Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Allah esirgemiş arkadaşım seni.çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın
Âmin canım...

Keke biraz daha çalış canım olur çok güzel şeyler çıkıyo yulaf kepeği ile.tatlı bile yapabiliyosun.dukan irmik helva yada dukan irmik tatlısı diye arat onlarda çok lezzetli oluyo tavsiye ederim.
Kececi adlı arkadaşımız paylaşmıştı dondurma tarifini yanlış hatırlamıyorsam.o da tarifi mutfak sırları sitesinden aldığını söylemişti
Nette dukan dondurma mutfak sırları yazinca bulursun

İftar menüm;
(protein sebze günü)
1 tabak dukana uygun çorba
1 tabak tavuklu salata
1 bardak light ayran

İftardan 2 saat sonra;
Ecemus marka dukan kek (1 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)

Son düzenleme:
ben ptesi başladım ve 5 gün atak yaptım yani yarın seyire geçicem inş. ama şöyle bir problem yaşıyorum ki tam 5 gündür hiç tuvalete çıkmadım. kabız dğilim ben hiç sıkışmadım,öyle bir ihtiyaç hisstemedim. form çay içtim gene olmadı. bu akşam kayısılı olandan aldım içtim bakalım inşallah bir işe yarar yoksa dr a falan gitmem geekicek galiba. bu hiç normal değil ya posayı da mı öğüttü vücut noldu anlamadım

mesajı bu şekilde kopyalamıştım canım..kolay gelsin şimdiden

Dukan usulu kahvelı kakaolu dondurma( mutfak sırlarından aldım bende tarıfı:)

1 adet yumurtanının sarısı (kalan beyazıyla krep yapıorum:)

1 yk nescafe

2 su bardagı sut

1 yk yagı azaltılmıs kakao

1 yk sut tozu

3 yada 4 kasık damak tadınıza gore tatlandırıcı

ben ekstradan 3 4 damla vanılya aroması ekledım guzel oldu ekleyebılırsınız varsa

hepsını pudıng gıbı cırpa cırpa pısırıyoruz sonra ılınınca buzluga atıoruz tarfte dondurma makınesınde yapılmıs ama ben buzluga atıp 1 saatte bır cıkarıp karstrdım enfessss oldu

2 buyuk kup cıktı az az koyarsan kaselere en az 4 tane cıkar:) 2 gune bolunup yenebılır:)

Wisperiiiimmm benim icin yazmissin cok cok tesekkur ederim tatlimm

Son düzenleme:
Evet canim bu yulaf kepegi ile hersey oluyormus acaba dukan bilerek mi secti ki tamam canim helvayi falanda deneyim zaten hiiic sevmem

Son düzenleme:
kızlar, bugün çizelgemi değiştirdim; ama şakacıktan :))) asıl hedefim hala 58, hatta başarabilirsem onun bile altı :) ama öncelikli bir hedef koydum çizelgeye, hem 63 olunca bmi değerlerim de normal kiloluya dönecek, hem de yol şakacıktan kısa görünecek

listede ve yarışlarda asıl hedefim geçerli.

herkese mutlu hafta sonları, mösyö dukan'a uzunnn ömür inşallah yoksa nasıl zayıflayacaktık biz

ben yapmıstım hatta dunde yaptım:) ustune ustluk kocamla oturup yedık oda bayılıyor:)

kek tarıfıde vereyım bı fıncancık cıkıyor ama guzel oluyor ama bazen tutmuyor ama hep aynı yaptıgım halde:)

ben yapmıstım hatta dunde yaptım:) ustune ustluk kocamla oturup yedık oda bayılıyor:)

kek tarıfıde vereyım bı fıncancık cıkıyor ama guzel oluyor ama bazen tutmuyor ama hep aynı yaptıgım halde:)

1 adet yumurta sarısı
1 yk nescafe gold
2 sy bardagı sut
1 yk kakao
1 yk suttozu

hepsını pudıng gıbı cırpıp pısırıyoruz ve donduruyorus arada bı cıkartıp karıstrın dolaptan daha gusel oluyor 3 mınık kap cıkardım ben

bırde dukan mıkrodalga kek var fıncanda

bu sımlanın blogundan alıntıdır

1 yumurta akı
1 kasık tatlandırıcı
4 yk sut
1,5 kasık yulaf kepegı
1 caykasıgı kabartma tozu
1 ck kakao
5 -6 damla vanılya aroması

