bugün markette light puding buldum sizce sınırlı izinli yerine yenebilirmi
içindekiler:mısır nişastası kakao tozu fruktoz tatlandırıcılar(aspartam,asesulfam K) kıvam arttırıcılar aroma
yapmadım aldım ama yenirmi bilmiyorum
besin değeride
enerji 68 kcal
protein 4.25g
yağ 0.35g
karbonhidrat 12.00g
Aa anladim canim tamamişte enim böyle bi listem yok canım sabah kavaltısı ksam yemeği ara öğün felan yok ben vardiyalı çalıştığım için yatış kalkış saatlerine göre bişeyer yiyorum onu kastettim benmesela az önce kahvaltımı yaptım uykudan kalktım diye ondada tavuk yedim yani he he çok karışık benim ki
bu diyet bende hiç baş ağrısı yapmadı bide light kolada şeker yokmuydugünaydın dukaniçeler
nasılsınız? bugün benim keyfim hiç yok 3 gündür felaket bir başağrısı ilaçda almıyorum migrenim var o tutmadı biliyorum.sabah yürüyerek işe geliyorum 40 dakika sürüyor.yolda light kola içtim sanki şekerinden dolayı gözümün önü açıldı.insülin direnci ve kan şekeri düşüklüğü var bende.neden geçmiyor anlamadım başağrım.
inşallah canım ya bakalım bende heyecanlanıyorum senin gibi ama aç kalmak doğru değil yani mecbur kalmışsın ama yogurt süt felan bişeyler yiyip içseydin neyse sen dışarda başka bişey yememişsin ya zaten ödülünü almışsın herkese inat sen veremezsin diyenlere inat incelicezgünaydın kızlar. dün sabah kahvaltı yaptım evden bi çıktım büroya gelmeden yolda iş geldibüroya gelemedim. e doğl olarak yanıma da bişi almamıştım.... Ankara dışına çıktım akşam 8di büroya uğramadan eve gittim direk sonra da evde akşam yemeği. arayı sorarsanız su dışında bi lokma geçmedi boğazımdan. Çünkü dedim ki kendi kendime dışarda satılan yapılan hiç bir yemek Dukan'a uygun değil. Yanlış şeyler yemektense hiç yemem daha iyi dedim akşam yemeğini biraz geç yedim ama olsun. ve bugün tartıldımm.... -400 gördüm tartıda. Bugün son atak evremde. Canım zaten sebze çekmeye başladı. YArın seyire başlıyorum Allah'ın izniyle. Herkese bol bol -'li günler diliyorum.
Kızlar merhaba
Malzemeleri nereden alıyorsunuz. yulaf kepeği, vs aktarlarda bulunur mu kolayca?dukan ekmeğini kendiniz mi yapıyorsunuz?
Bir de tatlandırıcı serbest mi? Serbestse hangisinden kullanmalı? şekeri bırakamıyorum :44:
Bende yeni sayılırım geçen ayın 13 ünden beri yapıyorum dukanı.
Tatlandırıcı da sınır var dendiğine hiç rastlamadım ama duraklama yaşanıyorsa kesmek gerektiğini biliyorum.
Dukan ekmeği hiç yapmadım burda ecemus adlı arkadaşımız yapıyor ondan alıcam.krep poğaça kek puding helva çikolata panna cotta vs yapmışlığım var ama
Tatlandırıcı takita formtat60 Migros ve kipada bide tansaştan buldum.
Süt tozunu Migros ve tansaşlarda Carrefour'da var denmesine rağmen bulamadım ve gurmenet adlı siteden aldım.
Goji berry Tuğba kuruyemişten 100gr lık kutuda 7 tlye aldım.aktarda kilosu 30 tlye buldum o da uygun ama her aktarda bulamadım bikaçını dolaştım.
Toz jelatin aktardan aldım.
Aromalarımı marketten ve aktardan aldım.sakın esans alma aktardan mutlaka aroma yazsın üstünde.ben aroma deyince esans verdiler kullanamadım çok ağıryaptığım marshmellowlarım ve keklerin çöpe gitti bu yüzden.marketten Dr oetkerin arıtmalarından aldım.birde süt tozu alırken gurmenetten aroma aldım.
Surimi'yi Migros'tan aldım çok güzel atıştırmalık. ton balığı yada deniz ürünleri sevenler için süper bir gıda
Yulaf kepeği karışımı ve Yulaf kepeğini Migros'tan aldım.tansaşlarda kipalarda da bulman mümkün.
Son olarak bence en iyisi hepsini yani kuru malzemerleri tek yerden gurmenetten almak.çünkü hepsini ayrı ayrı yerden almak baya bi zaman ve emek kaybı.hem farkettim ki goji berry, aromalar, süt tozu ve yulaf kepeğinin fiyatı marketlerden daha uygun. Neyse bana tecrübe oldu paylaşmak istedim.
Çook teşekkür ederim ne güzel anlatmışsın
Bir sorum daha olacak biliyorum çok soru soruyorum ama :26: malum dukan ciddi bir iş başlayıp yürütememekten korktuğum için sormam gerek. Evdekilere ayrı yemek mi pişiriyosunuz, kocalarınız ne yiyor? evde topu topu 2 kişiyiz 2 ayrı menü mü çıkartcam bir tek bu kısmı kararsız yapıyor beni :44:
Bende yeni sayılırım geçen ayın 13 ünden beri yapıyorum dukanı.
