Bende ayran içiyorum canımkızlar teşekkür ederim. zeroya devam mı o zmn. ne içiosunuz siz iftarda. beni su kesmiobi yerde okumuştum canı tatlı çektikçe zero içmiş hatunun biri. sınırı yokmu zeronun
Rica ederim canımthe_mor glukoz şurubu da fruktoz şurubu gibi bi şeyse çok zararlı diye biliyorum
lotus35 teşekkür ederimm :) takita tatlandırıcıyı ben de gördüm marketlerde ama splenda daha doğal diyorlar, malum sağlığa zararlı şeyler bu tatlandırıcılar. çayı kahveyi tatlandırıcısız içiyorum ama canım heran tatlı çekebilir diye bulundurayım diyorum evde :)
Canım ramazandan önceleri ara öğün yapıyodum.kızlar ara öğünlerinizde ne yiyorsunuz??
Çoooooookkkk sinir bozucu bir takılma yaşıyorum.6 gündür gram kaçamak yapmadığım,hergün 1 saat spor yaptığım halde gram veremedim.Ya sabır,yarın yumruk harekatına başlıycam...
Dukaniçeler nerdesiniz yaa?
Bugün pek hareket yok topikte.
İftar menüm;
(Seyir evresi saf protein günüm)
1 tabak dukana uygun çorba
4 adet yağsız kıymadan yağsız tavada yapılmış köfte
2 adet kornişon turşu
1 su bardağı light ayran
2 kaşık light yoğurt
İftardan 1 saat sonra;
Ecemus dukan kara kek (1 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)
ım lotusum yediklerin çok değil. hatta zaten çok protein ye :) ama şu light ıce tea bize uygun mu bilemedim. sen dikkat edersin gerçi ama. bizi de aydınlatır mısın bu konuda..Hakikaten topik terkedilmiş gibikimse yokmuuuuu? Cumartesi ve pazarları forum çok sessiz genel olarak.
Bu gece normalde yediğimden biraz fazla kaçtı gibi geldi.iftar menümü bi üst mesajda görüceksinizsizce çok mu yedim dukancanlarım?regl durumları iştahımı açtı herhalde.
İftardan 2-3 saat sonra;
2 tavuk jambon lorlu sarma
1 kaşık dukanella
1 light ice tea şeftali
Sahur menüm;
1 bardak light süt
1 kaşık maydanozlu lor
2 kaşık Menemen
3 kaşık mantar sote
2 yeşil biber
1 hindi füme
1 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar dukan ekmeği
paylaştığınız tarifleri görünce kepeğe tekrar bir şans veresim geldi. peynirli dereotlu bir poğaçaya hayır diyemem ama ben kepeğin o hasır husur durumundan çok huylanıyorum. poğaçalar da öyle mi oluyor? ben normalde findistancevizi rendelenmiş hiçbirşeyi de yiyemem o hasır husur his yüzünden. mis gibi kokan kıyır kıyır bir poğaça canım çekti. öyle oluyor mu? yoksa klasik süngerimsi kepekli şeylerden mi oluyr?
selam kızlaaar,forum fazla hareketsiz,bana tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorumm:26:
selaammmm24 yaşındayım.boyum 165 kilom tam emin olmamakla birlikte 74 sanırım
verceğim kiloları bidaha geri almak istemediğimden dukanı seçtim.tam da emin olamıyorum yine de :)
6 gün atak verdi sonra 4 ay seyir(
benim gibi sabırsız bir insan için çok uzun bi süre ama başlayacaz bakalım :)
arkadaşlar bir konu aklıma takıldı,dukanda genel olarak göbek bölgesinden mi kilo veriliyor? benim problemim basen bölgesinde de.
_mysterious hoşgeldin :)
bayıldım bu diyete, bir haftada 4 kilo gitti ve hep bel çevresinden. diğer diyetlerde is hemen yüzüm çökerdi.
kızlar o kek ve ekmeği forumdaki ecemus arkadaş mı yapıyor yoksa? :) bir de splenda ve süt tozunu nerden alıyorsunuz?
kızlar bişi sorcam. bugün şeftalili çay çekti cnm mrkete gittim lipton light bulamadım. fuse teanın içeriğine baktım:
protein:0
yağ:0
karbonhidrat: 6.9
enerji:29 cal.
şeker olarak da sakkaroz ve glikoz şurubu yazıor
bunlar 100 ml için.
bize uygun mudur. iftarda çok aharetleniyorum su kesmiyor beni. zero içmektense bu daha mı iyi acaba.
canım ben stevia kullanıyorum. ama splenda da kullandım. o da güzeldi.the_mor glukoz şurubu da fruktoz şurubu gibi bi şeyse çok zararlı diye biliyorum
lotus35 teşekkür ederimm :) takita tatlandırıcıyı ben de gördüm marketlerde ama splenda daha doğal diyorlar, malum sağlığa zararlı şeyler bu tatlandırıcılar. çayı kahveyi tatlandırıcısız içiyorum ama canım heran tatlı çekebilir diye bulundurayım diyorum evde :)
ecemus dukan yiyeceklerin harika görünüyor, tariflerini paylaşıyor musun peki?
kızlar teşekkür ederim. zeroya devam mı o zmn. ne içiosunuz siz iftarda. beni su kesmiobi yerde okumuştum canı tatlı çektikçe zero içmiş hatunun biri. sınırı yokmu zeronun
Çoooooookkkk sinir bozucu bir takılma yaşıyorum.6 gündür gram kaçamak yapmadığım,hergün 1 saat spor yaptığım halde gram veremedim.Ya sabır,yarın yumruk harekatına başlıycam...
