Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayda yaklaşık 11 kilo
off offf çok süper yaaa helal olsun darısı başıma hiç kaçamak yapmadınmı.... ayyyy çok güzel yaa ben heyecanlandım burda kendimi 10 kilo vermiş olaak hayal ediorum da. offf diorum yne yaa

çok teşekkür ederim canım sende verirsin inş.
hiç kaçamak yapmadım sadece bir defa içilebilir diye zero değilde başka bir light ürün içtim.o oldu sanırım onun haricinde yapmadım tatlandırıcı yada o tarz şeylerde kullanmadım belki biraz daha verebilirdim ama kabızlık sorunum var onun haricinde şükür iyiyim kasıma kadar 70 olacağım inş.

herkese selam, verdiğiniz kilolardan ve azminizden dolayı sizi tebrik ediyorum. 12 kilo verip fıstık gibi olan bi arkadaşımı görünce ben de bu diyete başlamaya karar verdim. bugün dördüncü günüm ve gelişmeler şöyle:

başlangıç Pazartesi 81.6
Salı 79.7
Çarşamba 79.5
bugün Perşembe 78.7 :))

ohhhh mis. ama domatesli cacık hiç duymamıştım. ilk defa senden duydum valla

Ecemuscumm peki sence kilo verdikten sonra mi yapilmali yoksa diyetle birlikte mi yapmaliyim :)

canım ben biraz kilo verdikten sonra yapayım istedim. öyle de yaptım. inanılmaz sıkılaştım call yaparak. ama biraz tembelim ben bahanede yaptım aslında kilo vereyimde falan diye. sen şimdiden de başlayıp yapsan çok faydasını görürsün güzelim.hem kilo vermende hareketle artar diye düşünüyorum. her ne kadar call kilo vermeye değil sıkılaşmaya faydalı olsada bece diyetle beraber çok daha etkili olur kilo vermeye.enerjin varsa hiç durma tatlım
:[/QUOTE]
Ooo tamam ecemuscum onerini dikkate alip regl donemim gecsin hemen basliyoruumm enerjim eksilerde surunuyor ama ucunda incecik olmak varsa 2 ayim var zaten yaparim 2 ay sonra insallah istedigim gibi vucuda sahip olup hareketsizlikten yine olmeye devam edebiliriim

Baslangic : 02.06.2013
Gecen hafta : 51
Bu hafta :50.300
fark : -700
Kizlar bugun reglimin ilk gunu ayrica birde kabizlik sorunu yasiyorum buna ragmen - gormek cok mutlu ettiiiiii

selam kızlar .
başlangıç tarihi 15-5-2013
başlangıç kilo 80
hedef 62
boy 1.52
geçen hafta 71.500
güncel 71
aradaki fark 500gr
süper hepimize bol - li günler geçen hafta bildirim yapamadım

başlangıç tarihi : 02.04.2013
başlangıç kilo : 86,7 kg
hedef : 58 kg
boy : 1.60
geçen hafta : 74,9 kg
güncel : 74 kg

selam kızlar .
başlangıç tarihi 21.01.2013
başlangıç kilo 83
hedef 60
boy 1.70
geçen hafta 63
güncel 66
aradaki fark +3.000

arkadaşlar 1 haftadır annemlerdeyim üzülerek söylüyorumki diyet namına hiç bişey yapmadım iftar ve sahurdada menüde ne varsa herkes ne yiyorsa bende onu yedim moralim çok bozuk yemeği abartmıyorum ama yağlı şekerli ayırt etmeden azda olsa yedim ve sonuç + 3 kg sizlere tavsiyem asla taviz vermeyin ipin ucu kaçtımı toplamak çok zor ben 5 ay boyunca nerdeyse sınırlı izinlileri bile kullanmadım tavizde vermemiştim.
sizce 1 haftada 3 kilo almam normalmi peki ne yapmamı tavsiye edersiniz nasıl toparlayabilirim??????*
lütfen o değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Kızlaaaaar. Birazdan iftarmi yapıcam ama onun öncesinde tartıya çıktım 98,8 çıktım sabah 100 küsür çıkmıştım.. bence ramazan boyunca perşembe iftar öncesi tartılıp öyle bildirim yapalım

