Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Benim kadar rezil dukancı varmı bilmem , dukan mı yapıyorum onuda anlamadım, öyle böyle doğum sonrası 28 kilo gitti (13 kg faln doğumla gerisi dukan) ama 5/6 sefer basladım (20 gün ortalama ) yapıp bıraktım bida başa 15 kiloyu öyle öyle verdim daha 15 kilo vercm , yazmaya korkuyorum buladar yıpranmış bir diyette 15 kg daha verip başarılı olurmuyum ama öyle içimdekileri paylşmk istedim

Eklemeyi unuttum 58 kiloyken giydiğim pantolonum 70 kilo oldğm halde olsu , dukanın müthiş yağ eritme etkisi diyorum göbeğim zorlasada normalde dar gelen baldır diz sıkan pantolonum şuan hafif potluk yapck gibi duruo eşimde inanamadı bende. Back yağlarım gitti heralde :))

evet kesinlikle yağdan gidiyor. ama bu defa pes etme. bak böyle gidersen kilo vermemeye başlarsın, üzülürsün.. yapma vücuduna bunu bence.pes etme. başlamışken yola devam. burdan da ayrılma çok motive ediyor burası bizlerii

Forumu zor kullanıyorum fırsat buldukça okuyorum. Ama okadar tersli hep dışarlarda bozuyrum.. Son15 kilomu burda motive olark vermk isyeum tek eksiğim bu inş vucudum direnmz

BUSEİREMM çok teşekkürler yardımın için canım, ne yapmalıyım derken kastettiğim acaba ramazan da bu dukan amcamızın diyetine başlasam mı diye sormuştum , sonra bi arkadaşımız ramazanda başlamanın gerçekten hem zor olacağaını hemde sizin gibi önceden dukan yapmaya alışık olmayan bünyemize ağır geleceğini belirtmiş bende tecrübelerinize dayanarak şimdi yapmama kararı aldım ramazan bitince umarım başlarım metabolizmamı ölçtürdüm yasıma göre yavas çıktı , vermek istediğim kilo 10 kilo.. 60 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum boyumda 1.58... Balık etinden daha kilolu etli bi görünümüm var basen yağlarım çok özellikle ( yani inşallah ramazan sonrası bende sizler gibi irademe sahip çıkarımda veririm bu kilocukları WİSPERR canım önerin için çok teşekkürler :* ben bu konuyu ilk önce baya bi okudum forumda... Zaten sadece okuyordum sonra karar verdim yeni üye oldum burda herkese yardımcı oluyorsunuz canım bayılıyoum ben sizin bu birliğinze motivasyonunuza hep birlikte kurtulcaz yağlarımızdan :) ECEMUSS çok tesekkürler beni görüp soruma cevap verdiğiniz için, uzun süredir forumu inceliyorum bilhassa bu konuyu :)) ya o tariflerin nasıl senin öyle yaaa maşallah eline sağlık :)) burada herkes birbirine destek içinde dayanışma içinde güzel bi sinerji yakalamışınız iyiki dukancan olmuşum bende :)) bende okuduklarıma göre yani sizin fikirlerinize göre mübarek aydan sonra baslıcam inşşş opuyorumyanaktan :)

canım merhaba. ramazandan sonra ve öncesinde de burdan hiç kopmamanı tavsiye ederim :) gerçekten süper bir forum burası ve süper insanlar var. aklına ne takılırsa cevap alırsın. birimiz görmezsek birimiz mutlaka cevaplarız.
ürünlerim için yaptığın güzel yorumlarda ayrıca beni mutlu etti. teşekkür ederim :)
bu diyette zaten yağdan veriyorsun canım. hiç merak etme yağlar patır patır gidecek. 5 kilo vermişken bile 10 kilo vermiş gibi görüneceksin...
ama sana basenlerin içinde çok önemli bir tavsiyem var, burdan takip edersen sık yazar Lotus35 adlı güzel mor çiçekli :))arkadaşımızın açtığı calleneticks yapanlar için bir topik var.orayı da takip etmeni tavsiye derim. bu bahsettiğim egzersiz inanılmaz etkili. 10 saatte bile çok fark görüyorsun. hatta orda lotus un öncesi sonrası da var fark müthiş.mutlaka dene derim. ben bu aralar biraz aksattım ama ilk fırsatta tekrar başlayacağım.

günaydınnn,nasılsınız?
ben halsizlikden yerimden kalkamıyorum acaba bir bende mi böyle sizin nasıl gidiyor ramazan.ben artık kilo veremiyorum sanki ve bu canımı cok sıkıyor geçen perşembeden beri ancak 1 kılo vermişim ( gitmesi gereken çok olunca 1 kg de yetersiz kalıyor bana.birseyde yiyemiyorum nasıl olacak bilmiyorum.dün ki menüm:
SAHUR
2 tane haşlanmış yumurta,1 domates ve 1 salatalık,3-4 kaşık lor ve 1 bardak süt 1 yk yulaf kepeği

