Başlangıç tarihi: 10.06.2013
Başlangıç kilo: 114
Bedef kilo: 70
Boy:1.72
Güncel kilo:113.3
Geçen haftaki kilo :104,9
Fark:1,600
Toplam Fark:10,700
bir ayım bitti dün itibariyle 10,700 gr toplam giden gerçi hep üstten gitti aşağısı olduğu gibi duruyor inş.onlarda gidecek.
Arkadaşlar Lipton Ice Tea Light limonlusunu içtim bi bardak iftarda sorun var mı.
ayda yaklaşık 11 kilo
off offf çok süper yaaa helal olsun darısı başıma hiç kaçamak yapmadınmı.... ayyyy çok güzel yaa ben heyecanlandım burda kendimi 10 kilo vermiş olaak hayal ediorum da. offf diorum yne yaa
burası gerilmiş mi biraz? ben dağıtayım hemen havayı. bu sıcakta eğer çorba içmek zor gelioyo ve illa iftarı sıvı birşeyle açmak istiyorum diosanız atak dönemindekiler için ayranı, seyir ve diğer evrelerdeki dukancanlar için ise ps günlerindelerse cacık öneririm. süper ferahlatıcı ve doyurucu. ama yoğurdun içine sadece salatalık doğramıcaksınız:) domatesin kabuğunu soyup küp küp onu da doğrıcaksınız üzerine bi çay kaşığı zeytinyağı gezdirin biraz da nane serpin offfffben koca bi kase yapıorum onu yiyorum şişiyorum 1 saat sonr ada sebze et varsa onu yiyorum...
Ecemuscumm peki sence kilo verdikten sonra mi yapilmali yoksa diyetle birlikte mi yapmaliyim :)
Egzersiz canım topiğimize beklerimkızlar bu "call" dediğiniz bir spor türü mü?
kızlar bu "call" dediğiniz bir spor türü mü?
Kızlaaaaar. Birazdan iftarmi yapıcam ama onun öncesinde tartıya çıktım 98,8 çıktım sabah 100 küsür çıkmıştım..bence ramazan boyunca perşembe iftar öncesi tartılıp öyle bildirim yapalım
Arkadaslar bundan yaklasik bir ay önce buraya araniza katilmistim.Testimi yapmis,alisverisimi tamamlamisve diyte baslamistim.Atak sonunda 2 kg vermistim ,seyirin ilk günü ailemizden birinin yasadigi bir kaza,hastane süreci derken diyeti yapamadim ve verdigim kilolarida geri aldim.Simdi hersey yoluna girdi ve bende tekrar diyetime döndüm.Bugün atakta ikinci günüm.Umarim bu sefer buradan kopmam.Sizleri iki gündür okuyorum.Bu arada kilomuda yazayim.71.800,Boyum 164..Yasimi hic sormayin 40in üstündeyim.Cok ama cok zor kilo veren biriyim.Ömrüm kiloma dikkat etmekle gecti.Bu kilom arik son sinir:Ben tam 7 kilo vermek istiyorum.Esim yanimda degil 4 hafta sonra bir araya gelecegiz.Sizce o zamana kadar fark edilecek kadar kilo verebilirmiyim.
Arkadaslar hepinize diyetinizde basarilar diliyorum.
Kizlar bugun toz tatlandiri aldim takita toz tatlandirici plus diye dukana uygun mu icinde sorbitol ,asesulfam-k ve aspartam var ayrica
enerji (100grda ) 258
yag 0
karbonhifrat 97
protein 0
Bencede oruçken tartılmak için doğru saat oKızlaaaaar. Birazdan iftarmi yapıcam ama onun öncesinde tartıya çıktım 98,8 çıktım sabah 100 küsür çıkmıştım..bence ramazan boyunca perşembe iftar öncesi tartılıp öyle bildirim yapalım
Çok geçmiş olsun yakının için canım.bende 2 yıl önce Ramazan'dan bikaç gün önce bir trafik kazasında ağır yaralanmış 20 gün hastanede 3 ay evde hiç kıpırdamadan yatmıştım.çok zor günle yaşadım ama Allah sabrını da veriyo.Rabbim bu mübarek günlerde şifa nasip etsin yakınına.aramıza hoşgeldinArkadaslar bundan yaklasik bir ay önce buraya araniza katilmistim.Testimi yapmis,alisverisimi tamamlamisve diyte baslamistim.Atak sonunda 2 kg vermistim ,seyirin ilk günü ailemizden birinin yasadigi bir kaza,hastane süreci derken diyeti yapamadim ve verdigim kilolarida geri aldim.Simdi hersey yoluna girdi ve bende tekrar diyetime döndüm.Bugün atakta ikinci günüm.Umarim bu sefer buradan kopmam.Sizleri iki gündür okuyorum.Bu arada kilomuda yazayim.71.800,Boyum 164..Yasimi hic sormayin 40in üstündeyim.Cok ama cok zor kilo veren biriyim.Ömrüm kiloma dikkat etmekle gecti.Bu kilom arik son sinir:Ben tam 7 kilo vermek istiyorum.Esim yanimda degil 4 hafta sonra bir araya gelecegiz.Sizce o zamana kadar fark edilecek kadar kilo verebilirmiyim.
Arkadaslar hepinize diyetinizde basarilar diliyorum.
Bende takita kullanıyorum takita formtat 60.senin aldığından bunun kalorisi daha düşük158 kcal.ama sanırım senin aldığında kullanılabilirKizlar bugun toz tatlandiri aldim takita toz tatlandirici plus diye dukana uygun mu icinde sorbitol ,asesulfam-k ve aspartam var ayrica
enerji (100grda ) 258
yag 0
karbonhifrat 97
protein 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?