Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabaa canimkac kilo verdin dukanla kasimdan beri yapiyorsan helal olsun valla :)

Ben dukanı kasımdan beri yapıyorum evet..

Ancak ilk 3 ay içinde yaklaşık 12 kilo verdim, daha sonra sıkılmalar, etraftan gelen iltifatlarla şımarmalar ve arkasından maalesef kaçamaklar gelmeye başladı.

Dukan amcanın kitabında bahsettiği gibi.. Hepsi bir bir başıma geldi..

Bazen dışarıda yenen yemekle içilen 1 kadeh şarap bazen de bir yaşgününde yenen bir parça pasta..
Sonrası duraklama duraklama..

Kilo vermem haftalarca, aylarca durdurdu hatta zaman zaman artıya bile geçtim ama azimle dukanı bırakmadım.
Çünkü bırakırsam verdiklerimi de geri alacağımı biliyorum..

Şu an güçlendirme gibi devam ettiğim diyetimi tekrar seyire çevirip kalan 5-6 kilomu da vermek istiyorum..

Bakalım hayırlısı

Tartı her zaman doğruları söylemez :) Tartı + düzenli beden ölçümü + ayna üçlüsü bize gerçek ilerlemeyi gösterir :) Tebrik ederim bu arada

evet duymak istediklerim bunlardı beden ölçümü yapmadım hiç ama dukana başlamadan önce 46 beden bir pantolon almış azıcıcıcık daraltmıştım yani olsa olsa 45 beden olmuştu ama dün alışverişe çıktım veee inanamadım çünkü 42 beden etek aldım kendime hemde üstüme rahat rahat oldu. şoktayım :) bi de nişanlıma diyorum ki tartı oynamıyo bak vermedim kilo diyorum yaa yemin ederim verdin diyoo şimdi senin söylediklerinden sonra oh oh oh dedim içimden :)

Tebrikler! Kilona göre gayet güzel sonuç alıyorsun :)
Tesekkur ederimm su giden biliyorum ama yagada sira gelecek
Iyiki frutaryen degiliz yoksa hic yapamazdik :79: can8m valla sende kendimi gordum herseyi yerken belli bir kriteri olmali diye bakiyoruz mesela bende haslama yumurta pek sevmem beyazini hic yemem sarisida hafif civik kayisi kivamli olacak soguk olmayacak vs vs bin tane sey olmali ki oyle yiyeyim kuzu koyun bende hic yemedim kokusunu almamla odadan cikmam bir oluyor aslinda sasiriyorumda nasil kilo aldim bu kadar pinpirikli davranarakta diye ama cevap cok belli abur cubur birde gunluk 5 6 porsiyona varan meyve ..kofteyi hic yulaf kepegiyle yaptin mii ben denemek istiyorum sevmezsemde zorla yerim heralde :87: soyayi bir kere yedim o da kombenin icindeydi alla alla kiyma kismi geldi ben yiyorum tadi da guzel ben galiba artik et seviyorum dedim annem tadina bakti soya bu dedi yikildim balikla bencede daha iyi kilo verebiliriz levrek tuketmeyi dusunuyorum ama bizde yazin balik pek tuketilmez hatta hic ilk kez yaz gunu balik yicem loru severim mesela icine yesil biber pul biber tuz atsak harika olur seyir evresinde :) 5 kilo gayet iyi canin tebrik ederiim 10 gun sonrada 2 gitse supeer :)
Et yemeyenleri gormek beni daha da heveslendiriyor dukan vejeteryan diye googlea az yazmadim neyse ki sizler varsiniz :)

Canim atakta misin seyirde mi seyirde isen normal bence sebze tuketimin ve su tutmanla alakali

haziranın 10 da başladım 7 gün atak yaptım 16 gündür seyirdeyim 114 le başladım şuan 105,2 yim bu hafta yavaşladı biraz kabızlık problemi had safhada hiçbirşey işe yaramıyor öylede bi durumum var.ama sürdürmeye kararlıyım veremesemde bırakmıycam inat etcem

Dukan diyetine uygun bir sürü ekmek tarifi var, ben de her fırsatta yeni tarifleri denemeye çalışıyorum. Az önce mayalı ekmek tarifini yaptım, bir blogta bulduğuma tarife göre. Çok da güzel oldu, kokusu ve tadı ekmeğe biraz daha yakın

Dukan Mayalı Ekmek

Malzemeler

• 9 yemek kaşığı yulaf kepeği (tepeleme)
  • 3 yumurta
  • Yarım paket instant maya (1 yk kaşığından az)
  • 1 tepeleme yemek kaşığı light yoğurt
  • 7 yemek kaşığı light süt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı toz tatlandırıcı (Splenda)

Tarifi yayınlayan kişiye teşekkürlerimi iletiyorum

Tarif sahibinin bloguna şurdan ulaşabilirsiniz: YEMEK SEVDAM: DUKAN EKMEĞİ

Eki Görüntüle 747991

Cok guzel vermissin canimm tebrik ederim :79: birakma canim birakma cok guzel vermissin baska bir rahatsizligin olmadigi surece devam etmelisin :)
Tuhh ya bende az once ekmek yaptim attim firina daha cikmadi bekliyorum bilseydim bunu yapardim bende
7 yk yulaf kepegi
2 yumurta
1 tatli kasigi karbonat
2 yk sut kattim