Kızlaaarr
Nasılsınız,nasıl gıdıyor bakalım dıyetler.Gelıyorum az kaldı haftya bırlıkte olacagız perşembeden ıtıbaren.Okuyacagım butun yazdıklarınızı bakalım parmaklık durumlar olmuşmuHepınıze bol ıradelı dıyet dılıyorum.Ramazanda dükan konusu açacağımı söylemiştim ama açılmış olduğunu görünce ıkıncı kez açmak gereksiz olur diye düşündüm.Yarış diyet listesındede fazla katılım göremedığım için vede benimde çok zamanım olmadığından yapmadım,yapamadım.Ama perşembeden itibaren yenıden aynı özen ve düzenle devam edeceğim,hepinizi çoook öpüyorum
Ecemus'cuuuum :))) teşekkür ederim tecrübeleriniz değerli benim içinım lotusum yediklerin çok değil. hatta zaten çok protein ye :) ama şu light ıce tea bize uygun mu bilemedim. sen dikkat edersin gerçi ama. bizi de aydınlatır mısın bu konuda..
can
göbek veya basen farketmez yağdan veriyoruz canım. ben kilo alırken bütün vücuduma almıştım. ama yapı itibariyle kalçaları geniş bir insanım. şimdi de heryerimden eşit miktarda kilo verdim çok şükür. gayet iyiyim. basenlerin içinde lotus un callan topiğini ziyaret etmeni tavsiye ederim canım. çok faydalı incelmek için.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
Çok teşekkür ederim,tavsiyenizi dikkate alıcamYaşadığın takılma durağanlık çok normal ,hemen yumruk düşünmen ıse yanlış,Yumruk hakkını sonlara yaklaştıkça direnecek son kılolarına kullanmanı öneririm.Bır süre belki bu şekilde takılıp kalacaksın ama sonra bırden bırkaç kilo bırden vereceksın,Regl dönemin gıbı birsey söz konusu olabılırmi?Bu aralar sınırlı izinli tüketme hiçbirşekilde ,tuz alımını olabıldığınce azalt,yeşil çay içmeye çalış,yaptığın sporu biraz süre olarak kısalt,eğer hala veremiyorsan yeniden bakalım ....
Yumruk planımdan vazgeçtim teşekkürlernev81 lisacım sana çokgüzel bir cevap yazmış yumrukla ilgli. tamamen katılıyorum.
Waooow ecemusum hedefin süperlotusum kilon ne alemde:) çok az kalmıştı zaten.. yediklerinde çok iyi kaçamaksız ilerliyorsun bravo sana..
bende hedefimi 58 yaptım :))
Ne kadar guzel cesitli ve hepsi de dukana uygun :)İftar menüm (sebze protein günüm)
1 tabak dukan düğün çorbası
1/2 tabak kıymalı taze fasulye
1 bardak light ayran
1/2 tabak yağsız salata
İftardan bikaç saat sonra;
Dukan etimek tatlısı ( 1 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar )
Çok teşekkür ederim,tavsiyenizi dikkate alıcam
Yumruk planımdan vazgeçtim teşekkürler
Dukan diyeti yapıp da LİSABELLA ve ECEMUS isimlerini tanımayan yoktur heralde.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim,sanırım regl dönemim yakın,inatla kırmak için uğraşıcam
Waooow ecemusum hedefin süper
Biliyosun kist tedavisi sürecindeyim 1 haftadır tartılmadım reglim yarın bitiyo inşallah.salı tartılırım.gerçi izmirde olsam şimdiye kadar bilmem kaç milyon kez çıkardım tartıyatartıyı yanımda getirsem mi diye düşünüyorum
Benim aslında dukanın verdiği programa göre bugün 30 günlük seyirimin son günü.1+1 uyguladım seyiri.ama hala hedefime ulaştığımı düşünmüyorum.bakalım tartı ne diycek?
hedefim olan 55e hatta 54e kadar seyiri sürdürmeyi planlıyorum kist tedavisi de parelelinde devam edicek ki bu hormon ilaçları çabalarımı baltalıyodur eminim(( Hapların sık görülen yan etkisinde kilo değişimi yazıyo ya ağlamak istiyorum...
Sizce dediğim gibi kist tedavisine rağmen hedefime kadar seyire devam etmeli miyim?
moral bozmak, strese girmek, pes etmek kesinlikle yok. zaten önemli olan irade. e tutamadıysan kendini, seyir evreni daha da uzatmış olursun. kilo vermen yavaşlar ama devam eder.dukana uygunsa yediklerin sorun yok tatlım. değilse hedefine 1 hafta daha geç ulaşmayı göze almışsın demektir. bunları düşünüp lokmalarımızı ağzımıza atalımolmuyo ya yapamıyorum iftarımı işte yaptığım zamn önümü alamıyorum yedikçe yiyroum yarın vardiyam değişiyo umarım diyetime devam edebilirim bu hafta kilo almadım ama veremedim de umarım bu hafta devam edebilirim :18:
Ne kadar guzel cesitli ve hepsi de dukana uygun :)
Bugun buyuk kacamak yaptim cok actim ve hicbir sey hazirlamamistim saldirdim resmen( yarin bu tartida epeyce hissedilcek biliyorum ve bu yuzden 3 gun sp gunu yapicam spor yapip tuzu azalticam salakligima doymayim ya
Normal fırın canımmax 10 dk da 170-200 derecede pişiyor.kürdan batırıp çıkardığında kürdan temizse pişmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?