Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hayırlı haftalar dukaniçeler
ben durakladım kilo vermekte hatta +500 gözüküyorum hiç kaçamak yapmadım hatta sınırlı izinlileri bile kullanmıyorum neden böyle oldu anlamadım ( gerçi 3 gündür müthiş bir kabızlık var onun etkisi vardır sanırım artık şaşırdım ne yapacağımı bende acı çehre bile işe yaramıyor artık.

Tarih:1 temmuz 2013
Başlangıç kilo:93.5

Kahvaltı:
*1 bardak light süt
*3-4 parça yağsız peynir
*1 haşlanmış yumurta
*8 dilim çıkardığım dukan krepten 3 dilim(1.5 yk yulaf kepeği,2 yk light süt,2 yumurtanın akı,1 çay kaşığı kabartma tozu)

*Kahvaltı öncesi 500 ml su ile aldığım çinko hapı ve üzerine light süt ve tatlandırıcı ile yapılmış nescafe.

Son düzenleme:
ama senin durklaman için çok erken deği mi

herkese merhaba,

geçtiğimiz yıllarda dukan yapmış ve bırakmış biri olarak tekrar başlamış bulunmaktayım. 1,5 yıl önce 7 ay kadar dukan yaptım ve 10 kilo verdim tabiki dikkat etmediğim için kilo aldım.bugün tekrar diyete başladım ve şuan güzel gidiyor.

dukan diyeti benim başladığım dönemde çok yaygın değildi ve yemek konusunda sıkıntı çekiyorduk aramızda 1 yıldır bu diyeti yapanlarda vardı sonuçta aynı şeyler sıkılıyor insan hele çalışıyorsan kötü. kendimizce tarifler yaptık sevdiğimiz yiyecekleri dukana uyarladık ve şuan internette dolaşan tarifler ortaya çıktı:))

şuanda şansım dukana yabancı olmamam bu yüzden diyet boyunca zorlanacağımı düşünmüyorum. şuan 64,5 kiloyum hedefim 54. bundan sonra burda sıkça karşılaşacağız ve paylaşımlarda bulunacağız.

iyi günler.

Heyyyyyyyy dukaniçeler nasılsınız nasıl gidiyo ben süperim yakında 7 li rakamları görücem

Kaçamak yaptıkdan sonra yapılacaklar ile ilgili bişeyler buldum kızlarr.. Umarım faydası olur. Ben 2 gün atak yapacagım. Yarın sabahki tartım sonucuma göre kesin bişeyler yaparım yani:) Birde ramazanda Dukanı nasıl yapacağımızı sorup duruyordum ya faydalı olabileceğini düşündüğüm bi makale buldum. Hayrılı dukanlarrr:)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iz/631605-ramazanda-dukannn.html#post31009504

Gelelim kaçamak yaptığınızda duraklama yaşamamak için alınabilecek önlemlere.
-Kaçamağın ciddiyetine gore 2-5 gün arası SINIRLI İZİNLİLERİ tamamen kesmelisiniz.
-Yürüyüşü ve egzersizi artırmalısınız .

Eğer küçük kaçamaklardan yaptıysanız sınırlı izinlileri 2 gün tüketmemek yeterli. Ama diğer kaçamaklarda o günü hiç diyet yapmamışda sayabilirzi. Yani istediğimiz kiloya ulaştıkdan sonra 1 gün daha seyir yapılıp güçlendirmeyide bir gün artırmak gerekirmiş. Ama küçük kaçamaklarda diğer günlerde kaçamak yapmamak yeterli:)

umarım kaçamak yapılmaz ama yapanlar için güzel bir bilgi teşekkürler.

Anam anam anammmm çoook büyük kaçamak yaptım bugün :18: Bi yandan iyi oldu moralim düzeldi bi yandan napcam diom. Bir süre kekmiş pudingmiş yassak bana. 1 hafta sadece diyet yemekleri. Atıştırmalık yemezsem toparlarım durumu

ps gününe uygun bi mücvet tarifi

- 2-3 adet kabak
- 1 yumurta
- 1 tutam dereotu
- 100 gr peynir veya lor
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 3-4 dal taze soğan
- 1 tatlı kaşığı kuru nane
- Tuz, taze çekilmiş karabiber
- 1 yk. yulaf kepeği

yarım saat dinlendirdikten sonra silikon tepsiye 20-25cdk fırında pişirilir.