ılk once yumurta ve tatlandırıcı cırpılır ardından sut ve dıger malzemeler,

fıncanın yarısına denk gelıyor ,fazla koymayın tasar:) mıkrodalgada 3 dk 600 watt

canımm. bende de oldu aynısı ilk hafta hiçbşi olmadı o kadae ti sütü ye iç bi de 3 litre su içtim ben yok bana mısın demedi. günde 2 kere falan sıkışıyodum:) ikinci hafta tekrar atak yaptım aman allahım o neydi öyle:) tuvalete çıkmaktan pc başında işimi yapamadım:) bi de lütfen içinde sinemaki olan çayları içmeyin. form kayısılıda vardı galiba. onun yerine gojjy berry ye o da çalıştırıyo bağırsakları. ben ikinci yapışımda sabah kahvaltıdan önce yemiştim iyi olmuştu.

Evet canim bu yulaf kepegi ile hersey oluyormus acaba dukan bilerek mi secti ki tamam canim helvayi falanda deneyim zaten hiiic sevmem
Canım kek tarifini ben bu topikte bi arkadaş yazmıştı hep onu kullanıyorum.bir de poğaca tarifi yazmıştı.çok isabetli tarifler.tavsiye ederim.
Birazdan onları bulup yayınlarım

Bugünkü sahur menüm (saf protein günü)

1 bardak light süt
3 dilim lorlu hindi füme sarma
1 dilim çemensiz yağsız pastırma
1 dilim ecemus dukan ekmeği ( 1 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)

Arkadaşlar yukarıdaki mesajı dukana ilk başladığım günlerde bu topikte bulmuş ve not almıştım her ikisini de denedim çok pratik ve lezzetli oluyorlar.poğaça 1 günlük kek 2 günlük.
diğer bloglarda bulduklarım çok karmaşık gelmişti.
Ama bunlar 5 Dk da hazırlanıyo ve max. 10 dk da pişiyo.Tavsiye ederim
Hypatia'ya teşekkürler...

Son düzenleme:

mıkrodalgamı normal frındamı kac dakıkada pısıcek

ben de bildirim yapıcam kızlar haftayaa. bakalım ne kadar vericem o zamana kadar.. seyir dönemine de geçmiş olcam :)

merhaba canlarım
bende dün değişik bir krep yaptım hiç yulaf tadını almadım çok da güzel oldu

Krep
1 yumurta
1 yk yulaf kepeği
1 tk mısır nişastası
1 yk süt tozu
1 çk kabartma tuzu
tuz

ben 2 tane çıkardım biri çok kalın oldu denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum içine krem peynir domates salatalık koyarak yedim.Akşamda tavuk göğsü soğan kırmızı ve yeşil biberle soteleyip krebimin içine koyacağım yanınada ayran ohhh şükür diyip doyacağım inş.

birde protein günlerinde hem soğuk hem de ferahlatan bir tarif vereyim size gerçi ben hergün yiyorum
Annemin Cılbırı
1 su bardağı su
1 yumurta
yoğurt
sarımsak
1 sb suyu kaynatıyoruz bi kapta yumurtayı çırpıyoruz ama çok değil çok az kaynayan suyun içine bi çimdik tuz atıp yumurtaları ilave ediyoruz bi 5 dakika pişiriyoruz.sonra soğumaya bırakıyoruz.sarımsaklı yoğurt yapıp karıştırıyoruz içine buzda koyabilirsiniz.Değişik bi altarnatif olacak bir kere denemenizi tavsiye ediyorum

Kizlar cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz kesinlikle denicem tarifleri
Eki Görüntüle 754507 sahur menüm öncesinde ve sonrasında bol suyla gayet güzel doydum
Cok guzel ve dolu duruyor canim afiyet olsun :)

Son düzenleme:
sabah
2 yumurtali peynirli omlet
2 adet krep

ara
Miniminnacik 3 adet tatlandiriciyla yaptigim dukan kek
150 gr meyveli yogurt (yag orani %2 )

aksam
bolca tavuk gogsu
1 bardak light kola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…