Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sanırım coca cola zero ıle aynı yanı sınırlı ızınlılerde vardı facebook dukan sıtesınde ama lıgt pudıngı gormedım:)
bugün markete gidip bi zero aldım eve geldim 1 bardak içtim Allah Allah dedim hep içtiğim şey tadı niye farklı bi baktım tarihi geçmiş gittim başka aldım ( adama gösteriyom diyom tadı faklıydı bak tarihi geçmiş adamda diyo zero olduğu için olmasın ?

Merhabalar..

Bende Dukan Diyeti yapıyorum.17 Haziranda başladım.84,3 ile başladım 81.2 ye kadar düştüm ama 10 günden beri bir ileri bir geri gidiyorum 80'leri bir türlü göremedim çıldırmamak içten değil :) Bugün b-fit spor salonuna yazıldım nerde haraket orda bereket diyerekten umarım biran önce 80'i görürüm.Herkese başarılar..

Hoşgeldin güzelim

dukanda öyle ileri geriler olabiliyor. hele bu kaçamaktan sayılmaz deyip minicik kaçamaklar yapıyorsan ileri geriler kesin
ama biraz daha sabır emin ol yakında 80 leri göreceksin

Kizlar bugun ps gunumdeyim komsuya gittik nescafe ikram etti yarim fincandan biraz az ictim tamamen yasak mi ne yapmam gerekir

canım benim hemen hemen aynı zamanda senden bir kilo eksikle başladım ilk zamanlar bende de oldu sadece sabır diyorum sana sadece sabır ::) hiç kaçamak yapma bir bakacaksın birden 2 kilo birden gitmiş :)

canım benim hemen hemen aynı zamanda senden bir kilo eksikle başladım ilk zamanlar bende de oldu sadece sabır diyorum sana sadece sabır ::) hiç kaçamak yapma bir bakacaksın birden 2 kilo birden gitmiş :)

Sabrediyorum kaçamaksız devam ediyorum inşallah gidecek tek umudum Dukan...

sabah
1 buyuk porsiyon 1 yumurtali menemen
1 kucuk dilim dukan ekmek
1 dilim yagsiz peynir

ara
1 sutlu kahve
1 adet meyveli yogurt( yag orani %2 )
sonra komsuya gittik 3u 1 arada kahve yapti
1 fincanin yarisi findikli kahve

aksam
Buyukce light ton balikli salata
1 tatli kasigi suzme yogurtlu kabak
1 bardak zero
ara
yogurtlu yulaf kepegi ay bundan da tiksiniyorumm

Son düzenleme:
herkese iyi geceler.6 temmuzda tam 2 ay oldu dukan diyetine başlayalı.giden kilom ise tam 17 kilo.bu bir mucize.her görenin ayy sen baya zayıflamışsın die şaşırarak ağızları açık bakmaları ise beni çok mmmutlu ediyo.şimdiden bile beğendiğim kıyafetleri alabiliyorum.kendimle grur duyuyorum cidden.azimle devam ediyorum edicemde.bu haftada 2. kez kan tahlillerimi yaptıracağımm kontrol amaçlı.herkese bol eksili rammazanlar diliyorumm.

10 dakika oldu eve gireli mesaiye kaldım sahuruda orda yaptım da yedikten sonra aklıma regl olduğum geldi boşu boşuna yedim yatcam şimdi

Kızlar fazla kilolarından kesin bi çözümle kurtulmak isteyene %100 tavsiye ederim şimdiye kadar akdeniz diyetinden detoks diyetine bir çok diyeti denemiş ve çok nadir başarı etmiş olan halam bu diyetle 2 ayda 9 kilo verdi ve 8 aydır da formunu koruyo

kızlar dun bı dondurma yaptım kı lıgt pudıng falan hıkaye oturduk esımle yedık:)
bayıldı
kahvelı cıkolotalı superde kolay bsey:)

günaydın hayırlı ramazanlar canlarım nasılsınız ?
yarın bir ayım bitiyor dukanla 114 le başladım bugun 104 ü gördüm ancak perşembeden beri 900 gr vermişim sadece ama dün gece sahur yaptım sabah tartılmak ne kadar sağlıklı onu bilemedim dün protein günümdü sahurda ise yumurta lor domates salatalık tükettim birde 1 yk yulaf kepeğini sütle içtim üzerine de 1 lt den fazla su acaba bunun etkisi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…