Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ecemus'cum çok teşekkür ederim.Senin ve Lisa'nın tavsiyeleri ile dün yeşil çaya yğklendim ve bugün de spor yapmadım ilk kez vücut şaşırsın diye,500 gr daha gitti gerçekten çok sağolun.Yarından itibaren tuzu azaltıp düzenli yeşil çay tüketerek devam edicem

canım inan çok sevindim. maşallah. süpersin

bugun
sabah
2 dilim peynirli 1 yumurtayla omlet

aksam
5 adet soslu yagsiz tavada kofte ( sos dedigim de 1 domates rendesi maydonoz ve sarimsaktan )
1 dilim dukan ekmek

limon suyu, kabugunun rendesi ve tatlandirici koydugum donmus yogurt

lotus arkadaşın callanetics egzersizlerinden 10 yaş gençleşme programını indiriyorum inşallah yaparım

lotus arkadaşın callanetics egzersizlerinden 10 yaş gençleşme programını indiriyorum inşallah yaparım
Yaparsan çok faydasını görürsün canım topiğimize de beklerim
bugun
sabah

aksam
5 adet soslu yagsiz tavada kofte ( sos dedigim de 1 domates rendesi maydonoz ve sarimsaktan )
1 dilim dukan ekmek

Afiyet olsun canım senin menü de baya çeşitli olmuş ne güzel

Lotuscum hem kilo vermek hem de sıkılasmak istiyorum ve 1.5 ay gibi de bir zamanim var galiba cardio callanetics benim icin uygun senin fikrin nedir :)

aynen ole ben ztn dogustan kokos dgmusum sanırım:)
sezeryandan cıktıgımda bebegı gordukten sonrakı ıkıncı ısım makyaj ve cıcılerımı gıymek olmustu:)
cok sevıyorum sıkır sıkır gıyınmeyı ama maelsef ıstedıgım kıloda dıılken yakıstramıyorum oyusden daha yol uzuuuun:Ç)

Lotuscum hem kilo vermek hem de sıkılasmak istiyorum ve 1.5 ay gibi de bir zamanim var galiba cardio callanetics benim icin uygun senin fikrin nedir :)
Doğru seçim buseirem'cim
Ama öncelikle 10 gün boyunca 10 saatte 10 yaş gençleş videosuyla başlamanı öneririm sonrasında cardio callanetics senin için daha kolay hale gelir

buseirem merhaba,

Senin bu yaptığın donmuş yogurt tarifini yapmak istiyorum.
Fakat ilk defa yapacagım için tatlandırıcı ve limon suyu ne kadar koyuyorsun yogurta bir yazsan bana çok
harika olacak.Ramazan'da hem dondurma hem tatlı olacak bana tarif.çok teşekkür ederim.

bugun
sabah

aksam
1 dilim dukan ekmek

Kızlar merhaba,

Akşam iftar öncesi markette light kaşar gördüm.
Dukana başladığımdan beri kaşar tatmadım.
Sahur yaptıgımda bir kaç parça kesip yesem nasıl olur?
Sizin fikirleriniz ne?
Yoksa hiç almayayım mı?
Kararsız kaldım.

Herkese teşekkürler,

Selam kızlar, sıcak ramazan günlerinde yapılan dukanında tadı bir başka oluyor hani. Sahurda mis gibi sıcacık kepek ekmeğimi sevdiğim vazgeçilmezim peynir tabağım eşliğinde mideye yuvarlarken aldığım haz anlatılmazzzzz. İftarlık ise artık güçlendirmede olduğum için daha rahat sınırlar içerisinde dukana uygun usülde pişirdiğim yemeklerimi afiyetle yiyorum. İştahımda hiç bir azalma olmadı ancak şöyle bir karar aldım ölçülü gideceğim ve haftada bir gün yapmam gerekli olan saf protein gününü yapmayacağım. Çünkü 17 saat susuz kalan bir vücut ve alınan saf proteinle zorlanacağına inandığım böbrekler... Varsın biraz artı göreyim ama ne mübarek ramazanımdan nede dukanımdan vazgeçmeyim istiyorum. (hoş artı falan görmedim çok şükür gayet başarılı gidiyorum...)

Dün iftarda yediklerim,
bol süzme yoğurt
peynir atıştırmalarım
zeytinyağlı fasulye (sarımsaklı)
az biraz söğüş
yaklaşık 1 litre buz gibi soğuk su (mideyi yordu ama dayanamadım)

Sahurum;
2 bardak çay
dukan ekmeğim
peynirlerrr
light reçel
bir yumurtadan yapılmış omlet
bir küçük su bardağı buzlu çay

İftarla sahur arasında kendi imalatım buzlu çayımı zevkle yudumladım. Ufak bir porsiyon meyve yedim (meyveyi pek sevmem)
Bugün akşama Allah nasip ederse balık yemeyi düşünüyorum bakalım yarına ne gibi bir etkisi olacak. Sahurum muhtemelen aynı olur belki salatalık biber ve domates eklerim...

Kızlar sizde yazarsanız yediklerinizi hem çeşit olur hemde iftariyelik hazırlık işkencesi yaşarken alternatiflerimiz artar...

yağ oranı uygunsa (bi tık yukarda bile olabilir) tabiki yiyebilirsin canım neden olmasın... Bahçıvan veya moovaydı sanırım morlu onları alıyorum ben...

Bu arada hangi ara tartılacağımı şaşırmış durumdayım. Dün iftardan bir saat önce tartıldım çok şükür iyi gidiyorum 69 küsür kiloları gördüm yine Tatil fazlalığını verdim gibi

Çok ama çok mutluyum kızlar bugün 56.00 dedi tartı aslında dün dukan amcanın 55kg olmam için verdiği 30 günlük seyirim bitiyodu ama kist tedavimden dolayı amacıma ulaşamadım.
54 olana dek seyire devam

canım çok sık yememen kaydıyla tabiki tüketebilirsin. yağ oranına dikkat et ama

anam anam kimler yazmaya başlamış. nerdesin sen iyiki güçlendin yani :))))) pek bir havaya girdin sen anladım....
özledik kızım sık girip anlat halini buraya.
çok sevindim güçlendirmenin iyi geçtiğine canım. süpersin
bende tatil fazlalığı attım çok şükür :)))

ayyy çok çok sevindim kuzuuuuu. bravoooo. hemde hormon ilaçlarına rağmen...

lotus tebrikler :)
benim bir sorum var, yağı %65 azaltılmış light ayran içebiliyor muyuz?

lotus tebrikler :)
benim bir sorum var, yağı %65 azaltılmış light ayran içebiliyor muyuz?
Teşekkür ederim limelemon
ben light ayran aldım sütaşın üzerinde %60 yağı azaltılmış yazıyordu gönül rahatlığıyla içtim ama light yazıyordu napim umarım yanlış yapmadım bak şimdi bende tedirgin oldum.

ben biraz tedirgin oldum ama içtim bir defalık, içme derseniz içmem bi daha :) bu dediğim pınar light ayran 1 lt, plastik şişede.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…