Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ecemus dukan yiyeceklerin harika görünüyor, tariflerini paylaşıyor musun peki?

kızlar teşekkür ederim. zeroya devam mı o zmn. ne içiosunuz siz iftarda. beni su kesmio bi yerde okumuştum canı tatlı çektikçe zero içmiş hatunun biri. sınırı yokmu zeronun

ben ayran içiyorum canım köpüklü buz gibi miss :) zero ya gelince ondan da içtim ilk başlarda canım kola istiyordu ama bir türlü sevemedim tadı çok şekerli geliyor, şu tatlandrıcılara alışamadım bi.

kızlar teşekkür ederim. zeroya devam mı o zmn. ne içiosunuz siz iftarda. beni su kesmio bi yerde okumuştum canı tatlı çektikçe zero içmiş hatunun biri. sınırı yokmu zeronun
Bende ayran içiyorum canım soğuk sütle yapılmış nescafe içebilirsin yemekten sonra.

Rica ederim canım tatlandırıcı şart vallahi ben 3. Gün filan aldım onu ama o ana dek tatlı çekti canım az kalsın tadelle şekersiz çikolata yiyecektim lisabella parmak salladı o olmaz dedi ))

Çoooooookkkk sinir bozucu bir takılma yaşıyorum.6 gündür gram kaçamak yapmadığım,hergün 1 saat spor yaptığım halde gram veremedim.Ya sabır,yarın yumruk harekatına başlıycam...

Kızlaaarr

Nasılsınız,nasıl gıdıyor bakalım dıyetler.Gelıyorum az kaldı haftya bırlıkte olacagız perşembeden ıtıbaren.Okuyacagım butun yazdıklarınızı bakalım parmaklık durumlar olmuşmuHepınıze bol ıradelı dıyet dılıyorum.Ramazanda dükan konusu açacağımı söylemiştim ama açılmış olduğunu görünce ıkıncı kez açmak gereksiz olur diye düşündüm.Yarış diyet listesındede fazla katılım göremedığım için vede benimde çok zamanım olmadığından yapmadım,yapamadım.Ama perşembeden itibaren yenıden aynı özen ve düzenle devam edeceğim,hepinizi çoook öpüyorum

kızlar ara öğünlerinizde ne yiyorsunuz??
Canım ramazandan önceleri ara öğün yapıyodum.
Sp günleri yada atak günlerinde;
Ton balığı
Hindi yada tavuk füme
Hindi yada tavuk füme sarma
Hindi füme cipsi
Surimi
Surimi cipsi
Light meyveli yoğurt
Dukana uygun yapılmış atak tatlıları
Poğaça kek vs...

Ps günlerinde;
Ton balıklı salata
Tavuklu salata
Cacık vs vs....
Sp günündeki herşey dahil
Bunlar benim kullandıklarım daha envai çeşit ara öğün menüsü oluşturulabilir.
Dukan diyet tariflerim diye bi blog var simla'nın.çok güzel tarifler var her evreye uygun bi dolu çeşit

Çoooooookkkk sinir bozucu bir takılma yaşıyorum.6 gündür gram kaçamak yapmadığım,hergün 1 saat spor yaptığım halde gram veremedim.Ya sabır,yarın yumruk harekatına başlıycam...

Yaşadığın takılma durağanlık çok normal ,hemen yumruk düşünmen ıse yanlış,Yumruk hakkını sonlara yaklaştıkça direnecek son kılolarına kullanmanı öneririm.Bır süre belki bu şekilde takılıp kalacaksın ama sonra bırden bırkaç kilo bırden vereceksın,Regl dönemin gıbı birsey söz konusu olabılırmi?Bu aralar sınırlı izinli tüketme hiçbirşekilde ,tuz alımını olabıldığınce azalt,yeşil çay içmeye çalış,yaptığın sporu biraz süre olarak kısalt,eğer hala veremiyorsan yeniden bakalım ....