bana çok güzel geldi denemek istiorum bunu :)))

lotuscum canım ben hiç marketle uğraşmıyorum.sipariş ettim 2 paket ne zamandır kullanıyorum.ben balıkesir de yaşıyorum.3 gün sonra elimdeydi.sen de sipariş ver bence.

hoş geldiniz..

güzel paylaşımların için teşekkürler.dukan da kaçamak bir balona iğne batırmak gibiymiş.kaçamağın büyüğü küçüğü olmaz.asla yapmamalıyız.hele ki atak i asla telafi olarak görmemeliyiz.kararlılıkla devam etmeliyiz.ama paylaştığın yazıyla olur da kaçamak yaparsak boyutunu öğrenmiş olduk sağol tatlım

Kullandığım Malzemeler
2 adet kabak
3 adet patlıcan
1 adet orta boy kuru soğan
2 adet orta boy domates
8-9 adet yeşil biber
Köfte İçin:
500 gram dana kıyma
3 diş sarımsak
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
Baharatlar (kimyon, tuz, karabiber, pul biber)

Öncelikle yemeğe köfteleri yapmakla başlıyoruz. 500 gram dana kıymayı, sarımsak, yulaf kepeği ve baharatlarla birlikte yoğuruyoruz. Ardından büyük parçalar kopartarak, elimizle şekil veriyoruz.

Ardından fırınımızı 200 dereceye ayarlıyoruz. Kabak, patlıcan, soğan, domates ve biberi dilimleyerek bir cam borcamın içerisine diziyoruz. Köfteleri de ilave ederek, sebzelerin üzerine arzu ettiğimiz baharatları ekliyoruz. Ben karışık biberiye baharatı kullandım, güzel oldu.
200 derecede 35-40 dakika kadar pişirdikten sonra servis edebilirsiniz.
ALINTIDIR...

Eklentiler

• $seb.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 63
lotuscum canım ben hiç marketle uğraşmıyorum.sipariş ettim 2 paket ne zamandır kullanıyorum.ben balıkesir de yaşıyorum.3 gün sonra elimdeydi.sen de sipariş ver bence.

wisper balıkesirin neresindesin bizde bu hafta balıkesir susurluğa taşınıcaz denizliden

bugün sp günüm yemeğimi az önce yedim
4 parça terbiyeli tavuk tavada yağsız pişirdim
1 kase yoğurt pul biber ekledim içine
2-3 adet turşu biberi
herkese iyi akşamlar :))

Son düzenleme:

Ok canım öyle yapayım bari son çare..

bugün sp günüm yemeğimi az önce yedim
4 parça terbiyeli tavuk tavada yağsız pişirdim
1 kase yoğurt pul biber ekledim içine
2-3 adet turşu biberi
herkese iyi akşamlar :))
Afiyet olsun...Daha çok saf protein menüsü olmuş seninki :)
Ps gününde et tavuk daha çok yiyesim geliyo ama sp gününde de sebze canım çekiyo nasıl iştir anlamadım :)))

Afiyet olsun...Daha çok saf protein menüsü olmuş seninki :)
Ps gününde et tavuk daha çok yiyesim geliyo ama sp gününde de sebze canım çekiyo nasıl iştir anlamadım :)))
evet bugün saf protein günümdü ben sebze yemesem hiç aramıyorum saf protein günü yapabilirim hergün :)

Herkese günaydınnnnnnn :) umarım herkes iyidir herkes bol motivedir :)))

Ben bir şey paylaşmak istiyorum seyire geçince vücudum su tutar diye korkmuştum hafta sonu yürüyüşe ve yeşil çay içmeye payladım hemen farketti seyirde ki 5. Günümde -1000 :))))))

ama senin durklaman için çok erken deği mi

günaydınnnnn ,hayırlı işler

canım bence de çok erken geçen perşembe 106,2 di şimdi tartıldım 105,9 ama dün sebze protein günümdü.ve ben gerçekten çok dikkat ediyorum nasıl böyle oldu anlamadım.offffff.

günaydın
çok şaşkınım gerçekten neden ki acaba spor yapıyosun demi ben yeşil çayı sadece ilk başladığım gün içmiştim 1 ay önce yani
bidaha hiç içmedim nedense ama liptnun kayısılı form çayını içiyorum kabızlık için ay bilemedim vallahi ne önersem ki kabızlık sorunun vvarmı belki o ağırlıkyapıyodur gecen haftadan beri 300 gram olmamalı neler yiyosun bugünkü menünü bizimle paylaşırmısın bide sebze protein gününden sonra fazla çıkabiliyosun tuzu azalttınmışaşkınım canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…