Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bildirim
baslangıç tarihi:01.07.2013
baslangıç kilo :104
hedef kilo :70
boy :1.65
gecen haftaki kilo:104
bu haftaki kilo :100.4
fark :3.96 kilo

Sabah
1 yk yulaf kepegi sut yumurta beyazi ile krep
2 3 dilim light beyaz peynir
300 gr ev yogurdum
ara
1 kutu light meyveli yogurt (yag orani %2.15 bilmiyorum uygun mudur ?)
Yarim bardak yagsiz tarcinli sut
aksam
Bol limonlu light ton baligi (80 gr )

Son düzenleme:
bende bugün dukana başladım sabah yarım saat eliptik bisiklet ile sporumu yaptım sabah 1 bardak süt içtim ardından bitki çayı 2,5 lt su tükettim öğlen 1 kase yoğurt yedim sonra tekrar bitki çayı akşamda haşlanmış tavuk göğsünü sarmısaklı yoğurtla karıştırdım yedim sabahtan beride nöbetteyim çalışıyorum inanılmaz bi baş ağrısı var sanırım karbonhidrat almadığım için neyse alışcaz artık

merhaba hoşgeldin aramıza :)
umarım kitabı almış ve okumuş olarak diyetine başlamışsındır. bu çok önemli.. ve tabi dukan testini de yapmışsındır...
atakta baş ağrısı çok normal. 1-2 gün sonra geçiyor. dediğin gibi protein sebebiyle yaşanıyor bu durum. vücut alışıyor bir süre sonra.
menün biraz az geldi bana.
bol et balık tavuk tüket. sabah ve öğleni geçiştirmişsin sanki..
iyi bir kahvaltı yap mesela. yumurtan peynirin sütün ve yulaf kepeğinle..
öğlen ve akşamı da tavuk balık, et le geçir yanında yoğurt, yulaf...
bu arada süt ve süt ürünlerini kullanırken günde 1 lt geçirmemeye çalış
atakta sınırlı izinlileri çok fazla tüketme...
bol su ve yeşilçay olmazsa olmaz tabiiiii

canım menünden atakta olduğunu düşünüyorum. ataktaysan meyveli yoğurdu tüketmemeni tavsiye ederim.sınırlı izinli çünkü..
ayrıca limonda sınırlı izinlilerden. bence onu da seyire geçtiğinde tüketmeye başla...yada birkaç damla kullan..

Bede bu soruyu merak edıorum bana gore yenebılır:) hatta tatılde bır kere yedım ama sorunun cevabını daha okumadım sırayla gıdıyorum:)

Bede bu soruyu merak edıorum bana gore yenebılır:) hatta tatılde bır kere yedım ama sorunun cevabını daha okumadım sırayla gıdıyorum:)

bırde camlıca uludag sekersız gazoz ıcıyorum ben, haftada bır bu pudıng yenebılırmı sormak lazım:) lısabellaaa sesımızı duuuy:)

bırde camlıca uludag sekersız gazoz ıcıyorum ben, haftada bır bu pudıng yenebılırmı sormak lazım:) lısabellaaa sesımızı duuuy:)

şekersiz gazoz içilebiliyoda bunun içinde karbonhidratta var ya ondan daha cevap gelmedi diye yemedim bekliyo belkide çok canım yemek isteseydi yerdimde ne bileyim yemedende oluyomuş

bence çok az yemişsin başın ondan ağrıyor. dukanda aç kalmaman gerekiyor. halsizlik yapıyor. normalde rejim yapmazken öğle yemeğinde bir kase yoğurt mu yiyordun? normal porsiyonlarında dukana uygun yiyecekler tüketmen gerek yoksa baş ağrısından halsizlikten kurtulamazsın karbonhidratla pek alakası yok yani...

bildirim
baslangıç tarihi:01.07.2013
baslangıç kilo :104
hedef kilo :70
boy :1.65
gecen haftaki kilo:104
bu haftaki kilo :100.4
fark :3.96 kilo
arkadaşım benim yanlış günde yaptın bildirimi perşembe bildirim ve tartı günü:)

ama ben her sabah tartılıyorum acayip motive oluyorum regly olmama rağmenbu sabah -600 dün 81.200 dü bugün 80.600 olmuşum ne kaaaa mutluyum

bende her sabah tartılıyorum ve bu benı cok motıve edıyor:)
ılk hedefım olan dogum oncesı kıloma sadece 3.9 kılo kaldı:)
ondan sonra daha vermek ıstedıgım en az 10 kılo vr:) gayet ıı gıdıyor ama :)

kuzummmm:) ben son durumu bldirmek açısından şey ettim. bugün de geç kaldım evden nasıl çıktığımı bilemedim. ekmeğimi almayı unutmuşum büroda da süt yoğurt kepek var. ben ne yiicem bugün yaaaa seyir evresi ilk gündeyim.... yardım edinnnn:18:

canım ya keşke akşamdan hazırlasaydın yanında götüreceklerini ben öyle yapıyorum saklama kaplarına koyuyorum tekrar dolaba koyuyorum sabah giderkende çantama atıveriyorum büroda bulabildiğin sebzeyi ye aksama sadece protein yersen denlenir diye düşünüyorum çünkü 3/1 sebze 3/2 protein ya ps de bide fazla yemek düşünme ben ne yicem diye ben doğru düzgün ne yemek yiyorum nede yapıyorum doğru değildir belki ama günde 1 en fazla 2 öğün yiyorum oda gece çalıştığım için gündüzde olsam 5-6 öğün yiyorum doymak bilmiyorum ozamanda yoğurtla 1 kaşık kepek hakkını kullan aksama da ekmeğinin yarısını ye mesela bol su içersen zaten kepek şişince ohhh doymus olursun he he he

kIZLAR BU DİYET BANA COK AGIR GELDİ:26: Diyete basladıgımdan beri karın ağrım geçmedi. Sürekli midem bulanıyo. Yemek yemezsem rahatım ama yersem cok fenayım. Baş dönmelerim halsizliklerim geçmedi. Tansiyonum cok düşüyo. Normalde hep kabızlık sıkıntım vardır. Bu diyette o kalmadı ama karın agrım oldurecek beni. GEçen gün bayıldım.Ayılıncada deli gibi çıkardım. Ben sağlık sorunlarım nedeniyle bırakıyorum bu diyeti. Karatay diyetini deneyeceğim. Herkese bol eksili günler.

Dur dur buzlukta tavuk varmış eheehe. Salata malzemesi alayım yoğurtla yerim tamam tamam canım. Çok sağol

kızlar lisam da yanıtlayacaktır okuduğunda ama ben naçizane fikrimi yazayım dedim. karbonhidrat yüksek o yüzden tüketmemekte fayda var pudingi. şekersiz gazozunda içeriğini kontrol edin derim.

canım sağlık sorunların olduysa bence önce tahlillerini yaptır güzelce. çünkü herhangi bir sağlık sorunun varsa bu dukan karatay farketmez her diyette sorun yaşatabilir sana.. tahlillerini mutlaka yaptır ve bir doktora mutlaka görün. çok geçmiş olsun

sanırım coca cola zero ıle aynı yanı sınırlı ızınlılerde vardı facebook dukan sıtesınde ama lıgt pudıngı gormedım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…