ama senin durklaman için çok erken deği mihayırlı haftalar dukaniçelerben durakladım kilo vermekte hatta +500 gözüküyorum hiç kaçamak yapmadım hatta sınırlı izinlileri bile kullanmıyorum neden böyle oldu anlamadım( gerçi 3 gündür müthiş bir kabızlık var onun etkisi vardır sanırım artık şaşırdım ne yapacağımı bende acı çehre bile işe yaramıyor artık.
Kaçamak yaptıkdan sonra yapılacaklar ile ilgili bişeyler buldum kızlarr.. Umarım faydası olur. Ben 2 gün atak yapacagım. Yarın sabahki tartım sonucuma göre kesin bişeyler yaparım yani:) Birde ramazanda Dukanı nasıl yapacağımızı sorup duruyordum ya faydalı olabileceğini düşündüğüm bi makale buldum. Hayrılı dukanlarrr:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iz/631605-ramazanda-dukannn.html#post31009504
Eki Görüntüle 746452
Gelelim kaçamak yaptığınızda duraklama yaşamamak için alınabilecek önlemlere.
-Kaçamağın ciddiyetine gore 2-5 gün arası SINIRLI İZİNLİLERİ tamamen kesmelisiniz.
-Yürüyüşü ve egzersizi artırmalısınız .
Eğer küçük kaçamaklardan yaptıysanız sınırlı izinlileri 2 gün tüketmemek yeterli. Ama diğer kaçamaklarda o günü hiç diyet yapmamışda sayabilirzi. Yani istediğimiz kiloya ulaştıkdan sonra 1 gün daha seyir yapılıp güçlendirmeyide bir gün artırmak gerekirmiş. Ama küçük kaçamaklarda diğer günlerde kaçamak yapmamak yeterli:)
Kızlar hala halaaaaaa süt tozu bulamadım.bulsam hazine bulmuş gibi sevinicem resmen...
İzmir'de Migros tansaş kipa gürmar,
Kuşadası Migros tansaş kipa,
Bodrum Migros kipa Carrefour express,
Marketlerine gittim yok yok yok...
Aktarda satılıyor mu?
Sanırım orda da yoksa gurmenet'ten alıcam mecburen.
Gerçi şimdilik dukanellamı sevgili ecemus'cumun tavsiyesiyle light labne ile yapabiliyorum.
herkese merhaba,
geçtiğimiz yıllarda dukan yapmış ve bırakmış biri olarak tekrar başlamış bulunmaktayım. 1,5 yıl önce 7 ay kadar dukan yaptım ve 10 kilo verdim tabiki dikkat etmediğim için kilo aldım.bugün tekrar diyete başladım ve şuan güzel gidiyor.
dukan diyeti benim başladığım dönemde çok yaygın değildi ve yemek konusunda sıkıntı çekiyorduk aramızda 1 yıldır bu diyeti yapanlarda vardı sonuçta aynı şeyler sıkılıyor insan hele çalışıyorsan kötü. kendimizce tarifler yaptık sevdiğimiz yiyecekleri dukana uyarladık ve şuan internette dolaşan tarifler ortaya çıktı:))
şuanda şansım dukana yabancı olmamam bu yüzden diyet boyunca zorlanacağımı düşünmüyorum. şuan 64,5 kiloyum hedefim 54. bundan sonra burda sıkça karşılaşacağız ve paylaşımlarda bulunacağız.
iyi günler.
Kaçamak yaptıkdan sonra yapılacaklar ile ilgili bişeyler buldum kızlarr.. Umarım faydası olur. Ben 2 gün atak yapacagım. Yarın sabahki tartım sonucuma göre kesin bişeyler yaparım yani:) Birde ramazanda Dukanı nasıl yapacağımızı sorup duruyordum ya faydalı olabileceğini düşündüğüm bi makale buldum. Hayrılı dukanlarrr:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iz/631605-ramazanda-dukannn.html#post31009504
Eki Görüntüle 746452
Gelelim kaçamak yaptığınızda duraklama yaşamamak için alınabilecek önlemlere.
-Kaçamağın ciddiyetine gore 2-5 gün arası SINIRLI İZİNLİLERİ tamamen kesmelisiniz.
-Yürüyüşü ve egzersizi artırmalısınız .
lotuscum canım ben hiç marketle uğraşmıyorum.sipariş ettim 2 paket ne zamandır kullanıyorum.ben balıkesir de yaşıyorum.3 gün sonra elimdeydi.sen de sipariş ver bence.
lotuscum canım ben hiç marketle uğraşmıyorum.sipariş ettim 2 paket ne zamandır kullanıyorum.ben balıkesir de yaşıyorum.3 gün sonra elimdeydi.sen de sipariş ver bence.
Afiyet olsun...Daha çok saf protein menüsü olmuş seninki :)bugün sp günüm yemeğimi az önce yedim
4 parça terbiyeli tavuk tavada yağsız pişirdim
1 kase yoğurt pul biber ekledim içine
2-3 adet turşu biberi
herkese iyi akşamlar :))
evet bugün saf protein günümdü ben sebze yemesem hiç aramıyorum saf protein günü yapabilirim hergün :)Afiyet olsun...Daha çok saf protein menüsü olmuş seninki :)
Ps gününde et tavuk daha çok yiyesim geliyo ama sp gününde de sebze canım çekiyo nasıl iştir anlamadım :)))
ama senin durklaman için çok erken deği mi
günaydınnnnn ,hayırlı işler
canım bence de çok erken geçen perşembe 106,2 di şimdi tartıldım 105,9 ama dün sebze protein günümdü.ve ben gerçekten çok dikkat ediyorum nasıl böyle oldu anlamadım.offffff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?