sanırım coca cola zero ıle aynı yanı sınırlı ızınlılerde vardı facebook dukan sıtesınde ama lıgt pudıngı gormedım:)
bugün markete gidip bi zero aldım eve geldim 1 bardak içtim Allah Allah dedim hep içtiğim şey tadı niye farklı bi baktım tarihi geçmiş gittim başka aldımsanırım coca cola zero ıle aynı yanı sınırlı ızınlılerde vardı facebook dukan sıtesınde ama lıgt pudıngı gormedım:)
Merhabalar..
Bende Dukan Diyeti yapıyorum.17 Haziranda başladım.84,3 ile başladım 81.2 ye kadar düştüm ama 10 günden beri bir ileri bir geri gidiyorum 80'leri bir türlü göremedim çıldırmamak içten değil :) Bugün b-fit spor salonuna yazıldım nerde haraket orda bereket diyerekten umarım biran önce 80'i görürüm.Herkese başarılar..
zero hergün 1 bardak içilebiliyor canım
Merhabalar..
Bende Dukan Diyeti yapıyorum.17 Haziranda başladım.84,3 ile başladım 81.2 ye kadar düştüm ama 10 günden beri bir ileri bir geri gidiyorum 80'leri bir türlü göremedim çıldırmamak içten değil :) Bugün b-fit spor salonuna yazıldım nerde haraket orda bereket diyerekten umarım biran önce 80'i görürüm.Herkese başarılar..
Kizlar bugun ps gunumdeyim komsuya gittik nescafe ikram etti yarim fincandan biraz az ictim tamamen yasak mi ne yapmam gerekir
canım benim hemen hemen aynı zamanda senden bir kilo eksikle başladım ilk zamanlar bende de oldu sadece sabır diyorum sana sadece sabır ::) hiç kaçamak yapma bir bakacaksın birden 2 kilo birden gitmiş :)
buyuk olasilik suyla canim ama su 3u 1 aradalardan sekerli yani :/Eğer yarım yağlı yada light sütle veya su ile yapılmışsa problem yok :)
buyuk olasilik suyla canim ama su 3u 1 aradalardan sekerli yani :/
kızlar dun bı dondurma yaptım kı lıgt pudıng falan hıkaye oturduk esımle yedık:)
bayıldı
kahvelı cıkolotalı superde kolay bsey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?