Kızlar ben bu akşam başlamaya karar verdim evet zor olsada başlicam 5 günlük ATAK la.... çünki ramazan bitiminde benimli için çok önemli şeyler olucak kararlıyım başkaları yapabiliyorsa bende yaparımmm kii :)) hem sizi bu kadar iradeli görünce artık neden ben vermicekmişim dedim ECEMUS balım hiç kopmucam burdayım artık bende bu aksam itibariyle bir dukancanım önerilerini bekliyorum dörtgözle
WİSPERR aynen canım burda takılıp benimle benzer sorunları olanları okuyunca bu kararı aldım artık dukancanlar kervanına bende takıldım yardımlarınız için hele yulaf kepeğini bulacağım yeri söylediğin için tekrar teşekkürler
BUSEİREM yaa cidden burda kalmam lazım iyiki sizin gibi dukancanlar var yardımlarınız önerilerinizi bekliyorum artık fırma girme zamanııı proteini dayayalım zayıflayalım inşş
Vee ilk işim gidip marketten bu 5 günlük süre için :
Yulaf kepeği (migros tan doğalsan markalı)
Hindi füme jambon
1 koli yumurta
Yağsız süt
Tavuk bonfile
Zero cola
Yağsız ve tuzsuz lor peyniri
Şimdi napıcam iftarda ne yicem bilmiyorum amaa
Teşekkür ederim canım tüm dukancanları " Callanetics egzersizleri yapanlar buraya " topiğime beklerim. 10 günde 10 yaş gençleşin egzersizi ile jet hızı ile inceliyosunuz deneyin görün :)
kopma canım kopma sakın ..hoşgeldin aramıza. kız senin adın ne kadar güzel ve kadınsı yawww.. kibelehatuuuunn...
malzemelerine göre bence şöyle bir iftar yapabilirsin
tavukları tost makinan varsa orda güzelce yağsız kızart, yoksa fırına....
internetten araştır dukan usulu yoğurtlu çorba
yanına 1,5 kaşık yulaf kepeğinin yarısını ( istersen krep vs. yapabilirsin. istersen yoğurda falan karıştır. diğer yarısını da sahura sakla)
tatlı olarak da 1 bardak zero
öptüm kibelehatuuuuuuuuuuuun :))))
Ama seyir evresini ne zaman bırakacağımı yazmamışlarr
allah iyiliğini versin kız yazmaz olurlar mı. hepsini hemde tarih tarih çıkarıyor. sen bence raporuna dikkatli bak....
ECEMUSumm yoldasımm Dukandiyet sitesi sonucu hangi bilgisayardan denersem deniyeyim error verdi.. Sadece bi site öyle genel bir bilgi verdi kaldım bu şekilde yani farklı bilgisayarlardada denedim ben canımın içiii niye benim ki çıkmıoyaa ozamann ?
Rica ederim tatlımEvet lotuscuğum eline sağlık benim gibi basenden mudaripler için süper bi egzersiz uygulmasıymış ama indiremedim o videoları çünkü ıPad e yüklenemiyor ama winzip yada winrar olmadığından sanırım... .. Ama umarım Appstore da vardır ... Bol eksili günler sevgiler
canikom sen bu topige gir. lotus sana çok güzel tarif eder nasıl indirebileceğini...hadi hadi ...
Saol canımsın
Fayda görmene sevindim canımLotusum sayende baya bir süre yaptım callan ı. çok da faydasını gördüm. 63 kiloyken kimse inanmıyordu 57 falansın diyorlardı. o yüzden herkes de faydalansın istiyorum güzelim benim...
Ecemuscum bu yulaf kepeği bence en büyük avantajımız en doyurucu gıda o bence dukanda. Biz bu kadar keyifle tüketirken tüketmekte zorluk çekenlere bu söylediklerimiz tuhaf geliyo olmalıbknz aşağıdaki y_ey adlı arkadaşımız
Teşekkür ederim canım tüm dukancanları " Callanetics egzersizleri yapanlar buraya " topiğime beklerim. 10 günde 10 yaş gençleşin egzersizi ile jet hızı ile inceliyosunuz deneyin görün :)
Aksine benim de daha fazla hakkım olaydı dediğim bişe bu yulaf kepeği. Çok basit tarifler var canım en kötü ihtimalle krep yap.ben krep poğaça kek irmik tatlısı irmik helvası vs gibi tariflerle tüketirken çok keyif aldım. Tariflere üşenip hala sütle içmeye çalışıp kendine işkence etmemelisin biz bu kadar keyifle tüketirken... Ecemus'tan ekmek, kurabiye,enfes kara kek ve muffin de temin edebilirsin.pahalı gibi görünebilir ama güne göre böl parayı.malzeme parana denk gelicek uğraşma işinden de kurtulursun hem de dolabında her an hazır durur.
Esra Akkaya'nın istanbuldaki dukan ürünleri satılan kafesinde bile 1 porsiyon dukan tiramisu 8 tl düşün.bence böyle almak daha karlı.ben hazır ne bulabilirim diye baya araştırdım ordan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?