Canım kullandığın yulaf kepeğinin markası ne? İçinde kepekler ve kabuklar vs gibi şeyler varmı?paylaştığınız tarifleri görünce kepeğe tekrar bir şans veresim geldi. peynirli dereotlu bir poğaçaya hayır diyemem ama ben kepeğin o hasır husur durumundan çok huylanıyorum. poğaçalar da öyle mi oluyor? ben normalde findistancevizi rendelenmiş hiçbirşeyi de yiyemem o hasır husur his yüzünden. mis gibi kokan kıyır kıyır bir poğaça canım çekti. öyle oluyor mu? yoksa klasik süngerimsi kepekli şeylerden mi oluyr?
Canım kullandığın yulaf kepeğinin markası ne? İçinde kepekler ve kabuklar vs gibi şeyler varmı?
İlk olarak aktardan gardenlife diye bi marka almıştım rezalet, yenmiyordu.resmen kabuk vardı içinde.ru-seim kullanıyorum. doğalsanı da denemiştim ama onu hiç sevmemiştim.
Dene canım sonucu da burdan paylaş bizle.Kizlar cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuz kesinlikle denicem tarifleri
Aramıza hoşgeldin.bende yeni bi dukancanım başlayalı 1 ay oldu.Boyun yaşın ve kilon nedir? Birde nasıl bi program verdi dukan testi sana?selam arkadaşlar pazartesi günü dukana başlıyorum hayırlısıyla.3 sene önce yine buradaki arkadaşların da desteğiyle güzel kilolar vermiş resmen hayata tekrar dönmüştüm geçen zamanda maalesef eskisi gibi oldum.sene içinde yaptığım bazı diyetleri yarıda bırakıp sonuç alamadım.ağustosun sonunda nişan yapmayı düşünüyorum ve çevremdeki insanların zayıfla artık dikkat et az ye demelerine rağmen yerimde sayıyor hiç dikkat etmeden yemeye devam ediyordum.bugün itibariyle hala da öyle.sonra bugün dukana karar verdim.kaçamak yapabileceğim bi diyettense bu şekilde kesin kuralları olan bir diyet yapmalıyım.tek gözümü korkutan 4 aylık seyir evresi.o kadar uzun süre meyve yiyememek zor olacak..sonuç olarak bende sizinleyim.desteklerinizzi bekliyorum kızlaar
Dene canım sonucu da burdan paylaş bizle.
Aramıza hoşgeldin.bende yeni bi dukancanım başlayalı 1 ay oldu.Boyun yaşın ve kilon nedir? Birde nasıl bi program verdi dukan testi sana?
Atağın bittikten sonra çizelgelere de katılabilirsin
eski bir dukancının 2.macerası bu. annemi de ikna ettim bu sefer beraber yapıyoruz. ptesi başladık ataktayız hala.
Hadi hayırlısı canımselaammmm24 yaşındayım.boyum 165 kilom tam emin olmamakla birlikte 74 sanırım
verceğim kiloları bidaha geri almak istemediğimden dukanı seçtim.tam da emin olamıyorum yine de :)
6 gün atak verdi sonra 4 ay seyir(
benim gibi sabırsız bir insan için çok uzun bi süre ama başlayacaz bakalım :)
Evet canım ECEMUS rumuzlu arkadaşımız yapıyo._mysterious hoşgeldin :)
bayıldım bu diyete, bir haftada 4 kilo gitti ve hep bel çevresinden. diğer diyetlerde is hemen yüzüm çökerdi.
kızlar o kek ve ekmeği forumdaki ecemus arkadaş mı yapıyor yoksa? :) bir de splenda ve süt tozunu nerden alıyorsunuz?
Canım sanırım uygun değil içinde glukoz şurubu olması nedeniyle.ama daha deneyimli arkdaşlardan birinin de yorumunu bi alalım.kızlar bişi sorcam. bugün şeftalili çay çekti cnm mrkete gittim lipton light bulamadım. fuse teanın içeriğine baktım:
protein:0
yağ:0
karbonhidrat: 6.9
enerji:29 cal.
şeker olarak da sakkaroz ve glikoz şurubu yazıor
bunlar 100 ml için.
bize uygun mudur. iftarda çok aharetleniyorum su kesmiyor beni. zero içmektense bu daha mı iyi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?