Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

eline sağlık canım.ben de şöyle yapıyorum.tarifleri gördükçe açtığım word dosyasına hemen kopyala yapıştır yapıyorum.ben hepsini bir yere kaydettiğim için içeriğinden anlıyorum seyir atak yada güçlendirmeye ait olduğunu.şimdiden 15 sayfa doldu bile.belki sen de böyle yapabilirsin

Rica ederim Saol wisper'cım ben de çok şekersin diycem de dukanda her türlü şeker yasak ya çok tatlandırıcılı ve güzel aromalısın diyeyim )))

Tatlandirici kullanmiyorum :/

Pharmaton mu kullansam diye dusundum ama kilo yapiyormus o da multivitaminleri de iyice arastirip alayim kilo yapmayani varsa

sade kahve de içebilirsin türk kahvesi yada sade sütlü türk kahvesi ..

ilaç ismi vermeyelim arkadaşlar yasak bildiğim kadarıyla..

yanlış anlamadıysam suyunu günün erken saatinde bolca içiyorsun.eğer doğru anladıysam bu senin yoğun wc ye çıkmana neden olur.biliyorsun idrar yoluyla da vücuttan mineraller gidebiliyor.bu seni halsiz bırakmış olabilir.içtiğin suyu yatana kadar eşit şekilde içersen belki sorun ortadan kalkar.

bırde camlıca uludag sekersız gazoz ıcıyorum ben, haftada bır bu pudıng yenebılırmı sormak lazım:) lısabellaaa sesımızı duuuy:)

lisa tatilde canım.zero mantığıyla bence 1 bardak iç gün içinde.

bi arkadaş yazmış cevap sanırım .öncelikle çok geçmiş olsun.bu diyet herkese uyacak diye bir şey yok zaten.yoğun protein tüketimi vücudun belki ağır gelmiştir.yada bu diyette yoğun yediğimiz bazı gıdaları tolere edemiyordur vücudun.keşke biraz ucuz olsa da gıda intoleransı testi yaptırsak.neye hassasiyet gösterdiğimizi biliriz bu şekilde.öncelikle bir test yaptır değerlerini kontrol et.ama ben dukandan sıkıldım karatay yapacağım dersen de saygı duyarım.

Merhaba.. ramazanda dukan yemekleri nasil olmali?

arama motoruna ramazanda dukan diye yazarsanız bir sürü bilgiye ulaşabilirsiniz.

kızlar dun bı dondurma yaptım kı lıgt pudıng falan hıkaye oturduk esımle yedık:)
bayıldı
kahvelı cıkolotalı superde kolay bsey:)

ohh afiyet olsun arkadaşım.tarif ver de biz de yapıp seni analım

harikasın canım tebrikler.ramazanda tartı saatimiz sabah olamaz sahur etkisiyle.iftara yakın tartılırsak en sağlıklı sonucu alırız bence.

sizlere yazdım şimdi sıra bende.tehlike çanları çalıyor benim cephede :18::18::18::18:

12 kilo verdim ya ..aldığım iltifatların haddi hesabı yok.şımardım resmen şımardım.iki gün önce de 40 beden kot alınca egom tavan yaptı.tabi 46 bedenden 40 a düşünce kendimi dağıttım.iki gündür dukanı sabote ediyorum.regl de oldum şimdi.bi yandan regl etkisiyle vücutta istek oldu yedin diyorum bi yandan emeklerini sabote etme diyorum.velhasılkelam an itibariyle dikkat etmeye başladım yine.ramazanda dukanı araştırdım pek bana uymuyor sanki kafama göre kasmadan uygulayacağım.inşallah hepimiz az kilo artışıyla geçiririz ramazanı.

herkese hayırlı ramazanlar

Dukan usulu kahvelı kakaolu dondurma( mutfak sırlarından aldım bende tarıfı:)

1 adet yumurtanının sarısı (kalan beyazıyla krep yapıorum:)

1 yk nescafe

2 su bardagı sut

1 yk yagı azaltılmıs kakao

1 yk sut tozu

3 yada 4 kasık damak tadınıza gore tatlandırıcı

ben ekstradan 3 4 damla vanılya aroması ekledım guzel oldu ekleyebılırsınız varsa

hepsını pudıng gıbı cırpa cırpa pısırıyoruz sonra ılınınca buzluga atıoruz tarfte dondurma makınesınde yapılmıs ama ben buzluga atıp 1 saatte bır cıkarıp karstrdım enfessss oldu

