Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kopma canım kopma sakın ..hoşgeldin aramıza. kız senin adın ne kadar güzel ve kadınsı yawww.. kibelehatuuuunn...

malzemelerine göre bence şöyle bir iftar yapabilirsin

tavukları tost makinan varsa orda güzelce yağsız kızart, yoksa fırına....
internetten araştır dukan usulu yoğurtlu çorba
yanına 1,5 kaşık yulaf kepeğinin yarısını ( istersen krep vs. yapabilirsin. istersen yoğurda falan karıştır. diğer yarısını da sahura sakla)
tatlı olarak da 1 bardak zero

öptüm kibelehatuuuuuuuuuuuun :))))

Teşekkür ederim canım tüm dukancanları " Callanetics egzersizleri yapanlar buraya " topiğime beklerim. 10 günde 10 yaş gençleşin egzersizi ile jet hızı ile inceliyosunuz deneyin görün :)

Evet lotuscuğum eline sağlık benim gibi basenden mudaripler için süper bi egzersiz uygulmasıymış ama indiremedim o videoları çünkü ıPad e yüklenemiyor ama winzip yada winrar olmadığından sanırım... .. Ama umarım Appstore da vardır ... Bol eksili günler sevgiler [/QUOTE]

canikom sen bu topige gir. lotus sana çok güzel tarif eder nasıl indirebileceğini...hadi hadi ...

Oyyyy canım yaa beni düşünüp tarif vermişin tamam hemen o çorbayı bulup yapmaya çalışıcam kibele.. Ah evett bereketin doğurganlığın kadınlığın sembolü bir nevi.. Bende seviyorum nickmi

Peki balım lotusun topiğine uçuyorum hemen

Ben testimide yaptım 51. Kg olmam lazımmış ve 5 ay sürmesi gerekiyomuş. Atak evresini ben 3-5 gün olacağından 5 gün yaıcam sonra sizin önerinize göre 1+1 yapıcam canlarımm

allah iyiliğini versin kız yazmaz olurlar mı. hepsini hemde tarih tarih çıkarıyor. sen bence raporuna dikkatli bak....

ECEMUSumm yoldasımm Dukandiyet sitesi sonucu hangi bilgisayardan denersem deniyeyim error verdi.. Sadece bi site öyle genel bir bilgi verdi kaldım bu şekilde yani farklı bilgisayarlardada denedim ben canımın içiii niye benim ki çıkmıoyaa ozamann ?

Son düzenleme:
Rica ederim tatlım doğru tespit ettin.winzip yada winrar ile sıkıştırılmış dosyalar onlar normal bi bilgisayara indirip açıp format değiştirip ipadine yüklersin..

canikom sen bu topige gir. lotus sana çok güzel tarif eder nasıl indirebileceğini...hadi hadi ...

Saol canımsın

Saol canımsın [/QUOTE]

Lotusum sayende baya bir süre yaptım callan ı. çok da faydasını gördüm. 63 kiloyken kimse inanmıyordu 57 falansın diyorlardı. o yüzden herkes de faydalansın istiyorum güzelim benim...

Lotusum sayende baya bir süre yaptım callan ı. çok da faydasını gördüm. 63 kiloyken kimse inanmıyordu 57 falansın diyorlardı. o yüzden herkes de faydalansın istiyorum güzelim benim...[/QUOTE]

Ecemuscumm peki sence kilo verdikten sonra mi yapilmali yoksa diyetle birlikte mi yapmaliyim :)

Son düzenleme:
Lotusum sayende baya bir süre yaptım callan ı. çok da faydasını gördüm. 63 kiloyken kimse inanmıyordu 57 falansın diyorlardı. o yüzden herkes de faydalansın istiyorum güzelim benim...
Fayda görmene sevindim canım çok sıkılaştırıyor hatta evolution programınn tanıtımında diyorki 1 kez yaptıktan sonra düğmesi kapanmayan pantolonunuza sığacaksınız

bugün protein sebze günü iftar menüm;
1 adet közlenmiş patlıcan üzerine 1 t.kaşığı salça ve az soğanla kavrulmuş yağsız kıymalı sos
1 tabak yağsız tavuklu yeşillik ve domatesli salata

İftardan 1 saat sonra
1.5 dilim yani 1 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar ECEMUS marka dukan kara kek

Tabi iftardan beri de 1.5 lt su içtim

Son düzenleme:
Uzun zamandan beri 81'leri kıramamıştım çok şükür sporla birlikte bugün 80.8 gördüm.Yolum uzun ama yılmak yok :)

Bu arada kilo çizelgesini nasıl ekleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

iyi de benim üşenip sütle içtiğimi nerden biliyorsunuz? çok ayıp yani şu yazdığınız. zaten krep yapıyorum en vakitsiz anımda ama gerçekten beğenen var mı krebi? ayrıca tost ekmeği yapıyorum, limonlu ya da vanilyalı kek yapıyorum, muffin olarak tüketmeye çalışıyorum. benim problemim yulaf kepeği ile tarif yaratmak değil yulaf kepeğinin tadı. ben sadece burda damak tadıma uymadığını belirtmek isteyerek yazdım. belli ki hata ettim paylaşmak isteyerek size afiyetler olmaya devam etsin.

Son düzenleme:
kızlar günaydınnn... bugün bildirim günü mü? ben sabah tartıda +500 çıktım. ama gece 3te yemek yiyoruz sabah 7de tartılıyporuz bööle olmaz ki ama:)

bu arada. dün iftarda:
1 tavuk göğsü
koca bi kase cacık hiç dayanamıyorum şu cacığa
bi bardak zero
köz biber

sahurda da yiyecek bşi bulamadım yaa
2 dilim dukan ekmek (2 kaşığa denk geliyor)
1 kaşık lor peynir
1 bardak yağsız süt...

eski bir dukancının 2.macerası bu. annemi de ikna ettim bu sefer beraber yapıyoruz. ptesi başladık ataktayız hala.

GUNAYDIN MUHTESEM PERSEMBEEEE ILK BILDIRIM BENDEN GELSIN:)

Başlangıç tarihi :03/06/2013
Hedef : 55
Boy : 1,58
Geçen hafta : 75,4
Güncel : 73,3
Aradaki fark :2,1

:) KIZLAR BEN KILO VERIMIMDEN GAYET MEMNUNUM CNK BEN ISYERINDE BURDA CIKAN YEMEKLERDEN YIORUM PS GUNUNDE SALATA YANINA PROTEIN NE BULURSAN AYNI SEKILDE SP GUNLERINDEDE SADECE PROTEIN TABI BIZE GORE DAHA YAGLI OLUYOR AMA YINEDE VERIYORUM AMAN MASALLAH DIYEYIM:)

başlangıç tarihi: 08.07.2013
başlangıç kilo: 73,6
hedef kilo: 65 (ilk hedefim 68,sonra 65,sonra63 aslında. küçük hedefler beni daha çok motive ediyor )
boy:1.65
buhaftaki kilo:72.5
toplam fark: -1.1

annemin bildirimini de yapmak istiyorum listeye eklerseniz sevinrim
nick: carmen
başlangıç tarihi: 08.07.2013
başlangıç kilo: 96.6
hedef kilo: 75
boy:1.65
buhaftaki kilo:95.6
toplam fark: -1.3

Başlangıç tarihi :01.07.2013
Hedef : 65
Boy : 1,65
Geçen hafta : 100.4
Güncel : 100.9
Aradaki fark :+0.500

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…