http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...eyir-donemi-yemek-tarifleri.html#post31073238
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/632817-dukan-diyeti-atak-evresi-yemek-tarifleri.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...irme-donemi-yemek-tarifleri.html#post31073262
kızlar burda hepiniz çok güzel tarifler veriyosunuz ama geriye dönük tarif bulmak çok zor oluyor
her dönem için bi sayfa açtım paylaşımlarınızı orada da yaparsanız yeni başlayan arkadşlara da çok yardımcı olmuş olursunuz.
eline sağlık canım.ben de şöyle yapıyorum.tarifleri gördükçe açtığım word dosyasına hemen kopyala yapıştır yapıyorum.ben hepsini bir yere kaydettiğim için içeriğinden anlıyorum seyir atak yada güçlendirmeye ait olduğunu.şimdiden 15 sayfa doldu bile.belki sen de böyle yapabilirsin
Rica ederimSaol wisper'cım ben de çok şekersin diycem de dukanda her türlü şeker yasak ya çok tatlandırıcılı ve güzel aromalısın diyeyim )))
Tatlandirici kullanmiyorum :/
Pharmaton mu kullansam diye dusundum ama kilo yapiyormus o da multivitaminleri de iyice arastirip alayim kilo yapmayani varsa
sade kahve de içebilirsin türk kahvesi yada sade sütlü türk kahvesi ..
ilaç ismi vermeyelim arkadaşlar yasak bildiğim kadarıyla..
bende bugün dukana başladım sabah yarım saat eliptik bisiklet ile sporumu yaptım sabah 1 bardak süt içtim ardından bitki çayı 2,5 lt su tükettim öğlen 1 kase yoğurt yedim sonra tekrar bitki çayı akşamda haşlanmış tavuk göğsünü sarmısaklı yoğurtla karıştırdım yedim sabahtan beride nöbetteyim çalışıyorum inanılmaz bi baş ağrısı var sanırım karbonhidrat almadığım için neyse alışcaz artık
yanlış anlamadıysam suyunu günün erken saatinde bolca içiyorsun.eğer doğru anladıysam bu senin yoğun wc ye çıkmana neden olur.biliyorsun idrar yoluyla da vücuttan mineraller gidebiliyor.bu seni halsiz bırakmış olabilir.içtiğin suyu yatana kadar eşit şekilde içersen belki sorun ortadan kalkar.
bırde camlıca uludag sekersız gazoz ıcıyorum ben, haftada bır bu pudıng yenebılırmı sormak lazım:) lısabellaaa sesımızı duuuy:)
lisa tatilde canım.zero mantığıyla bence 1 bardak iç gün içinde.
kIZLAR BU DİYET BANA COK AGIR GELDİ:26: Diyete basladıgımdan beri karın ağrım geçmedi. Sürekli midem bulanıyo. Yemek yemezsem rahatım ama yersem cok fenayım. Baş dönmelerim halsizliklerim geçmedi. Tansiyonum cok düşüyo. Normalde hep kabızlık sıkıntım vardır. Bu diyette o kalmadı ama karın agrım oldurecek beni. GEçen gün bayıldım.Ayılıncada deli gibi çıkardım. Ben sağlık sorunlarım nedeniyle bırakıyorum bu diyeti. Karatay diyetini deneyeceğim. Herkese bol eksili günler.
bi arkadaş yazmış cevap sanırım .öncelikle çok geçmiş olsun.bu diyet herkese uyacak diye bir şey yok zaten.yoğun protein tüketimi vücudun belki ağır gelmiştir.yada bu diyette yoğun yediğimiz bazı gıdaları tolere edemiyordur vücudun.keşke biraz ucuz olsa da gıda intoleransı testi yaptırsak.neye hassasiyet gösterdiğimizi biliriz bu şekilde.öncelikle bir test yaptır değerlerini kontrol et.ama ben dukandan sıkıldım karatay yapacağım dersen de saygı duyarım.
Merhaba.. ramazanda dukan yemekleri nasil olmali?
arama motoruna ramazanda dukan diye yazarsanız bir sürü bilgiye ulaşabilirsiniz.
kızlar dun bı dondurma yaptım kı lıgt pudıng falan hıkaye oturduk esımle yedık:)
bayıldı
kahvelı cıkolotalı superde kolay bsey:)
ohh afiyet olsun arkadaşım.tarif ver de biz de yapıp seni analım
günaydın hayırlı ramazanlar canlarım nasılsınız ?
yarın bir ayım bitiyor dukanla 114 le başladım bugun 104 ü gördüm ancak perşembeden beri 900 gr vermişim sadece ama dün gece sahur yaptım sabah tartılmak ne kadar sağlıklı onu bilemedim dün protein günümdü sahurda ise yumurta lor domates salatalık tükettim birde 1 yk yulaf kepeğini sütle içtim üzerine de 1 lt den fazla su acaba bunun etkisi olabilir mi?
harikasın canım tebrikler.ramazanda tartı saatimiz sabah olamaz sahur etkisiyle.iftara yakın tartılırsak en sağlıklı sonucu alırız bence.
sizlere yazdım şimdi sıra bende.tehlike çanları çalıyor benim cephede :18::18::18::18:
12 kilo verdim ya ..aldığım iltifatların haddi hesabı yok.şımardım resmen şımardım.iki gün önce de 40 beden kot alınca egom tavan yaptı.tabi 46 bedenden 40 a düşünce kendimi dağıttım.iki gündür dukanı sabote ediyorum.regl de oldum şimdi.bi yandan regl etkisiyle vücutta istek oldu yedin diyorum bi yandan emeklerini sabote etme diyorum.velhasılkelam an itibariyle dikkat etmeye başladım yine.ramazanda dukanı araştırdım pek bana uymuyor sanki kafama göre kasmadan uygulayacağım.inşallah hepimiz az kilo artışıyla geçiririz ramazanı.
herkese hayırlı ramazanlar