2 buyuk kup cıktı az az koyarsan kaselere en az 4 tane cıkar:) 2 gune bolunup yenebılır:)

slm kızlar.çeşitli diyetlerle kilo vermeye çalışıyorum.bünye uyguladığım diyete alışınca kilom sabitleniyor ve veremiyorum.en son isveç diyeti yaptım ve 4 gündür gram oynamadı kilom.şimdi sizlere sormak istediğim dukana geçsem kilo vermeye devam eder miyim yoksa alır mıyım?malum dukanda daha fazla yiyoruz.ya da yeşil elma diyeti mi yapsam?bana bir akıl lütfen en az 3-4 kilo vermem lazım 2 hafta içinde.

Yulaf kepeğini nerden tedarik edebilirim kızlar ? lütfen bilgi verin şimdiden çok tesekkürler... Bu arada ben ramazandan sonra uygulamaya başlamayı düşünüyorum sizce napmalıyım ???

kızlar selam. çok yoğunu buraya bakamıorum ne yiyo ne içiosunuz. dukanda güçlendirme gibi yapın yazmış ama ben ööle yapmak istemiorum açıkçası 1+1 yapıcam.bazlama tarifi gördüm 2 yk yulaf keğeğiyle yapılıo sahurda onu yicem zaten iftarda o kadar abartmama gerek yok sahura kadar yemek serbest yoğurt süt abanıyım diyorum. siz ne dersiniz.

Masallah wishercim herkesin derdine care olmussun cokta guzel bilgilendiriyorsun kendi adima tesekkur ederim :) oncelikle tebrik ederim 12 kilo ve 46 bedenden 40a dusmen buyuk basari amaa bunu korumak yada tum o iltifatlara ragmen tekrardan eksileri gormek daha buyuk bir basari .regl donemi malesef istah artiyor belli ki seninde artmis ama arkadasimizin paylastigi dondurmayi yapip yersen bi nebze de olsa seni rahatlatir gibi ya da dukanella yapabilirsin en azindan tamamen yasak olani degil de sinirli izinlileri tuketerek daha az zarar gormus olursun tabiki arkadasim bu benim nacizhane fikrim en iyisini kendin icin sen bilirsin :)
Merhana steinbock oncelikle sunu soylemeliyim ki dukan oyle duraksamaya girdim baska bir diyete geceyim diyeti degil dukana basladiktan sonra eger verdigin kilolari geri almak istemiyorsan tamamlamalisin .dukan diyeti kitabini almani tavsiye ederim okuyup kendine uygun mu degil mi ona gore yaparsin ve en onemlisi de bu diyete hazir misin cunku kesinlikle kacamagi affetmiyor ertesi gun hemen arti ile karsilasiyorsun umarim yardimci olabilmisimdir :)
Yulaf kepeğini nerden tedarik edebilirim kızlar ? lütfen bilgi verin şimdiden çok tesekkürler... Bu arada ben ramazandan sonra uygulamaya başlamayı düşünüyorum sizce napmalıyım ???
Yulaf kepegnii migrosta bulabilirsin galiba kipada da varmis .ne yapmaliyim derken anlamadim canim ?
Cokta abanma the mor malesef onda da 1 lt gibi bir sinir var :18: keske olmasaydi vallaa :) bazlama cok guzel fikir hem tok tutar :)
Bol eksili gunler :)

Evet kizlarr bana gelince dun kahve ve meyveli yogurt kacamagindan sonra tarti da +1 ciktim tabi dun birde cok buyuk bir salata yemistim onun etkisi de olmus olabilir .neyse bu bana ders oldu bir daha oyle yapmam yaparsam da daha minik olur regl olmak uzereyim belki o da olabilir bugun sp gunum yarin eksi cikmayi umut ediyorum.
birde kizlar ben hizlica kilo vermek istiyorum mesela 10 haftada 8 9 kilo kadar ki bu benim bunyem icin buyuk basari olur sizce 5+5 mi yapmaliyim yoksa 1+1 ile devam mi etmeliyim 20 gun sonunda ayni sonuc diyordu dukan amca ama bilemedim

hemn kopyaladım canım ellerine sağlık.

