Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın canım
sebze rotein gününden sonraki kilonu değil ( sebzeler vücutta su tuttuğundan ) saf protein gününden sonraki kilona bakmalısın. ayrıca sp den sonra bile 300 gr vermiş olman önemli bir gelişme. ben artık 100 gr 200 gr gidince bile çok mutlu oluyorum. veriyorsun az yada çok.
yediklerini de gözden geçir tabi. birde reglyne az aldıysa veya reglysende bu rakam gerçek rakam olmuyor. bol suyunu içmeyi yeşilçayı ihmal etme..yulaf kepeğini düzenli tüket, yürüyüşünü 10 dk arttır yada egzersizini, ben çok tatlandırıcı veya süt tozu tüketince de çok az gidiyor kilo,belki öyle bir şey vardır ona dikkat et, sınırlı izinli olarak ne tüketiyorsun gözden geçir bakalım.
ama strese girme, rahat ol... acelesi yok yavaş yavaş gitsin kilocuklar. yavaş gitsinde birdaha gelmesin

günaydın dukaniçeler:):)
şu an iki pita ekmeğimin arasına peynir ve hindi fümemi koydum yiyorum yanında da yeşilçayım. bugün dünden 2 kilo eksik çıktım böyle bişi olabilir mi yaaa. geçen hafta beceremedim dediğim kilolar dün gece mi gitti yoksa tartım mı bozuk:) bu arada kayısılı form çaya baktım da kızlar içinde sinemaki var bu bitki hiç sağlıklı değil üzgünüm ama hergün içmeyin olur mu. anneolmak tariflerini de okudum muhteşemler.... Herkese İyi günlerrr

Günaydın canlarr:) Kaçamağın bedelini şimdi göstereceğim size. Pazar günü orta büyüklükte bi kaçamak yapmıştım. Sonuç hemen +700 olarak yansıdı. Dün sp günü yaptım ve bu sabah cuma günü indiğim kilo olan 66,3 e indim. Yani bu kaçamak bana 3 güne mal oldu.

Hergün -500 gördüğümü düşünürsek:
cuma 66,3
cumartesi 65,8
pazar 65,3
pazartesi 64,8 olmam gerekirdi. Ancak ben hala 66.3 kilodayım. İşte bedeli(

Neyse kaldıgımız yerden devam moral bozmak yok. 3 gün geç bitecek bu maceram:)

Yeşil çaya devam et canım:) Sende kesinlikle ödem sorunu var bence..

Yeşil çaya devam et canım:) Sende kesinlikle ödem sorunu var bence..

canım ben zaten günde 3 kupa limonlu yeşil çay içiyorum. ama o kilo verememe spor yapmadığımdan ve yoğurdu tam yağlı yediğimden oldu bence. çizelgemi de değiştirmiyorum yine pazar sabah tartılıp öyle değiştircem bu sefer vercem inşallah. seneye bu zamanlar deniz kenarında güneşlenmek istiyorum

Son düzenleme:

merhaba silikon tepsi nasıl birşey bende almak istiyorumda

canım her sabah ve her akşam yürüyerek gidiyorum eve toplamda 1 saat 10 dakika sürüyor.yeşil çayda içiyorum en az 2 kupa 4 lt yakın su içiyorum.süt tozu tatlandırıcı bunların hiçbirini kullanmıyorum.hatta yulaf kepeğini bile sütle içiyorum ama gece ilk günden beri yulafı o şekilde tüketiyorum.2 günde 1 de acı çehre yi kullanıyorum ama hala kabızlık sorunum var.reglimin son günleri gerçi bu ay o kadar uzun sürdü ki anlam veremedim.

sabahleyin işyerinde diyet peynirimi bitirdikleri için evden öğlen için getirdiğim yulaf kepeği soğan ve baharatla yapılmış yağsız tavada kızarttığım köftelerden yedim 4 tane bide açık şekersiz çay içtim 1 lt.de su içtim şimdide yeşil çay içiyorum.öğlenleyin tavuk göğüs yiyeceğim yağsız tavada pişircem bide 3 tane köfte
var mı bi yanlışlık genelde böyle beslendim.

wisper balıkesirin neresindesin bizde bu hafta balıkesir susurluğa taşınıcaz denizliden

hayırlı olsun canım iş için mi taşınıyorsunuz? ben merkezdeyim aramızda yarım saatlik mesafe olacak :))

her zaman sebze günü sonrası artı çıkabilirsin normal.sp günlerinden sonraki rakamı baz al bence

zaten form çayını haftada en fazla 2 kez içmek lazım diye duydum.bir doktor arkadaşım da form çaylarının rahim duvarında incelmeye neden olduğunu söyledi.dikkat etmek lazım haklısın.

ben de 6 ları göremedim bu kaçamaklar yüzünden.arkadaşım sen de ben de aklımızı başımıza alalım kurtulalım şu kahrolası kilolardan

canım şu an yanlış gördüğüm ya da bana göre aksaklığa neden olan tek şey çok su içmen.susayabilirsin proteinden dolayı ama vücudun belki de bu kadar suyu kaldıramıyor ve tartıya artı olark yansıyor.çünkü çay kahve dahil günde 3 lt için deniyor.