Bugunku menum
sabah (ogle demeliyim 14.30da yaptim )
yulaf kepekli sutlu ve sadece yumurta beyazi katilmis krep
3 4 dilim light beyaz peynir
1 bardak yagsiz tarcinli sut
Aksam
Yagsiz tavada tavuk gogsu
Light yogurt
yemeklerden yarim saat once yogurt kuru toplamda 6 yk yogurt gibi birsey ve zencefil (zerdecal tarcin )
birde simdi firinda dukan ekmegi yapiyorum cikinca 1 dilim yerim
kizlar sizce bugun 1 lt sut urunleri tuketimini asmis miyimdir (

Canım kabızlık çok zorluyor insanı ama merak etme geçiyor ilk 15-20 gün ben de çok rahatsız oldum ondan sonra düzene girdi suyu ve yeşil çayı ihmal etme.... Zaten bir süre sonra vücut alıştığı için sorun kalmıyor....

Çok geçmiş olsun. Kist derken? Polikistik over sendromu, çikolata kisti, meme kisti...?
Çok sağol.Yumurtalığımda canım iyi huyluymuş 4 cm.ilaç tedavisine başlıyorum yarın.1.5 aydır adet olmadığım için ödem var

Bana moral oldun çok tşk ederim canım...
bende hep 2-3 kilo veririr alırdım hep.inşallah bu kez hedefime ulaşırım...

günaydinlarr,

ilk bildirim benden olsun

hedef:57
başlangıç :62,5
geçen hafta :60,1
bu hafta : 59,7
-400 gr

boy: 160 cm

sevgiler

bu arada ben olculerimi de not ediyorum,

sadece bilgi amacli yazayim:

başlangıç: 95-76-105
bu sabah: 93-73-101

bu oglen terziye gidiyorum arkadaslar,

gecen yaz 65,5 kilo civariydim; simdi 59lari gorunce etek ve pantolonlarim cok bol geliyorlar; daralttiricam hepsini

bu oglen terziye gidiyorum arkadaslar,

gecen yaz 65,5 kilo civariydim; simdi 59lari gorunce etek ve pantolonlarim cok bol geliyorlar; daralttiricam hepsini

darısı başımıza inşallah ,ayyyyy ne de güzel olurdu şimdi ben o kiloda olsaydım :18::18:

neyse bu topiğe gelmişken biraz kendimden bahsedeyim

dukana yeni başladım arkadaşlar (30 haziran)

3gün atak ,77günseyir sürecim sonucunda 70 kilodan 59 kiloya düşmeyi hedefliyorum

şu an atak evresini atlattım dün sabah itibariyle 1.3kg gitmişti

fakat bu sabah tartıya çıktığımda çok mutsuz oldum aç karınla lavaboya çıkmama rağmen tartıda o güzel rakamları göremedim

bunun sebebe dünkü yediğim 2 dilim karpuz , bir kaşık sade dondurma ve yağda kızartılmış sardalya olabilirmiki :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

eğer öyleyse ne yapmam gerekiyorki şimdi

acaba diyorum bünyem ödemmi yaptı son 2 gündür su tüketimim fazla değil :18::18:

bildirimmmmm :))))

hedef:61
başlangıç :83,5
geçen hafta :82,1
bu hafta : 79,6
boy: 170
-2500

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:))))))

Günaydın kızlaaarrr

Umarım hepiniz bol bol eksi görmüşsünüzdür...

Hadi bakalım bildirimler gelsiiinn

Son düzenleme:

cnm o söylediklerinin hepsi yasak ama sen seyir dönemindesin dimi. bir kaşık dondurmayı bilemem de karpuz ve yağda kızartılmış sardalya kesin. şimdi parmak sallardım ama o bana yakışmıyo yakışan da tatilde gelince bi hale sallar sana parmağını
bu arada bende bu sabah tartıldım 1 kilo daha gitmiş 104le başladım 100.8 çıktım 4 günde 3 kilo:)

günaydın canlarım

Başlangıç tarihi :10-06-2013
Başlangıç kilo : 114
Hedef : 70
Boy : 1.72
Geçen hafta : 106,2
Güncel : 104,9
Aradaki fark : 1,30

bugün sebze proteindeyim onun için fark az (

Başlangıç tarihi :01-07-2013
Hedef : 65
Boy : 1.65
Geçen hafta : 104
Güncel : 100,8
Aradaki fark : 3,2

Atak evresi 4.gün

Canım senin tüm saydıkların dukanda yasak olan şeyler

Maalesef o ödem mi dediğin şey de kilo oluyor.. :18:

Yani senin atak boşa gitti diyebiliriz..

Bundan sonra kaçamaksız bir şekilde diyetine devam etmelisin ki tekrar kilo verebilesin..

alıntı yapmışsınız iyi güzel de şurdaki laftaki manalar ne alaka onu anlayamadım topik arasında bir mevzumu ''şimdi parmak sallardım ama o bana yakışmıyo''değişik bir cümle olmuş :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…