Arkadaslar bundan yaklasik bir ay önce buraya araniza katilmistim.Testimi yapmis,alisverisimi tamamlamisve diyte baslamistim.Atak sonunda 2 kg vermistim ,seyirin ilk günü ailemizden birinin yasadigi bir kaza,hastane süreci derken diyeti yapamadim ve verdigim kilolarida geri aldim.Simdi hersey yoluna girdi ve bende tekrar diyetime döndüm.Bugün atakta ikinci günüm.Umarim bu sefer buradan kopmam.Sizleri iki gündür okuyorum.Bu arada kilomuda yazayim.71.800,Boyum 164..Yasimi hic sormayin 40in üstündeyim.Cok ama cok zor kilo veren biriyim.Ömrüm kiloma dikkat etmekle gecti.Bu kilom arik son sinir:Ben tam 7 kilo vermek istiyorum.Esim yanimda degil 4 hafta sonra bir araya gelecegiz.Sizce o zamana kadar fark edilecek kadar kilo verebilirmiyim.
Arkadaslar hepinize diyetinizde basarilar diliyorum.

Kizlar bugun toz tatlandiri aldim takita toz tatlandirici plus diye dukana uygun mu icinde sorbitol ,asesulfam-k ve aspartam var ayrica
enerji (100grda ) 258
yag 0
karbonhifrat 97
protein 0

tekrar hoşgeldin o zaman. umarım yakının iyidir. çok geçmiş olsun.kitabının olduğunu farzediyorum. yoksa mutlaka temin etmelisin çok önemli..inşallah bu defa diyetini hiçbir sorun çıkmadan tamamlarsın.
4 haftada farkedecek kadar kilo verirsin bence.. zaten dukanla 1 kilo verdiğinde 3 kilo vermiş gibi görünüyorsun. hep yağdan veriyorsun çünkü.. hadi bakalım bol şanslar :))) bu arada kaçamaksız tabi

Kizlar bugun toz tatlandiri aldim takita toz tatlandirici plus diye dukana uygun mu icinde sorbitol ,asesulfam-k ve aspartam var ayrica
enerji (100grda ) 258
yag 0
karbonhifrat 97
protein 0

canım takita plus tatlandırıcı diyetimize uygun. fakat bende inanılmaz gaz yaptı o yüzden stevia kullanıyorum şu anda kendime de müşterilerime de.. şimdi sorun yok

Bencede oruçken tartılmak için doğru saat o güzel kilo vermişsin morcum.
ben bu hafta bildirim yapmıycam.kist için ilaç tedavisindeyim ve bugün regl oldum çok doğru bir rakam göreceğimi düşünmediğim için tartıya çıkmadım.geçen hafta 57.4düm.
Ama ciddi hissediyorum artık baştan bu yana verdiğim 2 kg'ın etkisini.aynaya baktığımda ve pantolonlarımda artık anlıyorum.belki de kilo verdim bu hafta ama moralimi bozmamak için tartılmıycam.

Çok geçmiş olsun yakının için canım.bende 2 yıl önce Ramazan'dan bikaç gün önce bir trafik kazasında ağır yaralanmış 20 gün hastanede 3 ay evde hiç kıpırdamadan yatmıştım.çok zor günle yaşadım ama Allah sabrını da veriyo.Rabbim bu mübarek günlerde şifa nasip etsin yakınına.aramıza hoşgeldin biz hep burdayız diyete devam

enerji (100grda ) 258
yag 0
karbonhifrat 97
protein 0
Bende takita kullanıyorum takita formtat 60.senin aldığından bunun kalorisi daha düşük158 kcal.ama sanırım senin aldığında kullanılabilir

İftar menüm; ( seyir evresi saf protein günü)
1 tabak dukana uygun çorba
4 adet yağsız kıyma ve sadece baharatla yapılmış yağsız tavada kızarmış köfte
2 küçük kornişon turşu

İftardan 1 saat kadar sonra
1.5 dilim ECEMUS marka dukan kara kek (1 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar,ben de 1 temmuz 2013 itibari ile dukan diyetime başladım.Perşembe akşamları bildirim yapıldığını gördüm,bilmiyorum listeye nasıl giriliyor ama yine de yazmak istedim.
Başlangıç tarihi:1 temmuz 2013
Başlangıç kilo:94
Hedef:65
Boy:165
Güncel kilo:89.9
Fark:4.1 kg

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…