Tatlandırıcı da sınır var dendiğine hiç rastlamadım ama duraklama yaşanıyorsa kesmek gerektiğini biliyorum.
Dukan ekmeği hiç yapmadım burda ecemus adlı arkadaşımız yapıyor ondan alıcam.krep poğaça kek puding helva çikolata panna cotta vs yapmışlığım var ama
Tatlandırıcı takita formtat60 Migros ve kipada bide tansaştan buldum.
Süt tozunu Migros ve tansaşlarda Carrefour'da var denmesine rağmen bulamadım ve gurmenet adlı siteden aldım.
Goji berry Tuğba kuruyemişten 100gr lık kutuda 7 tlye aldım.aktarda kilosu 30 tlye buldum o da uygun ama her aktarda bulamadım bikaçını dolaştım.
Toz jelatin aktardan aldım.
Aromalarımı marketten ve aktardan aldım.sakın esans alma aktardan mutlaka aroma yazsın üstünde.ben aroma deyince esans verdiler kullanamadım çok ağıryaptığım marshmellowlarım ve keklerin çöpe gitti bu yüzden.marketten Dr oetkerin arıtmalarından aldım.birde süt tozu alırken gurmenetten aroma aldım.
Surimi'yi Migros'tan aldım çok güzel atıştırmalık. ton balığı yada deniz ürünleri sevenler için süper bir gıda
Yulaf kepeği karışımı ve Yulaf kepeğini Migros'tan aldım.tansaşlarda kipalarda da bulman mümkün.
Son olarak bence en iyisi hepsini yani kuru malzemerleri tek yerden gurmenetten almak.çünkü hepsini ayrı ayrı yerden almak baya bi zaman ve emek kaybı.hem farkettim ki goji berry, aromalar, süt tozu ve yulaf kepeğinin fiyatı marketlerden daha uygun. Neyse bana tecrübe oldu paylaşmak istedim.
Çook teşekkür ederim ne güzel anlatmışsın
Bir sorum daha olacak biliyorum çok soru soruyorum ama :26: malum dukan ciddi bir iş başlayıp yürütememekten korktuğum için sormam gerek. Evdekilere ayrı yemek mi pişiriyosunuz, kocalarınız ne yiyor? evde topu topu 2 kişiyiz 2 ayrı menü mü çıkartcam bir tek bu kısmı kararsız yapıyor beni :44:
Kizlaar bugun activa sadenin yarisini yedim birde minicik bir parca CEZERYE yedim( seyirin ilk gunu bugun ve dayanamadim halsizlikten oluyordum onun disinda birde sunlari yedim sizce 1 lt sut urunleri miktarini asmis miyimdir
sabah
2 yumurtali yagsiz sutsuz omlet
1 orta dilim yag orani %4beyaz peynir
150 200 gr kadar yagsiz sutle yaptigim ev yogurdu
ara
yarim kutu sade activa
Minik parca cezerye
200 250 gr ev yogurdum
aksam
125 gr yagsiz kiymadan yulaf kepekli kofte
domates yesil ve kirnizi biber koz
Rica ederimÇook teşekkür ederim ne güzel anlatmışsın
Bence bi multivitamin almalısın halsizliğin için.Kizlaar bugun activa sadenin yarisini yedim birde minicik bir parca CEZERYE yedim( seyirin ilk gunu bugun ve dayanamadim halsizlikten oluyordum onun disinda birde sunlari yedim sizce 1 lt sut urunleri miktarini asmis miyimdir
sabah
2 yumurtali yagsiz sutsuz omlet
1 orta dilim yag orani %4beyaz peynir
150 200 gr kadar yagsiz sutle yaptigim ev yogurdu
ara
yarim kutu sade activa
Minik parca cezerye
200 250 gr ev yogurdum
aksam
125 gr yagsiz kiymadan yulaf kepekli kofte
domates yesil ve kirnizi biber koz
Saol wisper'cımaraştırmacı dukancıçok tatlısın ya ne kadar faydalı bilgiler vermişsin helal olsun sana
Tatlandirici kullanmiyorum :/tatlı krizim geldiğinde ben genelde tatlandırıcılı sütlü kahve (türk kahvesi) içiyorum faydası oluyor bence dene istersen.
Pharmaton mu kullansam diye dusundum ama kilo yapiyormus o da multivitaminleri de iyice arastirip alayim kilo yapmayani varsaRica ederimbende 2 kişiyim seyirde sıkıntı olmuyo yemek olayı atakta ayrı yemek şart ama.
Bence bi multivitamin almalısın halsizliğin için.
inşallah canım ya bakalım bende heyecanlanıyorum senin gibi ama aç kalmak doğru değil yani mecbur kalmışsın ama yogurt süt felan bişeyler yiyip içseydin neyse sen dışarda başka bişey yememişsin ya zaten ödülünü almışsın herkese inat sen veremezsin diyenlere inat incelicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?