Canım senin tüm saydıkların dukanda yasak olan şeyler
Maalesef o ödem mi dediğin şey de kilo oluyor.. :18:
Yani senin atak boşa gitti diyebiliriz..
Bundan sonra kaçamaksız bir şekilde diyetine devam etmelisin ki tekrar kilo verebilesin..
hobaaaaaaa yandım ben desenize
et yiye yiye canımız çıkçak bütçeyide zorluyor biraz :18:
sizler nasıl yapıyorsunuz dukan kitabıda var bende hepsi var facebookta dukan sayfasınıda takip ediyorum ,
örnek menü falan yazabilirmisiniz kızlar merak ettim yanlış yaptığım birşeyler varmıki acep benim
yulaf kepeği falan evde hazır durumda sabahları omlet tarzı yapıp yiyorum yarısını ,diğer yarısnıda öğlen ,
vallahi sebzeyi özledim ben :18::18::18:
hobaaaaaaa yandım ben desenize
et yiye yiye canımız çıkçak bütçeyide zorluyor biraz :18:
sizler nasıl yapıyorsunuz dukan kitabıda var bende hepsi var facebookta dukan sayfasınıda takip ediyorum ,
örnek menü falan yazabilirmisiniz kızlar merak ettim yanlış yaptığım birşeyler varmıki acep benim
yulaf kepeği falan evde hazır durumda sabahları omlet tarzı yapıp yiyorum yarısını ,diğer yarısnıda öğlen ,
vallahi sebzeyi özledim ben :18::18::18:
arkadaşım sen arkadası yanlış anladın o kızmak manasında parmak sallamayı kastediyo yani yaptığının yanlış olduğu u söylemekti amacı hareket su yanialıntı yapmışsınız iyi güzel de şurdaki laftaki manalar ne alaka onu anlayamadım topik arasında bir mevzumu ''şimdi parmak sallardım ama o bana yakışmıyo''değişik bir cümle olmuş :26:
Hay masallahh canim tebrik ederim menulerini de paylasir misin bize de ilham olsunn :)bildirim
baslangıç tarihi:30.05.2013
baslangıç kilo :91.300
hedef kilo :65
boy :1.68
gecen haftaki kilo:84.500
bu haftaki kilo :81.500
fark :3 kilo
grcen haftadan sonra mukemmel tebrik ederim :)Başlangıç tarihi :01-07-2013
Hedef : 65
Boy : 1.65
Geçen hafta : 104
Güncel : 100,8
Aradaki fark : 3,2
Atak evresi 4.gün
Canim 1 kilo vermissin ne guzel bende 1 verdim ki ben birde atak evresindeyim sevincten takla atacaktim evde bence 1 kilo hic az degiiil :)Ben maalesef pek kilo veremedim
Bildirim:
Diyet Başlama tarihi: 24,06,2013
Başlangıç kilo: 69,2
Atak sonrası kilo (Geçen perşembe): 67,3
Güncel kilo:66,3
Aradaki fark:1,0
Toplam kilo farkı: 2,9
Bugun çok moralim bozuldu. Sabah bu değişmediğimide görünce bozuyorum diyeti dedim. Eşimden fırsattan istifade pizza yedirdi bana zorla. Off offf. Bu kişlo ile hamile kalmak istemiyorum. Yani ramazan bayramında bari 62 kilo olsam yaa
darısı başımıza inşallah ,ayyyyy ne de güzel olurdu şimdi ben o kiloda olsaydım :18::18:
neyse bu topiğe gelmişken biraz kendimden bahsedeyim
dukana yeni başladım arkadaşlar (30 haziran)
3gün atak ,77günseyir sürecim sonucunda 70 kilodan 59 kiloya düşmeyi hedefliyorum
şu an atak evresini atlattım dün sabah itibariyle 1.3kg gitmişti
fakat bu sabah tartıya çıktığımda çok mutsuz oldum aç karınla lavaboya çıkmama rağmen tartıda o güzel rakamları göremedim
bunun sebebe dünkü yediğim 2 dilim karpuz , bir kaşık sade dondurma ve yağda kızartılmış sardalya olabilirmiki :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
eğer öyleyse ne yapmam gerekiyorki şimdi
acaba diyorum bünyem ödemmi yaptı son 2 gündür su tüketimim fazla değil :18::18:
vallahi benim listem felan yok ben calışma saatlerime göre bişeyler yiyip gidiyom işe gelincede yatıyorum bidaha işe giderken yiyorumö öyle işte yardımcım olabilseydim..Hay masallahh canim tebrik ederim menulerini de paylasir misin bize de ilham olsunn :)
Yok canim gun icinde yedigin menuyu yazabilir misin diye soylemistimvallahi benim listem felan yok ben calışma saatlerime göre bişeyler yiyip gidiyom işe gelincede yatıyorum bidaha işe giderken yiyorumö öyle işte yardımcım olabilseydim..
işte enim böyle bi listem yok canım sabah kavaltısı ksam yemeği ara öğün felan yok ben vardiyalı çalıştığım için yatış kalkış saatlerine göre bişeyer yiyorum onu kastettim benYok canim gun icinde yedigin menuyu yazabilir misin diye soylemistim
Sabah
1.5 yk yulaf kepegi yumurta beyazi sut ile krep
3 4 dilim yagsiz peynir
Ara
1 kupa yagsiz sutlu nescafe
1 buyuk kase tarcinli yogurt
aksam
Sekersiz gazoz
Light 80 gr ton baligi konservesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?