İftar menüm (sebze protein günüm)
1 tabak dukan düğün çorbası
1/2 tabak kıymalı taze fasulye
1 bardak light ayran
1/2 tabak yağsız salata

İftardan bikaç saat sonra;
Dukan etimek tatlısı ( 1 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar )

ım lotusum yediklerin çok değil. hatta zaten çok protein ye :) ama şu light ıce tea bize uygun mu bilemedim. sen dikkat edersin gerçi ama. bizi de aydınlatır mısın bu konuda..
can

yephek cim inan yaptığım ekmekler kekler poğaçaları vs. çok keyifle tüketiyorum. ama tabiki diyetteyiz. lotusun dediği gibi hemen hemen herşeyin dukan a uygun halini ama tabiki diyet halini yiyebiliyoruz. dukan diyeti müthiş bir diyet. ben şahsen hiçbirşeyin eksikliğini hissetmiyorum. bu arada ben doğalsan kullanıyorum kendime ve müşterilerime. kimseden bir şikayet almadım şimdiye kadar..

selam kızlaaar,forum fazla hareketsiz,bana tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorumm:26:

mysterious cum aslında tamda sabırsız insanlara göre dukan. hiçbir diyette bu kadar sağlıklı güzel ve hızlı kilo verilmiyor. o yüzden dukanla tanıştığımız ve burada hepberaber buluştuğumuz için bence çooook şanslıyız

arkadaşlar bir konu aklıma takıldı,dukanda genel olarak göbek bölgesinden mi kilo veriliyor? benim problemim basen bölgesinde de.

göbek veya basen farketmez yağdan veriyoruz canım. ben kilo alırken bütün vücuduma almıştım. ama yapı itibariyle kalçaları geniş bir insanım. şimdi de heryerimden eşit miktarda kilo verdim çok şükür. gayet iyiyim. basenlerin içinde lotus un callan topiğini ziyaret etmeni tavsiye ederim canım. çok faydalı incelmek için.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html

evet canım ben hazırlıyorum. mis gibi tazecik adresinize gönderiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/girisimci-kadinlar-kulubu/630905-dukan-diyeti-siparisleri.html

canım karbonhidrat yüksek. zero iç bunun yerine

canım ben stevia kullanıyorum. ama splenda da kullandım. o da güzeldi.

ecemus dukan yiyeceklerin harika görünüyor, tariflerini paylaşıyor musun peki?

canım çok teşekkür ederim. tatlarıda çok lezzetli.. tarifleri de ara ara paylaşıyorum.

var canım günde 1 bardak zero içilebiliyor..

nev81 lisacım sana çokgüzel bir cevap yazmış yumrukla ilgli. tamamen katılıyorum.

ayyy lisacım çok özledik seni gel artık yawwww

Ecemus'cuuuum :))) teşekkür ederim tecrübeleriniz değerli benim için
Light ice tea uygun diye biiyorum topikte çok sık kullanıldığını okudum sanki ilk defa da dün tükettim zaten.
İçerikte herşey sıfır sadece kcal 3 kalori
İçnde su, asitlik düzenleyiciler, aroma vs var.tatlandırıcı( sukraloz ve asesulfam)

Bu arada evet rahatlıkla soluk soluğa kalmadan ve en hızlı şekilde Sıkılaşmak için callanetics topiğimize bekleriz

lotusum kilon ne alemde:) çok az kalmıştı zaten.. yediklerinde çok iyi kaçamaksız ilerliyorsun bravo sana..

bende hedefimi 58 yaptım :))

Çok teşekkür ederim,tavsiyenizi dikkate alıcam

nev81 lisacım sana çokgüzel bir cevap yazmış yumrukla ilgli. tamamen katılıyorum.
Yumruk planımdan vazgeçtim teşekkürler