İFTAR
1 lt su 1 kase cacık yarım saat ara sonrada 1 tane fırında kızartılmadan yapılan karnıyarık ve az salata

Bugün sahurda ise
2 yumurta 2 light üçgen peynir ve 2-3 yk lor 1 bardak sütle 2yk yulaf kepeği

benim de yeni problemim yulaf kepeği

yiyemiyorum ağzımda büyüyo bu sabah çıkarttı hepsini yeni tarifler denemem lazım

bende bu diyete başladığımdan beri hiç halsizlik olmadı baş ağrısıda pek nadir oldu bünyeden bünyeye farkediyodur

canım bu halsizlik sadece sende yok merak etme herkeste var. zaten ramazanın ilk haftası özellikle zor geçer. bence menünde gayet güzel. sadece biraz az. biraz daha fazla yemeye çalış. suyunu ve yeşilçayını da ihmal etme. birkaç güne alışır vücudun.
verdiğin 1 kiloya az mı diyorsun sen. aşk olsun ya... süper kilo vermişsin. ben 1 haftada 900 gr geçemiyorum güzelim.birde kilo veremiyorum diye canını sıkıyorsun. valla kızıyorum hergün 100gr-200 gr veriyorum ve hiç keyfimi kaçırmıyorum. öyle böyle az da olsa veriyorum ya çok şükür.

canım yiyemiyorum ki suyla açıyorum orucu 1 lt yakın sonrada hiç bir şey yiyemiyorum dün cacık yedim 1 saat gezindim sonra karnıyarık yedim onuda zorlana zorlana ekmek tarzı bir şeyler yapayım diyorum onları da denedim olmuyor böyle devam edecek bakalım hayırlısıyla

Kızlar. Bi bazlama yapayım dedim rezil ettim yaa. Uf. Neyse öyle yicem tadı güzel. Bir de ben her gün protein+sebze yapıcam ama protein miktarı fazla olcak tabi. Var mi bi sakıncası

zaten protein fazla olsun canım.tarifleri de deneye deneye öğreneceğiz.üzme kendini

ben de regl im.bir an önce bitsin de başlayalım valla orucumuza.

rica ederim canım ne demek.ama ecemus un dediği gibi buraya sık sık yaz.daha kontrollü olursun.ramazan sonrası mutlaka başla dukana tamam mı bekliyorum

güzel menüler canım.alışana kadar normal sanırım bu halsizlik.suyunu arttırmaya çalış lütfen.

yiyemiyorum ağzımda büyüyo bu sabah çıkarttı hepsini yeni tarifler denemem lazım

ben yulaf kepeğini hep mahlepli ekmek içinde ya da tatlılarda tüketiyorum.başka türlü tahammül edemem herhalde

umarım herkes iyidir.regl devam ediyor tam gaz.ilginçtir ki fazla şişliğim olmuyor bol su ve yeşil çaydan dolayı sanırım.son bildirime göre +300 üm sadece.regl bitince belki bu 300 gr da gider.umarım oruca başlayınca da düzenim değişmez fazla..

Ecemuscum bu yulaf kepeği bence en büyük avantajımız en doyurucu gıda o bence dukanda. Biz bu kadar keyifle tüketirken tüketmekte zorluk çekenlere bu söylediklerimiz tuhaf geliyo olmalı bknz aşağıdaki y_ey adlı arkadaşımız

Teşekkür ederim canım tüm dukancanları " Callanetics egzersizleri yapanlar buraya " topiğime beklerim. 10 günde 10 yaş gençleşin egzersizi ile jet hızı ile inceliyosunuz deneyin görün :)

Aksine benim de daha fazla hakkım olaydı dediğim bişe bu yulaf kepeği. Çok basit tarifler var canım en kötü ihtimalle krep yap.ben krep poğaça kek irmik tatlısı irmik helvası vs gibi tariflerle tüketirken çok keyif aldım. Tariflere üşenip hala sütle içmeye çalışıp kendine işkence etmemelisin biz bu kadar keyifle tüketirken... Ecemus'tan ekmek, kurabiye,enfes kara kek ve muffin de temin edebilirsin.pahalı gibi görünebilir ama güne göre böl parayı.malzeme parana denk gelicek uğraşma işinden de kurtulursun hem de dolabında her an hazır durur.
Esra Akkaya'nın istanbuldaki dukan ürünleri satılan kafesinde bile 1 porsiyon dukan tiramisu 8 tl düşün.bence böyle almak daha karlı.ben hazır ne bulabilirim diye baya araştırdım ordan biliyorum

Son düzenleme:

dukancanlarım gerçekten büyük sorun yulaf kepeğini tüketebilecek forma sokmak.. ama başka tarifler deneyin.öyle böyle tüketebileceğiniz bir yol bulursunuz. hiçbirşey yapamadıysanız e tek çare
http://www.kadinlarkulubu.com/girisimci-kadinlar-kulubu/630905-dukan-diyeti-siparisleri-2.html

