Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dukan diyetinin en büyük zaafı çinko-magnezyum eksikliğine sebep olması ve böbreklerde biriken üre.Bunu da bol su içerek ve dışardan magnezyum çinko tabletlerden kullanarak engelleyebiliriz,ben öyle yapmıştım.

Son düzenleme:

Dukancılar günlük menülerimizi de yazalım lütfen. Hem birbirimize fikir vermek hem de birbirimizi kontrol etmek açısından faydalı olur.

kızlar hani bigün protein+ bir diğer gün protein-sebze gibi bi beslenme şekli var ya sizce 1gün yumurta süt/yoğurt ve yulaf kepeği ve bir günde bunun aynısına ek olarak bi sebze tüketmem olur mu devamlı bu dönüşümü sürdürsem :26: ne dersiniz..ben işin içinden çıkamadım zira

merhaba öncelikle bu diyet 4aşamadan oluşuyo ve eğer bu diyeti yapacaksan 4 aşamada yapılmak zorunda ama kitapsız olmaz
önce kitabı temin etmen lazım istersen dukanın sitesine girip testi yap ama unutma 4 asamayıda yapman lazım çünkü güçlendirme ve koruma evreleri yapımazsa kilo geri alınabiliyo

vereceğin kilo çok değil aslında bastan itibaren yapabilirsin tüm evreleriyle kısa sürer zaten 1 gün saf protein 1 gün protein+sebze seyir evresinde atağıda yapsan 2-3 gün yaparsınsadece vereceğin kilo az olduğu için

çok teşekkür ederim haklısınız anladım ki kitabı almadan pek ilerleyemicem..neyse en azından yarın sabah bi yumurta yerim öğlen ve akşam da ekmek olmadan bişiler yerim abartmadan..şimdilik böyle yapayım en azından öğünlerim belli olsun çünkü en büyük sorunum düzensiz yemem saçma sapan saatlerde yiyorum..kitabı alınca da usulüne göre yapayım bari sağolun

Son düzenleme:
Selam kızlar,

24.06.2013-30.06.2013 arası yaptıgım atak evresinin sonucu
Baslangıc 94.6
Bitiş 91.0 nasıl kızlar :)

Yarından ıtıbaren atak evresıne gecıyorum çalışıyorum Kahvaltı ve ara öğünlerde acıktıgımda ne yıyebılırım kızlar önerilerinizi bekliyorum :)

Benim 48 kilo olmam gerekiyor ama ben 55 olmak istiyorum 60 kiloyum şuan. Zayıflık yakışmıyor bana hiç. Fazla birşey değil ama doğru düzgün birşey yemeyip spor da yaptığım halde veremiyorum. O yüzden başlım dedim ama bana fazla mı gelir ki bu diyet?

Çok güzel, 6 günde 3.6 kilo! Tebrikler

hoş geldin arkadaşım bir kez yapmışsın yine yapabilirsin.umarım tüm sıkıntıların geride kalmıştır ve aldıklarını fazla fazla verirsin.

arkadaş açıklamış gerçi.son yaptırdığım testte b12 de eksiklik vardı az bir şekilde.o da benim ilacımı ihmal etmemden kaynaklandı.zaten dukanda tablet vitamin desteği alın mutlaka diyor.b12,magnezyum ve çinko hapları kullanabilirsin ek olarak.

evet böyle tüket ama sebze miktarı proteinden fazla olmasın dikkat et.

kaçamaklardan sonra 70,8 den 72,9 a çıktım demiştim ve tekrar başladım.bugün 71,8 im.yani aldığım 2,100 ün 1,100 ünü verdim darısı kalan 1 kg ya

ama bahçede büyümeye başlayan rokalarım ve terelerim çok güzel geliyor bana.her gün yemek istiyorum ama olmaz biliyorum :26::26:

Son düzenleme:
Günaydın canlarrr:)

Hafta sonu bağ evinde olacagımı biliyordunuz. Sonuç +700:) Ama hepsinin ödem oldugunu biliyorum. Vucudumda inanılmaz bi hasaslık ve şişkinlik var.Tabi bunda 2 gun üst üste sebze protein yapmamında etkisi var.. Kilo almadıgıma eminim ama tabikide oyle bile olsa beni yavaslattıgı kesin. Neyse bugun yeniden sıkı bi şekilde asılıyorum diyete. bu sabah 67 kilo cıktım. Ama taze dalından meyveler sebzeler... Bende o kadar irade olsaydı bu kilolara cıkmazdım zaten:) Tamam tamam parmak sallamayın:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar;
Başarısız bir atak evresi sonrası bugün en baştan tekrar başlıyorum atak evresinden.
-Kahvaltım:
1 dilim dukan ekmek
2 hindi jambon (migros markada patates nişastası yok)
1 kaşık lor peynir (yörsan)
1 kupa limonlu yeşl çay
-Öğle:
80 gr light ton balığı (pınar)
1 cola zero
-Akşam:
1 tam tavuk göğsü sote
1 kase yoğurt
-Aralarda da ayram falan içerim... Markasına kadar yazdım ki nerde yanlış yaptım bilmek istiyorum. Dünyada ilkim galiba atak evresinde kilo veremeyen.

Canım dukan keki veya poğaçası yap muffin kaplarına.hazırlamak 5 dk pişirmek 10 dk

Ben işyerine bunlardan götüyorum çayın kahvenin yanına acıktığımda galan çok iyi oluyo.

Birde hindi füme cips yapmanı tavsiye ederim çok güzel bi atıştırmalık

Kızlar hala halaaaaaa süt tozu bulamadım.bulsam hazine bulmuş gibi sevinicem resmen...
İzmir'de Migros tansaş kipa gürmar,
Kuşadası Migros tansaş kipa,
Bodrum Migros kipa Carrefour express,
Marketlerine gittim yok yok yok...
Aktarda satılıyor mu?

Sanırım orda da yoksa gurmenet'ten alıcam mecburen.

Gerçi şimdilik dukanellamı sevgili ecemus'cumun tavsiyesiyle light labne ile yapabiliyorum.

Harika bir sonuç,tebrik ederim.Ben de bugün itibariyle 93.5 kg ile başladım,6 gün atak verdi dukan,senin kadar versem daha ne isterim maşallah

hoş geldin arkadaşım bir kez yapmışsın yine yapabilirsin.umarım tüm sıkıntıların geride kalmıştır ve aldıklarını fazla fazla verirsin.
Çok teşekkür ederim,sıkıntıların izleri kalsa da beden toparlanmadan ruh toparlanmıyor diye düşünüyorum umarım güzel sonuçlar alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…