Dukan diyeti yapıp da LİSABELLA ve ECEMUS isimlerini tanımayan yoktur heralde.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim,sanırım regl dönemim yakın,inatla kırmak için uğraşıcam

lotusum kilon ne alemde:) çok az kalmıştı zaten.. yediklerinde çok iyi kaçamaksız ilerliyorsun bravo sana..

bende hedefimi 58 yaptım :))
Waooow ecemusum hedefin süper
Biliyosun kist tedavisi sürecindeyim 1 haftadır tartılmadım reglim yarın bitiyo inşallah.salı tartılırım.gerçi izmirde olsam şimdiye kadar bilmem kaç milyon kez çıkardım tartıya tartıyı yanımda getirsem mi diye düşünüyorum
Benim aslında dukanın verdiği programa göre bugün 30 günlük seyirimin son günü.1+1 uyguladım seyiri.ama hala hedefime ulaştığımı düşünmüyorum.bakalım tartı ne diycek?

hedefim olan 55e hatta 54e kadar seyiri sürdürmeyi planlıyorum kist tedavisi de parelelinde devam edicek ki bu hormon ilaçları çabalarımı baltalıyodur eminim (( Hapların sık görülen yan etkisinde kilo değişimi yazıyo ya ağlamak istiyorum...

Sizce dediğim gibi kist tedavisine rağmen hedefime kadar seyire devam etmeli miyim?

Son düzenleme:
olmuyo ya yapamıyorum iftarımı işte yaptığım zamn önümü alamıyorum yedikçe yiyroum yarın vardiyam değişiyo umarım diyetime devam edebilirim bu hafta kilo almadım ama veremedim de umarım bu hafta devam edebilirim :18:

Ne kadar guzel cesitli ve hepsi de dukana uygun :)

Bugun buyuk kacamak yaptim cok actim ve hicbir sey hazirlamamistim saldirdim resmen ( yarin bu tartida epeyce hissedilcek biliyorum ve bu yuzden 3 gun sp gunu yapicam spor yapip tuzu azalticam salakligima doymayim ya

Son düzenleme:

NEV cim ben LİSA dan çooook sonra katıldım. kendisi benden çooook daha tecrübelidir. bende naçizane tecrübelerimi paylaşmaya çalışıyorum burdaki diğer dukancanlar gibi. çok teşekkür ederim güzel sözlerin için canım sağol.
regly dönemin yakınsa hiç üzülme vücudun su tutuyor demektir. çok moralin bozuluyorsa regly nin 3. gününe kadar tut kendini tartılma. bak sonra boşuna üzüldüğünü anlayacaksın

canım bence hiç moralini bozma. zaten çok az bir kilo fazlan var. onu da şimdi veremesen bile tedavinden sonra çok kısa zamanda vereceğine eminim. ilaçları kullandığında alman gereken kiloları diyetinle beraber hiç aldığını sanmıyorum. böyle bir risk var diye sakın tedavinden vazgeçme. zaten yapmazsın biliyorum ama aklına bile getirme güzelim. dediğim gibi çok az kilo fazlan.en fazla birkaç ay daha katlanırsın o kadar. sen diyetine devam et bence. bu arada doktorun biliyor mu dukan yaptığını.bence doktorunun da diyetin konusunda görüşünü alman faydalı olur...

moral bozmak, strese girmek, pes etmek kesinlikle yok. zaten önemli olan irade. e tutamadıysan kendini, seyir evreni daha da uzatmış olursun. kilo vermen yavaşlar ama devam eder.dukana uygunsa yediklerin sorun yok tatlım. değilse hedefine 1 hafta daha geç ulaşmayı göze almışsın demektir. bunları düşünüp lokmalarımızı ağzımıza atalım

busecim bu sp lerini ileride uzun zaman duraklama yaşarsana sakla bence. şimdi normal seyrinde devam et diyetine. sonra gerçekten gerek duyduğunda vücudun yerinde saymasın. tuz ve sporda seninle hemfikirim şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…