan 1 diş sarımsak 1 yumurta ve baharat)
dukan krebi(3 yk yoğurt 2 yk yulaf kepeği, yumurta)
söğüş(domates,soğan,salatalık)
1 bardak kola zero
gayet güzel doydum hatta krep bitmedi bile
gecede işte 1lt su içiyorum çay vs. sabaha kadarda acıkmıyorum
merhaba öncelikle bu diyet 4aşamadan oluşuyo ve eğer bu diyeti yapacaksan 4 aşamada yapılmak zorunda ama kitapsız olmazelde ettiğiniz sonuç çok güzel umarım yine böyle güzel gelişmeler olur.. bana da nasıl beslendiğinizi neler yaptığınızı anlatabilir misiniz bende kitabı filan da yok bari sizin listenize uyayım fazla değil sadece 5 6kilo vermek istiyorum..
vereceğin kilo çok değil aslında bastan itibaren yapabilirsin tüm evreleriyle kısa sürer zaten 1 gün saf protein 1 gün protein+sebze seyir evresinde atağıda yapsan 2-3 gün yaparsınsadece vereceğin kilo az olduğu içinkızlar hani bigün protein+ bir diğer gün protein-sebze gibi bi beslenme şekli var ya sizce 1gün yumurta süt/yoğurt ve yulaf kepeği ve bir günde bunun aynısına ek olarak bi sebze tüketmem olur mu devamlı bu dönüşümü sürdürsem :26: ne dersiniz..ben işin içinden çıkamadım zira
merhaba öncelikle bu diyet 4aşamadan oluşuyo ve eğer bu diyeti yapacaksan 4 aşamada yapılmak zorunda ama kitapsız olmaz
önce kitabı temin etmen lazım istersen dukanın sitesine girip testi yap ama unutma 4 asamayıda yapman lazım çünkü güçlendirme ve koruma evreleri yapımazsa kilo geri alınabiliyo
vereceğin kilo çok değil aslında bastan itibaren yapabilirsin tüm evreleriyle kısa sürer zaten 1 gün saf protein 1 gün protein+sebze seyir evresinde atağıda yapsan 2-3 gün yaparsınsadece vereceğin kilo az olduğu için
Benim 48 kilo olmam gerekiyor ama ben 55 olmak istiyorum 60 kiloyum şuan. Zayıflık yakışmıyor bana hiç. Fazla birşey değil ama doğru düzgün birşey yemeyip spor da yaptığım halde veremiyorum. O yüzden başlım dedim ama bana fazla mı gelir ki bu diyet?çalışanada kolay bence ben çalışıyorum mesela hemde vardiyeli mesela sabah 8-4 ,4-12 ,12-8 gibi saatler yani sadece 8-4 te zorlandım ama kolay evde yiyip gidiyorum yanımada atıştırmalık bişeyler alıyorum geceyse mesela orda açık büfe kahvaltıdan 1 tane yumurta alıyorum onu yiyorum bol su derken zaman geçiyo eve geliyorum bilmiyorum bana kolay geliyo ama zorlananlarda olabilir bence başla hiç vakit kaybetme ama önce alınması gerekenleri al eksiklerini tamamla kitabıda oku ve hemen başla bırakmak istemeyeceksin bak gör nasıl güzel kilo veriliyo boy-kilo kaç sevivi dukan testini yaptınmı kac kg vermen lazım yapmadıysan testide yap başarılar
Selam kızlar,
24.06.2013-30.06.2013 arası yaptıgım atak evresinin sonucu
Baslangıc 94.6
Bitiş 91.0 nasıl kızlar :)
Yarından ıtıbaren atak evresıne gecıyorum çalışıyorum Kahvaltı ve ara öğünlerde acıktıgımda ne yıyebılırım kızlar önerilerinizi bekliyorum :)
Ben de yarın 1 temmuz itibari ile diyetime başlıyorum arkadaşlar.Daha önce 2 yıl önce dukan diyeti ile 35 kg vermiştim,ama 60 kg vermiş gibi bir görünümüm vardı,dukan mucizesi.105 kilodan,70 kiloya düşmüştüm.Daha sonraki 2 yıl özel hayatımdaki bazı çalkantılar yüzünden diyeti bıraktım ve alabildiğine yedim karbonhidrat ağırlıklı olarak,birçoğumuz gibi duygusal yiyiciyim.7 ayda dukan diyeti 35 kg vermiş olan ben;24 ayda alabildiğine yiyerek yalnızca 25 kg geri aldım ve bunu da bir mucize olarak kabul ediyorum başka bir diyet olsa 120'ye kadar çıkardım diye düşünüyorum 2 yıl boyu bırakınca.Tekrar geri döndüm,yarın sabah başlıyorum
Eki Görüntüle 745538
teşekkürler..peki bişi sorucam meyve yememek daha kötü değil mi bolca vitamin var meyvede vitamin eksikliği vs yaşadınız mı yada bu saçınıza tırnaklarınıza filan yansıdı mı.biliyorum meyvede glikoz vs olduğundan biraz sorun olabilir ama meyvesiz de zor bilemedim ki :26:
kızlar hani bigün protein+ bir diğer gün protein-sebze gibi bi beslenme şekli var ya sizce 1gün yumurta süt/yoğurt ve yulaf kepeği ve bir günde bunun aynısına ek olarak bi sebze tüketmem olur mu devamlı bu dönüşümü sürdürsem :26: ne dersiniz..ben işin içinden çıkamadım zira
Canım dukan keki veya poğaçası yap muffin kaplarına.hazırlamak 5 dk pişirmek 10 dkSelam kızlar,
Baslangıc 94.6
Yarından ıtıbaren atak evresıne gecıyorum çalışıyorum Kahvaltı ve ara öğünlerde acıktıgımda ne yıyebılırım kızlar önerilerinizi bekliyorum :)
Harika bir sonuç,tebrik ederim.Ben de bugün itibariyle 93.5 kg ile başladım,6 gün atak verdi dukan,senin kadar versem daha ne isterim maşallahSelam kızlar,
Baslangıc 94.6
Çok teşekkür ederim,sıkıntıların izleri kalsa da beden toparlanmadan ruh toparlanmıyor diye düşünüyorum umarım güzel sonuçlar alırımhoş geldin arkadaşım bir kez yapmışsın yine yapabilirsin.umarım tüm sıkıntıların geride kalmıştır ve aldıklarını fazla fazla verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?