hoş geldin arkadaşım.yapılan her diyete saygı duyup saçma demek istemiyorum ama isveç diyeti gerçekten akıl almaz bir diyet.yapana saygı duyuyorum dediğim gibi.ama metabolizmana çok yüklenmişsin bence.serseri mayın gibi nereye gittiğini bilmemektense bir diyete konsantre olup onu uygulamak daha mantıklı bence.şimdi..ramazandan dolayı kilo alman kaçınılmaz eğer ki oruç tututyorsan.bence hiç bir diyet uygulama bence.metabolizman normale dönsün.tabi normal beslenmeyle ağır ve fazla yemek ye demiyorum her şeyden ölçülü.mutlaka yemen gereken ölçüleri biliyorsundur.sonra bir kaç gün sonra dukana başalayabilirsin.ama ben şahsen yeni başlayacakların ramazanda dukana başlamalarını uygun bulmuyorum.çünkü protein alımıyla beraber oluşan susuzluk oruçta çok sıkıntı yaratıyor.bizim gibi önceden başlayanların metabolizması alışık bu duruma.yada yemek / tatlı alternatifleri kolay oluşturabiliriz.ama yeni başlayanda bu motivasyon eksikliği yaratabilir.diyeceğim o ki sorduğun sorunun cevabı olarak evet dukana geçtiğinde kilo alacaksın üstelik sadece dukanla değil hangi diyeti yaparsan yapalacaksın kilo çünkü isveç diyetinde sanırım günlük 500-600 kalori alınıyordu.bizler bile saf proteini bırakıp her gün sebzeli menüler yiyeceğiz .e senin önce atak yapman lazım.yani sıfır sebze.o yüzden başlama dukana diyorum.ama dikkatli ye lütfen.
ama ben ısrarlıyım başlarım diyorsan her türlü yardıma hazırız.

kipa ve migrosta var canım.tavsiyem her defada en az iki paket alman çünkü hemen bitiyor..

bana da pek uymuyor yazılan yani korkuyorum kilo almaktan ama kendimizce bir kaç gün deniyelim.yaptıklarımızı paylaştıkça daha doğruyu buluruz sanırım.

tatlım sağol yazdıkların için.aslında yazdıklarımız çok iyi bildiğimiz şeyler olsa da birbirimize sık sık yazıp motivasyonumuzu yüksek tutmalıyız.bu anlamda desteğin için sağol.tarifi aldım ve en kısa zamanda deneyeceğim.süt tozum çok az onu ekmeğe kullanacağım bugün.gurmenetten iki tane sipariş ettim 2-3 güne gelir.o zaman yaparım canım..

regl olmak malesef kaçamağa neden olabiliyor.umarım kolay atlatırsın..dediğin gibi elimizin altında sınırlı izinlilerle yaptığımız tatlılar olursa kaçamağa gerek kalmaz.bence boş zamanlarımızda yani canımız istemeden bolca yapıp buzluğa atabiliriz canımız çektikçe de hemen çıkarır yeriz.

bence hiç riske girmeden 1+1 yap en uygulanabilir olan bence bu sistem.

fotoları yükledim sonunda... devamı da gelecek tabi
yorumlarınızı bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/girisimci-kadinlar-kulubu/630905-dukan-diyeti-siparisleri.html

Ecemus'cum siparişlerimi az önce aldım.çok ama çok güzel duruyorlar iftarı sabırsızlıkla bekliyorum.
Hele o kara kek of offff misss misss...
Sos için ayrıca teşekkür ederim.

İnan ki daha 20 küsur gündür dukan yapıyorum her gün kahvaltı öncesi krep yapmakla poğaça yapmakla uğraşmak zor geliyodu.15 gün rahatım

Kek ise her tatlı krizimde kurtarıcım olucak

O zaman 1+1 devam edeyim ben :) annem tatlandiriciyi zararli buldugu icin kesinlikle izin vermiyor dolabi meyveli yogurtla doldurdu bunlari ye dedi bazen 2. Bardak zeroyu icmek istiyorum ama tam bir savas yasiyoruz izin vermiyor o yuzden tatli yapmam imkansiz ama meyveli yogurtlarla idare etcem artik napalim

canım güzel yorumların için çok teşekkür ederim. bunları duymak güzel gerçekten.
ben çok severek zevkle tüketiyorum ve herkesinde bu lezzetlerden faydalanmasını istiyorum :)
diyetini rahat geçirmen için birazcıkta olsa faydam olduysa ne mutlu bana.
afiyet,sağlık ve bol eksili günlerin olsun

