Ecemus'cum çok teşekkür ederim.Senin ve Lisa'nın tavsiyeleri ile dün yeşil çaya yğklendim ve bugün de spor yapmadım ilk kez vücut şaşırsın diye,500 gr daha gitti gerçekten çok sağolun.Yarından itibaren tuzu azaltıp düzenli yeşil çay tüketerek devam edicemNEV cim ben LİSA dan çooook sonra katıldım. kendisi benden çooook daha tecrübelidir. bende naçizane tecrübelerimi paylaşmaya çalışıyorum burdaki diğer dukancanlar gibi.çok teşekkür ederim güzel sözlerin için canım sağol.
regly dönemin yakınsa hiç üzülme vücudun su tutuyor demektir. çok moralin bozuluyorsa regly nin 3. gününe kadar tut kendini tartılma. bak sonra boşuna üzüldüğünü anlayacaksın
Ecemus'cum çok teşekkür ederim.Senin ve Lisa'nın tavsiyeleri ile dün yeşil çaya yğklendim ve bugün de spor yapmadım ilk kez vücut şaşırsın diye,500 gr daha gitti gerçekten çok sağolun.Yarından itibaren tuzu azaltıp düzenli yeşil çay tüketerek devam edicem
Yaparsan çok faydasını görürsün canım topiğimize de beklerimlotus arkadaşın callanetics egzersizlerinden 10 yaş gençleşme programını indiriyorum inşallah yaparım
Afiyet olsun canım senin menü de baya çeşitli olmuş ne güzelbugun
sabah
2 dilim peynirli 1 yumurtayla omlet
aksam
5 adet soslu yagsiz tavada kofte ( sos dedigim de 1 domates rendesi maydonoz ve sarimsaktan )
1 dilim dukan ekmek
limon suyu, kabugunun rendesi ve tatlandirici koydugum donmus yogurt
Haklisin bencede canim ben simdi atak gibi degilde seyirin sp gununu 2 gun yapayim yine de bugun de tartida +2 gordum ders olsun bana bu
Supersiiin yaaa
canim 10 kilo hiiic az degiil tebrik.ederim seniiboyle sonuclar gorunce cidden cok seviniyorum ve daha da sariliyorum dukana kilo olunca malesef giyim tarzi direkt degisiyor ama biz bunlari verip sikir sikir hanimlar olucaz
Doğru seçim buseirem'cimLotuscum hem kilo vermek hem de sıkılasmak istiyorum ve 1.5 ay gibi de bir zamanim var galiba cardio callanetics benim icin uygun senin fikrin nedir :)
bugun
sabah
2 dilim peynirli 1 yumurtayla omlet
aksam
5 adet soslu yagsiz tavada kofte ( sos dedigim de 1 domates rendesi maydonoz ve sarimsaktan )
1 dilim dukan ekmek
limon suyu, kabugunun rendesi ve tatlandirici koydugum donmus yogurt
Kızlar merhaba,
Akşam iftar öncesi markette light kaşar gördüm.
Dukana başladığımdan beri kaşar tatmadım.
Sahur yaptıgımda bir kaç parça kesip yesem nasıl olur?
Sizin fikirleriniz ne?
Yoksa hiç almayayım mı?
Kararsız kaldım.
Herkese teşekkürler,
Kızlar merhaba,
Akşam iftar öncesi markette light kaşar gördüm.
Dukana başladığımdan beri kaşar tatmadım.
Sahur yaptıgımda bir kaç parça kesip yesem nasıl olur?
Sizin fikirleriniz ne?
Yoksa hiç almayayım mı?
Kararsız kaldım.
Herkese teşekkürler,
Bu arada hangi ara tartılacağımı şaşırmış durumdayım. Dün iftardan bir saat önce tartıldım çok şükür iyi gidiyorum 69 küsür kiloları gördüm yineTatil fazlalığını verdim gibi
Çok ama çok mutluyum kızlar bugün 56.00 dedi tartıaslında dün dukan amcanın 55kg olmam için verdiği 30 günlük seyirim bitiyodu ama kist tedavimden dolayı amacıma ulaşamadım.
54 olana dek seyire devam
Çok sağol ecemusuuuummmayyy çok çok sevindim kuzuuuuu. bravoooo. hemde hormon ilaçlarına rağmen...
Teşekkür ederim limelemonlotus tebrikler :)
benim bir sorum var, yağı %65 azaltılmış light ayran içebiliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?