ben de düne göre -500 üm.kaçamaksız harika bir şekilde ilerliyorum.sonradan aldığım 2 kilonun 1,5 u gitti.perşembeye kaç olacağım bakalım

işyerinde 3 lt su içiyorum 2 fincan y.çay 1 fincanda normal açık cay 1 de maden suyu tüm içtiklerim bu.azaltayım yani.

merhabaa. herkes sorularını yazmış üşengeçlikten kilo verenleri ve hedeflerine ulaşanları 9000 küsurlü sayfalar arasında bulamadım bende pko var. 1.67 boyum 78 kiloyumm ( veremem diye korkuyorum cünkü öbür diyetlerde 4 kilo verip duruyordu kilo vermemm bu arada yaşım 17. aşık oldum........ artık kilo vermem gerek yeter cidden utanıyorum cünkü. aramızda başarılı olmuş, pko'lu olanlar falan vaar mı? yada çetele mi tutsak kilo verenler icin zamanlarıyla birlikte falan :) konu biraz eski ama napalım :)) hepimize bu yolda allahın izniyle basarılarrr

merhaba,

belki haftalık kilo takip çizelgesi oluşturulabilir.

Sevgili anneolmak harikasın, süpersin.. Çok Allah nazarlardan esirgesin:) Bende yatcam kalkcam 65,5 civarı olcam. Bugun -700 oldum ama ödemi tam olarak atamadım. Yarında -700 bekliyorum bakalım:)

bende bu problem bir tek bende var sanıyordum :)))))))))
Yalnız değilmişim yani

Ben de bugün öğrendim kistim olduğunu 4 cmmiş.

1.5 aydır regl olamadığım için doktora gittim günlerdir şişkinlik kasık ağrısı ve ödem bu yüzdenmiş meğer hepi topu 4 kg vericem ki 2 kgını verdim duraklıyorum şu an.1 haftadır hiç değişmemiş kilom.30 günlük seyir evremin yarısındayım ama sanırım kist sebebiyle daha uzun sürecek.
Ve itiraf geliyo
Bugün Moralim bozulunca 2 tane kekstra yedim 17 gündür özenle yaptığım diyetimi bugün bombaladım

Dukan amcanın tabiriyle balona iğneyi batırdım.
Kisti olup kilo veren varmı aramızda????

Sevgili anneolmak harikasın, süpersin.. Çok Allah nazarlardan esirgesin:) Bende yatcam kalkcam 65,5 civarı olcam. Bugun -700 oldum ama ödemi tam olarak atamadım. Yarında -700 bekliyorum bakalım:)
sağol canım ya eşim cumadan beri şehir dışındaydı bugün geldi çok şaşırdı tbi buda beni şımarttı valla canım inşallh sende bi an önce verirsin kilonu

Merhaba sevgili dukancilar :) bende bugun basladim 5 gun atak yapicam 52 kiloyum yaklasik 10 kilo vermek istiyorum seyir 3 4 ay kadar surer galiba yalniz ben vejeteryanim bu yuzden sut urunlerine yukleniyorum kirmizi et hic yiyemiyorum ama kofteyi bol baharatla yaparsam bir ihtimal yiyebilirim tek et olarak yedigim simdilik tavuk gogsu o da yagsiz tavada olacak tavuk haslamada sevmiyorum niye basladin buna derseniz benim zaten gunluk tukettiklerim meyve sebze sut urunleri ki bunlar beni zayiflatmiyor vucut aliskin 3 hafta hicbir abur cubur tuketmedim az ve sik yedim 1 kilo veremedim ve sporda yaptim haftanin 3 gunu 2 saat . bu Dukan diyeti ise benim metabolizmama cok farkli gelecek bi umit veririm kilolari dedim :) bugun yediklerimi yazarsam
sabah
1 bardak pinar light sut
2 yumurtali sutsuz yagsiz omlet (cirptim sadece )
4 5 yemek kasigi naneli yogurt ( pinar light )
1 ince dilim Yagsiz beyaz peynir ( markasi Tek yag orani yuzde 4 sizce nasil ? )

ara
1 kase yagsiz yogurtla 1.5 yemek kasigi yulaf kepegi ve tarcin ( tadini hic begenmedim bu ne ya ekmek yapmayi dusunuyorum )

aksam
yagsiz tavada tavuk gogsu
1 bardak light kola
1 adet maden suyu
2 buyuk kupa yesil cay
2 lt su nasil sizce

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.. Boyun kaç ki 42 olma hedefin var merak ettim.keşke ben de 52 olsam şu an 57 civarlarındayım amaç 54-55 olmak boyuma göre ideali boyum 1.62.
Sadece süt ürünleri ile yapınca daha yavaş sonuç alacağını düşünüyorum.
bir de günlük süt ürünleri tüketimi 1 lt yi geçmemeli diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…