Canım senin topiğe de yazdım ama buraya da yazayım ki dukancanlarımız senin dukan ürünlerini tecrübe etmiş birinden duymuş olsun.
Diyetin kolay geçmesini bırak kara keki yerken diyette olduğumu unuttum :)
Yaş pasta kekleri gibi yumuşacık,dayanamadım sos dökmeden bugünlük yulaf kepeği halkım kadarını mideye indirdim.ekmeklerimi de günlük ihtiyacıma göre dilimledim sahurda kahvaltıma eşlik edicek krep yemekten bıkmıştım arada vaktim oldukça poğaça yapıyodum ama böyle dolapta hazır ekmeğimin olması Ramazan'da süper
Tekrar ellerine sağlık :)
Bu diyete başladığım için çok mutluyum bu kadar doyduğum bir diyet görmedim ben.burda tarif veren tecrübe paylaşan fikir veren herkese tşkler...

İftar menüm: ( sp günündeyim )
Dukan usulü tavuk suyuna çorba
Dukan usulü tavuk şnitzel (1/2 tavuk göğsünden yapılmış)
Ton balıklı azıcık domatesli ve yeşillikli salata

İftardan 1 saat sonra:
ECEMUS marka dukan kara kek 3.5 dilim (2 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar yani)

Son düzenleme:

afiyet şifa olsun güzel izmir lim gönül rahatlığıyla tüketebilirsin ( sınırında tabi) diyettesin ve tükettiğin kek tamamiyle diyetimize uygun hiiiiiiç mi hiiiiiç merak etme

bu arada iftar menünü de beğendim. gayet güzel olmuş. bazen bende böyle karıştırıyorum proteinleri bir yoğurt eksikmiş ben onuda eklerdim yerinde olsaydım

Kızlar. Bi bazlama yapayım dedim rezil ettim yaa. Uf. Neyse öyle yicem tadı güzel. Bir de ben her gün protein+sebze yapıcam ama protein miktarı fazla olcak tabi. Var mi bi sakıncası

Kızlar. Bi bazlama yapayım dedim rezil ettim yaa. Uf. Neyse öyle yicem tadı güzel. Bir de ben her gün protein+sebze yapıcam ama protein miktarı fazla olcak tabi. Var mi bi sakıncası

yok canım yapabilirsin. dediğin gibi protein fazla olsun. benim hala reglm sürüyor. öbür gün tutabileceğim inşallah. ben çok güçlendirme gibi yapmak istemiyorum çünkü düzeni oturtmakta zorlanıyorum. tatilden anladım güçlendirmenin çok zor olduğunu :) ama bakacağım.
şirazem şaştı valla tatilde hiç bu konuya girmeyeyim

Light yoğurdum bitti yoksa menümde olurdu mutlaka
Bugünkü yulaf kepeği iznim kadar yedim ama tadı damağımda kaldı içeriğinden eminim canım ama lezzetleri diyette olduğumu unutturdu ondan öyle hissettim

Evet protein sebze yapılabilirmiş yada güçlendirme gibi olabilirmiş.bende araştırdım.ama bana zor gelmedi saf protein yapmak.geçen kandil günü de sp gününe dek gelmişti ve oruç tutmuş zorlanmamıştım böyle devam edicem.zaten 1+1 yapıyorum sıkıntı olmuyo böyle seyire devam...

Güçlendirme zor deme canım alışınca o da kolay olur ama ben inşallah o evreye geçersem ekmek eklemiycem normalde de yemiyorum pek çünkü.o evredeki 3 kaşık yulaf kepeği hakkım yetede artar bana Anca dışarıda kahvaltı yaparsam yerim ekmeği herhalde... Bakalım gelsin o günler de inşallah...

Güçlendirme zor deme canım alışınca o da kolay olur ama ben inşallah o evreye geçersem ekmek eklemiycem normalde de yemiyorum pek çünkü.o evredeki 3 kaşık yulaf kepeği hakkım yetede artar bana Anca dışarıda kahvaltı yaparsam yerim ekmeği herhalde... Bakalım gelsin o günler de inşallah...[/QUOTE]

inşallah o günlerde gelecek tabi.hemde senin için çok daha yakında bende peşindeyim zaten yulaf kepeği dediğin gibi ekmek ihtiyacını çok rahat karşılıyor. bende hiç aramıyorum ekmek falan.. mis gibi yulaf ekmeğim var nasılsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…