Benim dukan diyetine uygun sahur menüm;
(Protein sebze günüm)
1 kaşık yulaf kepeğine tekabül eden ECEMUS marka dukan ekmeği
1/2 domates
1 yeşil biber
1/2 salatalık
İçine bir tutam maydanoz eklenmiş 2 yemek kaşığı lor
1 dilim çemensiz pastırma
1 haşlanmış yumurta
1 nescafe fincanı yağsız süt

Gayet guzel ve zengin bir menu Allah kabul etsin simdidenn :)
Nstecim boyle yaparsan metabolizmani cok kotu etkilersin lutfen bu sefer birakma bence 15 kiloyu suanda verebilirsin ama boyle birakmaya devam edersen kalir metabolizmanda zarar gordugu icin ustune de alabilirsin biliyorsun dukan hayatimiz boyunca 2 kez yapabilecegimiz bir diyet bunu surekli birak basla yapmamalisin sık sık paylaşım yap ki motivasyonunu yitirme
Rica ederim Kibelehatun :) sagolsun burdaki arkadaslar cok bilgili muhakkak bir kisi de olsa derdine derman oluyor aklina ne takilirsa sorabilirsin ben coook yeni bir dukanciyim ama burdaki Wisper Ecemus Lotus ve diger bircok arkadas sayesinde epey bilgilendim :) malesef benimde metabolizmam epeyyy yavas bu diyetin 8se yarayacagindan emin degildim ama kaybetcekte birseyim yoktu normal insanlardan cok cok az yiyip kilo veremiyordum ama 1 haftada 2 kilo verdim ve bu benim icin buyuk basari sende de boyle olacagini umut ediyorum :) baslamasan bile aklina takilani sor ki basladiginda hata yapma oranin dussun iyi ramazanlar :)

Son düzenleme:
Kızlar ben bu akşam başlamaya karar verdim evet zor olsada başlicam 5 günlük ATAK la.... çünki ramazan bitiminde benimli için çok önemli şeyler olucak kararlıyım başkaları yapabiliyorsa bende yaparımmm kii :)) hem sizi bu kadar iradeli görünce artık neden ben vermicekmişim dedim ECEMUS balım hiç kopmucam burdayım artık bende bu aksam itibariyle bir dukancanım önerilerini bekliyorum dörtgözle
WİSPERR aynen canım burda takılıp benimle benzer sorunları olanları okuyunca bu kararı aldım artık dukancanlar kervanına bende takıldım yardımlarınız için hele yulaf kepeğini bulacağım yeri söylediğin için tekrar teşekkürler
BUSEİREM yaa cidden burda kalmam lazım iyiki sizin gibi dukancanlar var yardımlarınız önerilerinizi bekliyorum artık fırma girme zamanııı proteini dayayalım zayıflayalım inşş
Vee ilk işim gidip marketten bu 5 günlük süre için :
Yulaf kepeği (migros tan doğalsan markalı)
Hindi füme jambon
1 koli yumurta
Yağsız süt
Tavuk bonfile
Zero cola
Yağsız ve tuzsuz lor peyniri

Şimdi napıcam iftarda ne yicem bilmiyorum amaa

Son düzenleme:
Kızlar ben bu akşam başlamaya karar verdim evet zor olsada başlicam 5 günlük ATAK la.... çünki ramazan bitiminde benimli için çok önemli şeyler olucak kararlıyım başkaları yapabiliyorsa bende yaparımmm kii :)) hem sizi bu kadar iradeli görünce artık neden ben vermicekmişim dedim ECEMUS balım hiç kopmucam burdayım artık bende bu aksam itibariyle bir dukancanım önerilerini bekliyorum dörtgözle
WİSPERR aynen canım burda takılıp benimle benzer sorunları olanları okuyunca bu kararı aldım artık dukancanlar kervanına bende takıldım yardımlarınız için hele yulaf kepeğini bulacağım yeri söylediğin için tekrar teşekkürler
BUSEİREM yaa cidden burda kalmam lazım iyiki sizin gibi dukancanlar var yardımlarınız önerilerinizi bekliyorum artık fırma girme zamanııı proteini dayayalım zayıflayalım inşş
Vee ilk işim gidip marketten bu 5 günlük süre için :
Yulaf kepeği (migros tan doğalsan markalı)
Hindi füme jambon
1 koli yumurta
Yağsız süt
Tavuk bonfile
Zero cola
Yağsız ve tuzsuz lor peyniri

Şimdi napıcam iftarda ne yicem bilmiyorum amaa :18:

Teşekkür ederim canım tüm dukancanları " Callanetics egzersizleri yapanlar buraya " topiğime beklerim. 10 günde 10 yaş gençleşin egzersizi ile jet hızı ile inceliyosunuz deneyin görün :) [/QUOTE]

Evet lotuscuğum eline sağlık benim gibi basenden mudaripler için süper bi egzersiz uygulmasıymış ama indiremedim o videoları çünkü ıPad e yüklenemiyor ama winzip yada winrar olmadığından sanırım... .. Ama umarım Appstore da vardır ... Bol eksili günler sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…